Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
roodie
csendes tag
válasz TeeJay #102275 üzenetére
Köszi... :-D Most értünk el odáig, hogy végre meg tudtuk rendelni a tavaly kinézett 43NANO 793NE-t, és abszolúte elégedettek vagyunk vele minden téren.
Egyetlen kérdésem lenne csak: focimeccsek közben a távolabbi kameraképeknél a túlsó oldali oldalvonal a kamera mozgásakor zizeg. Mint a PC játékokban, ha nincs antialias. Ezt melyik beállítással lehet eltüntetni - ha lehet egyáltalán? Próbálgattam a zajszűrést kapcsolgatni, TrueMotiont, képélességet, de egyiknek sem volt látható hatása. Vagy ez a forrásanyag miatt ilyen, és kész?
-
ripla
addikt
válasz TeeJay #106425 üzenetére
Illetve a problémát továbbra sem értem. Hogyha a PC-ről hozzárendelem a 4K-s filmet a tévéhez, akkor tökéletesen játssza le és tűéles a kép, semmilyen mikrolag nem jelentkezik, viszont ez esetben csak kilépni lehet belőle, nincs előre-hátra tekerés, semmi.
Viszont ha ugyanazt a filmet bármilyen lejátszó programmal indítom el (Windows Media Player, VLC, MPC-BE), akkor előjön a mikrolag, illetve Youtube 4K videóknál is.Tehát azt már kizártam hogy a HDMI kábel lenne a ludas, hiszen mindkét esetben ezen megy a jel, úgyhogy a gépem a bizonytalan pont. A Win10 60hz-re van állítva, a gépem konfigja meg biztos hogy megfelelő (Rog Strix Gaming alaplap, I5-10400 6 magos Intel proci, 16 giga ram, 8 gigás Sapphire RX 5500 XT videókártya). A tévé meg ez [link]
Egyszerűen nem tudok rájönni hogy miért csinálja ezt. -
fefe007
csendes tag
válasz TeeJay #106399 üzenetére
Köszi a visszajelzést.
Néztem én is, mert nem vagyok meggyőződve arról, hogy a NANO azt adná amit remélek és félek a 'csalódástól', viszont a 75colon már perifériára is kerülne tartalom. Így pedig fárasztó lenne a tv nézés mivel ha csak minimálisan is forgatom kéne a fejem. -
vargalex
félisten
válasz TeeJay #106123 üzenetére
Az UN8100-ban azért nem RGBW panel van, mert abból nincs 49"-os verzió.
Egyébként az UN7400-hoz képes +1 HDMI és kicsit más design (ebben is az 55" tér el leginkább egymástól, mert az a többi mérettől eltérően szinte keret nélküli az UN8100 esetén, a többi méretnél csak egy kicsit keskenyebb a keret az UN7400-hoz képest).
Alex
-
blakey
titán
válasz TeeJay #106123 üzenetére
A WRGB oledeknél van, már írtam, a táblázatban is rosszul szerepel. Ha valainek WRGB paneles akkor jó TV-je van.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
rainman72
nagyúr
-
asdf_
veterán
válasz TeeJay #105967 üzenetére
Az a baj, hogy a visszaküldésből a gyártónál semmi nem csapódik le. Az a kiskernél rohad, adhatja el áron alul. És mivel pont ki fog futni nemsoká, nem lehet megcsinálni azt, hogy "nevelő jelleggel" a kisker nem rendel belőle egy darabot sem többet. Mert kicsi boltban meg lehet ilyet csinálni (kb. tiz+ éve én egy teljes Samsung monitorszériát tiltottam ki tőlünk, hogy tilos egy darabot is venni belőle, mert az idióták olyan talpat találtak ki hozzá (negyed fillért gondolom spóroltak vele) , hogy nem lehetett dönteni a monitort előre, hátra egy millimétert sem, 90 fokban állt és kész, ha nem tetszik, polcold alá könyvvel, vagy nem tudom mit gondoltak), de ezt pl. nagy helyen, ahol az eladónak is abból van pénze, hogy eladnak, az osztályvezetőnek, a beszerzőnek , ezek főnökének, főnökének főnökének is abból van bónusza, hogy pörögnek a termékek mint a körhinta, ők ezt nem csinálhatják meg, ilyen "apró" ok miatt, hogy nem az van a dobozban mint eddig. Ott, abban a nagyságrendben ennél sokkal nyomósabb oknak kell lennie...
Meg aki nem tech savvy, az igen nagy eséllyel észre sem veszi, hogy nem azt kapta, amit venni gondolt. De aki tudja a dörgést, az még a 14 napon túl is elállhat, mert ha ez 4K tévének van hidetve, akkor az RGBW panelllal ez hibás teljesítés, legalábbis mondanám elsőre, aztán persze egy UN7100-est is UHD 4K-nak, meg 3840 x 2160 pixelnek hirdet mindenki, miközben ugye....[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz TeeJay #105960 üzenetére
Azt akkor fényképeztem, amikor a 49UN74003LB-ban alaplapot cserélt a szervizes. Egyébként szerintem szervíz menüben lehet látni, mert anno a 37LH3000-ben is ott néztem meg. Az alaplap csere után be is kellett állítania a panel típusát (vagy a serialt, már nem emlékszem) a szervizesnek.
Alex
-
vargalex
félisten
-
HD
csendes tag
válasz TeeJay #105705 üzenetére
így igaz képet akarok, full hd felbontáson ment a philips 65pus8503 tv-men is, az is 4K s tv, itt most az a kérdés miért nincs kép, hallott e bárki erről a beállításról.
nem a pc ről nézek filmeket, azt lejátszom média lejátszóval, a pc n csak letöltők és tárolom a filmeket, nincs másik monitor kötve a pc re, csak tv-t használom mitornak, amit kell lassak a pc kimeneten az jo full HD ban is, szóval ötlet mi lehet a gond? nem szívesen vennék csak ezért egy 10 éves gépbe videokartyat, mert nem használnám ki semmire. köszi -
blakey
titán
válasz TeeJay #105702 üzenetére
DVI sosem lesz jó 4K TV-hez - Jó az csak épp nem 2160p felbontásra, de attól még működik, van kép.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz TeeJay #105682 üzenetére
Embör, nekem nem kell bemutatni, amit írtam az helytálló. Volt RGBW paneles TV-m, neked nem.
Sharpnak nem RGBW hanem RGBY paneles TV-i voltak, azért annyira nem volt jó, az elképzelés jó lett volna, de a színek nem voltak pontosak, nehéz, illetve lehetetlen volt pontosra kalibrálni. A sárga és annak árnyalatai viszont nagyon jó voltELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz TeeJay #105674 üzenetére
Ez így félrevezető, mert ugyanúgy megvan a 3840x2160 pixel viszont az RGB panelhez képest minden RGB pixelhez tartozik egy W pixel. azért annyira nem kell lekicsinyíteni a dolgot, mert pl. én 2 évig használtam ilyen TV-t és az egyik fő érv az, hogy a fehér sokkal "értelmezhetőbb" volt, napi használat mellett semmit nem veszel észre az RGBW vs. RGB viszonylatában, gyakorlott szem felfedez 1-2 eltérést, de attól még nincs vele semmi gond. Más kérdés, hogy egy megfelelően előllított és vezérelt RGB panel mellett nem biztos, hogy van létjogosultsága.
-
junior19
senior tag
válasz TeeJay #105659 üzenetére
"IPS panel kalibrálás nélkül is közelebb áll a színhűséghez mint a VA tudtommal"
Rosszul tudod, sőt még kalibrálással sem pontosabb az ips paneles, lehet va paneles pontosabb, mint ips paneles tévé."VA panelnél be kell sötétíteni és középen kell ülni hogy minden oké legyen"
A középen kell ülni inkább úgy helyes, hogy szemben. Ebben az ips paneles előnyben van, ez nem vitás, de ha valaki szemből tudja nézni a tévét, s általában filmnézésre használja, akkor a va paneles jobb lehet."de szerintem színmegjelenítésben lesz hátránya az IPS-hez képest"
Ezt helyesen írtad, hogy szerinted, szubjektíven neked jobban tetszik az ips színei. De ez nagyon nem azt jelenti, hogy ezért az ips panelesek jobbak is színmegjelenítésben, mint a va panelesek."Valamint kukk sötét filmes jeleneteknél szoktak izgalmas dolgok lenni mert azokat kevésbé fogod látni mint az alacsony kontrasztú IPS-en"
Ezt szerintem gondold át még egyszer. Pont a va paneles tévék képesek több sötétrészletet megmutatni az isp paneles megjelenítőkkel szemben, hiszen alacsonyabb a fekete szintjük, nagyobb a kontraszt az alsó tartományban is, az alacsonyabb fekete szint érték miatt, így jobban láthatóak a részletek.codec project
-
sladka_pani
senior tag
válasz TeeJay #105659 üzenetére
Köszi a tapasztalatod, tényleg nem tudom mi legyen... amúgy érdekesség még, hogy 15 kilóval könnyebb a 75" IPS panel miatt? Azért 7" ennyi súlyt nem okoz. Illetve, hogy megtarthatnám a régi fali konzolom, az se olcsó mulatság, vagy 20 ezer forint
Bemerjem vajon vállani a 75öst? Szerintem én veszek a világon legnehezebben tévét.....nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
gyeniko
őstag
válasz TeeJay #105502 üzenetére
Ha "bejön a lottó", akkor csak nem fogsz "gagyiskodni" egy ilyesmi kacattal? 100" feletti micro-led, vagy egy nagyvonalú dedikált mozi szoba az új házban, ahol a TV műsort is vetítőn nézed.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
rainman72
nagyúr
válasz TeeJay #105436 üzenetére
Mind2 panel kompromisziumos.
Mindenféle tartalomhoz,felhasználáshoz sztem még mindig jobb az ips.
Az ips is hozza azt a hdrt mint a va ki lehet fogni ilyen tvt,és jól beállítani.
VA fakulás is tud idegesitő lenni.
De kinek a pap...[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
válasz TeeJay #105430 üzenetére
Nekem van 75s ips más márka.
Sok mindenre nagyon jó
Tv hd adás,konzol,Netflix dolby vision.
Nem igazán jön ki az alacsony kontraszt.
Még filmekre is,szélesvásznúval van inkább problema,ha kifogsz egy bevilágítós példányt
Érdekelt volt nagyon engem is ez a 75UN85 milyen lett,de senki nem ír itt róla,vagy nincs senkinek itt?[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
-
dchard
veterán
válasz TeeJay #105294 üzenetére
De a sima DD-t támogatja ami pont ugyanolyan öreg? Na ne vicceljünk. Arról nem beszélve, hogy DD-ből tud újabb formátumokat is, DTS-ből meg semmit. Egyértelmű licencelési fillérbaszás ez, nem több. Az viszont teljesen elfogadhatatlan, hogy a speckóban támogatott hangsávot sem képes lejátszani.
castiels: ez értelmezhetetlen, már bocs.
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
pjen
félisten
-
blakey
titán
válasz TeeJay #105068 üzenetére
Nem az olcsóság miatt lett bevezetve és 4-5 évvel ezelőtt a felsőkategóriás LCD-k is RGBW-vel voltak ellátva. Egy átlag ember észre sem veszi illetve a fehér sokkal tisztább, ha már itt tartunk. Nekem volt RGBW-s, felsőkategóriás LCD-m, semmilyen probléma nem volt vele.
-
-
asdf_
veterán
válasz TeeJay #104980 üzenetére
Én továbbra is azt gondolom, hogy az a két tv az egy hdmi-n kívül tökugyanaz, háttérvilágításban esetleg lehet eltérés az eltérő készülékvastagság miatt esetleg egy sorral kevesebb/több van az egyikben, de így más fényerejű, de hatalmas eltérés szerintem nem lehet.
Az új energiacimke szerint van is egy kis eltérés
On mode power demand for Standard Dynamic Range (SDR) 136/133 kWh/1000 h
On mode power demand in High Dynamic Range (HDR) mode 161/155 kWh/1000 h
(7400/8100)[ Szerkesztve ]
-
-
asdf_
veterán
válasz TeeJay #104886 üzenetére
8000-8100-ban tökugyanazon alapú alaplap lesz, csak ott beleforrasztották a negyedik HDMI csatlakozót is (meg a használatához minimális darabszámú és költségű alkatrészt), aminek a 7-es szériában csak a helye van ott, és a 8-asban FW-ben engedélyezve van az a bemenet és készen is vagyunk. A 3 db. HDMI a 7-es szériában az csak egy mesterséges, pricepoint okán belerakott művi korlát.
És az 55" meg 65" panel mögött kizárt hogy azonos LED mennyiség legyen
A led mennyiség meg egyértelműen más ez nem kérdés de azért mondtam, hogy van egy kisebb meg egy nagyobb táp 43-82"-ig és kész, a nagyobb elhajtja a több ledet is, az AV board az csak vezérli azt, vezérelni meg tökmindegy mennyit kell, ha direct led és csak az összes fényerejét kell egyszerre.
-
asdf_
veterán
válasz TeeJay #104883 üzenetére
Jellemzően két panel van mostanság egy tv-ben, egy táp (ami a háttérvilágítást is viszi), meg a másik maga a tv, a többi. Amennyiben az LCD panel beszállítója azonos (vagy eltérő gyártó, de azonos kivezetéssel rendelkezik, és a TV gyártó persze hülye lenne nem így kérni) akkor egy 55 és egy 65-ös tv alaplapja között az égvilágon semmi különbség nem kell legyen, szerintem kétféle táppal szórhatják őket, 43-55" és 65+ mérethez a háttérvilágítás és az LCD panel nagyobb áramfelvétele miatt. Én nagyon nagyot csodálkoznék, ha bármely méretű 7000/7100/73xx/7400 alaplapja bármiben is különbözne egymástól.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz TeeJay #104879 üzenetére
Amúgy jut eszembe, írtad múltkor, hogy szerinted az UN80-ból az 55 colos az nem ugyanolyan belül, mint a 65-ös. Erről van valami infó? Miért csinálja egyáltalán a gyár ugyanazon típusú tévéjét különbre a mérete miatt?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
asdf_
veterán
válasz TeeJay #104864 üzenetére
De mondta amúgy bármelyik gyártó, hogy nagyobb? Mert last time i checked, mindegyik csak azt mondja nano/qled/trilumons-nál, hogy a piros pirosabb, a kék kékebb, a zöld zöldebb és hogy nagyobb a szintér. Ez meg mind igaz.
Más kérdés persze, hogy mivel az LG nem csinál VA-s Nano-t, így ha valakinek egyszerre fontos a fekete ÉS a jobb/helyesebb/szélesebb színek, vagy eleve VA panel a kiindulási alap, hogy kizárólag csak az, akkor nem az LG készülékei közül kell hogy válogasson (legalábbis nem a Nanosak közül), hanem más gyártót kell keresni. Attól, hogy nálad/neked a VA jó, attól még másnak a felhasználásio körülmények miatt lehet jobb az IPS, neki meg engedtessék már meg, hogy esetleg egy nanos IPS-t vesz a sima IPS helyett. Ez miért fáj neked? (meg ha az ips-t utálod, akkor az tmondjad és ne a nanot, és akkor nem ez a téma már huszadszor, hogy TeaJay már megint nanonácizik, miközben nem, csak IPS hater)[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz TeeJay #104855 üzenetére
Klassz az összehasonlításod csak éppen a NANO bevonat alatt ugyanolyan IPS van így kétlem hogy feketébb lenne rajta a fekete. Kontrasztot sem fog a NANO layer növelni
A nano/quantum dot/triluminos/egyéb marketinges elnevezés nem egy "szemetes", "zajos" RGB-t küld át a subpixelek színszűrőin, hanem egy sokkal tisztábbat (effektíve mintha egy színszűrő lenne a színszűrő előtt), így szerintem kénytelen lesz a kontraszt emelkedni.
-
OPiiPO
veterán
válasz TeeJay #104855 üzenetére
Már már bámulatos hogy akkor is képes vagy küzdeni a NANO ellen teljes mellbedobással amikor valaki egymás mellett hasonlítja össze
#104851 AssAssynn: megnéztem a képet, nálam régebbi IPS paneles van, ennél azért jobb, én visszaküldeném.
#104852 adamstray: köszi az összehasonlítást, szerintem is mehetett volna ON-ba. A Q60-ban a kisméretű távszabályzó tetszik nagyon
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
AssAssynn
őstag
válasz TeeJay #104844 üzenetére
Vagy kijön az LG, megmondja ez ilyen, és fizessem a kiszállást. Akkor jobb, ha visszaküldöm. Még abba bele is férnék, csak a töketlenkedésem közben nem vettem figyelembe, hogy csak pár napig volt akciós.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz TeeJay #104838 üzenetére
14 naposnak a legvégén vagyok, ezért érdeklődöm ennyire.
A terv az volt, ha nem válik be, rendelek még egyet ugyanebből a típusból, és visszaküldöm, amelyik rosszabb, de sajna már nem akciós, így csak jóval drágábban tudnám megvenni.
Nem tudom a bolt hajlandó-e másikat küldeni ugyanebből, de sejtem, hogy nem, hanem csak simán visszaadja az árát, az meg kevésbé jó a jelen esetben.Egy kis off: ha egy nagy rendelésben több minden is volt, akkor lehet csak egy dologtól elállni és azt visszaküldeni, vagy az egész rendeléstől kell? Mivel itt volt több minden, ezért nem mindegy nekem.
-
AssAssynn
őstag
válasz TeeJay #104829 üzenetére
Ugyanaz az UN80 van nekem is, csak 55 méretben, úgyhogy szerintem ez a kettő tévé ugyanaz.
Korábban kérdezted a háttérvilágítást, és írtam, hogy 50-es értéken van nálam.
Azt is írtam, hogy szabad szemmel nem ennyire feltűnő, mint a képen, viszont azt a bal alsó fényt nagyon is látom. A többi részen teljesen egybefüggő.
Ezért kérdezem, hogy mennyire elfogadható ez. Sajnos nem tudok olyan képet lőni, ami ugyanazt adja át, mint a szemem.Tehát: a többieknek is vannak hasonló jelenségek? Vagy mindenki másnál teljesen rendben van, és csak nálam ilyen rossz?
-
AssAssynn
őstag
válasz TeeJay #104794 üzenetére
Képbeállítások: "eredeti". Háttérfény: 50
De konzollal a képbeállítás "játék"-ra ugrik, valamint néhány játéknál bekapcsol a HDR.
Bárhogy is van, ugyanúgy látszódik a bevilágítás.
Mikroszálassal próbáltam törölgetni, nyomkodni, a kávát óvatosan megütögetni, semmi sem segített rajta.Tudom képről nem az igazi, de te milyennek látod ezt a helyzetet?
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
válasz TeeJay #104715 üzenetére
Sőt a samsung 65tu85 meg IPS lett amit végképp nem értek, mivel úgy tudom Samsung nem is gyárt IPS-t. De a Samsung topicba is értetlenül állt 1-2 hete egy tag aki megkapta ezt a tévét, hogy miért van ócska ips feketéje a tvjének sötétben. Utólag világosítottam fel, hogy ez bizony nem hibás példány volt csak szimplán egy jóval szarabb panel
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz TeeJay #104619 üzenetére
Saját példánkat tudom mondani: nem állítunk semmit, gyári alap beállításokkal megy ki minden tévé, még az áruházi demó módot sem szokta a a kolléga bekapcsolni (mert az tényleg tök más az otthoni módhoz képest).
Nano793 volt szeptemberben is, nem tudom, hol vásároltál...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
OPiiPO
veterán
válasz TeeJay #104619 üzenetére
"áruházban esetleg nem lehet hogy a NANO-t jobban beállítják a simát meg bután állítják be" - nem hiszem hogy ennyire szofisztikáltak lennének, szerintem egyszerűen csak bevágják demo módba, aztán had szóljon.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
vendingo
veterán
válasz TeeJay #104617 üzenetére
Nekem 43"-ból kellett kihoznom a legjobbat, ezt a nano adta meg. Qled lett volna, ha sötétebb a szobám.
Nekem a nano színekben többet nyújt, mint az un széria, így hosszútávra megérte a 15k felárat.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
forras2
őstag
válasz TeeJay #104606 üzenetére
Maga ez a nanocell technológia nem hoz annyi pluszt képi élményben, mint amennyivel többe kerülnek ezek a TV-k?
Itt a csoportban vki azt írta korábban, hogy a nanocell lényegében ugyan az, mint a Samsungnál a QLED dolog.
Ebből kifolyólag gondoltam, hogy maga a nanocell technológia tényleg ad 1 kis plusz élményt film, sport nézés közben... -
senior tag
-
senior tag
-
-
veterán
válasz TeeJay #104407 üzenetére
Ok ez tiszta sor,a magyar linket csak azért dobtam be,hogy lássa van ilyen.Aztán hogy valaki keres e,vagy akar e keresni olcsóbb alternatívát kínából az rajta múlik.
Sokan nem szeretnek,vagy szeretnének heteket,vagy akár többet várni 1-1 termékre,főleg ha nagyon fontos és gyorsan kellene. -
AssAssynn
őstag
válasz TeeJay #104392 üzenetére
Alapból a miniledet vártam, de ahogy nézem, ezek csak nagyon nagy méretben lesznek (nekem 55 coll kell), úgyhogy nekem kapásból kiesik.
C szériás oled is 2000 euro a mostani 1000 körül van. Most nem tudom, hogy ennyire befog esni az ára, vagy ez mindig ilyen drága lesz?Pont most állok vásárlás előtt. A tervem az volt, hogy megveszem a legolcsóbbat, és majd az új szériás BestBuy tévére lecserélem, ha lemegy az ára. De ezek után nem tudom, hogy lenne e 55"-ban BB egyáltalán. Lehet feleslegesen várok a csodára.
-
zsiz
őstag
válasz TeeJay #104183 üzenetére
Oké, csak azért kérdeztem, mert nekem most "optikai+tv hangszóróra" van állítva a hang és ugye úgy lehet is szabályozni. De mivel nincs hozzá eszközöm, nem tudom megnézni mi történik, ha kötök rá valamit optikán. Szól mind a kettő egyszerre vagy hogy? Ha úgy sem lehet szabályozni, akkor viszont rendelnem kell valahonnan az erősítőhöz távirányítót..
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
válasz TeeJay #104156 üzenetére
Pont ma rendeltem egy ilyet, az olcsóbbikat. A tv-n a hangkimenet beállításnál van olyan, hogy optikai+tv hangszóró. Úgy sincs hangerő állítás? Ez hogy működik? (Optikai bemenettel rendelkező eszköz és kábel hiányában nem tudom kipróbálni.) Egyébként a tv saját hangszórója meglepően jól szól szerintem.
Illetve még azon gondolkodtam, hogy ha ezt majd bedugom az egyik USB portba a tápellátás miatt, akkor már nem marad csak egy darab szabadon. De én két külső HDD-t használok a tv-vel. Ha valami elosztóval/hubbal egy USB-re dugom a két HDD-t, az működhet?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.