- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
Elkészültem a Karácsonyi lidércnyomás első füzetével, amely 6 zacskót tartalmazott. Kényelmes tempóban építettem, nem siettem sehova. Kellemes, de semmi extra az építése, és sajnos nekem nem sokat mond a készlet berendezése, mert nem láttam a mesét, szóval.itt az ideje pótolni a hiányosságot, akkor talán többet értek majd magából a készletből is.
A minifigurák szépek, az épület kidolgozása is jó, de rendeltem hozzá fényeket, mert szerintem ez a készlet azzal mutat csak igazán, meg hát ha egyszer haloween stb, akkor illenek hozzá a fények.
Kellemes kis kikapcsolódást nyújt az építés és akár 3 ember is építheti egyszerre a 3 külön füzet szerint, szóval jó kis családi kikapcsolódás lehet karácsonyra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest