Új hozzászólás Aktív témák

• Neurotoxin

őstag

válasz RapaNui1 #84569 üzenetére

Köszönöm én is az összehasonlítást és a véleményedet, megerősített benne, hogy mégsem akarom annyira ezt a Mercedest.

@Crus: Az a legnagyobb gáz, hogy ráfogják, hogy azért nem megy a mozi, mert a Covid után nem szivárogtak vissza az emberek...Én is úgy látom, hogy azért nem adok ki 6-7e Forintot (jegyár+nachoskóla), hogy valami nézhetetlen filmet nézzek, f*shomály minőségben. Ember sincs már nagyon a nézőtéren, pedig volt egy feelingje, amikor szombaton este beültünk a haverokkal nézni valamit és legalább 3/4-ig telített volt a terem. Azt meg inkább hagyjuk is, hogy milyen lett az átlag mozinéző.....folyamatos a szövegelés, ki-be járkálás, zizegés, csörgés....tisztelet a kivételnek. Az is betette a kaput, hogy szinte egyidőben jönnek élvezhető minőségben a friss filmek virágboltba, streamingre. Ilyen régen nem volt. Olyan nagy blockbuster-ek sincsenek már, amikkel nagy tömegeket lehetne mozgatni, nagybetűs filmeket kellene készítenie Hollywoodnak, nem ezeréves filmeket megbecsteleníteni mindenféle remake-ekkel :((( Vettem én is egy 55"-ös C1-et, a "lényeg" ott van BD-n/4K BD-n. :K Ez is egyébként vicces, sokan úgy néznek rám, mikor megemlítem, hogy gyűjtöm a BD-ket/Steelbook-okat, mintha az űrből jöttem volna.

19 éve a PH! lapcsaláddal!

Új hozzászólás Aktív témák