Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz
laja80 #70547 üzenetére
nekem is hasonló hiba volt, így oldottam meg:
1. frissítettem a plexet a számítógépeken
2. fix IP-t állítottam a routerrel a gépeknek és a TV-nek is
3. letöltöttem a legfrissebb xplay-t isUPDATE:
tegnapelőtt jött új xplay -
Beni2360
félisten
válasz
laja80 #67806 üzenetére
Látom kérdésedre meg jött a válasz.
A TV-nek saját lejátszója van beépítve.
Tudtommal zárt rendszer van az LG TV-en és csak nagyon furmányososan lehet valamit felrakni.
Az én TV-nél amikor előhívod a hang és felírat menüt nálam baloldalt van egy csúszkás kapcsoló gom amivel a feliratot ki lehet kapcsolni de ezt állandóan minden filmnél i kell kapcsolni, mert automatikusan vissza kapcsol, legalább is a webos 1-nél. -
szasanyi
félisten
válasz
laja80 #67798 üzenetére
Tehát a tévére dugtad a vinyót, és nem tudod hogyan kell kikapcsolni a feliratot... erről van szó? Ha igen film közben nyomj egy OK (középső) gombot a távvezérlőn, majd menj jobb szélre és az ikonka megint OK gomb. A következőkben két ikon közül választhatsz: az egyikkel a hangsávokat váltogathatod (ha több van a film alatt) a másikkal a feliratot (ha több van, ill. ezzel tudod kikapcsolni is - ezt ha ráOKézol bal felül fogod látni).
-
olasz69
senior tag
-
törölt tag
válasz
laja80 #67129 üzenetére
Sztem jó választás, többen is használnak ilyet, lapozz vissza a tapasztalatokért, vagy várj amíg beírnak.
hitman Az előbb már írtam ezt: A billentyűzet nem mindig használható, pl. Youtube-nál, és böngészőnél., tehát nem működik böngészésnél. Egérrel vagy MR-rel lehet a betűket összevadászni a tévén, utóbbival a mikrofon segítségével is. De én a tévén csak akkor böngésznék rendszeresen, ha beleépítenének egy PC-t, addig is a tévék inkább kijelzőnek valók. Most inkább PC és Laptop vagy egy Tablet, ezeket érdemes használni.
ther A böngészővel elég gyenge tévé adás lenne, helyette javaslom az ingyenes Mindig tévét. Akár egy 2 m-es, egyik oldalán csatlakozóval ellátott koax kábelt javasolnék. A másik végén 15-20 cm-re lecsupaszítva legyen a belső réz vezeték(Ha nincs antenna), és mehet a hangolás, ha jó irányba áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65B42LA) 165CM 4K 120HZ OLED ! UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest