Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
Sziasztok, jelenleg egy 42" LG650-es 3D tv-nk van, megláttam az Aldi kirakatban ezt: medion life x15811 58" UHD, HDR.... Valakinek van vele tapasztalata? 170eFt, 3 év garancia... Nem tudom milyen HDR stb, sok adatot nem találtam róla egyelőre.
-
nimfas
addikt
Sziasztok, lehet még LG 3D tv-t kapni valahol az országban?
webshop-ban találtam 42.. 650-est.
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz Beni2360 #75759 üzenetére
Gari nincs rá, nekem a biztosító simán fizette a tv javítást, másodlagos villámkár néven kell keresni a biztosítási kötvényen... Nekem 300.000 Ft volt a limit. Ki is fizették. Groupama biztosító.....
Igaz a tv nem volt idősebb 2 évnél.... Szomszéd 6 éves 32"-es tvjére az ő biztosítja 28.000-at adott. Tv-nél 10-20% avulással számolnak évente PC esetén 30% !!! 3 év alatt 0 Ft!
-
nimfas
addikt
Idézet az Extreme Digital oldaláról : "Notebook vételára 89.900 Ft (2 év gyári garanciával)
EXTRA GARANCIA STANDARD 3 évre (tehát plusz 1 év kiterjesztett garancia a műszaki meghibásodásokra): 5.484 Ft, mindössze napi 15 Ft.
EXTRA GARANCIA PREMIUM 3 évre (tehát plusz 1 év kiterjesztett garancia a műszaki meghibásodásokra, valamint 3 év baleseti biztosítás): 12.505 Ft, mindössze napi 11 Ft.
Televízió vételára 149.900 Ft (1 év gyári garanciával)
EXTRA GARANCIA STANDARD 2 évre (tehát plusz 1 év kiterjesztett garancia a műszaki meghibásodásokra): 5.686 Ft, mindössze napi 15 Ft.
EXTRA GARANCIA PREMIUM 2 évre (tehát plusz 1 év kiterjesztett garancia a műszaki meghibásodásokra, valamint 2 év baleseti biztosítás): 8.260 Ft, mindössze napi 11 Ft.
A feltüntetett díjak 2 év gyári garancia esetén érvényesek. A 3 év a gyári garancia éveivel együtt értendőek. A díjak tájékoztató jellegűek, az alkalmazott díj a konkrét termék ismeretében a feltüntetett díjaktól eltérhet."Mint írtam nem emlékszem hogy a MM vagy az ED oldalán olvastam.
Ettől még a MM drága
-
nimfas
addikt
"MM -ből érdemes megvenni ... mert +15K -ért vásárolhaszt hozzá +3év garanciát (biztosítást) szóval ha 5 év alatt tönkremegy a TV akkor a teljes árát visszafizetik, szerintem ez így elég korrekt ajánlat "
Ez szerintem hülyeség így ahogy van.... Meg veszed máshol és kötsz rá +3 év "árvilag" garanciát, mert ha jól rémlik vagy a MM vagy az Extreme Digital + garija a vásárlástól indul, es akkor +1 évet veszel csak.... Utána kell olvasni.
En pl. 2 év Gyári garival vettem a 42" 731-es tv-t és a + 3 év garanciával sem került annyiba mint a Media Markt-ban 2 évvel....
Most meg hogy a siófoki Tescoban lőttem egy 43-as 632-es tv-t, arra is kötök +3 év garanciát, es mivel ár alapú a gari is igy még jobban is járok, mert 100 alatt volt... Igy a gari is olcsóbb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz olasz69 #65910 üzenetére
(#65916) [CS]Blade2 neked is...
Szia! Igen sikerült... nem volt egyszerű
7 körül már van 15-en voltunk, 7:30-ra ez olyan 30 főre duzzadt.
Először mindenki a raktár kijáratnál tolongott, aztán az igazgató szólt, hogy bocsi, de a kijelölt helyen lesz az átvétel.
Akkor mindenki áttódult oda. Aztán jöttek a biztonságiak, szalagoztak egy négyzetet, hogy ide teszik le a raklapokat. Így is volt 8 előtt 5 perccel kitoltak 2 raklapot, amin volt 2x5 db, összesen kb 10db tv.Aki odafért az rátette a mancsát, hogy stopi, aztán 8 előtt 2 perccel valaki elkövette azt a hibát, hogy megmozdított 1 tv-t, na akkor mindenki fogta amit tapizott. Kb. 1,5 perc alatt fogyott el a 10db készülék.
Utána a vevőszolgálatnál 10-15 perc sorbanállás még a garipapír miatt.
Közben hallottam, hogy a főnök telefonált másik Tescóba, hogy 2 perc alatt elkapkodták a tv-ket.Bunyó nem volt....
Azért irigylem a másik kollégát aki ráért nézegetni a készülék dobozát, én már az ügyf.szolgálati sorban olvastam le a kódot róla.Ugyanitt 43" 632 Tv eladó 140eFt-ért (Csak viccelek)
-
nimfas
addikt
Siófoki Tesco reggel 7 óta kb. 30-an állunk körbe egy területet ahol ki lesznek rakva a Tv-k...
-
nimfas
addikt
43LF632V CSODATV-re is lehet +3 év garit venni, ugye? (árvilag.hu...) Így lenne egy 5 év garis tv 100eFt körül.
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
43LF632V CSODATV-re is lehet +3 év garit venni, ugye? Így lenne egy 5 év garis tv 100eFt körül.
Vajon van valakinek ilyen ténylegesen, engem érdekelne ez a 50 vs 100 vagy nem is tudom milyen frekvencia, hogy mennyire látszik... :S
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Azért annyit még hozzátennék ha hogy a 42“730as lg-t 5 év garanciával vettem...
Több szervizest kérdeztem azt mondták a 32" méret a választó, azokkal kevesebb baj van mint a 40" és felette.
Azért a linkelt fórumban van LG is bőven, ebből Max annyit lehet levonni hogy vagy jobb az LG, vagy 3x annyi Samsung kelt el. -
nimfas
addikt
válasz vigyori78 #61241 üzenetére
Hát ezek a képek szépek.... nekem a 15 éves Panasonic katódos 72"-os tévém a mai napig működik, amit a 40"-os Samsung LCD-ről nem mondhatok el.... még garis 2,5 éves korában látogattam a szervízt, azóta is volt vele baj, kb 4x volt szervízekben.
Üdvözlünk a fogyasztói társadalomban! Régen tartós fogyasztási cikket készítettek, manapság meg csilli-villi szarokat, örülünk ha a gari végéig kihúzza....
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Pár napja töltöttem le ezt:
starfish-dvb-secured-m14tv-25.ashley.m14tv-2502-05.10.02-prodkey_nsu_V3_SECURED.epkMajd ma láttam, hogy valaki linkelte ezt:
starfish-dvb-secured-m14tv-25.ashley.m14tv-2501-05.10.01-prodkey_nsu_V3_SECURED.epkMég egyiket sem tettem fel, egy régebbi firm van fent. Kérdés, hogy melyiket rakjam fel és miben változott a kettő egymáshoz.
Ha jól gondolom az alsónak kéne a frissebbnek lennie, de a szám alapján mégis a felső a gyanús.Egyébként 730-as tévém van.
Előre is köszönöm a tisztázást!
-
nimfas
addikt
42LB730V-hez van kicsomagolt legujabb firm?
Vagy marad a darabos Leszedés?Előre is köszönöm
-
nimfas
addikt
válasz huncutka1029 #48450 üzenetére
Semmi... csak Samu fan
f1mester: én inkább a helyedben nem a t-nél nézelődnék részlet miatt... Mediamarkt is ad részletre és lehet olcsóbb lesz a vége mint a T-s buli....
-
nimfas
addikt
válasz #94529552 #48388 üzenetére
Nekem pont t-sat volt. Most tabletről vagyok, de majd alaposan megnézem a kínálatot. Digi árban jó, de se Discovery se tlc amit még asszony szokott nézni. Upc drágább de ott minden van, T-Home-ot épp most szoltad le te is. Austriasat elég drágának tűnik, nem? De majd rákérdezek ki mit javasol a sat-tv topicban...
-
nimfas
addikt
-
nimfas
addikt
válasz #94529552 #48358 üzenetére
Anyám régi LG tv-jén ha jól emlékszem a Q-view-ben lehet egyszerűen állítani a képarányt.
Azért kell állítani mert a nagyszerű tv csatornák vagy a helyi kábelszolgáltató a 4:3-as arányú adások körbe keretesek tehát nem csak alul felül, hanem jobbról és balról is .... , 1-2 db 16:9-es adást automatán kinyújtja a tv, van olyan 16:9-ami hiába az, akkor is úgy marad, hogy alul-felül fekete sáv marad...Austriasat-ról azt hallottam, hogy drága... digiről hogy szakadozik...
Tehát marad a UPC direkt és a T-home Sat?Érvek ellenérvek?
Nem szeretnék még egy beltérit és távirányítót ha már tudja a tv.....Mennyi ennek a havidíja, plusz a kártyának is van havidíja vagy az egyszeri? Továbbá azokat a csatornákat lehet sorba rendezni, vagy ahogy ömlesztik úgy kell lennie?Egyébként az a helyzet, hogy tv-t nem sokat nézek, inkább filmeket de főleg sorozatokat töltök le és azokat nézzük
Reklámokat meg a néha köztük feltűnő híreket, filmeket pont jó nézni[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
A Q. VIEW gomb mire való? Úgy működik mint az előző csatorna gomb... Utolsó kettő nézett csatorna közt vált.
Képarányt nem lehet valami egyszerűbb módon választani, mint a menüben turkálni 3-4 lépés mélyen?
-
nimfas
addikt
Köszi mindenkinek aki reagált.... újra kerestem, most a Kábel volt (csak) aktív.... most a "gyári" listán úgy néz ki nincs dupla.
Megpróbálom újra rendezni a csatornákat.
Más:
Siófok egy préri... itt a környéken se UPC se DIGI. Lakótelepeken van itt-ott optika. Családi házas környéken nem buli nekik bevezetni, így marad az ADSL (kőkorszak) 10/1 sebesség, erre eszemben sincs netes tv-t köttetni, így is akadozik időnként. Az utcában 1, azaz EGY kábeltv szolgáltató van. A városban egyébként van T-home, Supra, Invitel azt jónapot. Egyik jobb mint a másik.... Bár azt rebesgetik, hogy az Invitelt itt megveszi a UPC.Másabb: mi a tököm az a close gap amit annyira emlegettek?
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Szipi-szopi dínó....
"Próbaképp 1 azaz 1 db csarornát számoztam át...
az eredmény visszatöltés után ha nyomom a csatornaváltás fel gombot:
1 tv2
2 lett volna az rtl klub ez nincs is a sorban... 1 és utána 5
5 cool
15 filmbox
19 m1
21 m2
tehát a köztes csatornák valahova eltűntek :S
Verzió : ChanSort_2014-11-04.zip
Érdekes, de a lista elején van pár dupla csatorna... az mitől lehet, lehet hogy az okoz galibát?"Feltöltök 4 képet... bocsi előre is, de most vagy én vagyok ennyire láma, vagy a programmal nem klappol valami:
1-es kép, betöltöm a csatornalistát: megkérdi, hogy milyen módon szeretném rendezni, új listát választok(első lehetőség):
2-es kép, átállítottam, hogy 1-ről kezdje a számozást, és kiválasztottam 2 db csatornát:
3-as kép, mentéskor ez a két opció van, vagy mögé teszi a nem rendezett csatornákat, vagy nem tudom menteni. Ha rejtetté, lock-oltá... beX-elem mindhárom rublikát akkor is....
4-as kép, visszatöltöttem a mentést, és tényleg bebassza mögé a többit is.
Na... ezek után repesve várom a megoldást, hogy hol nem jó valami a lépések közt????
Előre is köszönöm!
Üdv. -
nimfas
addikt
válasz #94529552 #48292 üzenetére
Próbaképp 1 azaz 1 db csarornát számoztam át...
az eredmény visszatöltés után ha nyomom a csatornaváltás fel gombot:1 tv2
2 lett volna az rtl klub ez nincs is a sorban... 1 és utána 5
5 cool
15 filmbox
19 m1
21 m2tehát a köztes csatornák valahova eltűntek :S
Verzió : ChanSort_2014-11-04.zip
Érdekes, de a lista elején van pár dupla csatorna... az mitől lehet, lehet hogy az okoz galibát?
[ Szerkesztve ]
-
-
nimfas
addikt
válasz huncutka1029 #48083 üzenetére
Azért remélem beleférek a 3 napba...
"3 napon belül az LG minden pixelhibára (akár egyetlen alpixelre is cseréli az LCD monitorjait!" -
nimfas
addikt
válasz huncutka1029 #48077 üzenetére
Ez a TV-re is érvényes? Csak mert monitor van írva mindenhol....
-
nimfas
addikt
Úgy néz ki, szombaton jön a 42LB730 tv a ledtvplaza-tól.
De mivel nem leszek itthon így apámék veszik át, másik címen.
Kérdésem az lenne, hogy mi a helyzet ha vasárnap be üzemelem, csinálok 1920x1080-as felbontású képeket:
fehér,fekete,piros,kék,zöld színben és pixelhibás a kijelző? Esetleg foltos mint az állat?LG-nél hogy van a pixelhiba? Van rá garancia, vagy csak x darab felett?
Valakinek bárminemű ilyen tapasztalata?
Előre is köszönöm, csak gondoltam a kisördög nem alszik
-
nimfas
addikt
válasz Papi86 #48034 üzenetére
Engem tegnapelőtt hívtak hogy tegnapra meglesz a TV.... Tegnap be is mentem hozzájuk, a főnök mutatta az e-mailt amit kapták 16:18-kor. "nem tudjuk szállítani"
Közben én megrendeltem a ledtvplazaból is, ők szombatig ígérték a szállítást, még jó hogy nem mondtam le! Úgyhogy most verseny van.... -
nimfas
addikt
válasz Digital51 #48011 üzenetére
Bocs, de ez a vezérlő nagyon tré'.... (nagyon piacos a hatása) továbbá infrás nem rádiós, tehát a kis szemét is látható helyre kell tenni. Miért nem ilyet vettél (tudom drágább, de a szoba dísze lett volna)Rádiós vezérlő
továbbá a szalag is elég drága...
60 ledes RGB szalag
30 ledes RGB szalagKíváncsi leszek a kész rendszerre Mindenképp tölts fel képeket!
Szerk: én kínából szoktam rendelni a ledes cuccokat... szalag a töredékéből (US $9.54 az 5 méter 2400 Ft kb.) megvan a vezérlő kint is drága...
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz Balujoe #47941 üzenetére
Újabb fejlemény tv ügyben. Most hívtak az Euronics helyi boltból, hogy a tv-t holnap hozzák. (eddig kaptam egy mai és egy jövő keddi szállítást...) még "jó", hogy tegnap rendeltem meg a ledplaza-tól..... Most akkor holnapig nem mondom le a ledplaza-t.... majd csak ha már a kezemben lesz és leteszteltem a tv-t. Ez így nagyon gáz?!?
-
nimfas
addikt
válasz petya2012 #47874 üzenetére
Hadd idézzem Pumma társunkat : "(#47874) petya2012 Ez biztos? Mert nem a bolt adja a + 3 évet, hanem az Árvilág Kft., és ezenfelül még több helyen is lehet + garanciát venni utólag."
Szerintem sem a bolt vállalja a +garanciát, bár akkor nem tudom hogy is állunk az ingyen futárral?
-
nimfas
addikt
válasz Fuvaros #47844 üzenetére
Köszi a választ... Neked is (#47862) szabferi (meg akit még kihagytam...)
Ma írtam a LedTvPlaza-nak egy e-mailt:
Melyben a garit és az ingyenes szállítást feszegettem, íme a válasz:"Tisztelt XY!
A készülékből van raktáron.
Mai megrendelés esetén a héten szombatig bezárólag tudnánk szállítani.
A + garancia a 2 év lejárta után indul, tehát + 3 év vásárlása esetén 5 év garancia
lenne a készüléken.
A további időszakra is vonatkozik a szervizbe szállítás ingyenessége.
"Tehát 5 év garival, a +3 évben is ingyen jön a futár a tv-ért... ami azért lássuk be vidéken nem mind1!
A kérdés már csak az, hogy gyári LG-s garit adnak a készülékhez? Tudom többen írták, hogy jön a szervíz és helyszinen javítják, de a kisördög nem alszik!Lényeg a lényeg, hogy megrendelem tőlük is, és ha befut akkor az Euronics ba*sza meg....
-
nimfas
addikt
válasz Fuvaros #47838 üzenetére
A bajom csak annyi, hogy hétfőn rendeltem.... webshop-on azt írták, hogy csütörtökön szállítják. Kiderült, ja hogy az csak tájékoztató jellegű szöveg (anyátok...) akkor érdeklődtem írásban, erre írták, hogy a beszállító dec 5-re ígérte a szállítást... majd ma felhívtam őket és már dec 17-re ígéri a beszállító... a vége az lesz, hogy majd jövő május 1-ére lesz is TV
Más típust nem néznék, örülök, hogy sikerült kiválasztani egyet.
Azt nem értem, ha van másik boltjukban pl. B.örsön, akkor a rákért nem szállítják le Siófokra ha van rá vevő?
Mert pl. a mosógépnél ezt csinálták! Megnézték hol van, és onnan szállítják át a másik üzletbe... -
nimfas
addikt
Sziasztok!
Most hívtam az Euronics üf.szolgálatot... fel is vették, érdeklődtem a november végén rendelt 42LB730-as tv után amit dec 9-re ígért a szállító.... erre kiderült, hogy bocs, de dec 17-re ígéri.... na most volt elég....
Ez a bolt mennyire megbízható?
LedPlaza továbbá a kiterjesztett 3 év gari mennyit ér? Megegyezik a gyári garival?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Rendelés előtt mindenképp felhívom őket, hogy van-e nekik raktáron! -
nimfas
addikt
válasz Fuvaros #47576 üzenetére
"Egy tvt kb 10 évre vesz az ember. 2 év gari az élettartalmának egyötöde. tehát csak nagyon kis részét fednéd le az élettartamának."
Így van, de ha 5 év gari van hozzá akkor már 20%-ról egyből 50%-rá nő a lefedettség, nemde? Sőt van olyan biztosítás/garancia ami töréskárra is fizet. Másik fórumon pl. egy srác összeveszett a barátnőjével és a 42lb650-nek a mértani közepébe durr a távirányító... Nem sokkal drágább a kijelző, mintmint maga a tv....
-
nimfas
addikt
válasz Fuvaros #47574 üzenetére
Ez azért erős túlzás.... Samsung tv-m kb 2 éves volt mikor szervizbe került... Aztán épp lejárt a 3 év.
Azóta is van baja... 3x volt Bpen (Siofokról)...De benézel a [LCD plazma tv hiba topic] -ba és rájössz hogy nem hülyeség a + Gari.
-
-
nimfas
addikt
válasz hadogabi1 #47097 üzenetére
"Xbox One
I expect a few outlets will be offering the Xbox One Assassin's Creed bundle (with Assassin's Creed Unity and AC IV: Black Flag) for only $329 this Black Friday, down from the already-discounted price of $349."Találomra egy oldal. 250 Ft/USD-vel számolva is 82eFt... persze erre még dobd rá az áfát, vámot...
-
nimfas
addikt
válasz DaliBaba #47095 üzenetére
Ez gyanítom Amcsi felvétel... hidd el ha itt is 50-70%-os akciók lennének, nem ezek a kamu 5-10%-os akciók akkor itt is ugyanez lenne
Kinézett tv (42lb730)... múlt hétvégén Euronics ár.... 162.000... kedd 00-tól 180.000, csütörtökön 185.000, ma újra 162.000 Ft.... és örül a paraszt, hogy 12,43% kedvezmény van rá... holott máshol is ennyibe kerül.
El tudom képzelni, hogy kint tényleg 50%-ért dobálják a tv-ket. De sajnos ez abszurdisztán. Minden szart átveszünk 1 az 1-ben, ezt miért nem?
-
nimfas
addikt
válasz huncutka1029 #47013 üzenetére
Routerre van rádugva a Goflexnet-em, ez egy mini Nas, bele van állítva egy 2.5" Wincsi. Gép felé 50MB/s sebességgel másol, csak elég lesz a tv-nek (42LB730) is.
-
nimfas
addikt
válasz huncutka1029 #47007 üzenetére
Goflexnet-em van.... Kérdés, hogy a tv sima Samba megosztásról is tud lejátszani vagy mindenképpen kell a dlna, mert akkor azt is be kell lőnöm benne?
-
nimfas
addikt
válasz DaliBaba #46867 üzenetére
Én épp ezért rendeltem be tegnap 22 órakor a 42LB730-ast az Euronicsnál (162.000 Ft)... mert az Euronics és a MediaMarkt összehangolva akciózik és tudtam, hogy hétfőn éjjel vége az akciónak. Most 180.000 Ft. De mivel netes rendelés, így "bevédtem" magam a Fekete Péntek-re... hisz 14 napom van meggondolni magam, ha mégsem tetszik, és indoklás nélkül visszavihetem a tv-t. (Ha netán 10eFt-tal olcsóbb lenne az akció miatt)
Kaptam egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésről, kérdés az, hogy most mennyire vagyok biztonságban a rendeléssel kapcsolatban, honlapon az szerepelt, hogy 27-én tudják leszállítani (csütörtök), akkor már várok még egy napot megnézem a 0%-mál nagyobb akció van-e a tv-re (okulva az Extreme Digital lerobbant weblapján...)
-
nimfas
addikt
válasz TaylorPro #46864 üzenetére
A készülékből jelenleg Sajnos nincsen raktáron.
Nagy valószínűséggel a jövőhét folyamán fog belőle érkezni.
Alapból 2 év garancia jár a készülékre, ebből az első év gyári garancia,
a második év pedig bolti.
A + garancia az Árvilágos garancia, tehát nem gyári garancia.
Meghibásodás esetén házhoz megyünk önhöz és elszállítjuk a készüléket
szervizbe ingyenesen.Tisztelettel:
--
LEDTVPLÁZA Team
ledtvplaza.hu -
nimfas
addikt
válasz huncutka1029 #46841 üzenetére
Euronics ASZF:
"A webáruházban online módon (elektronikusan) leadott megrendelést alapján létrejött szerződés távollévők között kötött szerződésnek minősül, amely szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, a Szolgáltató nem iktatja azt, és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető."
"A megrendelt terméket a szállítási értesítéstől számított 10 munkanapig tároljuk, amennyiben ezen időtartamon belül nem kerül átvételre, és a Vásárló nem jelzi írásban az ügyfélszolgálat felé a későbbi átvétel igényét, úgy a megrendelés törlésre kerül, melyről elektronikus üzenetben értesítjük, és az esetlegesen már átutalt vételárat visszautaljuk."
"3.) Vásárlói tájékoztatás a vásárlástól való elállás, felmondás jogáról, KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASSA EL!
Amennyiben Ön a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy, 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a Szolgáltató és Ön között jelen ÁSZF szerint létrejött szerződéstől.
Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.; több termék szolgáltatása esetén attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó termék átveszi.
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:"
Most én vagyok vak, vagy tényleg nincs kiskapu... és vissza tudom vinni a tv-t és nem cserélgetnek, hanem pénzt vissza?
-
nimfas
addikt
Tettem még egy próbát...
Tisztelt Euronics! Kinéztem egy tv-t LG 42LB730 típust. Kérdésem az lenne, ha megrendelem Önöktől a webshop-on keresztül és a siófoki üzletben szeretném átvenni, akkor terhel-e szállítási költség. Továbbá ilyen esetre vonatkozik-e a termékre a 14-napos visszavásárlási garancia? (Levásárolható, vagy visszautalják a pénzt???) Illetve, hogy ilyen esetben a siófoki boltba kell visszajuttatni a készüléket, vagy más esetleg Bp-i központba? Előre is köszönöm válaszukat, Tisztelettel
Válasz :
Köszönjük megkeresését!
Abban az esetben ha az üzletünkben veszi át a terméket díjmentes az üzletbe a leszállítás. Ha onnan kéri a házhoz szállítást, úgy az az üzletben kerül kiszámlázásra. Az üzletben átvett termékekre 72 órás cserét biztosítunk.
Amennyiben a web áruházunkon keresztül egyenesen házhoz szállítást kér, úgy díjmentes a kiszállítás az ország bármely területére. Illetve a web áruházból kiszállított termékekre az átvételt követő 14 napon belüli meghibásodás esetén díjmentes cserét biztosítunk.
További szép napot kívánunk!
Üdvözlettel,
Kása Flóra
Mindenre válaszoltak csak a kérdésre nem... 14 napon belül díjmentes cserét biztosítanak. Ez pont nem volt kérdés. Az viszont igen hogy hova vigyem ha mégsem tetszik?
De az kiderült, hogy futárral kell hozatni házhoz, mert akkor 14 nap, ha a boltban veszem át akkor 72 óra...[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz keljoe1970 #46779 üzenetére
Aham... és hogy gondoltad a cserét ha kifutsz a 14 napból?
-
nimfas
addikt
válasz Technoman #46755 üzenetére
Egy ideje már értem.... köszi
Te nem értetted a felvetésemet... mivel a boltban nincs készleten, ergó ők is úgy rendelik meg... ahogy írtad: "hogy a távolléti szerződés lényege az adott pillanatban a nem megnézhetőségen és a nem kipróbáláson alapszik..." ez az én felfogásomban erre is vonatkoznia kéne, persze erre a törvény nem tér ki.... Itt említem meg még a másik idézetedet: "Összekevered a boltban történt vásárlást -ahol kipróbálhatod vásárlás előtt a terméket, a netes vásárlással." Nem keverem össze, csak ha nincs bolti készleten akkor nem tudom megnézni-tapogatni.... Ha lenne nekik itt Siófokon akkor jogos lenne az alaptézised.
Így viszont marad a törvény által védett megoldás... a netes rendelés, bolti átvétel, gari hosszabbítás, hazaszállítás.
Remélem a bolti átvételre vonatkozik az elállási 14 nap, UGYE? -
nimfas
addikt
válasz huncutka1029 #46753 üzenetére
Mivel mind a MM mind az Euronics máig kínálja ilyen áron 162eFt 42lb730, mall.hu-n nincs a termék és nem szeretnék két szék közt a padlóra ülni. Érted már az észjárásom? Holnap felbasszák 170-175-re azt jonapot...
Lehet túlspilázom a dolgot, de 5e-10eFt nekem is pénz....
-
nimfas
addikt
válasz #94529552 #46750 üzenetére
Köszi neked is Technoman....
Akkor a legjobban úgy járok, ha neten megrendelem az euronics.hu-n a készüléket és bolti átvételt kérek, mert szeretnék rá +3 év garit is kötni.... aztán ha valami csoda folytán sokkal olcsóbb lenne akkor pofátlanul visszaviszem (ha lehet a siófoki üzletbe...) és megveszem az olcsóbb áron. Ez így elég "korrekt" ?
Mert ha jól értettem, ha boltban rendelem meg, hiába nincs nekik, hiába nem láttam a készüléket az nem minősül netes rendelésnek, ergó a 14 nap sem vonatkozik rá. A fenti esetben viszont tudok élni a 14 napos elállási jogommal.
(Mivel nincs itt Siófokon ilyen tv... így kb. szerda körül jönne meg...max ki sem bontom péntekig... ha kibírom egyáltalán ) Aztán pénteken kiderül hol mekkora (lófas*nyi) kedvezmény lesz a Black Friday-en. (nálunk inkább szürke az EDigital leállását elnézve )
-
nimfas
addikt
válasz #94529552 #46747 üzenetére
Na igen, de akkor ha én bemegyek a boltba személyes, de nekik nincs ilyen tv-jük raktáron. Ők rendelik meg a saját raktárukból, attól én még nem láttam a készüléket, csak akkor ha ott lesz és megyek érte.
Értitek a problémát? Ha megrendelem a tv-t neten akkor postaktg van, a kérdés az ha a bolti átvételét lehet kérni akkor mi van?De legegyszerűbb ha bemegyek a boltba és személyesen megkérdezem?
Példa... Pénteken 170 volt egy tv, 160-ra lealkudtam, még jó hogy nem vettem meg, szombaton akció 157 lett... Mivel ez a tv sem volt raktáron buktam volna 13ezret, mivel elvileg nem neten vettem.
-
nimfas
addikt
válasz Technoman #46744 üzenetére
Az lehet, csak míg a MM ingyen szállít addig az Euronics 1-2 ezer forintért. Ha meg a boltban rendelem meg akkor nincs szállítási díj, de nyilván nincs 14 nap se...
Szerk: tehát mik a lehetőségek akkor ha a helyi boltban nincs. Ilyen készülék, ők is úgy rendelik nekem a központból?
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz szaboger #46742 üzenetére
Ahogy az előttem szólók is írták, én sem vagyok jós... én a 730-ast néztem ki, de az a MALL-nál nincs... most épp jóáras a Mediában is és az Euronicsben is, kérdés az, hogy jövő péntekig mi lesz amire senki nem tud válaszolni
MM-nél pl van 14 napos visszavásárlási garancia, ami annyit tesz ha neten rendeled és 14 napon belül meggondolod magad bárminemű indokkal, vagy indok nélkül akkor ingyen elviszik és pénzt visszakapod.
Erősen filózom ezen a megoldáson, de nem túl pofátlanság ez? -
nimfas
addikt
válasz Flickering #46733 üzenetére
media markt esetleg? Az drágább?
-
nimfas
addikt
"Tisztelt Érdeklődő!
Televízió készülékekre bolti garanciát adunk gyári garanciát nem. Sajnos garancia kiterjesztésre sincs lehetőség ezen készülékek esetében."AQUA.HU
Gyanítom hogy nem magyar tv, hanem pl. szlovák és ezért nem tud gyári garit és kiterjesztett garanciát adni rá
Kisördög a részletekben....[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Picit részletesebben az AQUA garancia és kiterjesztett garancia:
"Tisztelt cég!
Kinéztem egy LG 42LB671-es tv-t Önöknél, +3 év garanciával. Van ilyen készülékük raktáron?
Kérdésem a következő lenne, hogy ebben az esetben ha netán elromlik a készülék akkor rám melyik pont vonatkozik a Garanciális szállítást illetően?6.5 Kell fizetni a Garanciális gyorsposta szolgáltatásért?
A házhozszállítással rendelt termékek jogos garanciaigénye esetén ingyenesen hozzuk a hibás terméket, visszük a cserét vagy a javítottat.
Üzleteinkben személyesen vásárolt termékek jogos garanciaigénye esetén csak az oda szállítás díját kell fizetnie (30kg alatt 1.990, ez felett 7.500 Forint).
Ha a garanciális igény nem jogos vagy a termékhez gyártói garancialevelet biztosítottunk, az oda-visszaszállítás díja 30kg alatt 3.800, ez felett 15.000 Forint.
Gondolom az LG tv-hez gyártói garancia van az első 2 évben biztosan... így ott a második kiemelt rész?
Mi a helyzet a +3 év kiterjesztett garanciával? Az is gyárival megegyező garancia?Ezekre a kérdésekre mindenképp szeretnék megnyugtató választ kapni a rendelés leadása előtt....
Előre is köszönöm válaszukat!
Tisztelettel,...."
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tisztelt Érdeklődő!Televízió készülékekre bolti garanciát adunk gyári garanciát nem. Sajnos garancia kiterjesztésre sincs lehetőség ezen készülékek esetében.
Ha házhozszállítással rendelte a készüléket és meghibásodik, akkor ingyenes a garanciális gyorsposta.
Ha üzletben vette át a terméket és hibás a termék, akkor az odaszállítás díját kell kifizetni.Üdvözlettel:
AQUA ElectromaxHa nincs garancia kiterjesztés... akkor a termékbiztosítás mit takar a mellékelt képen?
Köszönöm válaszukat!
Tisztelettel,
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tisztelt Ügyfelünk!A biztosítás káreseményekre, fizikai sérülésekre védi be a készüléket. Saját hibából eredő fizikai sérülések, balesetek.
A garancia kiterjesztés a garancia idő kiterjesztésére vonatkozik.Biztosítást lehet kötni a termékre, viszont garanciát kiterjeszteni nem lehet.
Ha köt egy 3 éves biztosítást, az ugyanúgy fut a 2 éves garancia idő mellett.Üdvözlettel:
AQUA ElectromaxEbből nekem az jön le, hogy csak bolti garancia van... és a köthető +3 év annyi, hogy +1 év, hisz a 0. naptól indul, míg pl a Mediamarkt-ban a 2 év letelte után indul a +3 év.
Ugyanezt a kérdést feltettem a Ledtvplaza-nak is... válasz:
"A készülékből jelenleg Sajnos nincsen raktáron.
szervizbe ingyenesen.Tisztelettel:
"Így már remélem tisztul a kép a garanciákat illetően....
-
nimfas
addikt
válasz Flickering #46723 üzenetére
Mondjuk megkérdezed az adott boltot... vagy az összeset, hogy a 2 év garancia gyári, vagy bolti garancia-e.... meg ha tudsz rá venne +3 évet akkor az minek felel meg... Aqua 2 év bolti, ledplaza 1 év gyári 1 év bolti garit ad. (részletek a következő hosszászólásban....)
Gyanítom ők szlovákiából importálják a tv-t áfa nélkül. Most az Euronicsben is egész baráti áron vannak tv-k, 25-ig.42LB730 162.000 Ft + 15.000 (+3év gari)=177.000 (Ledplaza: 161.790 Ft + 3év gari 18.900)=180.690
42LB671 157.500 Ft + 15.000 (+3év gari)=172.500 (Ledplaza: 139.390 Ft + 3év gari 14.300)=153.690Más:
Hogy bevédjem magam a jövő heti fekete péntek miatt, mivelhogy ezek az árak az Euronicsnél kedd-ig érvényesek ugye.... mi van olyan esetben ha berendelem a tv-t a boltban, pénteki átvételre. Ergo megvárom, hogy mi lesz pénteken... aztán annak függvényében átveszem vagy nem veszem át. Ha ki kell előre fizetni abban az esetben van-e valami 3 nap visszavásárlási garancia, mint pl a netesnél a 14 nap??? Ha van akkor vajon le kell vásárolni, vagy visszaadják a pénzt?
Erre tud valaki válaszolni?[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Mai ténykedés az Euronics-ben :
Zárás előtt 30 perccel berongyoltam a boltba.
Sikerült kemény 5 azaz ötezer forintot lealkudni egy 42LB650 135.000-es árából. Persze csak úgy ha cetelem kártyára veszem... Anyámnak van....42LB730-ből egy fillért sem sikerült, bár annak elég barátságos ára van épp, 162.000 Ft. Fillérre mint a Mediamarkt-ban...
Érdemes megvárni a jövő pénteki BF-et?
Vagy max többe fog kerülni -
nimfas
addikt
válasz Stevenstyle #46637 üzenetére
Nem csak neked, más is válaszolhat
Köszönöm a leírást..... olvastam 2 órája, de telefonon nem sok kedvem volt gépelni....
Fura helyzet állt elő... tegnap voltam az Euronics-ben, anyámék hűtőt én mosógépet vettem. Rákérdeztem a tv-re is LG 42LB671... 170eFt listaár náluk, ezt sikerült letornázni 160eFt-ra... Most nézem a honlapon 157.500 Ft... (még jó hogy nem vettem meg...) a 42LB730-as pedig 162.000 Ft (ahogy néztem netes áruházban is annyi!!!!) Sajnos nincs nekik 731 típus, pedig a grafit jobban tetszik mint az ezüst.... a lába meg sokkal jobban mint a 671-nek
Igazából azért néztem mert egy rokon szeretne tv-t venni... szintén 42 méret körül, 3D szóba jöhet Smart nem annyira.... ajánlott a 42LB620-as tv?
Ha két tv-t vennék akkor elég jó pozícióban lennék vajon, hogy még sikerüljön belőle valamit alkudni? Pl. +3 év gari árának a felét... (7500 Ft) ???
Vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz nimfas #46596 üzenetére
Aqua válasza ugyanerre a garanciás kérdésre:
"Tisztelt Érdeklődő!
Televízió készülékekre bolti garanciát adunk gyári garanciát nem. Sajnos garancia kiterjesztésre sincs lehetőség ezen készülékek esetében.
Ha házhozszállítással rendelte a készüléket és meghibásodik, akkor ingyenes a garanciális gyorsposta.
Ha üzletben vette át a terméket és hibás a termék, akkor az odaszállítás díját kell kifizetni.Üdvözlettel:
AQUA Electromax"Tegnap a helyi siófoki Euronicsben adtak egy 160.000 Ft-os ajánlatot a 170 helyett.... ez gyári 2 év garit jelent + a 3 év még 15eFt lenne... szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Rákérdeztem a ledtvplaza-nála garancia kérdésre...
"A készülékből jelenleg Sajnos nincsen raktáron.
szervizbe ingyenesen."Kérdés hogy nézzek 2 év gyári garis helyet, vagy megbízható a bolt ?
-
nimfas
addikt
42LB671 tulajokhoz... 2 láb távolságát megmérné valaki? Előre is köszönöm!
-
nimfas
addikt
most nekiálltam filózni....
42LB671-et néztem ki.
Aqua-nál van raktáron, de a garis leírásnál ilyet találtam:
"6.5 Kell fizetni a Garanciális gyorsposta szolgáltatásért?
A házhozszállítással rendelt termékek jogos garanciaigénye esetén ingyenesen hozzuk a hibás terméket, visszük a cserét vagy a javítottat.
Üzleteinkben személyesen vásárolt termékek jogos garanciaigénye esetén csak az oda szállítás díját kell fizetnie (30kg alatt 1.990, ez felett 7.500 Forint).
Ha a garanciális igény nem jogos vagy a termékhez gyártói garancialevelet biztosítottunk, az oda-visszaszállítás díja 30kg alatt 3.800, ez felett 15.000 Forint."Na most akkor ingyenes a futár avagy nem?
Mi a helyzet a +3 év gari esetén?Ledtvplaza.hu-n pedig ingyen futárt ír, ingyenes szállítást....
Azért az aqua elég régi cég... mi van ha másik (plaza) tönkremegy... google maps-on megnéztem a telephelyet... ne tegyétek 1162 Budapest, Szilaj u. 4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.