Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Sok hibát javít az új Arc meghajtó
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napi nemlego, most jutott eszembe, hogy van ilyenem is, ezer eve vettem hasznaltan valakitol . A kis fababuk helyettesitve lettek, ahogy nezem sajna nem eredeti lego, de azert jopofa.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Llew
senior tag
válasz Freddy76 #40090 üzenetére
és a többiek is
Köszi a válaszokat, meg a hasznos linkeket. Érdemes volt hangosan gondolkodni, ha már van a fórum.
Valóban kicsit bizonytalan vagyok a készlettel. Vagy nem?
Meg legalább nem dobozokról beszélünk.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
törölt tag
Nagyon regen felragasztott matricát le lehet szedni majd újra feltenni? Van rá valami biztos módszer?
-
balint82
senior tag
Ha valaki nem költött volna még ma eleget.
75148: 13290 Mall.hu-n
Google Pixel 4a
-
bobafett
tag
Szerintem, ha már van egy döntés, mint most ez a Falcon, hogy mindenképpen be akarod szerezni és valamennyire van is felesleges pénz rá, ilyen ajánlatkor meg kell venni. Amennyiért itt megkaptad ma, annyiért bármikor eladhatod, így ha mégis megbánnád, nem fáj semennyire. Viszont sosem biztos, hogy lesz még ajánlat mostanában.
-
-
Freddy76
addikt
Nézd, mi nagyon szívesen segítünk neked, de tudnunk kell, hogyan. Tehát írd meg, hogy mit szeretnél: beszéljünk le a Falconról, vagy beszéljünk rá a Falconra? Szerintem mindkettőre lenne itt készséges fórumtárs .
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
timar88
tag
7018, nagy viking hajó 8/10-es állapotban, 6/10-es dobozzal érdekel vkit?
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
Llew
senior tag
válasz czanga #40086 üzenetére
Köszi a tanácsot, meglátást.
Pont azért is vacilláltam, mert nem tudom rászánjak-e ennyit. Már túl van a lélektani határon, még akcióban is és úgy is elvinné a lego keret nagyrészét, amiből más készletet lehetne venni.
Ha csak a jó árra várnék, akkor rendeltem volna. Viszont lassan kivonják ezt is, szóval el kéne döntenem.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
czanga
őstag
válasz balint82 #40085 üzenetére
Asszonypajtás egyből kérdezte, hogy még egyet rendelnél? Hova tudnánk eltenni? Mondtam neki, hogy a kérdés jogos, de nem itt dől e dolog értelmessége. Amúgy szerencsére megértő társ, és elnézi a hülyeségem ezen a téren, de mivel tovább agyaltam rajta le is csúsztam róla. Én most egy rakat más kászletet is bánok, pl a UCS A-Wing mocsok jó áron lett volna így, de most a "nem akarok ilyesmire költeni" szakaszomnál tartok. Aztán valahogy mégis mindig veszek valami LEGO-t. Ki érti ezt.
#40080 Llew
Szerintem (nem akarok rossz érzést táplálni beléd) rendelned kellett volna. Nekem speciel a második lett volna, így hezitáltam, hogy kell e befektetésnek még egy, de ha első, és a "listádon van" akkor meg kell rendelni amint van lehetőség jó áron elcsípni, aztán még mindig lehet agyalni, hogy inkább visszaküldöd, és max a postaköltséget bukod. Mikor a mall.hu akció volt, és hajnalban olvastam itt, egyből rendeltem és nagyon jól tettem. Akkor ugyanez zajlott le bennem is, mint benned feltehetőleg most, de nem bántam meg. Amennyiben anyagi aggály nincs benned, akkor go for it. Agyalni rá érsz utána. -
stickermajom
addikt
válasz HUN_Sector #40081 üzenetére
Nekem is jött az email, hétfőre ígérik.
-
bobafett
tag
válasz HUN_Sector #40081 üzenetére
Már meg is kaptad?
-
bobafett
tag
Ha nagyon törött lesz amit rendeltem, akkor legalább majd összerakom és nem teszem el bontatlanul, ahogy szinte mindent eddig.
-
Az volt a felvetes, hogy az emag miert torolné (magatol, nem reklamacio miatt) a rendeleseket. Szerintem siman kikuldik, de a legutobbi rendelesembol kiindulva, ahol volt 5 serult, es egy "te jo eg" doboz amit ugyanazzal a lendulettel vissza is kuldtem, sok ep dobozra nem szamitanek .
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
válasz balint82 #40064 üzenetére
Akkor én még időben rendeltem a fához.
Ne fesd az ördögöt a falra! Elég régóta fut ez az kód, miért pont most lenne vége?A jövőhéten várjuk a sikeres rendelők dobozbeszámolóit, hogy megnyugtathassuk a lelkünket vagy verhessük a fejünket a falba.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
-
Segal
veterán
válasz timar88 #40069 üzenetére
Folyamatosan téma szokott lenni...
2 hetente pénteken 20% akciót lehet szerezni vele bizonyos lego szettekre. Viszont mint írták mára bezárt a bazár.
2 hét múlva pénteken várható a következő."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz timar88 #40066 üzenetére
már semmi
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
balint82
senior tag
válasz stickermajom #40065 üzenetére
Reggel 9:30 és 13:40 között valamivel több mint 200 rendelés volt, azért az nem rossz.
Google Pixel 4a
-
timar88
tag
Srácok mi ez az emagos kód amiről beszéltek, lemaradtam. Köszi
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
bobafett
tag
Apropó, van már "Így érkezett meg a Lego csomagom" topic? Valami azt súgja, kelleni fog a jövő hétre...
-
czanga
őstag
Pont azalatt vették le mikor elugrottam itthonról elintézni egy negyed órás dolgot. 12:07-re értem haza. Nem baj, amúgy se lett volna jó ötlet most újabb UCS Falcont venni, hiszen minek kettő. Az A-Wing se tetszik igazán. Ezeket magam sem hiszem el, nyugi.
-
Llew
senior tag
válasz wolfcsibe84 #40058 üzenetére
Akkor ezt eldöntötték helyettem. Nem egész napos szokott lenni?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
wolfcsibe84
csendes tag
Vége a dalnak az emagon...
-
törölt tag
válasz adalbert1 #40056 üzenetére
Ezek az új lábak nem olyan regota vannak. Asszem pont a hp készletekkel jöttek be. Tökéletes ha nem vmi törpét vagy kisgyereket, de nem is felnőttet akarnak ábrázolni vele.
#40055: én az ilyen akciók esetén azon kacagok, hogy milyen szépen bedőlnek sokan. Alapból nem érdekli a készlet, de “most olyan olcsó lett, hogy nem hagyhattam ott”. Aztán hopp ugrott egy kisebb vagyon, ami amúgy megmaradt volna, mert nem érdekelte korábban az a Lego. -
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #40052 üzenetére
Kocka.hu-ról pedig egy Creator vár jön majd karácsonyfával . A Dickens készlet most is gyorsan elfogyhatott...
Más: tegnap megvettük a szuperhősös lego újság új számát, Robin figura van mellé. Ami számomra érdekes, hogy rövid lába van, mint a gyerek figuráknak, de mozgatható, mint a rendes minifiguráknak. Vajon akkor az összes gyerek méretű minifigura ilyen lesz már?
Illetve most összehasonlítottam egy Hermione minifigurával, annak a lábánál kicsit hosszabb, de a normál méretnél így is rövidebb. -
Sordoran
addikt
Ez most nekem is "rosszul" jött, de olcsón megúsztam. Két új SC-t húztam be, de már múlt héten is jött kettő, a héten a tavalyi szériából szintén kettő, valamint érkezik majd a Harry Potter főnix is. Mindezt úgy, hogy elvileg az augusztusban érkező Zetros-ra kéne gyűjteni. Nem is feltétlen a pénz a leggázabb már, hanem a hely, idén minden új készlet csak ideiglenes helyen van ahol nincsenek útban, de mégse jó helyen vannak.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ayo
veterán
én most visszanézem a meggyötört dobozokat és azzal próbálom visszatartani magamat a vásárlástól a könyvesbolt meg a kovácsműhely is nagyon jó ár, viszont azoknak a dobozát is nézegetném
http://jateknaplo.blog.hu
-
LÁZ
Topikgazda
akarom én 37ért azt a könyvesboltot , már sokba vagyok én is az elmúlt 2 hónapban
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz balint82 #40042 üzenetére
Ajjjaj, alig merem leírni mi történt nálunk. Azt írtam, hogy erős leszek és nem fogom megrendelni a kocka.hu -ról a Jó barátokat, ugye? Hát nem is tettem, viszont a feleségem nem volt annyira erős. Pedig reggel meló előtt együtt válogattunk az eMagról, úgyhogy arról is tud. Lassan 20 éve együtt, durván egy húron pendülünk.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
tPedro_
őstag
Sejthettem volna, hogy nem szabad reggel is felnéznem. Így az esti batwing után befigyelt a papagájvirág is.
-
zbundy
aktív tag
Hát a kovácsműhely kívánságlistás volt, szóval 35ért azt hiszem eljött a pillanat hogy behúzzam végre. Pedig múlt hónapban szereztem be a csillagrombolót is 180ért, akkor azt mondtam nem vásárolok egy darabig. Gyorsan megszegtem.. Na az meg amúgy 160 most de mind1 is mert ekkora készletet már nem bíznék az ujracsomagolt atyaúristenre
-
balint82
senior tag
-
Segal
veterán
válasz HUN_Sector #40037 üzenetére
Szerintem, ha ennyi készlet bespájzolás után még nem lépett le akkor már olyan mint az olimpiai aranyérem. Meg kellett érte küzdeni, de utána egy életen át a nyakadon fog lógni
Ha meg mégis hisztizne akkor javaslom ezt a trükköt"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
balint82
senior tag
válasz HUN_Sector #40041 üzenetére
Pfff, sajnálom. Együtt érzek veled.
Szezám street behúzva, ennyiért vicc
Google Pixel 4a
-
czanga
őstag
válasz balint82 #40032 üzenetére
Ezen most nem gyengén lepődtem meg. Mármint azon, hogy például 20. évfordulós két Star Wars dioráma szett ott van a listában, hiszen "kifutott" már rég, vagy mi... Gondolom akkor a fél év alatt kifuttatott 20. évfordulós többi SW szettből is lenne még készlet, csak hát ugye ők diktálnak..
Sajnos nincs semmi, ami tetszene annyira, hogy vegyek valamit most. Ez kimarad újfent.@LÁZ
Lehet adtál egy ötletet, a botanikus csomagot hátha el lehet adni árában, és akkor az ajándék maradna. Hmm..[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
válasz HUN_Sector #40037 üzenetére
A karifa meg bl-en 20+ áron megy...
Oh, a szezám street & discovery & ecto1 kombót el is felejtettem.
Ebből feleség hiszti lesz
Google Pixel 4a
-
HUN_Sector
őstag
Jaj, na ne már...
Lego creator kastély is van. A charles dickens önmaga 9000.... rnnyiért nem hagyhatom őt. De egy szezám utca is röhejesen olcsó így
-
balint82
senior tag
Bizony ráadásul régi karácsonyi szettek is vannak 40338 karifa, 40292 karácsonyi box, 40293 karácsonyi körhinta, sw ajándék Micro szettek. Kapják be.
A 31120 32e, adja hozzá az ajándékot.
Bonsai & virág 32e, arra is megy az ajándék.
Papagájvirág 35e, szintén jár az ajándék.
Egész ütős akció.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz balint82 #40032 üzenetére
Neeeee, a Charles Dickens set az nagyon odavág. Eleve szimpatikus áron van a két szoba, de hát azzal tudnék várni. Az ajándékkal már viszont nagyon csábító. Erős vagyok, költöttem ma már pont eleget.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Mindenre megy, a trukk az, hogy ha leszurodnemagosra, es bedobod a cuccot a kosarba, a legolcsobbat fogja kosarba tenni, es az nem feltetlenul az emagos lesz. Ha tobben aruljak, erdemes kilistaztatni, es ugy az emagosat kosarba tenni.
-
ZsZso
Közösségépítő
Bocs, megint egy akció:
LEGO A Jóbarátok lakásai (10292) - 44 999 Ft (kocka.hu)armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Ereshkigal
őstag
válasz HUN_Sector #40028 üzenetére
Virággal megleped, máris eggyel kevesebbet kell eldugni a többi közé. -
HUN_Sector
őstag
Hát... Az a baj, hogy helyigényesek
Technic porsche
Technic Defender
Creator Mustang
Marvel helicarrier
Marvel stark mansion
Taj Mahal
Creator virágcsokor -
Llew
senior tag
Látom mások nem dilemmáztak.
Máskor is ment már ennyi készletre, vagy a dragákra a kupon?
Volt mar hogy töröltek ilyenkor rendelést? Es ennek kapcsán, aki rendel előre fizet vagy átvételkor?Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
balint82
senior tag
válasz Ereshkigal #40023 üzenetére
2k-nyi Lego szerencsére nen foglal sok helyet a gardróbban, így ez egy remek tanács
Google Pixel 4a
-
Ereshkigal
őstag
-
HUN_Sector
őstag
Na... kérek egy bátor embert aki megmondja a feleségemnek, hogy mire költöttem el 2 kilót. Én nem merem...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz balint82 #40013 üzenetére
Ijj, ez fájt. Kovácsműhely újra beráncigálva (meglátom, hogy ezt is törlik -e). Most nehéz volt az Upside downt is otthagyni és a Harry Potter könyvek is jók lesznek majd ajcsiba. Beszarkázás. Két 3k -s kupon is el lett lőve egyszerre. Még vacillálok, hogy szeretlek -e, vagy épp az ellenkezője .
Köszi szépen!
-
czanga
őstag
-
tPedro_
őstag
válasz balint82 #40013 üzenetére
Kellett nekem felnézni ide...
Ez mehet a kosárba és kártyás fizetés esetén ingyenes a szállítás:
https://www.emag.hu/lifebuoy-care-folyekony-szappan-antibakterialis-osszetevokkel-250-ml-8720181088223/pd/DZ0KNDMBM/ -
-
-
balint82
senior tag
Előre is bocsi mindenkitől, de gyakorlatilag mindenre megy az ujracsomagolt kód :
Nagy falcon - 176e
Csillagromboló - 160e
Batwing - 48e
Ninjago city Garden - 72e
Kovácsműhely - 39e
Roxfort kastély - 97eGyakorlatilag majdnem mindegyik alltime best price :
Google Pixel 4a
-
Throme
veterán
válasz Mandi99 #40008 üzenetére
Nálunk 2 példány került a családba. Egyik természetesen nekem, másik párom faterjának.
Nagy bonsai-os, mármint eredetiben műveli a bonsai fák nevelését, alakítását. Adott volt az ajándék ötlet .
Életében nem legózott, így "sajnos" (egy fenét, még örültem is neki) én és lányom építettük meg neki. -
Segal
veterán
válasz Ereshkigal #40009 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Mandi99
csendes tag
válasz Throme #39974 üzenetére
Anyukám kapta ezt a készletet. Meglátta békákat, zöld lombja lett.
Írógép tervezői videó megnézve. Ügyes, szuper, de nekem ez a típusú készlet nem jön be. Mechanika rész érdekes és biztos jó építeni is. Dísznek ügyvédi irodába vagy olyan helyen ahol régebben használhattak volna írógépet szép dísztárgy. Architecture készletem sincs. Lehet, hogy nekem Lego minifigurákkal és játszhatósággal teljes? Nem normáliságom: el kezdtem nézni használt működőképes írógépet.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Segal
veterán
válasz maross #40001 üzenetére
Én linkeltem.
Üdv a sötét oldalon"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Napi nemlego, megtortem en is mikor valaki linkelte. Beszerzek majd eredetiben is ilyen lancokat, jopofa, egy amelia repcsit el tudnék képzelni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest