Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harkovz
aktív tag
válasz #94529552 #50398 üzenetére
Köszi.Én is átállítottam erre.Sok mindent nem tudok még a tv-ről olvasom a fórumot,úgy piszkálom.Például a kép beállításoknál se volt semmi állítva az itt olvasottak alapján piszkáltam,most olyan szép lett,hogy mindig rácsodálkozunk,pedig már hónapok óta megvan.A frissítéssel gyors is lett.én nagyon meg vagyok elégedve vele,örülök,hogy ezt vettem.És az LG márka is szimpatikus,és bízom benne.Ezért holnap hozok is egy LG DirectDrive mosógépet.
[ Szerkesztve ]
-
Harkovz
aktív tag
Lehet amatőr kérdés,de sima tv adáshoz melyik felbontás a jó?UPC műholdas CI modullal,nem beltérivel megy.16:9,vagy melyik?Kell ezt állítani ha filmet nézek gépről?Vagy csatornánként más?Hogy van ez?LB 671V a TV-m.
-
VMVM
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott esetleg valaki a következő problémával LG LCD (hd ready) Tv-nél:
Ha DVD van rákötve a TV-re, a képernyőn változó intenzitással a csatolt kép szerinti függőleges zöld csíkok jelennek meg (néha erősebben látszik, néha eltűnik másodpercekre), de csak a DVD-nél látszik, ha másik bemenetre kapcsolok, eltűnik. Próbáltam több lejátszóval, és több kábellel is, mindig előjön, lehet h 1-2 nap után, de fixen, ezért gondolom, hogy a TV-vel lehet valami.Köszi a segítséget, üdv
-
embe
nagyúr
Üdv!
Csatorna kiosztással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Kábel tv-m van, nem digitális csatornákkal, összesen 45. A tv-hez kötöttem egy parabolát - korábban kitárgyaltuk alaposan - és az egyik Astra műholdról leszedett vagy pár száz csatornát.A keresés eredménye ugye, a találati sorrend:
Először a 45 kábelcsatornát találta meg, majd a parabola pár száz csatornáját.Most hogyan kell beállítani, hogy a csatorna kiosztás maradjon is ez? Vagyis az első 45 a találat sorrendje szerinti kábel csatorna legyen, majd a pár száz másik.
Most ha a műholdas adásokat mutatja , akkor nincs a listában a 45 kábelcsatorna.
Ha azokat állítom be, akkor a műholdasokat nem adja be.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Nunder
őstag
Arra nincs mód, hogy csatornaváltáskor ne kelljen lóbálni a Magic Remote-ot vagy Info gombot nyomogatni, hogy lássam mi megy az aktuális csatornán? Ez nagyon hiányzik nekem, és az 5000 forintos beltéri egység is tudja. Lépsz a csatornára, és szépen kiírja, hogy mi fut éppen.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
parkr
őstag
válasz InHell #50361 üzenetére
ezt a szoftvert rakd fel rá és meg lesz oldva a magic remote probléma, nekem is ezt csinálta.
-
törölt tag
válasz liana_87 #50368 üzenetére
A legnagyobb különbség az árukban van, meg a külső design-ban, ami a középen, vagy a két szélén lévő talpakat jelenti. Van még eltérés a képjavító funkcióknál, ami 800 vagy 700 Hz. Én másról nem tudok. 3D-re mindkettő nagyon jó, mert passzív technológia, nem vibrál, nincs crosstalk, stb. Jár a tévékhez 2 db szemüveg, és 2 távirányító is, az egyik a Magic Remote.
Összehasonlítás: [link], [link], árak: [link] -
-
-=Jam=-
őstag
válasz Stef@N #50379 üzenetére
Alacsony feketénél be van kapcsolva alapból, azzal nem tudsz mit csinálni.
A legjobban akkor lehet ezt észrevenni, ha feliratos filmet néz az ember, mert akkor a felirat, a világosabb részeknél fehér, a sötét jeleneteknél meg beszürkül. Marha idegesítő, nem is értem ez minek van benne a TV-kben. -
tvtárs
újonc
Sziasztok. Milyen routert javasoltok LG 42bl 630 tv-hez, hogy wifi is legyen meg LAN kabelel is tudjam csatlalkoztatni?
-
rongylab
tag
mért nem teszed fel innen a új firmware-t? naponta 20x be lett írva hogy hogyan kell frissíteni a tv-t.
És nem annyit tud a magic.. majd rájössz te is, ha frissítesz.
játékhoz pedig a játék módot kell használni, és annál is beállitani a kép beállítást, a menüben.
az állandó változtatás is csak azért van ,mert nem állítasz be semmit a menüben. eco módot is le kell kapcsolni, rögtön nem sötétedik összevissza.
-
-=Jam=-
őstag
Nem tudja frissíteni, több ilyen problémát lehet olvasni külföldi fórumokon.
Milyen szoftver verzió van a TV-den, mert van akinek egy szoftver downgrade után sikerült a magic remote-ot frissíteni.A másik problémádat pedig dinamikus kontrasztnak hívják, kapcsold ki a menüben
-
bark88
csendes tag
WebOs medialejatszojahoz letezik valami okositas?
Nem jeleniti meg a vobsub feliratokat, illetve nem tudok korvonalat allitani. :S -
snowball
tag
válasz Metacska #50366 üzenetére
A digitalko-hoz hozzászólva. én tavaly vettem náluk egy LG 47LA620-ast és lepecsételt magyar LG garanciapapírt adnak hozzá. Pontosan ugyan azt mint amit a MediaMarkt-ban és az Euronics-ban is kapsz. Ezt onnan tudom, hogy most decemberben az Euronics-ban pont ugyan olyan garanciapapírt kaptam az LG soundbar-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
liana_87
csendes tag
Sziasztok!
Két készülék között vacilálok 55" LB671V és 55" LB730V !
Melyiket ajánlanátok, és összefoglalva mi a különbség a két készülék között?Elöre is köszi!
-
TaylorPro
addikt
válasz Metacska #50366 üzenetére
Itt mindent leírnak: http://www.digitalko.hu/informacio.php
Telón, mailben ugyan ezt mondják. Debrecenben személyesen elérhetőek. Korrekt hozzá állás, mindenhol pozitív vélemény. Mi kell még? Fentebb leírtam mindent érthetően szerintem. Gyári garilevél+számla. LG-nek meg csak a számla is elég csak hazai vásárlás legyen.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Metacska
aktív tag
válasz TaylorPro #50360 üzenetére
Kicsit utánajártam a cégnek, és szerencsére ez egy üdítő kivétel, mert korrekt módon értékesítenek évek óta, ezért a megbízhatóságuk töretlen.
Bár jómagam százezrekért sohasem vásárolnék olyan helyről, amely nem rendelkezik rendes bolttal, fizikai megközelíthetőséggel, élő személyekkel, akik előtt verheted az asztalt, ha bármilyen probléma merül fel. Ahogy nézem a cégjegyzékben nyíregyházi a telephely, a tagok pedig ungváriak.
Egyébként, ahogy látom a garanciális ügyintézést csak az Ő ügyfélszolgálatukon keresztül intézheted, annak ellenére, hogy hivatalos gyártói garanciát ígérnek. Ez viszont akkor azt jelenti, hogy a TV nem a hivatalos magyar importőrön keresztül hozták be az országba, röviden szürkeimportos, a 27%-os ÁFA kijátszása érdekében.
Milyen jótállási jegyed van? Illetve lényeges, hogy hova szól?
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 6208-as TV-m melyet még tavaly júliusban vásároltam, 1 hónapot filmezgettem rajta (kábeltévém ekkor még nem volt). Majd elköltöztem albérletbe, ahova nem vittem magammal, hanem egy raktárba pihentettem. Most költöztem ismét és újra beüzemeltem a tévét, wifin le is frissítette magának a legújabb fw-t (meg nem mondom melyiket). Azóta már kábeltévém is van (DIGI). A problémám az lenne, hogy én viszonylag gyakran használom a különböző funkcióit a bekapcsolást követően, főleg a bemeneteket (kábeltévé, XBOX, USB-ről akár több HDD is, DVD lejátszó). Alkalmanként azonban a kábeltévére átállva nem működnek az Input és Settings funkciók, csak azt követően, ha a List, Guide, vagy My Apps funkciók valamelyikét használom, mint ha kifagyna a TV-nek ezen szegmense.
Tapasztalt ilyet valaki? Ez FW probléma?
Köszönöm!
Meta -
InHell
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 42LB650V-típusú tévét, hozzá egy Magic Remote-ot is.
Minden TV bekapcsolás után frissíteni akarja a távkapcsoló szoftverét, és tökmindegy igenre vagy nemre nyomok, nem történik semmi, a távkapcsoló csak elem ki- és berakás után működik. Utána nincs gond, de a következő TV bekapcsolásnál ugyanezt eljátssza. A TV wifi-n keresztül csatlakozik az otthoni hálózatra, nettel, semmi gond. Ennyit tud egy 10 ezres távirányító, vagy valamit én nem csinálok jól?Van egy másik problémám is.
A TV össze van kötve a PC-vel, hdmi kábellel, vezetéknélküli billentyűvel és egérrel tökéletesen működik minden.
Az a gondom, hogy ha normálisan használni szeretném, pl játszani, eléggé nagy a késése a kurzornak. Kivéve, ha a képbeállításban játék módra kapcsolok. Akkor tökéletesen működik, semmi késés. Viszont a filmeknél állandóan változtatja a fényerőt, vagy nem tudom mit, lényeg, hogy a sötét jeleneteknél még lejjebb veszi, nem látni semmit kb. Át kell váltanom pl. színház módra, ott nem váltakozik egyáltalán, tehát normálisan végig lehet nézni egy filmet. Viszont ugye színház módban meg a kurzor késik..:S Szóval váltogatnom kell állandóan a képmódok közt, vagy hogy lehet ezt a problémát kiküszöbölni?
Köszi.[ Szerkesztve ]
< béna duma helye >
-
TaylorPro
addikt
digitalko. Nagyon elégedett vagyok velük, személyesen voltam is bent náluk Debrecenben. Normálisak, végtelenül nyugodtak. Amit rendeltem egy LG 42 LB730 volt, nem tudták mikor tudják szállítani mert kifogyott. Vártam, majd mérgemben megrendeltem egy 47 LB730-cat. Ez sem volt készleten, bizonytalan szállítás. Majd felhívtak hogy lenne egy egyedi ajánlatuk, 47 LB671 165 ezerért, én meg belementem és nem bántam meg. Garilevél lemaradt, mondták elküldik, de én bementem érte. A TV bontatlan volt és hibátlan.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Woodslave
félisten
LA640-es tv-m van. A probléma ami mostanában gyakrabban előjön, hogy amikor serviio-n wifiről nézek filmet, akkor ledobja magát a wifi hálózatról. Illetve nem csak a hálózat tűnik el, hanem a csatlakoztatott USB winyó is. Van amikor csak ki és bekapcs után "látja" meg ismét ezeket..
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
pomk
őstag
válasz Shingen #50301 üzenetére
Szóval akkor vegyek inkább Samsungot?!
(#50304) TaylorPro
"elszállt" mi?! Fogadjunk segítettél neki elszállni!(#50314) Rudi50
Apropó Time Machine. Két dolog is felmerült bennem, amire sajnos boltban nem tudtak válaszolni(Tételezzük fel, hogy megfelelően be van állítva a megfelelő HDD és nincs STB a tv-hez csatlakoztatva):
1. Ha nézem A csatornát, B adását párhuzamosan fel tudom venni közben?
2. Ha A csatorna adását szeretném felvenni, bekapcsolva kell lennie a tvnek közben? Ez hogy alakul időzített ill. manuálisan indított felvétel közben?(#50326) huncutka1029
Tudsz esetleg ajánlani valami ilyen anyagot? Letöltöttem pár dolgot: killa sample, 1080p Full HD 3D videó.
De ha esetleg van erre konkrétan javasolt anyag, szívesen fogadnám.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Gyakorlatilag a HDMI kábelen is átmegy minőségromlás nélkül a kép, tehát inkább beállítási probléma lehet ez leginkább. Ettől függetlenül én javaslom a vinyóvásárlást, én legalább is nem szeretem, ha filmnézés közben megy a gép is.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
tommy55
csendes tag
válasz Robertó79 #50352 üzenetére
Én nem használok DVD lejátszót, de ARC kompatibilis a házi mozi erősítőm, így egy HDMI kábelen keresztül van összekötve a TV-vel, a TV távirányítójával lehet halkítani, hangosítani és a TV bekapcsolásakor a házi mozi is automatikusan bekapcsol.
Jelenleg milyen eszközök, milyen kábelekkel vannak nálad összekötve? -
Robertó79
tag
Összekötöttem a tv-t a házimozival, de olyan bajom van hogy a tv távkapcsán nem lehet hangerőt adni csak a dvd távkapcsán. Meg lehet ugy oldani hogy egy kapcsoló vigye?
-
VaDy
tag
Lenne még egy kérdésem. Pàr éve tapasztaltam egy haverom tvjén hogy sokkal jobb a film minôsége hogyha pendriveot tvbe bedugjuk mintha hdmivel a a pcn keresztül játszuk le ugyanazt a filmet.
Ez miért van? Csak azért kérdezem, mert akkor nézhetek egy terrás külső vinyot is ... -
VaDy
tag
válasz TaylorPro #50340 üzenetére
Igen egyetértek, pont ezt figyeltem meg én is, +13 centi es mennyit szàmìt! A 671el az a frànya talppal van a bajom, nem az h nem tetszik hanem h annyira tàvol van a 2 talp egymàstól, nem tudom feltenni a forgatható tv àllvànyomra, forgatható fali konzol pedig 13tól van jò!
-
s3nki
csendes tag
Sziasztok!
Azt hiszem, hogy becsülettel végignyálaztam a topicot, de nem találtam megoldást a problémámra. 42LB650V-m van, az utolsó előtti (nem tudom fejből a verziószámot), ebben a topicban talált firmware van rajta. DVB-S tunert használok, UPC-t, de a szolgáltató gondolom lényegtelen. A lényeg, hogy a Time Machine funkció nem működik. Egy külső vinyót használok, a TV felismeri a típust, látja a méretet is. Egy dolog működik vele, a manuálisan beállított felvétel, ezzel nincs gond. Viszont nem tudok felvételt beállítani a műsorújságból, nem tudom az adást "megállítani", stb. Csak a gyári, hagyományos távirányítóm van, e mellett próbáltam a funkciót előcsalogatni Androidos telefonra telepített appból, de ez sem sikerült. Ha a neten talált képeken jól láttam, akkor a műsorújságban a kívánt műsorra kattintva fel kell ugrani az alsó sávnak, ott jobb oldalon lennie kéne két gombnak, amin a rögzítést ki lehet választani. Nekem ott semmilyen gomb sincs. Lehetséges, hogy csak DVB-T-n keresztül lehet rögzíteni, DVB-S-nél nem?
-
Mp3Pintyo
aktív tag
LG 47LB671V
LG 47LB731
- A talp kialakítása
- A hangszóró elhelyezése. A 731-en előre néznek
- Az USB a 731-en 3.0-ás
- Motion Clarity Index (671: 700Hz, 731: 800Hz) ->
http://www.rtings.com/info/fake-refresh-rates-samsung-clear-motion-rate-vs-sony-motionflow-vs-lg-trumotion
E szerint a 671-es csak 100Hz-es panel.
Mi a 47LB731-et vettük meg. Gyönyörű a képe, 3D brutál, eddig mindent vitt USB-ről, hangja elég jó.https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
cicur99
tag
Megnyugodhatsz. A LB650-ben biztos IPS panel van.
A direkt LED háttérvilágításnak számos előnye mellett (kis fényveszteség, ebből következően alacsony fogyasztás, local dimming azaz valódi dinamikus kontraszt) sajnos van hátránya is ,ami abból fakad, hogy a háttérfényt biztosító LED mátrixban az elemi diódák mondjuk 5-5 cm -re vannak egymástól a fénykiegyenlítő fóliák pedig nem tudják teljesen homoggénné tenni a hátteret.
Ez akkor zavaró, ha a képtartalomban is egy homogén, szines felület mozgást végez. pl. a zöld füves pályát vizszintesen pásztázza a kamera. Sajnos a sport műsoroknál fokozottan jelentkezik a probléma.[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Én nem régen jártam végig ezt az utat. Én is kínlódtam hogy 42 colos 730 vagy 47 colos 671? Maradt a 47 colos 671 165 ezerért gyártói garival. Nagyon nem bántam meg, elégedett vagyok vele nagyon. Nézd meg valahol egymás mellett a 42-47 colt, kimondva nem sok az a 13cm, de nézve, látványban sokkal többet ad a 47 col mint a 42. Szóval szerintem 47 671. A 730 és a 671 szinte egy kutya. Még annyi hogy a 671 is szinte fém teljesen. A panelen körbefutó keret, hátlap, elöl a díszcsík, lábak. Minőségi nagyon, a 730-as talpa sokaknak jobban bejön, nekem is, de a 671 se kutya látvány egy szobában.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Cufter
tag
On: Adott 630v re is felmegy a 4.41.32 firmware
Kicsit off: a tv jack kimenetet es egy masik hangkimenetet is szeretnek egy bemenetbe bevinni (csak egy van a microhifin)
Hogy tudom ezt korrektul de koltseghatekonyan megoldani?[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Mikor vettem a tv-m akkor 55LB650v-t néztem ki magamnak és nem tudtak szállítani. 3 helyből az egyiknél azt mondták nem ips panel van benne amit itt tisztáztak,hogy az. Viszont mind a 3-on helyen azt mondták ne akarjak ekkora méretben 650-est venni mert ekkorában a 671-et szabad csak.
Lekopokom eddig nem bántam meg és azon kívűl ,hogy lassú a menü amit elfogadtam nagyon jó tv sztem. Elötte egy 47lv5590-em volt. Annál szebb a képe pedig az is teszett.
Az nagyon vékony tv volt ez ahhoz képest 3x vastagabb.[ Szerkesztve ]
-
VaDy
tag
válasz huncutka1029 #50326 üzenetére
Köszi a segítséget!
No igen az ár ... :S
47 colban gondolkodom ott meg ugye:
650v 157ezer
671v 171ezer
731v 194ezer
jáj, lehet vissza kéne mennem 42 colba!Pont ma voltam bent Médiában meg is kérdeztem az ott dolgozó kedves öreg urat hogy e típusuk közül melyiket ajánlja inkább és miért, (pl mivel jobb a 731es kisebb társainál...) mire azt felelte hogy a drágább a jobb! Óriási segítség volt!
Amúgy én is gondoltam erre a pendriveos túrára, de nem jó mert a tvk nem egymás mellett vannak ... ,most mire egyikből kihúzom, másikhoz odasétálok és bedugom már el is felejtem milyen volt a legelső képe!
Pedig szerintem különbséget csak így lehetne tenni, hogy egymás mellet egyszerre megy ugyanaz a jelenet!
Szerintem marad 731v, most már csak azt kell eldönteni hogy 42 vagy 47col legyen . +13 centi = kb. 30ezer plusszért?![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz huncutka1029 #50332 üzenetére
Samsung típusra is?
Ok, már majdnem azt hittem, hogy összedolgozik a két tigris.[ Szerkesztve ]
-
GumpNews
csendes tag
válasz #94529552 #50329 üzenetére
Mivel a Digi műholdas fórumán egy Samsungos is beszámolt a jelenségről, így gondoltam, hogy a Digi lehet a ludas. Felhívtam Őket, utána néztek, elismerték és javítani fogják. Időt nem tudtak mondani, hogy mikorra javítják meg, de azért ez is nagy szó.
https://www.facebook.com/volgyesimatephoto - http://mate.volgyesi.info
-
huncutka1029
addikt
még egy banális kérdés,
a HDD az USB1 portban van(HDD in)?, ugye nem lóg ott semmi más pl Pendrive, másik vinyó?
mert akkor is csinálhat ilyet..Próbáltad már a prémium inicializálása opciót mostanában?
ha nem tedd meg, válaszd le a HDD-t utána kikapcsolt tv-nél dugd vissza a HDD in feliratú usb portba.
talán.....[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Đusty
addikt
válasz huncutka1029 #50327 üzenetére
nem történik semmi (pont ez a baj)
színes gombokat nem nyomogatok hisz inaktívak és sem a magic-el sem a simával nem történik semmi ha a műsorra nyomok -
huncutka1029
addikt
más márkák se jobbak
mindnek van hibája...
a felsoroltak közül a 731 a "top" az tud a 3 közül legtöbbet, és a legjobb megjelenítést adja.
De a másik kettő is jó, attól függően, mennyire vagy "vájtszemű", illetve mit enged a családi kassza.Azt javaslom, menj el egy nagy áruházba, és nézz meg több készüléket, vigyél magaddal pendriveon valami filmet, vagy képejket, és kérj meg egy eladót, hog engedje megnézni.
Akkor mindegy milyen csillivilli beállítások vannak a demo módban, az _USB megmutatja a különbségeket.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
GumpNews
csendes tag
DIGI műholdas előfizetőkkel rendelkezőknek:
A karakterâasi problâemâat jelentettem, elismertâek, javítani fogjâak!Egyik kérdésem, amire nem érkezett válasz, tud valaki ebben segíteni?
"Az energiatakarékos üzemmód minimális fényerejét nem lehet átállítani, hogy Automatikus esetében ne ennyire sötétítse le a képet? Mert ez egy jó funkció, viszont teljes sötétben nekem túl lesötétíti."[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/volgyesimatephoto - http://mate.volgyesi.info
-
Đusty
addikt
válasz huncutka1029 #50322 üzenetére
köszi, hogy próbálsz segíteni, lőttem két képet
az elsőn az látszik, hogy az ütemezés menü inaktív (timemaschin-t választva):
a másodikon pedig, hogy a műsorújságban az ütemezés és ütemezési lista inaktív (alul) csak a csatorna üzemmód választható (az kábelen van)
[ Szerkesztve ]
-
VaDy
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, először kinéztem egy 650v-t, majd lett belőle 671v, most pedig 731v-nél tartok!
Viszont itt fórumba egyfolytában azt olvasom h így szar úgy szar, most akkor gondolkodjak inkább más márkában? -
huncutka1029
addikt
az nem számít, hogy USB 2 vagy 3.
Most nem tudsz róla egy két képet lőni, hogy próbálsz időzített felvételt készíteni?
ja még az jutott eszembe, hogy ha nem magyar régióra van állítva, vagy nem Magyarországra, akkor
is előfordulhat, hogy nem megy az EPG vagy az időzített felvétel.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Đusty
addikt
válasz huncutka1029 #50320 üzenetére
akkor szar a tv-m nincs más hátra minden így van, hiába nyomok műsorújságon nem történik semmi a timemaschin-t kinyitva meg inaktív az ütemezés gomb
azért holnap lefotózom ha nem baj
Még az jutott eszembe: az lehet baj, hogy usb3-as a vincsi? Bár mondom az azonnali felvétel működik, csak az időzítés nem.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
műsorújságból kiválasztasz egy programot, rányomsz az ok-ra akkor kell felugornia egy listának, amiben ütemezés ként van az időzített felvétel.
vagy a smart menü (my apps) time machine, beállítások, live playback legyen bekapcsolva
az automatikus törlés meg ki.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Đusty
addikt
válasz Watt25 #50317 üzenetére
szia ezen túl vagyok egyébként digis kábeles az adás és a rögzítés működik csak a TV-n a timemaschine időzítése menű nem aktív sehogyan sem, nem is értem
az segítség nektek ha csinálok róla képeket? de egyszerűen mindenhol ahol az időzítés van a felirat és funkciógomb inaktívan sötét és nem tudom miért. (lehet gyári hibás a TV?)
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz huncutka1029 #50315 üzenetére
szia köszi
akkor sorban:
1.saját tunerén van hangolva
2.-4. 320-as HDD inicailizálva van és az azonnali felvétel és a visszajátszás is működik csak az időzítés nem3. na ez érdekel e szerint már csak ez lehet de szerintem be van kapcsolva mert az élő adást is visszábbról tudom időben nézni de: légyszi konkrétan ezt hol kell megnézni?
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
pl hogy nem a tv saját tunerén van behangolva az adás, hanem STB-n keresztül nézed
vagy nincs megfelelő HDD
pendrivera próbálsz rögzíteni ami kisebb mint 40 GB
nem kapcsoltad be az időeltolás funkciót
nem engedted a tv-nek hogy inicializálja (formázza ) a vinyót[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz LucasGrant #50240 üzenetére
És nálad működik a timemachine ütemezett beállítása.
Mi lehet annak az oka, hogy az ütemezés inaktív? 42LA620-nál.
-
huncutka1029
addikt
válasz Stef@N #50306 üzenetére
fos túlvezérelt panel, ezért nem kell almás gépeket venni , én még nem láttam ilyet, normálisan beállított, kalibrált panelnél
És ki a tököm néz sakktáblát percekig a órákig?Ez inkább vezérlés, elektromos zavar, mint panel hiba.
-
TRob1
veterán
-
direwolf
őstag
válasz #94529552 #50302 üzenetére
Én azt nem írtam, hogy a 39LB650 nem IPS, csak annyi az érdekesség, hogy nem LG gyártja azt a panelt, hanem az AUO. De ha jól tévedek, az AUO MV-t gyárt. Samsungomban legalábbis az van... De még egyszer leírom, ez nem jelent, hogy nem IPS!
Az viszont szinte biztos, hogy LG csak IPS panelt gyárt. És az 50LB650-em tipikusan produkálja az IPS glow-t, úgyhogy empírikus módszerrel merem állítani, hogy IPS a panelje50LB650V, 653V:
LC500DUH-FGP1 FHD 50INCH 1920X1080 300CD COLOR 68% 16/9 1600:1 120Hz Inverter N LED 3D(FPR) W.O/T-con 55.4W 8Bit 10000k 178/178 6ms(GTG)_nOTS LG Display Co., Ltd.
LC500DUH-FGP2 FHD 50INCH 1920X1080 300CD COLOR 68% 16/9 1600:1 120Hz Inverter N LED 3D(FPR) W.O/T-con 55.4W 8Bit 10000k 178/178 6ms(GTG)_nOTS LG Display Co., Ltd.39LB650V:
T390HVJ01.2 FHD 39INCH 1920X1080 300CD COLOR 72% 16/9 3000:1 120Hz Inverter N LED 3D(FPR) W/T-Con, 37.32W/32.4W/4.92W, 8bit, 10000K, 178/178, 5.5ms(GTG)LVDS(4ch) AU OPTRONICS CORP.[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Stef@N
tag
válasz huncutka1029 #50305 üzenetére
Tessék egy LG IPS panellal szerelt közel 500e HUF-ba kerülő Retina Macbook Pro.
Ja, és onnan szedem, hogy volt egy 4th gen iPadem, a fenti videón látható jelenséggel. Szintén LG IPS panel.
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz Stef@N #50293 üzenetére
ezt a sületlenséget meg honnan szedted?
Az IPS panelek egyik betegsége a képmegtartás, ami hasonló a plazmák beégéshez, azonban csak pár percig tart. Az enyém is szenved ebben a betegségben például.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
válasz Shingen #50301 üzenetére
Más: Amióta meg van a TV olyan filmnézés dömping van itthon hogy ma rendeltem egy 1TB-os vinyót a letöltésekhez mert a pc totál tele. A Passporton is szépen gyűlnek a filmek. Kinyílt a világ! Ez az első LCD TV-m, már nagyon régóta szerettem volna. A nyáron elszállt a "nagy" 72cm-es katódsugaras Thomsonom, így volt indok a vásárlásra.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
huncutka1029
addikt
válasz direwolf #50300 üzenetére
hát, legyen mindenki boldog, én nem akarok keresztes háborút vívni,sem indítani.
én is úgy tudtam fél évvel ezelőttig hogy csak és kizárólag IPS panelt gyártanak.
De ez nem jelenti azt, hogy csak azt is szerelnek bele. Keress vissza, hogy leoltott mindenki, amikor ezért kardoskodtam45448 HSZtől visszafelé olvass ezekből
Vajon miért csak ennél az egy tipusnál, LB650V tér el a csomagolás, illetve a megjelölés?
Jó lenne egyértelműen tisztázni, de senki nem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.