Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Reális #52695 üzenetére
Nem vagyok hozzáértő, csak néha én is használom a youtube-ot. Most is elindítottam az alkalmazásból, hangalapú kereséssel, nem volt gond vele. A böngészőből is így a Magic-re rámondva: "youtube", aztán az előadó nevét, és itt sem volt probléma. Listázás meg ilyesmi nem érdekel. Magic-kel a pörgetés is jó, nem kell 10-20 mp-eket várni. Működik, többet nem várok el tőle. Esetleg ellenőrizd a wifi rendszert, hátha mások is ugyanazt a csatornát használják, vagy nem elég erős a jel. Meg törölhetnéd a tévében az előzményeket, könyvjelzőket is. Vagy lan vezetékkel próbáld ki..
A HDD-t próbáld ki másik tévén, vagy másik tévén jól funkcionáló HDD-t próbálj rákötni, vagy egy újat.
A Digis Smart cam az egy lassító tényező az biztos. Tedd át rádióra, ahol nem kell neki a jogosultságot ellenőrizni, hogy ott milyen. Innen csak találgatni lehet, hogy mi lehet nálad. Más ötletem nincs, HDD-t se
LiteCross91 Nem tudom milyen játékra használnád, de az alacsony input lagja okán, ami tévék közt a jobbakra jellemző, alkalmas a játékra. -
Reális
újonc
válasz
Reális #52005 üzenetére
Erre valami ötlet:
"LG671.
A böngészővel szerettem volna YouTube filmet nézni.Így a listázás, a film leírása stb egyszerűbb , jobban áttekinthetőbb mint a kiemelt alkalmazásból. A filmeket szépen elindítja , majd 1,5-2 perc elteltével kiírja hogy a memória megtelt és leállítja az alkalmazást.Néhány másodperc múlva újra indul, és a folyamat megismétlődik, le áll újra indul stb. Van egy 250-es vinyó ráakasztva ,ez működik is , mert a műsorfelvétel megy. Bár itt is van egy kis hiányérzetem , mert a HD adásoknál csak 17-18 percet lehet visszatekerni .Ráadásul , ha felvette a jelzett időtartalmat visszaugrik 0-ra , és újra kezdi a felvételt , így nem mindig lehet visszanézni.Miért vannak ezek?"
Még valami .Vagy 3 napja jóval lassabb a csatornaváltás közötti idő szerintem , mint addig volt .Nem frissített , nem állítottam semmit. Mi okozhatja .Digi cam.os. -
sapics
csendes tag
válasz
Reális #50498 üzenetére
Sokáig nekem is csúszott az idő. Manuálisan állítottam be a pontos időt és amikor átváltottam automatikusra akkor ugrott egy órát a kijelzett idő. Manuális beállítás mellett a műsorújság által kiírt idő el volt csúszva 1 órával.
Pontosan már nem tudom mit állítottam, de az időbeállítás menüben elkezdtem állítgatni az időzónában az órákat és egyszer csak magához tért. Nálam most az idő beállítás automatikus, időzóna egyedi, óra eltolás +1 óra. -
Reális
újonc
válasz
Reális #50254 üzenetére
Sajnos még mindig meg van a 50254 hsz-ben írt időeltolódási problémám.Már mindent kipróbáltam.A karakter hibákat felvállalta a DIGI , majd javítják.Tehát egy gonddal kevesebb.Viszont ez a fránya +1 óra nem akar megoldódni, elvileg az nem az ő hibájuk . Próbáltam frissítéssel.
Nálam 03.23.25 van , és nem is talál frissebbet .Lehet hogy van újabb csak valamiért nem frissít?
Vagy más módszerrel kell letölteni az újabb verziót? Sajnos továbbra sem működik és eléggé idegesít. Pld az időzített felvétel így nem igazán lehetséges.Nem beszélve a műsorújságról.
Valaki ha tud valamit , segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Micro Four Thirds
- LEGO klub
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest