Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szzcsicsi
csendes tag
Sziasztok. Van egy LG65SK7900-tv-m hibátlan. Elgondolkoztam egy 82UN85003LA-n vagy 85 . A 82 és 85 között 70.000 ft a küülönbség...de nem ez a lényeg. A 7900-amhoz képest csak képméretben lépek előre vagy esetleg másban is.Azt tudom hogy a 8500 as az direct led,de úgy általánosan érdemes belenyúlnom?
-
blountex
senior tag
válasz OPiiPO #105195 üzenetére
Értem.
Nálam ez a jelenség akkor fordul elő a régi LG tévénél amennyiben:
- egy relatíve új 2020as LG tévé folyamatosan be van kapcsolva (és internetre van rácsatlakozatva mindegy hogy wifi vagy kábeles).
Na most ez abból a szempont érdekes, hogy ez az új tévé még is hogyan akarna rácsatlakozni a régi tv-re.
A régi tévé is összevan kötve egy utp kábellel illetve mellette fut még egy chromecast 2 készülék, de ez annak nincs közé. Chromecastot kihúzva is megjelenik ez a pairing key jelenség.
Esetleg az problémát jelenthez hogy nem statikus az ip cím hanem dhcp? -
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni: van egy LG LK5900PLA készülékem, ami egyik napról a másikra nem kapcsolódott többet a wifi hálózatra, olyan módon, hogy a hálózat/wi-fi kapcsolat almenüben nem aktív a be/ki kapcsoló "gomb". Visszaállítottam a tévét alapbeállításra, de az nem segített. Ethernet kábellel működik a dolog, de olyan helyen van a készülék, ahol ez egyébként nem megoldható. Olvastam olyat, hogy a gyors indítás+-t kell kikapcsolni, de az sem használt. A szoftververzió: 05.30.11.
Szerintetek mivel kellene még próbálkoznom? -
herdsman12
őstag
válasz mtamas14 #105189 üzenetére
Nem jól hangzik, hogy nem látja a TV az 5GHz-es hálózatot, de a rácsatlakoztatott másik router is magas nekem.
Nézzél be a Telekom otthoni szolg topikba, már az összefoglalóban is javasolják a Tkom cucc WiFi kikapcsolását.
Majd, ha egyértelműen TV WiFi problémával találkozom, akkor előveszem sasa134 #103824 hsz-át. -
mtamas14
csendes tag
válasz herdsman12 #105183 üzenetére
köszönöm a tippet, nem segített a nullázás, bár ha már felajánlotta, beállítottam a beltéri egység vezérlését a varázstávirányítóra. A simplink ki-be sem segített, de a teljes rendszer pár perces áramtalanítása igen. Valamiért a tv a telekom router z 5 GHz-ét nem látja, csak a rácsatlakoztatott másik routerét, de az itt nem túl stabil...
-
blountex
senior tag
-
lewisfm
aktív tag
válasz Gyarmati_ #105140 üzenetére
793-on is láttam hasonló bleeding jelenséget, mint a 813-on, de kétségtelen, hogy a 8-as széria nagyon érzékeny az összeszerelés minőségére, a panelben lévő feszűltségre, s az illesztési pontatlanságokra.
Szerintem a 80%-nál gond van vele, de amelyiknél nincs, az a 8-as sorozatú készülék jobb.
De ennyi erővel lottózhatnál is. -
jack982
aktív tag
Sziasztok!
A legújabb 3,21,75-ös frissítés után nem látja a tv a win10-es media servert.
Másnak is van ilyen tapasztalata?
Már megvolt az áramtalanítás is, mégis csinálja.
(nem szeretnék usb másolgatással időt tölteni.) -
herdsman12
őstag
válasz mtamas14 #105178 üzenetére
Ha a Beállításokban (pl SIMPLINK) környékén nem találnám a megoldást, akkor a képbeállítások feljegyzése után nyomnám a Visszaállítás alapra lehetőséget.
Még LF630-on pár alkalommal találkoztam WiFi csatlakozás problémával, de ezt a szomszédok "automatikus beállítás"-ának (?) gondoltam.
TV nálam fix IP-n, fix csatorna, 5GHz-en van. -
OPiiPO
veterán
válasz nokia123 #105181 üzenetére
Legközelebb linkelj légyszives így alig olvasható a hsz (alul a gépkapocs ikon).
Mindkettő UHD felbontású, tehát a kérdésed nem értelmezhető. A 7-es sorozatú NANO-t itt szoktuk szeretni, keress vissza. Mivel most itt még olcsóbb is, én azt ajánlanám."Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Segítséget kérnék 2 tv közt vacillálok https://edigital.hu/led-televizio/lg-43nano793ne-nanocell-webos-smart-hdr-thinq-ai-p812092 és https://edigital.hu/led-televizio/lg-43un81003lb-webos-smart-4k-ultra-hd-hdr-led-televizio-p762833?utm_source=arukereso.hu&utm_medium=price-comparison&utm_term=762833 és a kérdésem az volna hogy melyik a jobb a NanoCellás vagy a Ultra HD.
-
sandró60
addikt
válasz mtamas14 #105178 üzenetére
Idézlek"A Wi-fi-n a tv nem mindig kapcsolódik automatikusan"
Sajnos nálam is ez a hiba van.
Samsung tévén is.
A tévének fix ip címet adva is fenn áll a probléma.
Van olyan,hogy pár napig tudok csatlakozni-ki érti ezt?A telefon kivetítésével van a gond.
Egy hálózatban van mégis a tévé ki-be kapcsolása oldja meg. -
Samott
addikt
válasz mobilizmo #105177 üzenetére
Nem tudom meddig lesz meg ez az Eurosport app kulon alkalmazas. Hamarosan jon a Discovery+ aminek a sport is resze lesz, szerintem lenyeli az egeszet. Aztan kerdes hogy abbol kapunk-e appot. Jo lenne ha igen, mert az engem is erdekelne. Addig is chormecast.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
mtamas14
csendes tag
Sziasztok, két apró problémám keletkezett az elmúlt időszakban az eddig jól működő LF652V + mr600 magic remote + LG SH5 hangprojektor rendszerünkkel kapcsolatban :-(
- A tv BT kapcsolódik a hangrendszerhez és kb egy hete csak a hangrendszer eredeti távirányítójával lehet a hangerőt szabályozni (Az MR és a tv eredeti távirányítója esetén csak a számsor változik a képernyőn és a magassugárzón, de a hangerő nem). Kislányom játszott a távirányítókkal
- A Wi-fi-n a tv nem mindig kapcsolódik automatikusan az új telekomos Sagencom F@st 5670 routerhez a tv bekapcsolásakor. de ha a tv-n a Wi-fi-t ki-be kapcsolom a távirányítóval vagy bepötyögöm a kódot, akkor minden rendben.
Előre is köszönöm a segítséget: Tamás -
mobilizmo
Topikgazda
válasz mobilizmo #105135 üzenetére
Ha valakit esetleg érdekelne, jött egy szabvány válasz az Eurosport-tól. Én ez alapján nem számítok arra, hogy mostanában lesz LG-re appjuk.
Hamza (Eurosport)
13 Mar 2021, 19:26 GMTHi János,
Thank you for reaching out to Eurosport Support.
I’m sorry to hear that you’re facing difficulties while trying to watch Eurosport using your LG TV, I'm sure together we can get this sorted.
We currently only support Samsung TVs with an OS of Tizen 3.0+. You may see the Eurosport and Eurosport Player apps available on other TV brands. However, the apps were not developed for those devices and you may not benefit from the full Eurosport services. That is the reason why you are not able to access the Eurosport content on your LG TV.
However, you should be able to watch the Eurosport Player on your TV via:
A laptop with a HDMI cable
Chromecast
An Xbox One / PlayStation 4
Apple TV / Fire TV
Your input is really appreciated as it provides us with insight into where we should focus our attention and gives us the opportunity to improve our contents. I assure you that we are in continuous improvement of our services, and your feedback will be taken into consideration for us to provide you enjoyable moments with your favorite sports. We are still working on bringing the Eurosport app to more and more devices. You can check out our full list of supported devices here.
If you have any further questions, you can reach us by replying to this e-mail or via chat. Have a nice day!Best regards,
Hamza
Eurosport Customer Support[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
fecke78
senior tag
Korrektség alapesetben elvárható !
De.... -
pjen
félisten
válasz fecke78 #105172 üzenetére
Ha már Web árúház.A 3 x el aláíró árúházból rendeltem 2020 december 18. án egy tv asztalt.Kétszer halasztották már a kiszállítási határidőt.Még most se kaptam meg.Viszont megint fent van a listán az árú ráadásul 10K val olcsóbban és 10-11 dik heti szállitással.Írtam írják át a rendelést, nem is válaszolnak.Ha megrendelem az uj feltetelekkel és a régi rendelést nem veszem át akkor mi van?Én vagyok a rosszindulatú?
-
asdf_
veterán
válasz fecke78 #105172 üzenetére
igaz ,hogy a bank 3 nap után utalja nekem , és levon 3%-ot, no meg ott a 4000.- havi díjj
Ennek azért már sokkal jobb ajánlatok is vannak, egy ócska fintech cég is 1,75-1,95% és 0 havdíjat kínál (igaz, néha a pénz hozzájutáshoz trükközni kel,l, vagy erről a számláról utalsz adót, vagy közbeiktatni egy (Transfer)Wise-t , hagyd ott a bankot a francba, vagy legalább cserélj, még bankosok közt is ultraszar felételek ezek..
-
fecke78
senior tag
válasz asdf_ #105171 üzenetére
Elegem lett az utánvétből , megpróbáltam előre utalással 1200.-/csomag . Alig volt pár rendelésem , decemberre visszaállítottam a rendelések 80-90 % utánvételes volt . Magyarok töbségének a bank kultúrája nagyon alacsony , qr kódos fizetés , azonnali utalás , azt se tudják mit akarok csak nyújtja a bankkártyáját ... Mondjuk nálam azzal is tud fizetni , igaz ,hogy a bank 3 nap után utalja nekem , és levon 3%-ot, no meg ott a 4000.- havi díjj , de a vásárló "ingyen" tud fizetni , ő igen , a kereskedőnek meg +1 költség ....
De nem rinyálok , szeretem csinálni , saját maga úra vagyok , mondjuk most itthon egy forintot se keresve , mert ugye a zárva lévő bolt nem termel ... -
asdf_
veterán
válasz fecke78 #105166 üzenetére
Volt olyan faszi ,(beregisztrált nevéből) 3x rendelt egyszer se vette át , csak szórakozott , kitiltottam , új email cimmel regisztrált , végén már papírra felírtam a nevét és sikerült a fiával beszélnem telefonon , és jeleztem neki , hogy ez mind veszteség nekem , nem éppen mókás. ...
Mondjuk az ilyet, ha rögzített vonalról hívod, és elismeri a rendelést (tehát nem más rendelt viccből a nevében) simán meg lehetne kínálni egy 3 postaköltség+közjegyzői díj összegre egy fizetési meghagyás keretén belül. Csak néha, egyet-egyet, vicccből.Mert jogilag amúgy a megrendeléskor fizetési kötelezettsége keletkezik a megrendelőnek, tehát amiatt nem fizeti csak ki, amit ki kell, mert a boltos csak legyint, hogy nem fog 2 ropi bukó mellé betenni még +10-et, amit esetleg 2-3 év múlva lát viszont, meg ellentmondás esetén bíróságra járkálni.Ha végre leszokunk erről az utánvétes baromságról (a webshopok meg arról, hogy raktáron, meg 1-2 napon belül elérhetőnek jelzik azt, ami 3 hét mólva sincs meg, ezzel terelve a vevőket az utánvétes rendelés felé), akkor majd megszűnik ez is.
-
gyeniko
őstag
válasz rainman72 #105169 üzenetére
Az távollévő felek között létrejövő szerződésre vonatkozó EU-s jogszabályt nem azokra szabták, akik visszaélnek vele. Mindenkinek, aki visszaélésszerűen küldi vissza a webshopban vásárolt terméket, azt javaslom, hogy nyisson egy webshopot. Pl. elsősorban azoknak, akik a PH topikjaiban javasolják a fórumtársnak, hogy rendelje meg egyszerre mindkét modellt, majd pedig küldje vissza azt, amely kevésbé tetszik.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
fecke78
senior tag
válasz sladka_pani #105161 üzenetére
5 év gari az nem alap volt , hanem kiterjesztett garancia .(+50e)
Tv-t falra tettem ezért ez a garancia törésre is vonatkozik , de nekem megért annyit , 5 év az 5 év . -
fecke78
senior tag
válasz snowball #105164 üzenetére
Én kiskereskedelemben vagyok , egy rendelés jellemzően 10 ezer forint alatt van sokszor 3 -5 ezer forint , én se szivesen fizettek erre még plusz 2200 forintot , szóval nekem minden csomag minusz 400 forint . De ez van , az át nem vett csomag a legrosszabb , nem tehetek semmit , csak megint más ha több milliárdos éves bevétellel rendelkező céggel csinálod meg , és megint más ha egy kis vállalkozóval ....
Volt ,hogy felhívtam miért nem vette át , válasz : most másra kellet a pénz (5600.- ) Felelőtlenül rendelnek sokan .Dpd nél voltam ügyfél évekig , le se szartak csak emeltek emeltek , otthagytam őket . Gls el meg vagyok elégedve , mondjuk ők is ép most emeltek
Volt olyan faszi ,(beregisztrált nevéből) 3x rendelt egyszer se vette át , csak szórakozott , kitiltottam , új email cimmel regisztrált , végén már papírra felírtam a nevét és sikerült a fiával beszélnem telefonon , és jeleztem neki , hogy ez mind veszteség nekem , nem éppen mókás. ... -
snowball
tag
válasz fecke78 #105146 üzenetére
Azért az már fillérb@szás level 1000 amikor valaki a 300+ ezer forintos TV-nél nem hajlandó kifizetni a bolt által meghatározott futár díjjat. A te esetedben 400 forintról beszélünk. Értem a nezetedet, de mint eladó, te mindenképp szívsz a csomagküldéssel és a 14 napos elállási joggal. Akkor már inkább át se vegye valaki, mint átvegye kibontsa és utána küldje vissza. merthogy ezesetben még a visszakúldést is te fizeted. Tudom én meg a GLS-nél dolgozom, mint IT-s
[ Szerkesztve ]
-
Oliii
tag
válasz sladka_pani #105158 üzenetére
Haha, szóval a kérdés továbbra is az lenne, hogy miért is olyan "rohadt jó" a Nanocellel szemben? A méretet leszámítva.
nyilván nem azért fogom megvenni, minden tisztelettel, hogy másnak spóroljak pár ezret
Minden esetre köszönöm a beszámolót!Üdv, Oli
-
sladka_pani
senior tag
válasz fecke78 #105159 üzenetére
Ja nem szeretnék, na de 5 év garit adtak alapból?
A pénz meglett rá még akkor, de sajnos közbejött 1 hónap covid19, ami meglehetősen megcsappantotta a forrást, és 60% táppénz se valami sok, úgyhogy nem mertem egy ekkora kiadást bevállalni, pláne, hogy párommal mindketten ugyanígy jártunk
De most már próbálunk talpra állni és újra lesz kedvem a hobbymnak (filmnézés) szentelni az időt, pénzt......nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
fecke78
senior tag
válasz ILLDisPozed #105157 üzenetére
Mivel 1 hetes a tv simán el is tudnék állni a vásárlástól, de nem szeretnék mást (aki legközelebb megveszi) sem szivatni. Inkább végig megyek az ügyintézésen.
Le a kalappal
Korrekt
Reméljük cserélik és akkor neked sem lesz probléma -
fecke78
senior tag
válasz sladka_pani #105158 üzenetére
Csak nehogy úgy járj ,ahogy írtad , végén lemaradsz !
Azt hittem már megvetted , mit számit az a 20-30 ezer forint ezen a szinten én még 499 vettem Media markt 5 év garival -
sladka_pani
senior tag
válasz Oliii #105147 üzenetére
Kérlek a 82-est vedd! Tudod miért? Mert hónapok óta pályázok erre a nagyszerű TV-re és 500 fölött volt mikor még kinéztem. Folyamatosan csökken és mindig mikor vásárol valaki egyet (korlátozott raktárkészlet van Magyarországon, körbetelefonáltam az arukereso-t nem rég), akkor egy kicsit lejjebb megy az ára és még picit csökkenhetne (úgy 450-470 közé), hogy lecsapjak rá és megrendeljem. Amúgy rohadt jó TV, tényleg ezt vedd. Ha megveszed, egy csomó áruház le is veszi, mert most már alig van belőle. Információim emag, edigital, mediamarkt és euronics áruházokkal való beszélgetésekre alapul A többi áruház is valamelyik központitól szállítja. Mondjuk azt azért még remélem, hogy nem késem le és lesz elérhető bontatlan darab még számomra
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz Sgt. Chris #105150 üzenetére
Válasz:
“Sajnálattal olvasom, hogy a készülékével nem elégedett, amit a képet megnézve maximálisan érthető is. A jelenség sajnos beállítással nem orvosolható. Kérjük a hiba mielőbbi orvoslása érdekében vegye fel telefonos ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, hogy az mielőbb elháríthassuk. Bízom benne, hogy a nem túl jó hír ellenére tudtam segíteni és hamarosan újra elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.”
Mivel 1 hetes a tv simán el is tudnék állni a vásárlástól, de nem szeretnék mást (aki legközelebb megveszi) sem szivatni. Inkább végig megyek az ügyintézésen.iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz Sgt. Chris #105150 üzenetére
Sajnos nem az zavarja
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz ILLDisPozed #105148 üzenetére
Lehet annyi is elég lesz, ha azt a wifi routert elpakolod mellőle...lehet az zavar be...a régi tv-m esetén az alatta levő erősítő miatt csinált ilyen elszíneződést.... No offense, ez csak egy tipp... elektrosztatikus töltöttség...vagy ilyesmi
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
AssAssynn
őstag
válasz ILLDisPozed #105148 üzenetére
Erre én is kíváncsi leszek. Kérlek oszd majd meg a választ.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Oliii
tag
Szervusztok, tanácsotok szeretném kérni, hogy ezen kettő LG közül melyiket javasolt megvásárolni? Először a Nano tetszett meg, de látom, hogy annak a natív képfrissítése 50hz.
Nagyon szépen köszönöm!82UN85003LA vagy 75NANO793NF
A méret eltérés nem lényeges most.
illetve ha már valaki rakerdezett erre akkor ezúton is megkövetem magam[ Szerkesztve ]
Üdv, Oli
-
fecke78
senior tag
Utánvételnél nem. Bocsánat az erősebb szohasználatért ,csak én is kereskedő vagyok webáruházzal (kus családi cég) és sok ilyen ember van , megrendeli és nem veszi át ,én meg fizetem a futárt oda és vissza is . Gls el vagyok leszerzödve 1 utánvétes csomag kb 2200.- a vásárloimtól 1800 kérek , mert drága a csomagküldés , és még ha nem is veszi át na az.....
-
stampedli
tag
válasz herdsman12 #105130 üzenetére
A leírása alapján úgy gondoltam, és naivan azt hittem, megúszum egy kis kütyüvel saját akksi, v egyéb tápellátás nélkül. :D
-
forras2
őstag
Szevasztok!
NANO 793NE vagy inkább a NANO 813NA a megérősebb?
Melyiket érdemes inkább? 65-s méretben lenne... -
mobilizmo
Topikgazda
Igen értem és erre próbáltam rámutatni, amikor azt írtam, hogy az illető valószínűleg nem is ért a kulturált stílusban megfogalmazott kritikából. Legalábbis ahogy ezt a helyzetet kezelte, szerintem erre utal.
-
zolka1982
csendes tag
Sziasztok!
LG Nano 9 es sorozathoz jó a hordozható SSD ami 3.2 USB csatis?
Tévéműsor rögzítésre szeretném vásárolni.
Köszönöm -
mobilizmo
Topikgazda
Tulajdonképpen igaza van. Ez felelőtlen, nemtörődöm hozzáállás. Előre elég jól fel lehet mérni mennyi a helye van, mekkora pontosan a tv fizikai mérete. Szerintem simán fel lehet hívni az illető figyelmét arra, hogy a viselkedése mennyire nem korrekt. A stílus más kérdés, de azt hiszem az elkövető viselkedése alapján mást nem is nagyon ért meg.
Ráadásul az ilyen típusú viselkedés nem csak az eladóval cseszik ki, hanem konkrétan velünk potenciális vásárlókkal is, mert hosszútávon ezeket a veszteségeket az eladók általában a normális vásárlókon hajtják be.[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Harkovz #105128 üzenetére
Egyébként teljesen elégedett vagyok. Egy helyen van egy észrevehető bevilágítás, de nem tudom, hogy ez elfogadható-e, vagy csak pont kifogtam egy rossz példányt. Én végül azért nem küldtem vissza, mert elég jó akcióba vettem, és azóta se tudtam volna ugyanennyiért megvenni. Ha ez az egy hiba nem lenne, akkor részemről egy rossz szót sem szólnék.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Harkovz #105125 üzenetére
Ilyenem van. Egy hibát leszámítva nagyon szeretem. Ha megvan, írnál róla néhány sort? Örülnék, ha a feketéjéről tudnál a sötétben lőni egy képet (ha a kamera távolabb van, úgy adja át jobban a valóságot).
-
stampedli
tag
válasz herdsman12 #105124 üzenetére
Volt egy ilyen sejtésem, köszi a tippet! Nem úgy tűnik, mintha csatlakozna a tv-hez, csak áramot kap. Ezek szerint kell még szereznem egy 3.5 jack-USB átalakítót is.
-
stampedli
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. LG 55LH630V tv-ről szeretném a hangot BlitzWolf BW-BL1 BT transzmitterrel átlőni egy BlitzWolf BW-FYE10-re, ill. egy régebbi noname BT fülesre, ami még tán BT 4.0-ás, v régebbi. Külön-külön mindkettőt tudom párosítani a transzmitterel, ami elvileg tud kétfelé sugározni, de mindkét füles az A oldalra csatlakozik, és együtt nem lehet mindkettőt csatlakoztatni. Valamint a tv hangját egyik se veszi át, csatlakozás után is a tv hangszórója aktív. Mi lehet a gond? Vmit rosszul csinálok, v a transzmitter, esetleg a tv a szűk keresztmetszet? Van olyan, akinél hasonló tv-vel működik a BT hang átvitel?
TV
füles
BT transzmitter -
mobilizmo
Topikgazda
válasz herdsman12 #105110 üzenetére
Kösz az ötletet, nem jutott magamtól eszembe. Találtam kompatibilitási listát is, egyelőre android és Samu Tizen támogatott. Úgyhogy írtam is nekik, hogy tervezik-e WebOS-re is. Ha lesz válasz, megírom.
-
-
herdsman12
őstag
válasz szimszonos #105099 üzenetére
LG support javaslata:
"DIGI szolgáltató esetén javasoljuk, hogy automatikus hangolást végezzen, és a további szolgáltatót választva, a hangolási mód esetében a HÁLÓZATI módot válassza, majd a digitális keresést jelölje meg."#105108 mobilizmo
Megkérdezheted a fejlesztőket.[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
Topikgazda
Köszönöm a válaszokat, ezekkel tisztában vagyok. Tényleg arra lettem volna kíváncsi, hogy egy ugyancsak nagyon ismert és talán sokak (nyilván meg sem közelíti a netflix, vagy az hbo go-t) által használt streaming platform, miért nem érhető el appban.
-
mobilizmo
Topikgazda
Azt tudja esetleg valaki, hogy a eurosport playernek miért nincs appja a tv-n (UN80003)? A mobilon, vagy számítógépről a saját appból történő átküldés sem működik. Ott az ikon, de szürke, ugyanez a YT-ból tök jól megy. Nekem ez valami ep régiós korlátozásnak tűnik.
-
-
Kaba
veterán
válasz szimszonos #105099 üzenetére
Lehet szolgáltatói hiba vagy csatorna megszüntetés kérdezz rá náluk is,ezenkívül próbálhatsz még egy manuális csatornakeresést a hiányzó csatornákra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Villanyszerelés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen széket vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung házimozi rendszerből megmaradt hangszóró szett
- Használt Denon RCDN-10 mikro hifi (hangfalak nélkül)
- Eladó Hisense 55A7100F 55' UHD TV !
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- új ZEALOT Sound Box Bluetoth hangszórók eladók (12.000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest