Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Nunder

őstag

Tegnap elég érdekes dologra lettem figyelmes 42LB650V-vel kapcsolatban. A gépemmel HDMI kábellel van összekötve, és működik is flottul.

Azonban FullHD-re állítva a felbontást, észrevettem, hogy az Asztal képe "kilóg" a panel keretein túlra. NVIDIA vezérlőből elkezdtem állítani a méretezést, és a tökéletes kihasználtsághoz a felbontást csökkenteni kellett 1842x1040 környékére. Így viszont széltől-szélig belefért a kép. Futtattam pár tesztet (pl. szter. 3D tesztet) és jól is nézett ki, viszont ez a felbontás eléggé macerás.

Miután visszaállítottam a monitorok kiterjesztését, visszarakta a felbontást FHD-re (a fő monitor egy Dell 1920x1200-as felbontással) és ekkor nem lógott ki a kép a panelen túlra, és mégis FHD-t írt a vezérlő.

Belefutott már más hasonlóba? Ezzel az eredménnyel még nem volt módom tesztelni, hogy fut-e normálisan játék vagy film, de korábban pl. a Shadow of Mordornál vettem észre, hogy hiányoznak bizonyos tartalmak.

Új hozzászólás Aktív témák