- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A #1005003 ra esetleg valaki?
-
Dwatti
addikt
Sziasztok! Utóbbi időben talán valamelyik szoftver frissítés után bekapcsoláskor mindig előjön a menü szalag, eddig nem volt gond mert magic remote hamar eltüntette, de most új media box miatt távirányító egyenlőre mehet a fiókba
Menüszalag meg ott virít kb 10 másodpercig. Van valami megoldás hogy ne jelenjen meg ?
Beállítások alatt semmi opció erre. ( LG UK 6950) -
mrmft
senior tag
válasz
ILLDisPozed #105037 üzenetére
Nezd meg a hatlap csavarjait, lehet feszul az a sarok.
-
vendingo
veterán
válasz
Nálam is van egy kis bevilágítás (793), bár nem ennyire erősen.
Csak annyira mint nálad a bal alsó sarokban és csak full fekete képnél látszik, normál használatnál egyáltalán fel sem tűnik nekem. -
TeeJay
félisten
válasz
ILLDisPozed #105039 üzenetére
Szakértői mód sötét szoba az a beállításod?
-
TeeJay
félisten
válasz
Háttérfény 40-en?
-
Dwatti
addikt
Sziasztok ! Magic remote távirányítót összelehet valahogy hangolni a Vodafone tv box-al ?
Sagemcom típus de ilyen nincs az eszköz listán vodafone tv van de arra sem reagál.
Esetleg fordítva Voda távirányitóval elvileg lehet vezérelnia tv-t is ki be - kapcs hangerő de ezt mindennap elfelejti .
Kell ehhez valami + tv beállítás? (LG UK 6950) -
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
Tapasztalt már valaki olyat, hogy a TV nem akarja lejátszani a hangot bizonyos filmekhez USB-n keresztül?
Eddig semmi probléma nem volt vele, most viszont egy pár filmnél nem ad hangot... -
esicyhun
tag
43UF640V-m ugyanilyen lett három év után. Kínából rendeltem hozzá LED csíkokat, amiket saját magam cseréltem ki, így megvolt kb. 7000 Ft-ból. Kíváncsi vagyok mennyit bírnak, december közepén kerültek bele. A kép olyan, mint újkorában. Nagyon pepecselős, odafigyelős munka a csere, nem csodálom, ha 20-30000-t is elkér érte valaki, elég könnyű összetörni az LCD panelt munka közben. Ha van technikai szaki ismerősöd, aki megcsinálja neked, foglalkozz vele, ha nem én vennék újat.
-
asdf_
veterán
válasz
LoyalGuard #105016 üzenetére
Szerintem 15-20e körül indulhat, de lehet, hogy még több. De csak tipp. Nem nagyon találtam árat rá, csak a halál unszimpatikus újpalotai szerviz nyolcvanadik más néven futó weboldalába futni fixen. De ha van vénád hozzá meg nem félsz, hogy esetleg összetöröd az LCD panelt, akkor házilag is meg lehet tákolni, ha be tudja szerezni az ember a megfelelő gyári LED csíkokat. Fene tudja, annyira azért nem régi a készülék , egy huszast még megérhet beledobni.
-
asdf_
veterán
válasz
LoyalGuard #105014 üzenetére
Halálukon vannak a háttérvilágítás ledjei. Teljes LED-csere.
-
LoyalGuard
tag
Sziasztok!
Pár napja az UJ701v TV-m elkezdett eltolódni a kék árnyalat irányába. Senki nem állított el rajta semmit, így napról napra vettük észre hogy egyre kékebb.
(lehet köze egy költözésnek hozzá?)
Ma már ott tart a dolog hogy inkább be sem kapcsolom, mert undorító ránézni. A fehér szín már nem létezik.
Sajnos a telefonos kép kicsit túloz, 1 fokkal világosabb.
Kukázhatom vagy javítható? -
vargalex
félisten
Sziasztok!
WebOS 5 alatt (konkrétan 49UN74003LB) meg lehet valahogy nézni a bekapcsolva töltött időt?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv, Van egy PLB 6950 esem, és meg tudom azt oldani, hogy a Tv hangja a Pc hez csatlakoztatott 5.1 en szóljon?
Hdmi vel van összekötve az Arc képes bemeneten egy high speed kábellel. A hangkártya egy Sound blaster Xfi.
Nem tudtam még összeszegelni... -
lewisfm
aktív tag
válasz
ValeZole #105000 üzenetére
Nem feltétlenül tudod a bluetooth-os eszköz hangerejét így szabályozni.
Van két fülesem,
az egyik Meditek bluetooth adapterrel csatlakozik a TV-hez, a másik pedig egy drága Sony, ami helyből bluetooth-os.A Sony-n nem lehet a TV-n keresztül a hangerőt szabályozni, míg telefonról lehet.
Ráadásul a a Mediatek-es adatperen keresztül sokkal jobb a hangminőség, s csak 3000 Ft volt az adapter.
Viszont a Mediatek-es adapter csak 4-5 órás akkus üzemidővel bír, s a jack csatlakozója egy picit érzékeny arra, hogy nagyon pontosan illeszkedjen bele a füles csatlakozója, különben nem szól. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest