- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoyalGuard
tag
válasz
esicyhun #105018 üzenetére
LG hivatalos szerviz 45 ezret mondott rá mindennel együtt.
Még matekolok hogy megéri-e nekem. gondolom 6 hónap gari van lesz arra az alkatrészre, aztán ha 7 hónaposan megint kuka akkor meg megy a fogszívás
120 körül már kb jobbat kapok (LG 49UN71003LB) és ott megint 2 év gari. -
asdf_
veterán
válasz
esicyhun #104872 üzenetére
Ez egy 2019-es üzleti felhasználásra szánt tv (aminek mocskosul semmi keresnivalója egy auchanban) vélhetően butított smart funkcióval. Ha otthon szeretnéd valódi smart tv-ként használni, felejtsd el bátran. Ráadásul olcsóbban kapsz egy 65un7400-at, tehát csak tátott szájjal f*szerdőbe lenne az Auchanos... (kivéve, ha nagymama nem akar smart tv-zni egyáltalán, ellenben kell neki a DTS meg a füles kimenet)
-
naja
aktív tag
válasz
esicyhun #100925 üzenetére
Szia! Köszi szépen, Isten vagy! A sárga gombos dolog csak a LIST vagy GUIDE után működik, alapból nem (WebOS 4), viszont a GYORSGOMBos ötlet nagyszerű, MEGOLDOTTA a kérdést. Nagymutternak úgyis csak 3-4 kedvenc adója van, persze 2-2 itt és ott. Viszont ezzel már egyszerű lett az élet, és nem kell minden nap újra elmagyarázni a dolgot.
Live long and prosper
Más probléma merült fel:
Az normális a 49UM70-nél, hogy szemből nézve jó csak a kép, és már akár 10-20 fokkal oldalról nézve kezdenek a sötét részek befeketedni? -
ggabor02
aktív tag
válasz
esicyhun #100977 üzenetére
Ha ezt nekem írtad, akkor az már nem megy, mert eladtam a régi TV-t egyik barátomnak a távirányítóval együtt.
Voltam ma a MédiaMarkt-ban, naívan azt hittem, hogy ott egy másik ugyanilyen TV-t kipróbálnék csatorna lista betöltés ügyében. Sajnos nem lehet ott kipróbálni. Az LG ügyfélszolgálat finoman lerázott, azt mondta, hogy a szolgáltatóm a hibás (a Digi a 100-100 százalékos jelszinttel, jelminőséggel), próbaként egy resetet javasoltak. Ez megtörtént, most is ugyanolyan. Szerencsére online rendeltem áruházi átvétellel, így a 14 napos elállási lehetőséget kihasználva életemben először visszaviszek valamit az üzletbe. Holnap összecsomagolom, visszaszállítom, aztán szívjon vele más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Razer Barracuda X Quartz Pink
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- Apple TV 4K (Ethernet + 128GB tárhely) alig használt (Euronics jótállás)
- Shanling m1 plus
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest