Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Tyler Durden #86099 üzenetére
Miért nincs még beszántva?
-
-
czanga
őstag
válasz
czanga #85714 üzenetére
Hivatalos válasz jött, a Packeta mindkét LEGO csomagot hivatalosan is elveszettnek nyilvánította. Két külön account, 3 nap difi a rendelések között... Milyeeeen érdekeeees.
Az oldaluk FB-on meg tele van az eltűnt csomagok tulajdonosaival komment szintjén, mert élő emberrel beszélni lehetetlen.
Tanácsom: Ezt a futárcéget kerüljétek el inkább.
-
axod
tag
-
tPedro_
őstag
Én 23-án rendeltem, amit 26-án adtak át a packetának.
Hétfőn hívtam őket, akkor azt mondták, utánanéznek és írnak majd, még nem írtak.
Volt még előtte egy emailem, arra nem válaszoltak.A packetát is kerestem, ott is utánanéztek, nem találták. Kaptam egy emailt, hogy ha 2 napon belül nincs mozgás (nem volt) akkor indítsak egy elveszett csomag tárgyű reklamációt, ott már összeget és bankszámla adatokat is kérnek, amire visszakaphatom a pénzt.
Viszont jó kérdés, hogy ezt miért nem intézi a bravostore... -
-
Throme
veterán
Igaz, atari... tudtam hogy valamilyen régi konzol
na hát engem pl az ennyire érdekelt, hogy el is tévesztettem.
Anno az a polaroid nagy dolog volt. Egyből fénykép. Ma ezt a szerepet tölti be többek közt a mobilteló, csak nem papírra nyomja a képet, hanem a 'szósőlmédiába'.
Nekem a hagyományos filmes, legó fényképezők vannak meg és nincs bennük különösebb mechanika, se motor, se távirányító, mégis kellett mind a 2, mert nosztalgia faktor van bennük számomra.
Mondjuk a zongorát és az írógépet szívesen megvettem volna, de nem annyiért és ugye a helyhiány...
Pac-man érdekes szerkezete, megoldása ellenére sem hozott tűzbe, itt se sokan mutatták be, hogy megépítették.
-
goran78
tag
Sziasztok, van esetleg valakinek eladó 75978 Az Abszol út készlete fórumtárs, baráti áron? Akár bontatlan akár összerakott. Néztem a közös excelt, abban nem láttam.
Köszönöm -
axod
tag
Valaki rendelt esetleg Bravostore-ból 11/28 körül? Nekem azóta sem történt meg kiszállítás, de még csak a státusz sem változott. 76328 Batmobil és érték feletti ajándék volt a rendelés, mindegyik van még most is készleten. Utánvéttel kértem, így maximum szívás hogy jó áron lett volna. Levélre sem válaszolnak most már, egy így hivatalos bolttól kritikán aluli.
-
sb
veterán
válasz
Tony21 #86068 üzenetére
Szép lett. De most lebuktál, hogy tudsz autót is építeni. Menni fog az a Supra is!
Nagyon bekattant ez az F1 téma, SP, city, duplo, technic ... alig várom, hogy legyen F1 botanicals-ban, meg star wars-ban is ...
Fura mikor valakinek mindenről ugyanaz jut az eszébe! ?@Throme, maross
Így egyben valóban szép látvány, de sztem ez gyűjtőknek lett kitalálva.
Ha én pl. itt egy 6 vagy 4db-os... vagy 12db-os képet látok, ugyanannyira tetszik, nem mond semmit a teljes sor. -
sb
veterán
válasz
nyul105 #86065 üzenetére
Nekifutok megint, de rövid próbálok lenni mert sztem tök egyszerű:
- Én már semmire, mert átvettem.
- Más viszont lehet, hogy ezzel is számol majd és mérlegel, hogy aki előre ***-nek tűnik ott vásárol-e és milyen formában.Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
1. Látszik a rendelések/szállítás/reklamálások alapján itt a topicban is, hogy sok a probléma.
2. Ha meg probléma van akkor az is érthető, hogy többen kerülni próbálják ezeket. Ehhez minden infó hozzáad, lásd: nem elérhetőek, nem adnak számlát, épp felszámolja a nav, hülyékkel szállíttatnak, stb, stb...Én is vásároltam már náluk minden formában:
1. Személyesen, azonnali vásárlás: papíros számla.
2. Rendelés bolti személyes átvétellel: átvételkor papír alapú számla.
3. Rendelés most packeta szállítással csomagpontra: nulla számla. -
maross
nagyúr
válasz
beamen #86081 üzenetére
Rengeteg alkatresz megmaradt, mert pl a legretrobb kek batmanbol a vilagoskek alkatreszek sehova nem kellettek ketszer. De azt nem tudom, hogy a tenyleges tartalek apro alkatreszekkel szamolt-e a keszito, szerintem nem (maradt pl +2 fehér szem ahogy nézem). Egyébként abból érdemes lehet más színt is venni, én vettem sárgákat, kicsit feldobja). A tálcában van 5-10 alkatrész más készletekhez, pl a mack anthem elveszett antennája, még nem válogattam át.
-
Crus
őstag
válasz
Throme #86073 üzenetére
Az írógépet értem, mert a mechanika ami benne van + építési élmény, az olyanokat is érdekelhet, akik élőben sosem láttak ilyesmit.
Nem az Atari konzolra gondolsz? Sega tudtommal official még nem volt. Amúgy ott igen, ott beüt a nosztalgiafaktor akiknek volt olyan gépük. Pac-Man egy elképesztően egyedi szett lett, kár, hogy nyomott áron sosem volt, meg helyem se lenne rá és a NES masina nagyobb szerelem volt. Építési élmény, ötlet, küllem, megvalósítás mind nagyon okés Pac készletnél...De egy fényképezőgép? Nekem ez nagyon kilóg a sorból, főleg, hogy amikor eldőlt, hogy jön, voltak ott sokkal jobb ötletek is... Szerintem extrém kevés mehetett el belőle. Gyak. a korosztályom gépe, de 5k-ért is duzzognék érte, annyira használati eszköz a szememben és annyira érdektelen az építési élménye.
-
Crus
őstag
válasz
HUN_Sector #86069 üzenetére
Festék és ragasztó, ez kell a légkörnek, meg a tüdőnek
-
maross
nagyúr
2 doboz batman + bricklinkes anyag reddites poszt alapjan + postak, kb 25k.
-
Throme
veterán
Ezek a szettek valakiknek nosztalgiafaktort jelentenek. Pl én megvettem a creatoros fényképezőt és a kis gwp fényképezőt is beszereztem.
Ez a polaroid nekem nem jelent sokat, de van akinek jelenthet, mint másnak az írógép, sega konzol, pac-man...stb.
Lehet kevesebb fogy belőle, mint egy x-wing-ból . -
zsuha
aktív tag
válasz
HUN_Sector #86069 üzenetére
Egy kanyi vasat nem érnek ezek a dobozok szvsz.
Szerk: mármint, majdnem semelyik.
Én csak a ritkább szettek dobozait tartanám/tartom meg. -
RapaNui1
aktív tag
Én úgy döntöttem hogy a Tudor Cornert egy megbízható korrekt forrásból szerzem be, mégpedig Lana102 fórumtárstól, vagy ha úgy jobban tetszik DotaBricks-től.
Jelenleg a mellé adott gwp nem annyira érdekel és nem tűnik annyira eladhatónak sem, mint amekkora árelőnnyel szerintem Lana102-től meg tudom majd venni.
-
HUN_Sector
őstag
facsén találtam:
-
Tony21
tag
Csináltam egy csatahajót a 10265 Mustang-ból, nagyobb lett, mint a múltkori 31070 ...
Na de hogy ekkora? -
ssgk
aktív tag
válasz
Djuree #86044 üzenetére
Igen értelemszerűen ennyi doboz akárhogy hajtva is foglalni fogja a helyet de jól hajtva arányaiba semmi hely igénye nincs egy bontatlan/nem lapítotthoz képest. Amúgy kb. pont 10 van összehajtva jól megtippelted
. Viszont visszacsomagolt / bontatlan egy teljes (kis) szobát foglalnak
azok roppant hely igényesek...
#86064 Crus: Igen én mindig kaptam elmailbe elektronikusan.
bravotel_uzlethazak_kft_inv-xxxxxxx Így néz ki és E-Számla a tárgy. -
Mauzes
addikt
Én a netes megrendelésről nem kaptam semmilyen számlát. A boltban az átvételnél azt mondták, hogy emailben fogják küldeni, de nem küldték. Amikor a boltban rendelés nélkül vásároltam, akkor nyomtatott számlát adtak.
Ezért egy jó kis büntit azért kaphatnának, ha bárki ezt nézné.
-
nyul105
senior tag
mire megy vele ?
- ha nem akarsz reklamálni nem számít.
- ha reklamálni akarsz úgyis fogsz, mivel rendelés után jelezte neked. ha téglát küld de neked itt ez a megjegyzés eltántorít? erre a megjegyzésre meg nem hinném hogy bármilyen testületnél hivatkozna.
- ha reklamálsz és el akar küldeni a francba nem ezen múlterre értettem hogy “érdekes”, mivel értelmetlennek tartom hacsak én nem látok valamit.
Crus:
bravostore nekem netes rendelés esetén emailt küld, amugy meg személyesen papir alaput. De én személyesen is “névvel vásárlok” a hűségpontok miatt, nem próbáltam még név nélkül, hogy akkor szàmlát vagy nyugtát adnak-e. ha egyáltalán ez opcio. ja és online esetén is csak átvétel után kapom a számlát, ha bolti átvételt kérek, de ebben nem vagyok 100%ig biztos. -
sb
veterán
válasz
nyul105 #86062 üzenetére
Képernyőről mondta be, nem cetli keveredett.
Infóként miért lenne érdekes? Mondjuk alapvető a hozzáállás kérdése... lásd Auchan szó nélkül kártalanít, vagy épp a Bravostore-ról volt itt a sok pozitív visszajelzés mellett olyan ahol eltűnt a csomag és nem adták vissza pénzt azonnal, holott ez már házon belüli probléma lett volna (bolt vs szállítócég). -
sb
veterán
válasz
Mauzes #86059 üzenetére
Őőő, ebből a hsz-ből rájöttem, hogy ezt alaposan benéztem. A kis fényképezők áraival vagyok tisztában, ezt is láttam anno, hogy nyilván nagyobb/drágább, de nem jöttem rá, hogy ez itt egy jóáras poszt.
Azt hittem a 18k kb. a rendes ára máshol.
@petya86
Volt 6-8cm a hűtő oldala és a fal között, "ideiglenesen" oda kerültek a dobozok lapra hajtva. Majd miután a hűtő 15cm-re került a faltól elkezdtek a dobozok szelektálódni. -
Mauzes
addikt
-
Xboxone40
csendes tag
válasz
RapaNui1 #86053 üzenetére
Én is így gondolom, mint levezettem most az elején 60k-ra lehetett kijönni. Elmegy ez a "pár" db azután nehéz lenne "jó" áron olcsón adni....Szerintem ha 80 alá esik az már valami extra ritka alkalom lesz, mert nem forgalmazza szinte senki. Eldorádó erőd is ilyen volt pl.
-
sb
veterán
válasz
Mauzes #86054 üzenetére
Nem látszik a címke de összevissza be szokták rakni a polcokra, ár alapján lehet, hogy nem a sajátja van alatta.
Más:
Bravostore, tehát fizika Lego Store rendelések eddig jó kritikát kaptak. Nem volt a boltban a kinézett készlet így megrendeltem packeta átvevőpontra... ugyanabba a plázába (Árkád), ahogy az egyik Store is van.
Megjött, átvettem a csomagponti boltban, a hölgy még utánam szólt, hogy az eladó hagyott itt egy üzenetet még, hogy: "reklamáció és visszavétel nincs".
Egy-két mondatot még váltottunk a témában, mondtam neki, hogy ez bolti rendelés, fura lenne... ráadásul a két szinttel felettünk lévő hivatalos Lego bolt. Szóval ha most felballagok biztos máshogy kéne lennie... vagy ha nem akkor ne vásároljon ő se onnan.
Nem tudom mire gondolt a költő... de érdekes. A csomag egyébként hibátlan volt, bár 1-2 vastag kartonkitöltés volt benne, semmi bubis dolog. -
Mauzes
addikt
Valamelyik Tesco-ban:
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Djuree #86047 üzenetére
Hát nem tudom, hogy mekkora az az összeg amennyiért még érdemes egyáltalán eladni. Én úgy gondolom, hogy pl ha egy dolgozó tegyük fel hogy megkapja 50%-os áron az 55 ezer forint. Mivel ő is keresni szeretne rajt eladja 65-ért, aki megveszi szintén keresni akar, de ha nem keres rajt ő is legalább egy tízest miért érné meg megvenni és tovább adni, szóval én úgy gondolom, hacsak nem dolgozó vagy és nem saját magad akarsz foglalkozni az eladásával akkor ez 75 eulzernél olcsóbb nem nagyon lesz. Az már több mint sah-30%. Persze egy akcióban vagy egy-egy elvetemült eladónál akinél csak az számít hogy, ne álljon benne a pénze összejöhet a sah-40%, ami kb 65-70 ezret jelent, de hogy annyiért én nem válnék meg tőle az is biztos, annál számomra sokkal jobban tetszik.
-
Sundesz
addikt
válasz
HUN_Sector #86048 üzenetére
Hogy lenne több száz millió account a facen, hogy ha a min. 20% fake fiókokat törölnék? Engem kamu lányok jelölgetnek be folyamatosan.
-
Djuree
félisten
válasz
HUN_Sector #86048 üzenetére
nem tudom ezt hogy csinálod, nekem sok hirdetésem van fent itt is ott is, de már kevesebb a kamu mint régen. legalábbis nálam.
-
Major Lion
senior tag
Es mit csinaltok a dobozokkal?
-
HUN_Sector
őstag
Új rekord született
Feltettem 2 sisakot facebookra. 25 perccel később ránéztem az oldalra
29(!) darab kamu acc írt, van amelyikek többször is.
Mind 2023-24-es profil, többnyire topmodell ukrán/ruszki csajok képeivel. Van ahol a lakhelyet is bent hagyták.Na mondom ez se lesz jobb. Átmentem jófogásra. Kora este tettem fel ezt-azt. Akciófigurákra 4 kamu acc írt s*pport néven hogy ki van fizetve.
S egyik site sem akar tenni semmit. A facebook szerint mind a 29 kamu jelentett csalás rendben van
-
RapaNui1
aktív tag
Na mit kellett megépíteni a HP Odu 10. zacskójából? Hát a fürdőt a budival
Nézem ezt a bricklink designer programot. Hány forduló lesz mert már a 7 vagy 8. fordulót is beharangozták, vagy most végtelen lesz amíg lóvét lehet belőle kisajtolni?
Igazából ott már tényleg csak az építes miatt érdemes befektetni. Van pár ami tetszik, de minden az ártól függ, mert eladni ezeket már nem lehet.
Még jó hogy az Endurance is a csónak miatt kellett, mert különben már 80k körül vihető anélkül.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
petya86 #86043 üzenetére
Nálam egymásba van rakva az osszes dobozom + Ikeas koltozos dobozokban. A koltozos dobozokra egy egy alakzat rajzolva.
Az alakzat pedig google sheetben beleirva. Adott szett melyik ikeas dobozban/ mikor lett vasarolva/mennyiert/megvan e az osszes darabja/doboz allapota/bricklinkben benne e.
Kulon asszonynak is egy munkalappal.
Persze tobb 100 felett ez sem annyira jo. De ennel jobban nem lehet egymasba tenni. -
ssgk
aktív tag
válasz
adalbert1 #86039 üzenetére
Szerintem hasonló a helyzet mint amitől féltél csak valakinek a doboza sínylette meg a karácsony előtti takarítást.
Szerintem a lego vásárlók nagy része megtartja a dobozt. Már csak azért is mert visszabontva el lehet normálisan tenni és lapra hajtva semmi helyet nem foglal. -
Crus
őstag
válasz
adalbert1 #86039 üzenetére
Egy olyan doboz értéke másodpiacon kb. 2-3k amúgy. Mondjuk hál' égnek nem szorulok rá, hogy kukákban turkáljak, ellenben ott van a másik oldal, hogy lehet, hogy ennek valaki örülne. Ilyen esetben inkább feltenném, hogy ingyé' viheti akinek kell... garantálom napon belül ott lenne valaki érte.
-
adalbert1
veterán
A szomszédaim közül van, akit egyáltalán nem érdekel a doboz (elsőre megijedtem, hogy az asszony kezdte el kidobálni a bontatlan cuccaim
):
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Xboxone40 #86024 üzenetére
Olyan nagy akciók nem voltak, de én úgy gondolom, hogy az Alza évvégére azért folyamatosan biztosított kedvezményt Alza napok/Glamour napok formájában. Nekem, aki évente 1, maximum 2 készletet vásárolok (ha a másnak vett ajándékokat is nézem, idén megvolt a 4 is
, de nálunk az Ünnepek a Legózásról is szólnak, ilyenkor, hogy együtt vagyunk, ezzel múlatjuk az időt) megérte, ráadásul a legutolsó nem is volt betervezve. Jövőre biztosan lesz áremelés, már csupán az erős forintunk miatt is. Az más kérdés, hogy itthon egyre kevesebbet tudnak költeni erre is.
-
RapaNui1
aktív tag
Na elkészült az első könyv 7 zacskó. Egyenlőre semmi különöset vagy különlegeset nem tudok írni róla. Eddig egy picit csalódás nekem ez a készlet, de mivel még hátra van 18 tasak nem jelenteném ezt ki kategórikusan.
Ami viszont ennél a készletnél is egyértelműen megfogott mint a D&D szett esetében is az a színvilága, na arra nem lehet panasz az kifogástalan és tetszik a disznóól is a malacokkal. Eddig még ilyen farmállatom nem volt legóból, kifejezetten jól néznek ki.
-
RapaNui1
aktív tag
Valaki a múltkor itt liftet akart készíteni. Ajánlom figyelmébe a 76437 HP Odú szettet, mert ezekkel az alkatrészekkel szerintem bármekkora liftet meg lehet csinálni, majd azt motorizálni és nem is kell hozzá túl sok fajta alkatrész. Nem akarom részletezni a dolgot mert az útmutató és az alaktrész lista szabadon letölthető a Lego oldaláról.
-
Dilikutya
félisten
Pennybe még érdemes lehet elmenni. 76921 Audi S1 e-tron 6999-ért volt kiírva, 5999-et kértek érte.
Szolnokon ez volt az utolsó, maradt még Technic rugós buggy, pár kisebb autós Friends, meg a City Space kis űrhajó, jó árakon. -
-
RapaNui1
aktív tag
Három építesi útmutató 131, 143 es 163 oldalasak, számomra túl sok matrica, 2 matricaív, 24 tasak, 2405 elem, 10 minifigura.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Xboxone40 #86024 üzenetére
Lehet, bár én 1 ajándékot sem adtam el, bár eredetileg az volt a terv a költségcsökkentés érdekében, de így sem bánkódom, mert a csónak megy majd a hajó mellé akár megbontom akár nem, a vonat karácsonyi ajándék lesz a lemezjátszót pedig kirakja majd karácsonykor a párom, jól fog mutatni a Retro rádió mellett, aztán kaptam 2100 pontot, és mivel 2500 kellett az iránytűhőz, ami jól mutat a Barracuda Seas mellett sírtam kicsit a Legos diszpécsernek a telefonban a késedelmes postázás miatt és jóváírt nekem még 400 pontot, így a mostani rendeléssel meglesz az is, ma.meg a balerina.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Djuree #86022 üzenetére
vanik [topiktya] , én majd ps5ön próbálkozom vele...
-
Xboxone40
csendes tag
válasz
RapaNui1 #86020 üzenetére
Három ajándék, pont, + pont kedvezmény és bőven megállt 60k körül, aki eladja 90 környékén kicsit nyert is bár én tartogatnám jó pár évet
A hirtelen kicsit nyerők levonulnak, utána nem nagyon lesz olcsóbb, ez az év vége nem hozott nagy akciókat de legalább áremelésről sincs szó.
-
Crus
őstag
válasz
Tyler Durden #86021 üzenetére
Egyetértek, de annyira modellszerű a készlet, hogy figek és mentőcsónak nélkül is mosolyogva oda lehet tenni bárhová.
-
Djuree
félisten
Kis off:
Valaki nem nyomja innen pc-n a path of exile 2 early accesst? -
-
RapaNui1
aktív tag
Hát tényleg ellepték a netet az Endurance hirdetések, úgy látszik mindenki a mentőcsónakra utazott.
-
nyul105
senior tag
válasz
RapaNui1 #86018 üzenetére
ma jött email hogy átvehetem a 2 csomagot. de nem box, hanem csomagpontra át…. csak a gwp csomagot hoztàk a másik mégsem (email hibásan írta) azt àtvettem
telefonon nem elérhetőek valószinüleg 17:15 már késő volt nekik. email ment, át akarnám rakatni/rakni házhozszàllításra de nem engedi módosítani.
holnap nem leszek itthon biztos akkor hozzák majd -
RapaNui1
aktív tag
válasz
nyul105 #86012 üzenetére
Annak már valóban meg kellett volna jönnie, hisz már az én 29-i rendelésem is megérkezett, igaz ott a Lego késlekedett szerintem a csomag átadásával csak a dpd-re fogták a dolgot. Ebben az esetben lehet megérne egy telefont vagy emailt írni a dpd-nek, mert ha már átadásra került a csomag szerintem a lego is csak annyit lát mint bárki más. Mondjuk ha esetleg ők érdeklődnek.a csomagod iránt őket talán másképp kezeli a dpd, de ki tudja. Nekem múltkor azt mondták ha nem érkezik meg a csomagom akkor kártalanítanak, de ez gondolom senkit sem vígasztal.
-
ssgk
aktív tag
Persze és nem is nehéz levezetni miért. Kb. 2020 óta folyamatosan és drasztikusan romlik az átlag életszínvonal idehaza, a lakosság nagy része örül ha kitart hó végéig a fizu... Akik meg anyagilag jó helyzetbe vannak megvették/megveszik legotol/boltból még ha drágább is. Így az utóbbi kivezetett szettekre és a jelenleg elérhetőekre egyszerűen nagyon kevés kereslet másodpiacról.
-
Ciccuka
veterán
Villamos
Kocka Store "Retro Tram" Exkluzív Készletötletes, de drága kissé
-
sb
veterán
válasz
maross #86008 üzenetére
Igen, kiegészítésképp írtam, hogy volt is előtte -30% valóban, bár más formában. A kupon nekem úgy tűnt, hogy eleve 20%-ról indult, max bannerben volt 30.
Az meg egész fura, hogy kupon nélkül tették ki annyiért.
@Throme
Ha jön még -4k-s kupon akkor nagyon akarják, hogy megvegyem. -
nyul105
senior tag
nem akarok rantot a legocomra de amúgy ha nem a legocom lenne már rég feketelistás lenne nálam is…
én szerintem is ők a csomagkiszállításért felelősek és ha 2-3 napot mondanak és 3 hete késik a kiszállítás nekik kellene sürgetni.nem szeretem én sem, hogy “nyugi ha bármi baj van visszaadjuk az árát” hozzáállást.
-
Crus
őstag
válasz
nyul105 #86009 üzenetére
"legonak irtam már irtàk hivjam én a dpd."
Na ez az amit én nem vagyok hajlandó elviselni! Pontosan ezért fontos, hogy nekik álljon benne a pénzük és ne neked.
Te rendeltél, kifizetted, előre. Minden egyéb eljárás kizárólag az eladó felelőssége! Aki ilyenkor hárít, meg terel, miközben nála a pénzed, na az a feketlistás gazember, de vastagon!
-
-
nyul105
senior tag
nov23 legorendelés nem szállitották ki (dpd depoban van…). van más is aki még vár? ma hivom őket pedig türelmes vagyok
edit bocs a sokadik ilyen offért, legonak irtam már irtàk hivjam én a dpd. -
sb
veterán
válasz
maross #85801 üzenetére
Ha már, akkor ide is egy érdekesség. Nem tudtam, hogy Glamour lesz, de pont ránéztem az indulás napján éjjel a listára, láttam, hogy vmi új akció van. Akkor eleve csökkentett áron voltak kint a termékek. Minden olcsóbb volt mint utána reggel, de csak egy ragadt meg bennem, a 10.5k-s mikulásszán.
Két verzió van:
1. Ott még a 30%-kal indult a sztori...
2. Vagy lehet, hogy a 20 (30?) százalékos kupon is aktív volt még a félreárazott termékekre. -
sb
veterán
válasz
Neurotoxin #85999 üzenetére
Még gyorsabb az átvétel, ha 2-3 másik vevő csomagját is átveheted egyszerre...
ez ultragáz sztori volt valóban.
Nekem azóta csak annyi meglátásom volt, hogy voltam postán. Sajnos. Főposta, 10-15 ablakos, rengeteg ember... ez anno 20-21-ig volt nyitva+szombat. Most zárva találtam, hétköznap 18-ig és ennyi. Majd rákeresve alig maradt posta a teljes kerületben, plázában megszűnt, máshol központi helyen is 18-ig nyitva, egész BP-n talán volt pár darab ami 19-ig nyitva. Egy kis leépülés.
@Throme
Sokat elmond az áráról, hogy ha kilistázom BL-en akkor egy fél marék spec alkatrészen (1 szélvédő, 4 felni és pár kisebb cucc) kívül 53e-t dob ki elemárban a szettre. Komolyan meg kéne nézni, lehet, hogy PaB-ot bevonva dupla pont+gwp-vel még olcsóbb. -
manokaj
tag
Hát igen a Titanichoz képest kB fele a mérete. De az ára is más. Kidolgozottságban pedig nagyon jól sikerült. Főleg a vitorlák,amik vászonból vannak. A mellé járó gwp a minifigurák miatt éri meg, a kis csónak nem nagy szám. Kiállítási darabként tökéletes,minden szoba dísze lehet.
-
Throme
veterán
"Az alapára meg hát... sok lelkesedést nem váltott ki"
Így van. Ultra drága és nem mozdul az ára lefelé.
Emiatt szerintem az átlag legó vásárló nem veszi meg, aki meg kicsit jobban benne van a creator autók világában, az tudja, hogy Firas egy egész jó munkát lerakott a fehér porsche alkatrészeiből, olyannyira, hogy többen a yt-on ezzel hasonlítják össze a Lego üdvöskéjét... Ami azért is gáz a Lego-ra nézve, mert a MOC egy másik modell adott alkatrészeiből lett összerakva és még így is simán mellé tehető a gyári countach-nak.... -
dellfanboy
őstag
válasz
maross #85998 üzenetére
vintednel a suly fontosabb mint a meret. en tobbszor futottam bele hogy kis csomagot adnek fel, de nem volt szabad kicsi fiok... beraktam a legnagyobba
+10 ilyen vintedes eladasom volt, idaig nem szoltak. sot ha nem vagyok benne biztos, hogy beferek pl. m meretbe kapasbol l est nyitok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest