Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
Freddy76
addikt
válasz YikeSS #54097 üzenetére
Mennyire bírtam azt a filmet, egymás után háromszor megnéztem a kertmoziban... Emlékszem mekkora flash volt harmadszorra is, amikor eindította a halálvirágot. Az ilyen régi kedvenceket néha újra megnézném, de mindig attól félek, hogy a mostani CGI-hez szokott agyam csalódni fog...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
ADAM1337
nagyúr
halottam hogy fast and furious-ból lesz skyline is jövőre, így megrendeltem a dodge chargert 76912-t, és megy a többi mellé addig. (új supra, ford gt40+bronco, f40)
A régi 75890 F40-hez tudtok jó moc-ot amivel 8stud-osra lehet alakítani viszonylag nem vészes ráfordítással ? (ne legyen 5-6 ezer mert annyiért új set-et veszek)
[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
macsek: “Na csak várd ki a végét, humán… ”
+1 HBD
-
addikt
-
addikt
válasz Eyesis #54080 üzenetére
Van még mit építeni előtte, így nem döntöttem el, hogy összerakom vagy idővel piacra dobnám. Mondjuk ahogy már említettem, nekem tetszik a szett, így valszín építeni fogom. Ettől független azért bosszantó, amiket újonnan rendeltem, azok közül mindegyik hibátlan dobozos volt..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Mauzes
addikt
válasz PowerBuldog #54084 üzenetére
Biztos fognak, de a sorozatból, nem a filmekből. Reméljük, nem az Eternals sorsára jut se a sorozat, se a Lego vonal.
-
PowerBuldog
veterán
válasz magickonfig #54075 üzenetére
Remélem most, hogy jön az Amazonon újra LotR csinálnak újra pár készletet a témában.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
törölt tag
válasz czanga #54079 üzenetére
en meg pont kerdezni akartam, hogy várható e barmi akció, mert ezt a queer izet néztem. a sorozatról nem tudok semmit, viszont tetszenek a figurák es tömve van jo alapanyaggal későbbi mocokhoz (pl brickative modular alapanyag). ennyi pénzért pedig nem is veszes, viszont kellene melle meg 25 frank, hogy ingyen kihozzak.
#54080 Eyesis: you must be new here
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
-
czanga
őstag
Azért kíváncsi leszek lesz e bármilyen szeptemberi meglepi SAH-n, vagy a kocka.hu-n pl, az áremelésen kívül. (utolsó hiányzó SW diorámát biztonság kedvéért befoglaltam ma az egyik webshopban, biztos ami tuti)
-
timar88
tag
válasz PowerBuldog #54074 üzenetére
Ezt hol találtad amúgy? Vagy te csináltad? Rákerestem googlen de sehol nem jött velem szembe, csak amorf, gagyi moc-kokat találtam. Van hozzá instrukció is?
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
timar88
tag
Klassz. Ötletes, abszolút visszaadja a filmet, és ráadásul nem is áll sok elemből, valószínűleg korrekt áron megépíthető.
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
timar88
tag
válasz RapaNui1 #54073 üzenetére
Nem tudom, hogy te értetted-e félre, vagy csak az üzenetedből lehet rosszul kiolvasni de 1 db kerül 1950 Ft-ba. Én 1 db-ot fegyverekkel együtt vettem 1000 körül.
-
magickonfig
tag
Bármi ami Lord of the Rings Moc jöhet .
4dn Black Falcon minifigekre én is várok, kb 1250 be jött ki pazs nélkül fegyverrel. Próbáltam mindegyiket belőni a mostani Castle szettekhez. Szept 28-körül mondják, hogy megjön... de szerintem csúszni fog -
RapaNui1
aktív tag
válasz HUN_Sector #54070 üzenetére
No akkor ha valakitt érdekel a bütyőkbazár oldalon láttam ilyen balck falcon figurát 32db ot 1950ft ért. Igaz fegyver nem járt hozzá, de a figura sisakkal igen. Szerintem ha valakinek kell ennyit megér.
-
Mozaart
aktív tag
Ma volt szerencsém a Westend Lego Store-ba eljutni, hát ez a mostani kastély 10305 szett nem győzött meg. Igaz sosem voltam castle fan. De méretben sokkal nagyobbnak gondoltam. Persze páromnak mondtam mennyi részlet és minfigura, de akkor sem győzött meg. De nem is én voltam a célközönség.
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
HUN_Sector
őstag
válasz RapaNui1 #54062 üzenetére
A bricks and pieces-ben lehetett rendelni ([link]) építőelemek vásárlása
Egy figura karddal, sisakkal, vállvérttel, lábbal, fejjel, torzóval, pajzzsal kijött kb 1000 ft-ból anno. Ja igen, meg kék toll a sisakba.1800-2000 ft között vitték, mint a cukrot.
Bár nem volt ahhoz mérhető biznisz, amikor pár éve pár száz forintért még lehetett a nagy nexo kastély készletből rózsaszín Hamlet malacot rendelni....[ Szerkesztve ]
-
timar88
tag
válasz tocsek18 #54066 üzenetére
Igen, írtam hogy pick a brick. Nem az eredeti figurákat tettem össze, direkt olyan sereget próbáltam meg összeszedni, hogy különböző legyen. Így mindegyiknek más feje lett, különböző fegyvereik vannak. Nekem jó így mivel a gyereknek szánom. 17 lett így jött a kalózok kieg ajándékba, szállítás pedig ingyenes lett ugye. Nem lett volna ennyi, ezért rendeltem még 2 lovat pluszba az eredetileg akart 1 mellé, így lett meg a limit 17. Ha a kieget és a lovat sikerül eladni, akkor gyakorlatilag a 10 figura teljes harci díszben, plusz egy ló 9 ezer lett. Annyiért meg best buy. Nyomtatott pajzs nem vokt egyedül amikor rendeltem, így sima lett belőle.
Egyébként is egész jó áron jön ki, kb 1100-1200 egy figura, nem véletlenül viszik a nepperek is.Throme:
Persze, ezt értem én is. Csak egy normális cégnél ez nem feltétlenül így működne. Jó ideje a lego jó magasról baszik azokra akikből gyakorlatilag él.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Nahh most hozta meg a dpd az aug 24-i tallneck rendelést. Rendesen be volt csomagolva meg minden, ennek ellenére a bal alsó sarok kicsit nyomorgatott állapotban leledzik
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
tocsek18
senior tag
vakon vagytok
erre gondoltezeket + a nyomtatott falcon pajzs is elfogyott, + sisakok + fegyver
-
balint82
senior tag
-
-
-
HUN_Sector
őstag
A black falconokat már a creator vár kijövetelekor lehetett rendelni, volt is vagy 50 darab. Meg tizet beraktam én is a várba pluszba.
csoda hogy eddig húzta a raktárkészlet -
Throme
veterán
-
Pötyi
őstag
válasz timar88 #54057 üzenetére
Hát, amíg a BrickLinken nincs hatósági ár (ami össze lenne hangolva a SAH árral), addig az az értelme, hogy megveszik olcsóbban a SAH-on és eladják drágábban a BL-en és keresnek rajta jó sokat. Kihasználják az árrést a két platform közt. Jó sok pénzt keresni lehet függetlenül attól is, hogy ugyanazé a cégé mindkét platform.
QNX is cool!
-
timar88
tag
Na, szerdán rendelt pick a brick mellé a kalózok és kincsek csomag ma meg is jött, jó gyorsan. Mondjuk erre pont nincs szükségem, kíváncsi vagyok a black falconok mennyi idő alatt jönnek meg amiket rendeltem. 10 db-ot fogtam, még pont időben, utána írta valaki hogy már el is fogyott. Gondolom a nepperek lerabolták gyorsan. Érdekes egy szituáció amúgy, hogy ugye azt nem írja miből mennyi van, annyit teszel a kosárba amennyit akarsz, ráadásul limit sincs megszabva. Nem tudom legonak ez miért jó, hogy bizonyos elemeket lerabolnak tőlük a nepperek, másnak meg nem jut. Kíváncsi leszek mikor fognak megjelenni az új vár figurái pick a brickben, hány mp kell majd a lerablásukhoz.
Más. A madarasba vett jóáras sakkot megkapta a gyerek rokonoktól szülinapra. Szép kis készlet, ár érték arányban tényleg tök jó fogás volt. Jó hogy meg lehet különböztetni a bábukat és rögtön tudod melyik mi. Az pl a kingdoms sakkba amit most passzoltam el, nem így volt. Fogalmad nem volt róla, hogy némely bábu mi akar lenni. Úgy meg azért nehéz sakkozni. A lovagos sakkban viszont nem csempéken álltak a bábuk, ez ott jobban tetszett. A harry potteresben nagyon könnyen leesnek a bábuk ha leveszed a polcról. Ezt szerintem meg lehetett volna oldani jobban is, úgyhogy én izibe rendeltem is hozzá egy pár elemet, átalakítom úgy, hogy a kezdőmezőkön a középső kocka 2x2 mod plate bütykös legyen, így egyrészt nem esnek le róla a bábuk, másrészt kultúráltabban állnak majd rajta, nem össze vissza forogva. 3 ropiért szerintem megéri.
Mindkettejüknek most volt amúgy a szülinapja, úgyhogy nyilván tőlünk is legot kaptak...stunz készletekből vettem meg 4 kisebbet. Jópofa, jó kis pályát építettek belőlük, tetszik nekik, kislánynak talán még jobban mint a fiúnak. Kíváncsi leszek meddig lesz meg a hype, tovább gondolják-e, van miből építeniük hozzá.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HUN_Sector #54046 üzenetére
Jó lett ez is (mint a legtöbb ilyen nagyobb moc ebből a készletből), de nekem a nagy várat a figurák és egyéb egyedi cuccok adják el.
Ami viszont mindkét esetben picit zavaró, az a falak texturaja. Nekem ilyen téren a löwenstein kastély tetszik a legjobban. Ott nagyon eltalálta a színeket a készítő. -
Dilikutya
félisten
válasz RapaNui1 #54036 üzenetére
Nekünk a Facebook Marketplace-en akarják lengyelek futárral elhozatni a mobil klímánkat. Nem Foxpost, valami másik szállítmányozási céget szoktak írni (a cég létezik, szállít is, de konténerrel és hajóval, nem autós futárral), de a sztori ugyanez.
Ugyanitt mobil klíma eladó.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
addikt
válasz HUN_Sector #54046 üzenetére
Jaja, erre írtam, hogy a lehetőségek tárháza kvázi végtelen, árban pedig olcsóbb, mint az oroszlánlovag kastélya..
-
-
Lajti
tag
válasz maross #54047 üzenetére
De hol fizette ki? Ha foxpost/vatera, stb. akkor tőlük kapom majd a linket, nem egy felhasználótól.
Mindettől függetlenül értem a leírtakat, és kezdem érezni, hogy ennek be lehet dőlni, ha nem figyel az ember. Kicsit hamut kell szórnom a fejemre, mert sajnos egyszer én is áldozata voltam ilyennek, más témában, ahol engem tudtak megfogni, szóval megértem.
Azt tanultam szép lassan ezekből, hogy kamu dolgoknál, mindegy, hogy az egy hirdetés adás/vétel, átutalás, egy beszélgetés vagy újságcikk, a legkönnyebben az ember az érzelmein keresztül manipulálható. Minél inkább érzelembe hozás, gyors döntésbe erőltetés van ("köll vagy nem köll de gyorsba ám!"), annál inkább gyanakodni kell. Ha azt érzed, hogy erőltetik, "minden szép és jó, utalj csak, én is így szoktam csinálni, á én nem vagyok olyan", jobb elengedni, mert sajnos valószínűbb, hogy kamu és csak a pénzünkre pályáznak.Kis kiegészítés, hátha nem ismeritek: bankkártya adatokat csak akkor szabad megadni, ha mi írtuk be a weboldal címét vagy egyértelműen ellenőriztük a kiinduló url-t (a címsorban látszódót tudják manipulálni/megtévesztőre írni). Firefox-nál (valszeg többi böngészőnél is) ha rátoljuk az egeret a linkre, kiírja, ha az eleje vagy vége nem egyértelmű, az egész kriksz-kraksz, tuti kamu, biztos kaptatok már ti is "A számlát nem fizették meg" e-maileket 2-3e forintos összeggel. A linkje egyértelműen kamu, egyszer kíváncsiságból rákattintottam privát ablakban, átirányította máshova, ahol már egy elég megtévesztő eon-osnak kinéző url lett a címsorban, a weboldalukat meg egy az egyben lemásolták.
Bocs, ha erőltetettnek érzitek, én is érzelemből írtam, mert utálom a csalókat, szóval ne higgyetek nekem
Hun_Sector: plus 1893 additional parts
[ Szerkesztve ]
-
-
HUN_Sector
őstag
31120 x 3 = 10305
[link] -
RapaNui1
aktív tag
válasz Mauzes #54043 üzenetére
Engem is így kerestek meg, hogy látták a jófogáson a hirdetésem. Mivel a hirdetésben publikus a tel számom, így könnyen rám tudtak írni. Általában a nyelvtani szöveg hibás, hisz sokszor google fordítóval van írva, de vannak magyar csalók is szépszerivel. A legdurvább az volt amikor egy segélyszervezet nevében azzal kerestek meg több személyt, hogy karácsonykor segélycsomagot osztanak szét, ezért keresse meg az ismerőseit akik rászorulhatnak írja fel adataikat név,szül idő,hely, szig szám stb és a listát adja le majd küldik a csomagot. A nő jóhiszeműen eleget tett ennek, a károsultak megbíztak benne átadták adataikat, majd a nevükre a tcomnál nagy értékű Iphonokat és tévéket vettek, mivel a Tcom rendszere nem működött megfelelő biztonsággal, a rendeléshez elég volt egy névre címre szig számra semmi más nem kellett hozzá. Országos szinten több száz károsult volt. A kézbesítési cím mindig más volt, így nem a károsultak vették át a termékeket hanem a csalók, rajtuk csak a semmi árát követelte a Tcom és nem tehettek semmit. Aztán az úgy az NNI hez került, hogy mi lett a vége nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Ez igaz de nagyon sok ember mégis bedől neki. A múltkor a NAV nevében küldtek leveleket, NAV fejléccel hogy tartozásod van fizesd ki majd egy linkre kellett kattintanod és talán onnan egy harmadikra is és nagyon sokan bedőltek neki. Először én is azt hittem hogy külföldre megy majd a csomag, foxposttal nem küldtem még külföldre nem is tudom lehet-e. Egy nő volt a profilképen már az is megnyerő, sőt először szó sem volt foxpostról csak vásárlásról. Utána lett gyanús amikor a linket küldte, szóval hiába a tapasztalat eléggé megnyerő volt, és akkor képzeld el mennyi olyan ember van csak a mi országunkban akik bedőlnek ennek. Tudom mert rendőrként dolgoztam, többek közt ilyeneket is vizsgáltam. A jó csaló ismérve a megnyerő modora és a jól megtervezett csalás, megtévesztés.
-
Mauzes
addikt
-
Freddy76
addikt
Tudom, hogy nem sokakat érint a probléma, de leírom: a Titanicot elég könnyű eldobozolni. Nekem most kell a hely, jön a vár, mellé a Forest Hideout, és össze kell építeni hozzá a kovácsműhelyet is. Némiképp tájidegen elemként mellé érkezik egy Galaxy Explorer is... Mivel a Titanic esetében eleve volt egy olyan koncepció, hogy a nyaralóban lesz (mert a Balaton partján abszolút helyénvalóbb egy óceánjáró...), így az eldobozolás mellett döntöttem.
A Titanic nagy dobozában három kisebb (persze még így is elég nagy) doboz van, ebből áll össze a hajó három része: 1. orr rész, egy kémény, 2. közepe, két kémény, 3. tat, egy kémény. Az építési leírásnál írtam, hogy ezek ugyancsak 2-2 részből állnak, tehát felépíted az orr első felét, majd felépíted a hidat, a felépítmény elejét, az első kéményt, ezt a kettőt összekapcsolod, és kész az 1. elem. Ami szerencse, hogy a hajó valamivel keskenyebb, mint az egyes dobozok. Az első résznél így csak levettem az árbocot, a kéményt, ezeket külön betettem zacskóba, nagy zacskóba beletettem az egész hajótestet, és állítva gond nélkül elfért a dobozba, mellé az adott elemre vonatkozó útmutató. Ugyanez ment a 2. doboznál is. A 3. rész volt érdekesebb, mert ez a rész hosszabb, mint amilyen magas a doboz, de itt is levettem a kiálló elemeket (kémény, árboc), szétszedtem a 3. részt a két elemére (felépítmény hátsó része a kéménnyel, tatfedélzet), és ez is ment a dobozba. Portörléssel, elpakolással együtt kevesebb, mint egy óra, és szerintem ugyanennyi lesz újra összeépíteni.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Lajti
tag
válasz Memmaao #54035 üzenetére
Nagyon baba
Többiek: miért is kéne egy linkre kattintani? Mi van egy linken, amit üzenetben nem lehet átadni? Nekem ilyenkor rögtön megszólal a vészcsengő (kicsit jobban "paranoiás" vagyok az átlagnál e téren). Átírányítanak valami oldalra, ahonnan letöltődik egy vírus, kamu otp-s/paypal/stb. oldal ahol megadhatod a (bankkártya)adataidat, hívj fel egy telefonszámot külföldre/emeltdíjas, stb. Ha Foxpost kell, üziben megadják a címet, nevet, ami kell, előreutalnak vagy utánvét, nagyon gyanús esetben utánvétnél küldjék el előre a postai díjat.
-
válasz RapaNui1 #54036 üzenetére
Foxpostos linkre kattintos mind atveres. Kb 2 napja erot vettem magamon, es feltettem az osszes router/wifi adapteremet ami osszegyult az evek soran, ahogy jelent meg a hirdetes, ugy irtak ram hogy elerheto-e még, és hogy "foxpost futáral" megoldhato e, mindent fizet, csak kattintsak a linkre.A linkre egyebkent lehet kattintani, csak egy klasszik ird be a kartyaadataidat van mogotte. Ja es már magyar szamrol irtak, harom hirdetesre 3 kulonbozo szamrol.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
RapaNui1
aktív tag
Tele van csalókkal a jófogás. Börtönnel büntetném, aki összetöri egy gyerek álmát, apropó a minap megkerestek hogy megvennék az egyik legom foxposton keresztül. Mindent intéznek csak kattintsak a linkre. Utána néztem vigyázzatok csalók, bár furcsa volt a 380-as előhívó szám, Ukrajna. A foxpost is kiadott egy figyelmeztetést, nehogy bedőljetek az ilyeneknek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
RapaNui1
aktív tag
Köszi a válaszokat, a gyorsítótárakat kellett ürítenem.
-
addikt
válasz flashpointer #54031 üzenetére
Nekem az anniversary is tetszik, csak az ár itt nem ugyanannyi, hanem ~140k. Bitang jó szett, nem is kérdés, de ami MOC ebből van az szerintem simán ár/teljesítményben legalább olyan szinten van.
[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
válasz Tyler Durden #54030 üzenetére
miert lenne ez jobb mint az annyversary kastely, pont olyan helyzet mint a 3 creator kalozhajo es lesz belile egy nagy ideasos kalozhajo, de pont annyiba is kerul es az eredetik sokkal jobbak.
-
addikt
válasz Throme #54011 üzenetére
Én most kastély vonalon ezen kattogok: [link] 3 szettet meg kellene venni hozzá 31120-ból, de amilyen buildek vannak belőle a hajamat lerakom.. ~100k környékén meg lehet lőni ezt a szettet, utána meg a lehetőségek tárháza végtelen.
Más: közben épül a batwing. Miért nem szóltatok, hogy ez ekkora? (: Azt hiszem nagy szerencse, hogy falra is lehet rögzíteni, több, mint valószínű, hogy így lesz elhelyezve..
[ Szerkesztve ]
-
Mozaart
aktív tag
RapaNui1 tarsunk tobb mint 2 napja nem eri el a legoklub se a HarderApro domainjat.
Valaki esetleg ha tud neki erdemben segiteni.Vagy itt megirni mit tehet. En tovabbitom neki szivesen.
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
apholyon
aktív tag
Nincs meg valakinek véletlenül Janice és Animal a Muppetek közül (amit cserélne, vagy eladna)?
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
kbalage2
aktív tag
válasz Throme #54021 üzenetére
A két motor az eredeti buggy motor, az áramforrás/vezérlés az BuWizz. Ha nagyon akartam volna akkor belefér az eredeti vezérlés ami a buggy motorokhoz járt (a kamu motor helyére), de az sokkal nehezebb mint a BuWizz. Én mondjuk nem ragaszkodok a gyári megoldásokhoz ha van jobb, a BuWizz kb az a cucc ami egy Control+ Pro kellett volna hogy legyen ha a LEGO valaha is komolyan venné a hardcore Technic fanokat, de nekik ez nem piac szóval maradnak a kompatibilis dolgok.
A másik modnál amit linkeltél ott jóval magasabban vannak az ülések mert csak oda fért el az elemtartó
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Angelina87 #54004 üzenetére
Korábbi hsz-eimnél én a camaro-t raktam össze, azt ajánlom még. [link]
Az egy jó moc-ja.[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Gyerkőcnek összeraktam a Countacht. Ami nagyon jó benne, az 1-2 építési megoldás. Ami nagyon rossz benne, az ezek a gagyi matricák, amikből már megint bőven több volt a kelleténél, ráadásul átlátszók, így még nehezebb őket normálisan feltenni.
Gyerkőc rögtön jelezte, amit én is láttam, hogy túlságosan le van ültetve... persze az eredeti is, de másik szettből tettem át pár elemet, hogy magasabban legyen, mert amúgy egy sima szőnyegen is gond elgurítani. Így sokkal jobb.
A spoilerre is tettem volna fel egy fokkal több ponton kapaszkodó tartót, mert rémesen könnyen lejár.
Az ajtók nagy bánatunkra nem nyithatók
De ez mind nem számít. A végeredmény egy nagyon impozáns és gyönyörű autó Lego replikája, amit így 6.500 Ft-ért bűn lett volna kihagyni.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Throme
veterán
válasz proci985 #54013 üzenetére
A felfüggesztést is meg lehet csinálni jobban, lásd Sián. A Bugatti el lett baxva. Talán rugózott tag cserével - ha van erősebb - megoldható a probléma, na de egy 100 - 130 k huf legóban ne legyen már hiba... szvsz
A 42077 valószínűleg simán elbír egy motorizálást is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Throme #54012 üzenetére
ha nagyon tele van, akkor meg nem birja el a felfuggesztes, ld Chiron. 90es evek felol nezve legalabb van normalis bodywork .
---
a Forest Guardian egyebkent remek otlet, imadom, ahogy a treehouse vaza kore epit dioramat
---
a Liebherr 13000 42146 egyebkent erdekes lesz, de engem annyira nem erdekel a funkcionalitas es a motorizacio.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Throme
veterán
válasz proci985 #54010 üzenetére
A 42077 szett megvan és szerintem nagyon klassz lett. Persze hozza a kategória jellegzetességét, pl hogy eléggé üres belülről, de benne vannak a szokásos alapfunkciók. A hátulja érdekesen nyílik, míg oldalsó paneleket is megnyit.
Az ára is rendben volt anno, ezt követően beindult a licenszelés és az áremelés ....
Mostanában nem is nagyon van ilyen noname verda.
Valóságos autókat, meg filmes verdákat hoznak ki... jól megemelve az árakat -
Throme
veterán
.. és egy Forest Guardian Castle:
nem lett rossz szvsz
Külön tetszik, hogy a bemutatóra tereptárgyakkal vették körbe (erdő) -
proci985
MODERÁTOR
válasz kbalage2 #54007 üzenetére
az RSRt en a Bugatti utan raktam ossze. a Bugattinal hatalmas volt a wow faktor kvazi 20+ ev kihagyas utan (a Mindstorms Ev3 31313 nekem egy jol alcazott valosideju elosztott rendszer), az RSR annak az 1:8nak a leskalazasa volt.
42077 es 42039 nekem kimaradt, a 488at meg emiatt nem vennem meg, mert mar egyszer osszeraktam RSRkent .
egy idoben modelleztem is eleg sokat, szoval valos dolgokrol mintazott modelleknel elvarom, ha stimmelnek az aranyai. az RSR ebbol a szempontbol, modellkent is jo.
a helit egyebkent pont emiatt nezegetem, mert mas.
a velemenyem szubjektiv, en kb sajat fejbol mindent is epitettem osszeontott setekbol a 90es evekben. az RSR gyakorlatilag annyit tud mint az akkori megvalosithato csucs, de rendes kulalakkal.
-
Throme
veterán
Tudom páran nem bírják a fazont, de pár 2023-as technic szettet felsorol:
Batman motorbicó nem rossz, de remélem nem ez lesz a 3 évente megjelenő Technic motor.
Ettől függetlenül kíváncsi leszek a Lego megvalósítására
Nem beszélve a Peugeotról.
Kb Porsche RSR szintre számítok (nem is hiányzik az 1:8 méret, elemszám, sem ár...), csak az ára....[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
válasz proci985 #54003 üzenetére
Valószínűleg hogy ha ezzel találkozol először x év kihagyás után akkor megvan a wow faktor, de ha perspektívába rakod és megnézed az utóbbi 5-6-7 év Technic szettjeit, főleg funkcionalitás szepontjából akkor nagyon nem kiemelkedő, sőt. A 42077 Rally autót én spec nagyon szeretem és a Porsche erősen arra épül, de ha jól megnézzük akkor igazából a 42039 24 órás versenyautó is egész hasonló felépítéssel rendelkezett és abban is sokkal több volt mint a Porsche-ban.
Az a baj a jelenlegi Technic tendenciával, hogy egy-két üdítő kivételtől eltekintve amiket említettem az előző hsz-ben, évről-évre szinte ugyanazok a megoldások jönnek elő, viszont egyre inkább lecsupaszítva, egyre kevesebb valóban technikai funkicókkal. Ez az 1:10 méretű autós vonal egy tipikus példája ennek, nézd meg hogy miket tudott a 42039 vagy a 42077, és ezekhez képest mennyire egyszerű belül a Porsche vagy a Ferrari 488.
Komolyan még a 42127 Batmobile is ügyesebb belül, bár ott ugye nincs felfüggesztés viszont cserébe vannak friss működő egyéb funkciók.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Throme
veterán
válasz proci985 #53989 üzenetére
Ennek a Supra-nak az orrát így tudták megoldani, ráadásul az az új orrész, ami az újabb készletekben benne van, még nem volt elérhető.
Nekem így is tetszik, inkább a matricázás volt kellemetlen dolog...
Az egész autó formája nagyon bejön. Hátul is tudtak szűkiteni, nem úgy mint a régi corvette esetében, aminek kockalada háta lett
szvsz
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kbalage2 #53997 üzenetére
90es Techniccel nottem fel, az RSR gyakorlatilag az modernizalva
az Airbus rajta a listamon, de egyelore lassan mar tenyleg befejezzuk a Haunted houset, aztan szerintem neki kell allni az Elf clubhousenak ha iden karacsony elott vegezni akarunk vele .
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Angelina87 #53998 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
Rendes tőled, de tényleg meg kell húzni a határokat (sajnos). Azonban év vége előtt valószínűleg beszerzem. Ha nem lesz olcsóbb, akkor így jártam... pedig nagyon gondolkodtam rajta most is (doboz pont nem érdekel), már csak 4 Muppet hiányzik, amiből - ha minden igaz - 2 úton van... és ez mellé volt tervben...
Ami nagyobb baj, hogy még 5 SW készlet is wishlist-es, amiből vagy 3 kifut idén...
[ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest