- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Xboxone40 #84697 üzenetére
Ahogy korábban írtam én is láttam kiállítva egymás mellett a 4 szettet, Középkori város főterét, D&D szettet, az Oroszlánlovagok várat és a Creator 2in1 várat. Ezt követően nem volt kérdés a D&D beszerzése és remélem nemsokára gazdája lehetek egy Közepkori város főterének is, mivel a 4 közül a D&D-t megelőzve az tetszett a legjobban.
Köszi Kvelstadt
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Érdekesség, Auchan aukció Óbudán ennyiért mentek el ezek a Legok link
A párizsi Notre-Dame (21061) - 61e ft
Lamborghini Sián FKP 37 (42115) - 102e FT
Technic - Mercedes-Benz G 500 PROFESSIONAL Line (42177) - 67e?!
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Xboxone40
csendes tag
válasz apholyon #84693 üzenetére
Élőben sokkal sokkal szebb, én kiállításon láttam és döbbenetesen jól nézett ki. A sárkány sem jön le videókból, ill így a sorozattal már 23 minifigura van hozzá, szóval nagyon király készlet, kiegészitve a középkori piactérrel és az azokban lévő figurákkal már egy falunyi közösség van és aki ismeri is a játékot annak kötelező vétel szerintem.
-
Throme
veterán
válasz apholyon #84693 üzenetére
Én meg ahogy többet látom egyre kevésbé. Az a sárkány rengeteg alkatrészt elvesz.
Egy várfok, kis épülettel és toronnyal meg túl kevés azért az árért.#84690 Giantpumpkin
Nem néztem utána, csak tippelem, hogy tavaly ilyenkor a forint jobban állt az €-hoz képest.
Igen, a BF miatt is, de az árfolyam miatt is szerintem nem fog nagyon lemenni a szettek ára. Ne legyen igazam persze -
Kvelstadt
veterán
(Szerencsére) Idén nem nagyon jelent meg olyan készlet ami nagyon érdekelne, tálán csak a zeldás de arra meg vátok egy jobb árat. Szóva fenn állt a veszélye hogy nem is veszek semmit, ami megintcsak nem lett volna akkora baj mert még vannak bontatlan legok itthon.
Viszont van pár olyan régebbi szett ami a "tetszik de nem vagyok biztos benne" kategóriában vannak. Mint korábban már kiderült, ha kapnak egy megfelelő akciót, át is billennek a "na ennyit simán adok érte" kategóriába.
Ilyen a 42165-os Peugeot Le Mans 24-es technic.
Nem vagyok egy kocsi guru a le mans-nak se vagyok se értője se rajongója, csak simán tetszett ez a készlet mint technic, de kicsit sokalltam az árát. Lehet volt már akciós, lehet még lesz is, de most elérte azt az árat amire már rámozdultam azaz 169 angol font helyett most csak 119font volt, és most láttam hogy járt rá még kedvezmény szóval 111font lett a vége. A Smyths-ben vásároltam egyébként.
RapaNui1.
Nem vagyok túl aktív a topikban, de szoktam olvasgatni, és figyeltem a Defender-Mercedes beszámolódat. Nekrm megvan a defender és nem győzött meg a merci a jobb belsővel sem de jó volt így olvasni két hasonló setről egyszerre összehadonlítva.
Lehet a merci is majd megtetszik jobb áron, ki tudja..
Viszont +1 tőlem is, mert nagyon jó volt olvasni a beszámolóidat!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
RapaNui1
aktív tag
Eljutottam a 10. zacskóig, még 3 van vissza a főépületből. Ezt már sokkal élvezetesebb építeni, az épített lépcső és az épített kőkerítés szerintem fenomenális lett, de maga az épület, majd annak tetőszerkezete és a kémény is ami majd jön frissítő újdonságként hat számomra.
Amennyire ódzkodtam az elején ettől a készlettől, egyre jobban tetszik, hát még majd ha a világítás is megjön és beépítésre kerül. És még mindig hátra lesz egy harmadik részlet a teliholddal.
-
apholyon
aktív tag
-
Xboxone40
csendes tag
Következő építések.
-
Crus
őstag
válasz apholyon #84686 üzenetére
Ezt 5 perc rendbetenni... a sok apró az főd' :-)
Viszont jó, hogy betetted japán kertet már tényleg össze kéne rakni, de egy asztronautával is képes vagyok 1 hétig elleni, mert mindig csak kicsit építek, napi 20-30 percet, vagy maradnak ki napok. De jó ez így... nem lóverseny.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
apholyon
aktív tag
Napi kísérlet: a Bonsai nem esésálló...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
sb
veterán
válasz Warton #84503 üzenetére
Erre elfelejtettem válaszolni.
Szerintem ez két teljesen külön téma. Nem tudok vitatkozni ezzel sem mert ha visszakeresel majdnem szó szerint ezt írtam le én is egyszer, hogy milyen RC-t raknék össze, kis automata váltó, stb... a jelenlegi gyenge motoroknak segítene kifejezetten nyomaték vs sebesség ügyben. Mi csináltunk is ilyet itthon.De ez RC, erre jó, másra kevésbé. Komplexebb funkciókat egyszerűbb enélkül (és 6-8 motor nélkül) megoldani... ill. elérhetőbb is, mert motorizált+komplex modell 150k+ lesz.
A többinél tartom, hogy jobb pl. komplex váltóval is mintha üresen adnak egy modellt, lásd pl. a Technic F1-esek...
Ill. épp ezért voltam mindig azon az állásponton, hogy a sima autók helyett - amibe max bonyolult váltót raksz meg 1-2 kisebb ajtó/szárny mechanikát... de az is unalmas lehet ha a harmadikat veszed - sokkal izgalmasabbak a munkagépek. Szvsz. -
Crus
őstag
75257 Falcon volt Pepitán tegnap 42k körül, betettem a kosárba majd vártam, hogy elfogyjon a készlet. Ennyire bízom ezekben a nyomorultakban... ráadásul a szállítási költség is relatív magas náluk.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Vistaboy
veterán
válasz Throme #84657 üzenetére
Én mondjuk a filmet nem nézem meg minden évben, de most ennek apropóján lehet, hogy műsorra tűzöm azt is karácsonykor. Mindenesetre, magára a szettre már régóta fájt a fogam, csak hát korábban nem igazán sikerült még jó áron megszerezni. Asszony is húzta picit a száját, mikor elárultam, mennyibe került, viszont amikor meglátta a dobozt, hogy mekkora és milyen nagy lesz az épület, mennyire kidolgozott, és hogy ki lehet nyitni, mint egy babaházat, akkor picit megenyhült. Persze megjegyezte, hogy picit drága volt ennyiért, de hát nem tudok mit csinálni, én is szívesebben vettem volna meg 85K-ért, de már sehol nem volt ennyiért.
Még másodkézből is csak 95K-ért tudták volna nekem elhozni bontatlanul, hát, akkor inkább megrendelem egy webshop-ból. Érdekes, hogy ennél olcsóbban nem lehet megszerezni még a LEGO-s csoportokban sem, bár gondolom, ilyenkor, az ünnepek miatt megnő iránta a kereslet, ezért viszik feljebb az árakat.
Ui.: Érdekességként megemlítem, hogy két héttel ezelőtt (október 23-án), mielőtt megrendeltem a Home Alone szettet, szokás szerint végignéztem az összes hazai webshop kínálatát, honnan tudnám a legolcsóbban megvenni. Előtte kaptam meg a visszajelzést, hogy 95K-ért tudnák elhozni nekem másodkézből, de mivel én 85K körüli árra számítottam (annyiért elhozattam volna), így inkább webshopból rendeltem meg.
Na szóval, az Árukeresőn akkor legolcsóbban 102K + posta áron volt Home Alone szett, mégpedig az EMAG oldalán, ezt onnan tudom, mert először ezt néztem ki. Később az Árgépen megtaláltam 94K-ért is, úgyhogy végül innen hozattam, viszont arra emlékszem, hogy az EMAG-nál akkor 102K volt az ára.
Most jön a poén: Ránéztem az Árukereső és az Árgép oldalára kíváncsiságból. Az Árgépen immár a legolcsóbb ajánlat 94K helyett 109K lett, míg az EMAG oldalán 102K helyett immár 140K-ért van a Home Alone készlet.
Gyanítom, az ünnepek mellett ennek a közelgő Black Friday "akciókhoz" is köze van, előbb felemelik alaposan az árat, majd engednek belőle 10-15%-ot, és még kedvezménnyel is drágábban veheted meg, mint azelőtt volt. Durva.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
-
5150head
senior tag
-
LÁZ
Topikgazda
decemberi gwp esélyesek, keret ~75ojró balerina ~150ojró
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
RapaNui1
aktív tag
Most megnéztem a brinklink 4. széria nem nagyon érdekel de az 5. szériából szinte mindegyik tetszik. Fel kell kötni a gatyát meg feltölteni a pénztárcát lesz rá egy fél évem. Szerintem a Tortuga, a Gombaház, a Transylvania es a popcorn wagon is elmegy szinte az első nap, de az antique shop is jól néz ki, szóval nehéz kiszámítani, de szerintem ez a széria lesz hosszú idő után az egyik ahol majdnem mind, hacsak nem mind eléri a maximális rendelési limitet az első napokban. Bár ez még alakulhat attól függően hogy milyen lesz a Lego által megalkotott végső kinézet.
-
Micsurin
nagyúr
Geonosis MOC-on ügyködök, mi lenne a legköltséghatékonyabb megoldás a sötétbarna / sötétnarancs / naracs elemek beszerzésére?
Kockaáruház nem rossz, de esetleg van valami alternatív megoldás? Bricklinket néztem de nem feltétlen lenne olcsóbb.
edit.: Megígértem magamnak 4 éve, hogy nem esek vissza... de páromtól megkaptam a Sith infiltrator-t évfordulóra aztán valahogy megcsúszott az ujjam az AT-TE rendelésen... a többit meg szerintem mindenki jól ismeri már.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
RapaNui1
aktív tag
Elkészültem a Karácsonyi lidércnyomás első füzetével, amely 6 zacskót tartalmazott. Kényelmes tempóban építettem, nem siettem sehova. Kellemes, de semmi extra az építése, és sajnos nekem nem sokat mond a készlet berendezése, mert nem láttam a mesét, szóval.itt az ideje pótolni a hiányosságot, akkor talán többet értek majd magából a készletből is.
A minifigurák szépek, az épület kidolgozása is jó, de rendeltem hozzá fényeket, mert szerintem ez a készlet azzal mutat csak igazán, meg hát ha egyszer haloween stb, akkor illenek hozzá a fények.
Kellemes kis kikapcsolódást nyújt az építés és akár 3 ember is építheti egyszerre a 3 külön füzet szerint, szóval jó kis családi kikapcsolódás lehet karácsonyra.
-
Dilikutya
félisten
válasz Sundesz #84659 üzenetére
Fakk, pár hete vettem, igaz az is jó áron volt magához képest. Mondjuk azt is úgy kellett a raktárból elővarázsoltatni, szóval lehet helyben nincs is már.
Más: Szolnokon még van botanikus kert, szerintem itt nem viszik, tegnap óta semmi változás.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
apholyon
aktív tag
válasz Sundesz #84659 üzenetére
Én írtam is, hogy ha valaki lát 20k-ért 76423-at az legyen szíves venni nekem egyet... 2 Auchanban voltam, de sehol sem volt belőle...
Más: valaki kért Sárkányfejű lovag meg Sasfejű íjászizé figurákat... Mákja van, találtam, ha még aktuális, írjon már rám pls, sűrű a nap...
-
Gizmo86
csendes tag
FYI: van egy ilyen promo naptár:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/16muL-6LmJFG4SPnTKWLKOiFDBR2eMiijVyuiAusz_UE/edit?gid=162919025#gid=162919025 -
Sundesz
őstag
Nem tudom volt e róla szó, de a 76423 - LEGO Harry Potter Roxfort Expressz™ és Roxmorts™ állomás 19990 Ft az Auchanban.
Hörcsög Powa'
-
Throme
veterán
válasz Tony21 #84633 üzenetére
Jó lett!
Sivatagos, kopár területre jó a színe is#84647Gubbba
Jól hozzák a verdák a formákat.
Delorian-en egész sok részlet van a mérethez képest.
Mind a három mehetne hivatalos szettbe...#84644Vistaboy
A home alone házra fájt a fogam, de nagy, ami persze nem hátrány, kell a sok részletnek a hely, meg az ára is ezzel arányos volt.
Itthon sokaknak herótjuk van a filmektől (első kettő), én minden karácsonykor megnézem és a gyereknek is tetszik. Film alatt mekkora flash hogy a helyszíneket végig lehet követni...[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz Vikthor #84652 üzenetére
Off, lehet, hogy keverem, de nem neked volt 2000000TB NAS-od?
De ha nem is, ez a lemezgyűjtés ilyen szempontból hálátlan a hely miatt. Ráadásul még vigyázni is jobban kell rá és még Legonak se marad hely...@Gizmo86
Egy darabbal nyilván nem lehet akciót hirdetni.
Lehet, hogy több is volt csak gyorsan elfogyott, mert egy hatos MOC is kijön pl. a Cerebro GWP árából.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz HUN_Sector #84651 üzenetére
Hasonló a helyzet nálam is csak a Filmgyűjtés topikban... Mondjuk kocsim már van, de nyaralást hozza veszélybe a hobbi, ha nem figyel az ember.
Én itt a topikban a 77015 diorámára, a Jaws, meg a nagy Delorean szett hoznak lázba, csak nem tudom őket hova tenni. Nem mintha az 1800 filmet olyan könnyű lenne egy nappaliban tárolni, bár megoldható. Ha ennek a tetejébe még legókkal is beállítanék... Érdekes lenne~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
-
Gizmo86
csendes tag
Euronics-nál a Fender 21329 is elég jó áron van.
-
Crus
őstag
Hát igen... könnyű megcsúszni a lejtőn sajna
Nejem nagyon vegyes... hol gyűlöli az egészet, hol pókerarccal elkér egy dobozt és boldogon épít.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz Kopasz93 #84643 üzenetére
"A kupont csak feliratkozott felhasználók tudják aktiválni."
A kezdetektől fogva fel vagyok iratkozva...
Ja értem már mi a gond. FB-on is meg kellett osztani BF akciójukat és a FB-os mail címnek egyeznie kell a Pepitás mail címmel.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Megérkezett a Home Alone szett, épp most ment el a futár. Mit mondjak, elég nagy a doboza, az Orient Expressz eltörpül mellette, bár az 1415 darabbal kevesebb is nála. Ezzel idénre részemről vége a LEGO vásárlásnak - sajnos -, de nem kesergek, ezzel a kettővel, plusz a Titanic újra összerakásával elleszek egy darabig karácsonykor.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
sb
veterán
válasz HUN_Sector #84639 üzenetére
Euronics
A Lombház 64k, a Boutique Hotel pedig 60k alatt valamivel. -
Mauzes
addikt
válasz HUN_Sector #84639 üzenetére
63000 (+ 1890 ft szállítás)
-
sb
veterán
válasz HUN_Sector #84635 üzenetére
Igen, emlékszem.
Ha ilyesmi készletről van szó nem is nagyon merném megvenni így. Nálam a kovácsműhely volt anno bontott, az nem kritikus ilyen szempontból de nyilván azt is végignéztem zacsira ha már a doboz bontva volt.@Crus
Inkább csak poénként írtam. Amúgy semmi extra nincs ebben, hogy ami magas áron nem érdekes az jóval olcsóbban már az. Szeretjük a Legot, nagyon egyikre sem mondanánk azt, hogy bottal se, ha ingyen adnák...
Én különösen mindenevő vagyok, már jó párszor írtam itt, hogy ami jó néz ki, technikailag jó az sajnos beragad nálam témamentesen. Ha már botanikus kert, a saját példám: már rég itthon az első doboz 2 fiúval akikre aligha tudnám rásütni, hogy érdekelte őket... bár nyilván bármit összeépítenek. És feleségemmel aki beolvasztaná a világ összes Legóját. -
bordi10
senior tag
Pepitán 25K a Creator vár, aki esetleg lemaradt volna.
[link]Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
Giantpumpkin
kezdő
Online auchanban megint elérhető a 20k-s botanikus kert.
-
Crus
őstag
Teljesen igazad van. Ebben a percben se vagyok rápörögve. Ez most az abszolút egybeesések szerencsés(?) végjátéka, hogy itt van tőlem 1m-re a 2 doboz. Ehhez kellett egy akciós ár, amire még mindig nem kattantam rá... úgy voltam vele, ha a szomszédban lenne, esetleg 1 db.-ot vennék, de 50km-t nem utazok érte. Aztán hívott a nejem, hogy mászkálnak gyerkőccel meló után a cityben, kell-e valami, főleg, hogy nála a bankkártyám éppen (nála maradt)... és akkor mondtam azt, hogy szépnek tartom a készletet, de nem vagyok belezúgva. Nézzék meg és mondjon nemet nyugodtan! Az se volt biztos, hogy beugranak a Verebes Tescóba. Közben MOC-ocat néztem és a 2 készletet bezabáló teljesebb épület azért jobban adja. Nem kicsit.
Aztán hív, hogy van 4 db. és hallom a hangján, hogy tetszik neki, gyerkőc is egész lelkes... ehhh ott egye a fene, legyen akkor kettő, elvégre a Legós ára 36k, most 20k, ez úgy kb. 45% egy olyan készletért ami véletlenül sem csúnya és Friends létére egész különleges. Ennyiért még akkor is BB volt, ha a szomszéd kislánynak adom, ami egy kicsit benne van a pakliban, de ha elkap az 1. építése és a látvány, akkor kislány í.j., megy a dupla MOC[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Topic keresőszavak: friends + botanikus - 13 találat, ebből 9 az enyém.
Utolsó hsz-em: 11.04: ki vesz belőle többet, vagy akár egyet is? 0db válasz.
Ma pedig akciós post után lásd fentebb...
Szóval van az a pénz...@Gubbba
Grat, jó a gép. Már én is néztem rebrickable-n.@Gizmo86
Ezt én is leshotoltam ma. A legjobb az "1 személy vásárolta meg mostanában" szöveg. Így az árral biztos érdekesnek tartaná a GVH.@Diesel38
Én nem látok az Alzán BF-es felbontott készletet. A többi meg nincs jó áron szvsz még felbontott árral sem. Amúgy egy ideje nem is volt semmi a kategóriában.
Én néha rá szoktam nézni. Tavaly vettem kb. 4-5db készletet onnan, vegyesen voltak:
- Bontatlan és gyakorlatilag a doboz is hibátlan volt. Széleken esetleg minimális karc, de semmi extra, még egy pici nyomás/gyűrődés sem volt a dobozon. Ez nekem a hibátlan kategória. Sokszor szarabb dobozokat lát az ember a bolt polcain.
- Bontott doboz, de teljesen érintetlen beltartalom, gyári zacsikkal, bontatlan manuallal.
- És minimálisan mondjuk 1cm-en meggyűrt doboztól egészen a közepén beszakad és kilyukadt dobozig ami le volt ragasztva szalaggal telibe. Viszont azok sem voltak bontottak.Szóval szerintem elég jó az arány... mondjuk én ritka minifiges készleteket nem nagyon veszek. Gondolom azokkal többször előfordul, hogy kiveszik a figeket. De az is látszik, hogy csak úgy bontatlanul és normális dobozzal is visszavisznek készleteket.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Alzán a D&.D 110.990.ft, ja bocs ez bontott
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz flashpointer #84618 üzenetére
Egy hordozó 2-3x akkora.
Egy nagyobb romboló akkora kb vagy egy cirkáló...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tzs01
csendes tag
válasz Diesel38 #84582 üzenetére
Én emagon vettem ilyen akcióban egy nagyobb Friends készletet, aminek fel volt nyitva és meggyalázva a dobozva (barna racsnival aplikálták össze+a doboz kellős közepére ragasztották a címzett/feladó A/5-ös cetlit). Belül a zacskók bontatlanok voltak, a ragacsokat meg leszedtem az itt olvasott hajszárítós módszerrel.
-
RapaNui1
aktív tag
Egyre jobban tezszik ez a készlet, még a végén a gyűjteményem része lesz. 14 zacskó 3 kis füzet, plusz a holdacska es egy kisebb matrica ív. Szerintem a hétvégén megleszek vele.
-
-
RapaNui1
aktív tag
Na most megnéztem építsd fel Zoli G500 videóját. Talán 1 dolgot említ meg a Defenderhez képest a hátsó ajtó nyitási mechanizmusát, illetve neki a színe ami nem annyira tetszik, de ezen kívül minden ok, minden szép és minden jó, na meg matricázást.
Azért szerintem a kasztnit tekintve illetve a Defenderhez mérten vannak hiányosságok rendesen, melyeket 4 év elteltével és a Defender után nem szabadott volna elkövetni, de legalább úgy vagy még jobban kellett volna kivitelezni mint a Defender esetében, de tényleg nem ragozom tovább.Jó hogy nekem ez a Friends téma nem jön be
[ Szerkesztve ]
-
Tony21
tag
válasz flashpointer #84618 üzenetére
Annál még a kezdetlegesek is hosszabbak voltak, egy modern hordozó meg 300+ méter
-
flashpointer
őstag
válasz HUN_Sector #84613 üzenetére
124 meter, az egy repulogephordozo merete
-
RapaNui1
aktív tag
Nekem már meg is van a helye, szerintem a szobába a tévé fölé veszek egy olyan Ikeás sima polcot amire felteszem. Az meg hogy milyen méret arány engem nem mozgat meg a lényeg hogy tetszik, kiváló kiállítási darab es remek lakás dekoráció.
[ Szerkesztve ]
-
Tony21
tag
válasz HUN_Sector #84613 üzenetére
De legalább úszik a vizen?
-
balint82
senior tag
-
HUN_Sector
őstag
válasz flashpointer #84611 üzenetére
Negyede ha nagyon nagyon hivatalosak akarunk lenni.
Lego: 80 cm hosszú, 47 cm magas, és 24 cm széles
Igazi: 124.38 méter hosszú, 23,62 méter szélesMinifig méret: 16 mm széles, 40 mm magas
Átlagos 19. századi ember méret: 400 mm széles, 170 mm magasAz igazi hajón így kis híján 60 ember fér el egymás mellett. 318 egymás mögött.
A lego hajón 15 minifigura fér el egymás mellett. 50 egymás mögött. (hosszban hatoda az arány)Szóval lehet az arányokkal is van gond.
-
balint82
senior tag
-
RapaNui1
aktív tag
Azt kell mondjam elég korrekt az ára
-
RapaNui1
aktív tag
Endurance 109.990ft, kell azonnal főleg ajándékkal
[link][ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Asszony már nekem is rágja a fülem, itt is lego ott is lego itt is doboz ott is doboz, még a vasaló deszkán is doboz van. Rám parancsolt hát eladtam pár cuccot 19-én viszem fel Pestre és Tatabányára. Kb tele lesz a kocsi, most már lesz egy kis hely vasalni Viszem is decemberben Máltára, muszáj az ő kedvére is tenni néha, (évente többször is )
HunSector:Azt nehéz lesz megemészteni, csak meg ne ülje a pocidat
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Grat! Pont így kell popót csinálni a beszélőkéből. Mentségemre legyen mondva, gyerkőccel volt a nejem, mind a kettőjüknek nagyon tetszik.
-
Crus
őstag
válasz apholyon #84602 üzenetére
Ez a gondom nekem is... helyhiány. Mancave gyak. fullon van, ide már semmit. Máshová meg durva lenni Legókat pakolni... akár építve, akár dobozban, hogy majd 1x összerakjuk.
Nfo: Auchanban 2 db. Botanikus kert van még Zegen, 2 db. eltűnt, ne kérdezzétek hová.
-
apholyon
aktív tag
Ezt láttátok már? Rendkívül kreatív.
-
Gizmo86
csendes tag
Ezt muszáj bepakolnom ide. Nem is tudom mi a jó szó erre, talán anti-akció:
Jó, persze valszeg csak hiba van a gépezetben, de azért felnevettem ezen.
Van még 1 db bagoly meg kutya is ennyiért, simán megéri.[ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
Hát szerintem ez teljesen egyszerű: egy készlet vagy bejön valakinek, vagy nem, illetve még inkább: megéri valakinek, vagy sem (akár anyagi, akár hely, akár egyéb megfontolás alapján). Szerintem is jópofa, de egy pillanatig nem gondolkodtam rajta, hogy megvegyem: nincs rá szükségem. Sajnos túl sok az olyan készlet, amit ellenben szívem szerint azonnal megvennék, de már nem tudnám hova tenni...
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz Neurotoxin #84600 üzenetére
Respect, hogy veszed a BD lemezeket. Nekem is nagy filmkollekcióm van a polcon. Ha nem lesz soha többé semmilyen "adás", akkor se jönnék zavarba
A mozit szeretem... sőt nagyon szeretem. De minden megrohad úgy tűnik és ez alól a mozi se kivétel. Idén voltunk egy nagyvárosi moziban egy rajzfilmen. Nem voltunk kevesen mégis kisterembe lettünk terelve, klíma a nyár közepén kikapcsolva, cserébe betettek egy nagy ventit ami rommá fújta a szemem. Mellé a tisztasággal is voltak gondok és az emberek viselkedésével a teremben.
De előtte amikor egy "nagy" filmet néztünk nagy teremben ott meg azon akadtunk ki, hogy itthon kategóriákkal jobb a képminőség, de egy ideje már a hangminőség is. Mert az nem hangminőség, hogy ordít és dörömböl...
Itt a közelben is volt egy mozi, de azt szó szerint egyik haverom "ölte" meg. Az első DivX, Xvid témával. Pedig semmi mást nem csinált, mint elsők között volt ADLS netje és összesen, ha 3 haverjának adta oda a filmeket... igen ám, de azok meg ki tudja még hánynak, így egyszer csak ott állt a jegyszedő a moziajtó előtt és mutatóba se nagyon voltak emberek. Minden pénteken ott voltam, mert csak pénteken volt mozi és minden pénteken fizettem és a büfében üveges ásványvizet is vettem. Ennyit tudtam tenni, hogy támogassam őket, de nyilván más nem így látta és a mozi itt nagyon hamar bezárt sajnos.
Sajnálom a mozit. De az, hogy mi is ott hagyunk 10-12k--t és semmi nem ok, az úgy inkább a thx, but no thx kategória.
Nejem most szólt, hogy Auchanba megy, kell-e valami, küldjem neki át... nála van pont a bankkártyám. Ööööööö.... most nem tudom mi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest