- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz lilaűrhajós #86386 üzenetére
Igen néztem én is morgolódva… végtere is hihetetlen év lesz 2025.
Több variáció, hmm nekem ez új. Fentebbi Fót / Dunakeszi Tesco volt, de siessetek mert jellemzően 3-5 napon belül letépkedik a zacskókat róluk.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Mozaart #86380 üzenetére
Korhű? A legkevésbé, de marha jók! A sima phase1 meg pont jó lett pilótának, oda sajnáltam volna a shock-okat.
Az AT-TE-tól azt hittem nem lesz szett amit jobban fogok szeretni a végére, tévedtem
Majd lefestem feketére a dropdownt, és valahonnan szerzek egy kamat, egyébként nagyon szép darab
Féléve, hogy újra gyűjteni kezdtem??? Mikor páromtól megkaptam az Infiltratort…Veszélyes dolog kilépni az ajtón, Frodó. Csak rálépsz az Útra, és ha nem tartod féken a lábadat, már el is sodródtál, ki tudja, hová.
Még 2-3 battlepack tuti meg szerintem az Obiwan hajó is. Aztán várom a jövő évet!The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Polcokon Auchan és Tescoban a 8. SW magazin, sima Phase 2 natúr és ajándék pretoriánus őr.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Ez a Coruscant Gunship marha jó
Hamarabb jött a jézuska, ez valami esze veszetten jó. Zseniálisan közel van a fig scale-hez.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Ez az idei City Naptár valami hihetetlen csalódás... első és utolsó naptárunk. Szerencsére anno ingyen kaptuk ajiba az SW készletek mellé.
...kinyitása sem volt intuitív, mert oldalt akkora hézag volt gondoltam lesz egy kihúzható doboz benne. Nos... így akaratlanul is kiborítottunk mindent és visszatettünk isten tudja milyen sorrendben, így már tényleg igazi meglepi, hogy honnan mi fog kiugrani.
-
Micsurin
nagyúr
válasz po1son #85874 üzenetére
Gyerek szájából az XWinget!
Crus Ettől a fajta kompenzálástól el is lehet búcsúzni most, hogy magyarosch lett az az üzletlánc is.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
eKocka részemről nagy plusz egy, rendeltem 501st AT-RT-t mert kb Bricklink ár alatt voltak. Ennyire szépen csomagolt Legot sose kaptam még, külön dobozba berakva de úgy, hogy maga a Lego doboz is bubiba volt tekerve. ~2 munkanap alatt ért ide a rendelés napjával együtt, hatalmas pirospont a részemről.
-
Micsurin
nagyúr
Az ARC170 valami marha szép lett, nem bánom a méret csökkenést. Hiába kisebb, érezhetően több darabból áll! De azt a 70 dolláros árat még kell eméssze a gyomrom....
-
Micsurin
nagyúr
....ennyit a phase 2 Wolfferól, a Plo hajó valószínűleg microfighter.
-
Micsurin
nagyúr
Fogtunk 2db Sabinet a Tescoban, volt még pont 3db
-
Micsurin
nagyúr
Ne is mond... Lassan nem győzzük rendelni majd megint párommal az értelmes LEGO kézbe való fegyvereket a klónokhoz.
-
Micsurin
nagyúr
Gondolom nem azt írta bele, hogy elhagyta.
---
Redditen keress rá, sokan szokta így kérvényezni darabot és annyit írnak hiányzott. Gond nélkül kiküldik. A céget szerintem nem is igen érdekli ebben az esetben, a PR felülírja nekik a költséget messzemenőkig.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Weboldalról indítható.
~1 hét alatt megkapod, mi a Maul hajónál sajnos először de kellett kérjünk segítséget. Kiválasztod weben az elem(et/eket) és jön majd postán ha csak nem mintás. (Itt mondjuk érdekelne mit számítunk licenszelt mintának. Pl köztársaság logós cucc a kimarad a dobozból így jártam? Vagy ha nincs batman logó akkor szintén gatya? )The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
A Lego SW magazinra nem lehet valahol előfizetni? Beszereztünk most pár 501-est, és azon agyaltunk nekünk ez havi 2x2 ezret megérne, hogy mindketten megkapjuk biztosan.
Lassan ez egy céges ebéd ára szóval ennyit bőven megér...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Zotyipotyi #84766 üzenetére
Nem azt mondom, hogy rossz de majd 20 ezerért nem meggyőző.
Párom megvette mert komoly Battlefront 2 nosztalgiát látott benne plusz ugye az EU Windu és a 187-es trooper-ek, neki tetszik* de nekem picit eh. Egyszerű az építés kb mint egy Speed champions autó, a modell formája és méretei meg valahol félúton vannak a TX130 Saber és a IFT-X között. (Utóbbi volt a régi BFII-ben.)
De pont ezzel nekem picit kétszék közé esik, el kellett volna dönteni mi a cél. (Az orrát nézd meg, az oldal vonallal együtt az orr elem mentén. Nagyon off ) A beltér meg hát... inkább fizettem volna érte többet egy tizessel de legyen értelmes beltér ~2 figura számára.Nem egy rossz szett nem azt mondom, de nekem csalódás. Ilyen szempontból még az új Infiltrator is jobban sikerült még ha el is vesztette az elülső belterét a playset a régihez képest. (...cserébe az építési minőség és a külső sokat javult.)
* élete 4. LEGO készlete, anno gyerekként közölték vele fiús játék, lánynak nem kell LEGO.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Zotyipotyi #84759 üzenetére
Az a Fightertank nagyon gatya, tegnap összeraktuk párommal (tetszett neki az EU shocktrooper + windu setup) de formailag meg építés tekintetében sem igen merném ajánlani.
Egy Kenobi hajóval vagy 1-2 battlepack + Rex-el szerintem nagyobb a siker ha gyerek a célközönség. (Tippre az lesz)
-
Micsurin
nagyúr
Keress vissza, pár hsz-el ezelőtt kb az összes "olcsóbb" kisebb Battlepack ott volt a képemen ami most aktívan fut és klónos.
Oh nem a Grogu kimenekítős szett és az Obi-Wan's starfighter még kimaradt, lehet a héten pótolom őket...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Köszi Én is csak ezt találtam eddig mindenhol, akkor azért annyira nem rohanok. De egyet mindenképp szeretnék belőle mert láttam kiállítva és a méretaránya marha szép. Végre egy LAAT ami nem felskálázott méretében a figurákhoz képest.
edit.: jövő év nagyon gyengének ígérkezik Clone Wars contentet tekintve.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Coruscant Guard Gunship mikorra van datálva nyugalmazást tekintve? Van rá valami megbízható szivárgásunk? Néztem hozzá recolor modot, egész korrekt fig scale szett lenne egy szín cserével.
-
Micsurin
nagyúr
… csúszós lejtő ez kérem.
Az az AT-TE bizony gyalogságért kiáltott.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Geonosis MOC-on ügyködök, mi lenne a legköltséghatékonyabb megoldás a sötétbarna / sötétnarancs / naracs elemek beszerzésére?
Kockaáruház nem rossz, de esetleg van valami alternatív megoldás? Bricklinket néztem de nem feltétlen lenne olcsóbb.
edit.: Megígértem magamnak 4 éve, hogy nem esek vissza... de páromtól megkaptam a Sith infiltrator-t évfordulóra aztán valahogy megcsúszott az ujjam az AT-TE rendelésen... a többit meg szerintem mindenki jól ismeri már.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Fr0z3n #37809 üzenetére
Csak a Zetros legyen zöld! Tökéletes alap lenne egy katonai csapatszállító átépítésnek.
namilegyen Most nézem...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz elektrotank #37664 üzenetére
R34 Gt-R Nismo Z-Tunet a népnek, na azért törne azonnal a malac!
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Warton #37089 üzenetére
A B verziója is tök jó, a kék kis vontató.
Mondjuk a két pirosat azt bedarálnám és gyártanék valami sajátot de maga a vontató az jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Az "új" Slave I az jól látom, hogy a legutóbbi Cloud City-hez tartozó Slave lesz?
-
Micsurin
nagyúr
Tud esetleg valaki alkotót/kat ajánlani akik megosztják a terveiket edit.: kimondottan Gundam téma érdekelne?
Elég erősen gondolkozom, hogy jó lenne pár Gundam moc.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz #75376384 #35744 üzenetére
Igen de ez eddig a legszebb szerintem.
Előzőleg a 8095 volt meg de azt eladtam a komplett gyűjteménnyel együtt anno, azóta is sajnálom őket. A 8097-1 is annyira szép volt*.*ott találkoztam először a törzs töréses problémával, Boba meg sem volt soha mozdítva mégis elrepedt a derékból indulva a törzse.
-
Micsurin
nagyúr
válasz h.balint #35742 üzenetére
Fixen 40-en valamennyi rémlik pedig.
Itthon volt valami 44 körül és 47-49 körül a legotól, visszakeresem szoktam ezeket screenelni aztán lehet a bejgli volt túl sok
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
75257 nem valami 45-46 körül volt? Azért az a +11k az nagyon meredek ott is, 75286 is brutálisan meglett emelve. Edigi vs Lego.com még szembetűnőbb... 21k vs 30k
Kár utóbbival nagyon szemeztem az obi és a para trooper miatt de ennyiért ez beteg... ha csak nem marad februárra Edigiben ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Egyébként ha most kivezetik a 75257-et szerintetek várhat jövőre új mf?
Valami hasonlóan keskenyet mint az X Wing ráncfelvarrás volt eltudnék viselni.(A plafon jobban elbírná. )
h.balint eszembe se jutott megnézni! Korrekt ár.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
[link] Ezt látátok már? A 2021-es Xwing-nek nekem sokkal jobban tetszik az orra mint az eddigieknek.
A 45 font kíváncsi leszek itthon mennyit fog jelenteni.
A TIE vadásznak is kimondottan jót tett szerintem a downsizing.
-
Micsurin
nagyúr
Sima X-wingek árai mikor szaladtak el ennyire?
-
Micsurin
nagyúr
válasz tPedro_ #34845 üzenetére
...alap igazság, hogy ha veszel valamit tovább már nem fürkészed az árát mert biztosan találsz:
a., műszaki cikk és egyebek esetén olcsóbbat.
b., használt motor/autó esetén szebb állapotút.BF-en azért a ninjákkal is meg kell küzdj majd.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #75376384 #34779 üzenetére
Az első évre. Miért érdekes?
Én arra leszek kíváncsi, hogy a Hogwarts Legacy-hez kapcsolódóan lesznek-e készletek.
edit.: Vagy a könyvszerű diorámára gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Parson #34752 üzenetére
A kocka még hagyján de mikor a figurák karja törik el alul esetleg a felsőtestük oldalt. Pedig szét sem szeded és nem is mozgatod őket.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Ereshkigal #34619 üzenetére
Akkor már MOCThe Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Ez volt a legszebb kiadása a Soulles One/Belbullab-22-nak/nek.
Még ha az újak "játszhatóbbak" is.
-
Micsurin
nagyúr
válasz hami85 #34475 üzenetére
Csak egyszer adnának ilyen ajánlatban inkább egy 7153-1-ből származó Jangot vagy hasonlóan retro Bobat.
-
Micsurin
nagyúr
válasz HUN_Sector #34314 üzenetére
Gyros here-t olvastam hirtelen a JP dobozon.
-
Micsurin
nagyúr
[link] ez az oldal így egytől százig mennyire kamu? 101?
...ha lenne PP még be is kockáztatnám a 100% kamu hülyeséget. Nem véletlenül nincs de egész igényes oldal.
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Freddy76 #34087 üzenetére
Kösz, ilyenkor tudom azt, hogy még mindig itthon vagyunk.
Félig on is legyen hasonló:
Vaterás eladó is itt értetlenkedett nekem a napokban mégis mi bajom van, hogy a bontatlanra én azt hittem a doboz is bontatlan arról ő nem tehet... hisz a zacsik nincsenek megkezdve csak a karton lett kibontva és gyakorlatilag tényleg bontatlan a csomag. (Maradjunk abban sniccerrel gányolva lett az a doboz. )Igen amúgy tényleg marhára mindegy csak mégsem, szeretem én felbontani. Meg ha valamit x-ként árulok nem y-ként postázom ezzel HA-n is voltak már gondjaim egyesekkel műszaki cuccok esetében...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz hami85 #34079 üzenetére
Tavaly haverokkal közösen rendeltünk gumikat a motorokra. ~190 ezret fizettünk ki a 3 szett gumiért(egyben lett rendelve), volt pofájuk 2999FT-os futárköltséget tenni rá Debrecen --> BP távon. Szerinted?
-
-
Micsurin
nagyúr
Bár jönne egyszer egy Technics Shelby GT350R, ott azonnal törném a malacot... de zömében mindig hypercarok.
-
Micsurin
nagyúr
Ugye ez csak vicc szett?
----
Egész jól haladok a mocokkal, csillagromboló már ~70%-ban összeszedve, egy jó adag homok / sivatagnak megfelelő színű basic kockát és lapot szereztem csak időm nem lesz megint egy darabig építgetni. Na mindegy.
Falcon megint csúsztatva lett inkább vadászok össze még kockánként pár régi vágású AT-ST-t. Mivel mozgatva lenne az asztal amire szánom az alapot szerintetek makett ragasztó megtudná fogni rendesen az építményeket? Nem akarom őket teljesen fixálni csak a csuklós vagy gyengébb részeken 1-1 erősítésként összeragasztanék pár blokkot / technics elemet.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Hu bazz most lehet mantrázni, ismételgettetheti az agyam a szememmel: "Neeem láttál semmit."
mod.:
Egy dologba kötnék bele igazából és az Greedo. Szimpla kar megint azért ezért járna a korbács...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #33872 üzenetére
Képregényben is dolgozott ő a témában.
Akkor n+1. értelmes NEM UCS és original trilogy Csillagrombolót adjanak ki végre.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #33864 üzenetére
De az legalább egész jól fel volt építve főleg ha nézted a CW-t.
Freddy76 8. rész óta nem követtem a Zsiványt megnéztem az tetszett, a Solo elment szódávalsörrel, a Mandalorian legalább jó lett.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz tocsek18 #33035 üzenetére
Köszönöm! Most nézem csak a linkben volt szett szám, köszi és sry nem láttam.
Nem rossz de nekem max Mickey kellene belőle. Egy Mickey + Donald szett hasonló minőségben...!
-
Micsurin
nagyúr
Mi van a képen? Most már én is tudni akarom!
-
Micsurin
nagyúr
Egy egyes vagy kettes Golf GTi-t nem akarnának akkor már kiadni?
-
Micsurin
nagyúr
válasz kbalage2 #32875 üzenetére
Fekete lego lándzsa, két racsnis pin csuklóval egyik végébe menne a lándzsa a másikba egy sima fekete rúd és azt befogatnám valamibe, utóbbi már részlet kérdés mert lenne neki hely.
Utóbbira megoldás a kis csavarkulcs ha abba fogatom a tengelyt(a sima fekete rudat) utóbbit beletudom dugni egy vágott (sima 1 gombos fejű) csapba azt meg belehet illeszteni egy technics rúdba, így 2 tengelyen mozogna a törlőlapát és nem foglalna sok helyet.
Nem tudom mennyire volt érthető az elképzelés.
De ha nagyon akarunk még rajta dobni végig lehet pakolni a vékony hézagolókkal a rudat és a lándzsát, jól néz ki és az elemszámot is megdobtuk ~30-50-nel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz proci985 #32859 üzenetére
Vegyél egy kis alkoholos 2 vagy 4 ütemű motort ami akkora mint egy sörös doboz azt órákra is ott fogod tudni hagyni velük. Mi haverokkal képesek vagyunk nézni, hogy ennek ilyen piciben mégis mi és, hogy és miért.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Gergőke88 #32820 üzenetére
Ez valami eszméletlenól jó lett.
Ha veszek viszont a tank hátsó részét tuti cserélem pirosra. A kipufogó meg kicsit snassz de nagyon jó szett!
-
Micsurin
nagyúr
válasz Freddy76 #32802 üzenetére
Megtették, csak nem téged hanem a tárcádat.
mod.: amúgy is, mindjárt gyerek nap tudod!
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Ereshkigal #32661 üzenetére
Speciel nekem nem tetszik, túl nagy. Már a 2010-es Slave 1 is túl nagy volt.
@kbalage2: most látom... no komment. Annak aki ezen nőtt föl ez nem is tudom annak akiknek szántál meg nem mondanak semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz balint82 #32653 üzenetére
Uuu köszi Ki listáztam valahol 15-20 közt állna meg + posta (4 bolt) még kell sakkozni. De ennyit szerintem megérne mert tényleg marha jó lenne méretarányban.
@kbalage2: A gigának valóban van értelme de ezek mekkorák is? Jó esetben 15*20 ? Legalább kéne egy 8-12 darab adott témából, hogy mint montázst összeillesztve egy jó méretűfali díszt adjanak.
A Jokeresben valóban sok ötlet van (a hivatalosak közül) ezzel egyetértek. A linket megnyitva meg WoW, azért azokban egy kicsit több anyagot érzek.
Az Űrlordos például baromi jó![ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
75222-es szett Slave I-jében ti láttok bármilyen extrémebb / ritkább alkatrészt? Ha igen neki se állok ki BrickLinkezni.
Ha nincs ránézésre vészes árú vagy beszerezhetetlen alkatrész ezt mindenképpen berendelném BL-ről mert baromi jó a méretaránya a nem ucs Falconhoz képest közel pontos. Még ha nyomi méretű is ez a Slave 1.
Ha matricázom / festem a pilótafülke kabin alsó szekcióját kap egy kis törődést egész jó lehet.
Romboló alkatrészekre már így is elszórtam 25-öt, meg 8 rugót az alaplapokra a végén eret fogok vágni a BrickLinkes árak miatt. Mod.: Jövő hónapban még cél a Falcon de jó, hogy eddig NextGen konzolra gyűjtöttem...[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Biztos bennem a hiba, de miért? Mi ezeknek a létjogosultsága? Ha még normál standard falikép / festmény méretben lennének.
@Segal: Jogos, mondom úgy ennek befelé áll a horpasza.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #32630 üzenetére
Úgy is lesz ez még akcióban karácsony előtt.
Köszi a választ! Fontos infó volt a fontossági sorrendhez.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #32628 üzenetére
[link] erről van szó?
Najóóó ez kell.
Esős időben mikor nem tudok menni legalább legyen mit tologatni. Nem limitált készlet lesz ugye?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Tudom kínaiak ezek is de ilyet nem gyárt a lego csak ezeket a tré coin lövedékes fegyvereket újabban, próbált vagy látott már valaki ilyeneket? [link] [link] [link]
Marha jól néznének ki az alap semmik helyet az ikonikus E-11, DC15A, DC15S, akár Han DL44-e.
mod.: link javítva
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #32614 üzenetére
Benéztem a 75270-tel sokkal jobban járok a ház elemei akár újra is hasznosíthatóak és ~8 rugóért Luke + Ben + Tuskenraider jó dealnek tűnik.
Ha esetleg valaki BP és környékén belefut akciósan visítson.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi!
Készletet is akartam* csak ők kerültek elő mint legolcsóbb variáns most.
Köszi azzal nem igazán vagyok előrébb még ha legalább 70-75^2-es lenne akkor megérné mert jöhetne az airbrush. De így nem éri meg a melót.*nagy biznisz ez egyébként, 75246-et vehetem meg csak a két figura miatt. Nem tudom láttam e most másik készletben Ben Kenobit újonnan. Postával meg nem sokkal jövök ki olcsóbban BL-ről sem cserébe itt meg lesz hozzá egy pár kocka + a birodalmi technikus is.
BL-en türtőztetem magam mert irdatlan sok mindent gyűjtöttem ki wishlistre.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
48*48 bütyköstől van nagyobb alaplap?
Kiraktam most 4x4-esben homokszínűből az asztalt de nem lenne rossz kevesebb darabból --> kevesebb illesztés.mod.: Kocka.hu-n mi ez a 2db/típus limit? Ott rohadjon rájuk az ABS. Meg 10,25,50 db limitek, zseniális...
@Djuree: Köszi! Kár, akkor marad így. Agyalok egy nagyobbacska mos eisley asztalon ha már falcont akarok venni.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz adalbert1 #32602 üzenetére
Köszönöm!
Akkor júniusig ráér, szeretnék egyet mindenképpen mert tetszik a tető kialakítás végre nem cikkelyes igaz meg kell majd erősíteni így szemre azokat a "zsanér"okat.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
[link] ez múlt téli (19 október) ez most a nagy otthon maradás miatt fogyott el vagy félév és már szanált készlet lett? Mennyire kell csipkedni magam?
-
Micsurin
nagyúr
Elkezdtem összerakni egy új asztalt a legoknak. A vége az lett bevásároltam homokszínű alaplappal. (10699)
Érdemes csiszolni festés előtt? Egyszínű mivel amolyan terepasztalként funkcionálna az eljövendő ötletekhez szeretném kicsit feldobni. Sötétebb foltok, égés nyom szerűségek stb.
Valaki próbálta már őket átködölni?
-
Micsurin
nagyúr
válasz kbalage2 #32570 üzenetére
Aha oké.
A szoknya meg csak felszívódott a lego készleten lényegében és lett belőle egy léc egy hátsó terelővel.
A kerékívek felett láthatóan nincsenek beömlők / terelők ez nem kérdéses.
Ezt lezártam részemről játszom ezt eleget nap mint nap a mobilos topikokban vica versa...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz namilegyen #32567 üzenetére
Na akkor legalább nem csak nekem van Evora utánérzésem.
De nekem az eredeti alapján is az van mármint a lego szettje alapján. Egyik sem fedi rendesen az arányait az eredeti alanynak: magasság szélesség hossz trió.Az MK-nak meg a legnagyobb hibája a szemembe az a kerékjárat és a felni aránya, és a gumi és a felninek az aránya.
-
Micsurin
nagyúr
válasz kbalage2 #32563 üzenetére
Miért szerinted a formák egyáltalán megegyeznek? De jó, akkor menjünk bele.
Tudom tudom minden ami kínai szar de a szemellenzőt le lehetne venni. A minőség stb nem kérdés az sem, hogy a lámpa és a felni teljesen mellé ment. Mégis markánsan hasonlóbb.
Arról nem beszélve mennyire trágya a Lego-n a tetőnek a megvalósítása. Ha a 42083-nél ment nem tudom mostanra miért felejtettek el dolgozni az ívekkel a tervezők.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #32561 üzenetére
Nézd meg az ajtón az "ablakot" a Lego verzión gyakorlatilag le van vágva a vége míg a kínain szépen ívesen a kis háromszög végre emlékeztet mint az eredetin.
Hátsó kerékíveken nem is látom a Legon a légbeömlő imitációkat míg a kínain ha nem is a legszebben de ott vannak.
Első ívek szintén, a kínain ha nem is végig de a tükör alatt látni a légbeömlő/terelő részeket.
Szélvédő alatti műszerfal részletről nem is beszélve a Lego a közelében sincs az eredeti formának.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
A 75257-es Falcon milyen régi? Azt látom 2019-es de azon belül?
Lehet rá számítani, hogy a közel jövőben (féléven belül) discontinued lesz a készlet? Júliusban lehet meglepném magam a félév végére vele mint újrakezdő készlet.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Kegyetlenül jó árakat lehet kihozni ezzel a cuccal, még szállítással is jóval a bolti árán belül maradnék a TIE vadásznak. (sőt közel fele árban megúszhatom szállítva, figurák nélkül)(Egy helyen lennék a minimum alatt onnan értelemszerűen rendelnék be másik projekthez elemeket így az ár hasonlításba azt nem is fogom belevenni mert irreleváns a TIE szempontjából)Eredeti matricák méreteit megtudom valahonnan szerezni?
Mert nagyon drágák, Venatorra pl csak a matrica 10-15k ellenben ha lenne méretarányom kis PS után lenne barátom akik tudnának "szórt" nem nyomtatott matricát gyártani.Hazai eladókkal ha lecsengett ez a járványosdi még jól is járhatok ha meg lehetne személyes átvétet dumálni... nincs szállkölts. cserébe motoroztam egy jót.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz #75376384 #32537 üzenetére
Köszönöm!
Szállítás nélküli ár volt erősen megnyírt elemszámmal. Még picit tudom lejjebb faragni. Mint írtam a belseje nagyon gány gyárilag. És elég sok speciális elem van benne ennek ellenére szvsz ott fűnyíró elven fogok menni ami belül van nem kell az megy félre és inkább jön egy dobozos idei Solyóm ahol szintén belezve lesz a készlet mivel az újnak szebb a formája: az elülső nyúlványok végre elég szélesek, a fülke kicsit hátrább került és a hajó tetején végre eltüntették az irritáló illesztési hézagokat a cikkelyek elhagyásával. Cserébe kisebb lett és kevésbé részletes (nincs többé belső padló alatti rekesz). Ha meg már átalakítom akkor a 2011-12-es technics alapú rámpáját is bele kell erőszakolni.
Sajnos mindenképpen mazsolázós leszek mivel csak az SW érdekel és ott is leginkább az eredeti trilógiára lőnék (új trilógia készletek csak 1-2 kell de azokat erősen csak alapnak szánom a beszerezhetőség miatt). Szvsz a figurák lesznek eszementen drágák...
Egy készlet eladását nem tudom megbocsájtani a 6 évvel ezelőtti önmagamnak, mégpedig a 8097-es Slave 1-et. Annak volt utoljára értelmes rakéta mechanikája és nem ez a pöckölgetős csoda.
Olvasgatva a topikot én leszek szerintem a fekete bárány az elemenkénti vadászattal és az eredeti készletek átépítésével.
Még egy kérdés, lehet ezzel kicsit szürke zónába tévedek de azért fontos lenne. Lehet valahol készíttetni akár de értelmes áron alaplapot? Nem éppen 35*35 centisre gondoltam hanem inkább valami 120*150-esre.
mod.: excelen a könnyű tárolás miatt agyalok mivel ha jól látom a listát letudom gyűjteni scriptel Bricklinkről. Úgy meg mehet a driveba ahová haverokkal gyűjtjük a kit mivel lehet meglepni / kivel mit mire lehet tradelni cuccokat. DDR4 8Gb Sodimm ram ---> Mandalorian battlepack pl, vagy GS500 kuplung bowden.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz #75376384 #32534 üzenetére
Köszi akkor manual beszerezhető.
Költséges de havi ösztöndíjból kobban kivitelezhető mint évekig sporólni egy már nem gyártott szettre 150+ ezret. Új romboló meg nincs csak UCS (nagy, és drága is) a First Orderes meg nem... Sajnos SW buzéria van évek óta mióta az eszemet tudom kb és most találtam rá az oldalra. Egy Slave 1-et is összeakarok vadászni.(~2012-14-est számot nem tudok fejből). Vagy ez vagy a knockoff de inkább ez a megoldás.
Figurákat esetleg honnan lehetne értelmes áron? Első szériára emlékeztető tehát fekete fejes Boba és Jango Fett úgyse lesz értelmes áron, nyugi erre felkészültem már lelkileg.
Nincs autoupdate elemekre, ergo marad szerintem az Excellezés...
Első blikkre egyébként figurák nélkül 32+11k jött ki alkatrész árban a 75055-re. Szerintem ez teljesen korrekt ár egy 1300+ darabos SW készletért darabokban.
mod.: és ez fog lejjebb menni még mert a belteret illetően eltérő elképzeléseim vannak...
Nekem is most kell meghülyülni, 16 évesen eladtam minden star wars legom (~35-37 CW készlet), hogy vegyek egy 125-ös motort. Most meg egyetem alatt újra legozni akarok és MOCAP-ozni.... De persze csak miután realizáltam egy szebb Revell makett majdnem ott lesz árban mint egy lego készlet...
mod2.: Jól tévedek? Minnél aktuálisabb egy készlet annál nagyobb/kedvezőbb lesz az árrés a dobozos és az összemazsolázott között?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Hello!
Kis help kéne, ez a Bricklink, hogy működik? Part Out-ot kértem wishlistre a 75055-es Csillagrombolóból. De 206 elemet listázott nekem ki, ez az elemek típusa lenne csak? Ha megveszek ezek közül 198 félét egy olcsó eladótól fogja frissíteni a "szettem", hogy még mik hiányoznak, hogy ne kelljen keresgélni mikor másik bolttól mást rendelnék?
Manualt honnan szerezhetek? Már nem gyártott szett, újonnan meg horribilis a beragadt dobozok ára.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Asszociációs játék. :)
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest