- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Nagyon megy a Lego biznisz látom idehaza... 85 ezres Endurance, 155 ezres Rivendell ami ma kapásból szembe jött és két külön eladó. Alakul ez.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Neurotoxin
őstag
válasz maross #85998 üzenetére
Ez nagyon szomorúan hangzik, egyben hatalmas blama De egy kis pozitívum: Nekem AlzaBox-os átvételem volt a napokban és ahogy becsuktam a fiókot, jött azonnal egy üzenet, hogy köszönik a gyors átvételt, így több csomagot tudnak Karácsonyig leszállítani
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Napi csomi sztori : eladtam egy kis készletet vinteden, easybox-os feladás. Bár a meretnek elvileg okenak kellett volna lennie, kinyilik a fiok, persze nem fer be. Na de nem is baj, mert eleve van benne egy csomag , es szerencsere van "kinyit egy masik fiokot" gomb. Nyilik is az eggyel nagyobb, ebbe mar kenyelmesen beferne, de abban is van egy csomag. Hat jo, kinyit masik fiok, kinyilik a legnagyobb fiok, amibe mar nem mertem utnak inditani a csomagot, mert epp 700 forint koruli osszegert megy, es nem tudom ilyenkor ratenne-e meg duplaannyit vagy sem. Szoval ha csodalkoztok hova tunik a vintedes csomagotok, akkor lehet valaki mar boldogan bontogatja .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Neurotoxin
őstag
válasz HUN_Sector #85988 üzenetére
Ahogy sb is írja, (+ekkora elemszámhoz képest) nagyon drága továbbra is és ahogy olvastam, a fehér elemek sem teljesen homogének. Közrejátszik, hogy szerintem a 10295-ből sokkal szebb MOC-ot lehet építeni.
@manokaj: Gratulálok!Látom, nem sikerült Karácsonyig kibírnod
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz Dilikutya #85967 üzenetére
Nem ez a lényeg, én is sejtettem, hogy nálunk sem olcsóbb, de ha külföldről rendelsz, nem kell vámot és extra költségeket fizetned? Még nem rendeltem semmit külföldi webshopból, emiatt kérdem.
#85983 bordi10: Sajnos én nem tudok személyesen felmenni Pestre, online webshop kellene. De köszi, megkérdem őket, hátha küldenek.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Tony21
tag
válasz HUN_Sector #85985 üzenetére
Nagyon bekattant ez az F1 téma, SP, city, duplo, technic ... alig várom, hogy legyen F1 botanicals-ban, meg star wars-ban is ...
-
sb
veterán
válasz HUN_Sector #85988 üzenetére
Nem volt egyértelmű úgy, hogy a 25-ösök közül hiányzókról volt szó felette.
De előbb gondoltam arra, hogy feltörte vki a fiókod, mint, hogy új lenne neked a Countach.Nem rossz, de vannak rajta szokás szerint furcsaságok. Az alapára meg hát... sok lelkesedést nem váltott ki.
@manokaj
Szép! Ez nekem "egyszer legyen egy szép hajóm" alapon is tökéletes választásnak tűnik továbbra is.
A Titanic viszont brutális mellette. Van némi kontraszt. -
RapaNui1
aktív tag
Hát ez gyors volt, de gyönyörű.
-
addikt
-
HUN_Sector
őstag
-
-
sb
veterán
válasz HUN_Sector #85985 üzenetére
???
Ez annyira vótmá, hogy nyár óta kapható. Azért nincs most róla szó. (Korábban azért volt.)De lehet, hogy félreértettem valamit...
[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
168 db 2025-ös készlet képe fent van az alzán.
Szerintem van itt olyan ami még korábban nem jött szembe. Na de mindegy, tekerjétek ti is végig:
[link]Pl. ez a lambo sem volt még nagyon körülajnározva (keresőben nem találtam róla itt semmit - most kivételesen használtam a keresőt)
[ Szerkesztve ]
-
-
Throme
veterán
válasz Neurotoxin #85971 üzenetére
Akkor összekevertem ezekkel a kisebb technics-es licenszelt járgányokkal.
Éppen a hétvégén takarítottam legókat, polcokat, köztük ezzel a ford gt-vel. Nem tudom, hogy a Lego-nak hogy sikerült jól áraznia ezt a szettet, ritka kivétel. Az ajtaja ennek a fordnak nem sikerült valami jóra. Formailag okés, de a zsanérja az lehetne stabilabb!
Egyébként ez az 1:12 a kerék mérete miatt jobb. Az 1:10-esekhez kicsi.
Nekem a creatorok bejönnek. Nem lehet legó kockákból miliméter pontos modellt építeni.
-
apholyon
aktív tag
válasz nyul105 #85973 üzenetére
Nem tiltólistás, csak rossz tapasztalatom volt velük, de nem ismétlem magam, leírtam: #85881
#85977 Crus Ez lett volna a következő kérdésem, hogy érdemes-e most picit drágábban beszerezni, vagy úgyis lesz belőle még később?
#85964 Tyler Durden ez eddig egyértelműen a No. 1. - ehhez egyébként hány készletre van szükség?
[ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Crus
őstag
válasz apholyon #85976 üzenetére
80112 sorsára jutott úgy fest. Amúgy szvsz(!) egyszerűen elfogytak a készletek és karácsony előtt már nem nagyon szokták feltölteni.
Ha kell, Jófogásról még korrekt áron vinném...
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
apholyon
aktív tag
Nem tudjátok, hogy a 10308-cal mi lett? Még nem futott ki, de sehol sem lehet kapni...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Crus
őstag
válasz nyul105 #85973 üzenetére
Mert többek között nekem se küldték anno a raktáron levő terméket, igaz cserébe etalon mód kompenzáltak. De más "csak" kupont kapott.
Még rátehetik, de jobban járnak, ha a 20% kupont pl. tv vásárlásra fordítják, mert nem mindegy, hogy 45k-ból jön le 20% vagy 450k-ból.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Melezor
csendes tag
válasz Tyler Durden #85958 üzenetére
impozáns, persze a tervek egységenként vannak felrakva
-
Crus
őstag
Meghozta a futkosó, a feketelistás Auchanos Pókit (31209), 43.7k-ért rablás volt fényes nappal. Gyári eredeti kartonjában, 100%-os állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
válasz Throme #85962 üzenetére
Nem, a vesszőparipámra gondolok, a Ford GT-re. Nagyon eltalálták ezt a méretarányt, inkább ezeket gyűjteném/építeném helytakarékosságból, mint a Technic 1:10-es, 1:8-as járgányokat. A Creatorból/Icons-ból nem minden jön be, néhány kivételtől eltekintve, nekem, saját maguk karikatúrájának tűnnek.
@Dilikutya: Sajnos ez is tipikusan 2 Ft-os cikk lett, hüledezni vágyóknak...
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #85968 üzenetére
Kibírta, de minek? Naiva firkálmány.
A legjobb, a nagy Jóbarátok rajongó ürge, aki kettőötvené' venne 10292-őt, amikor az 60k körül ment sokáig nem is annyira rég. Persze lehet, hogy tegnap lett Jóbarátok rajongó és eddig egy kő alatt élt. De neki is van megoldás: Friends készletek.
-
Dilikutya
félisten
Nosztalgiából vagyonokat elkölteni: miért olyan drága a Lego?
Vigyázat, megyei (Mediaworks...) hírlapos cikk, de talán kibírják gyurcsányozás meg sorosozás nélkül
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Vistaboy
veterán
válasz Sundesz #85941 üzenetére
Ez pusztán csak az én véleményem volt, elnézést mindenkitől, ha általánosításnak hangzott. Én is vettem már PayPal-lal pár dolgot, de én főleg digitális licenceket (program, játék) szoktam így kifizetni, amit legtöbbször azonnal megkapok emailben. Külföldi oldalról nem rendelek, magyar webshopból pedig mindig utánvéttel szoktam, legyen szó bármiről is.
Ettől függetlenül mindenki maga dönti el, kiben/miben bízik meg. Nyilván a PayPal teljesen más, mint a Facebook csoportok, ezért használom én is, de ettől függetlenül drágább cuccot biztos nem rendelek azon keresztül fizetve, inkább maradok az utánvétnél. Lehet, hogy így néha rosszabbul járok végösszeg tekintetében, de inkább fizetek pár ezer forinttal többet, minthogy egyszer így járjak. Akár visszakapom a pénzem utána, akár nem, így is van mindig elég gondom, ami miatt idegeskednem kell...
Peace.
Hogy ON is legyek: Valaki nem tudja, itthonról lehet LED világítást rendelni LEGO készletekhez? Jó lenne a Home Alone és a Titanic szettet kivilágítani karácsonyra, de eddig csak külföldi oldalakat látok, ahol van, hazai webshop-ban nem árulnak ilyet.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
ADAM1337
nagyúr
Auchanba lecsaptam a Lego Család fája 21346 készletre, 20k-ért szerintem egész megérős, legalábbis a kinézete, építési élmény kb kettes alá, nagyon durván repetitív és unalmas volt, de a figura kiegészítők az aljába és a mini építmények jók voltak, a fő építmény nem nyügözött le.
Kicsit sajnálatos, hogy kb 200db elemet kell az aljába elpakolni...
Összességébe nem bánom, majd kis fotó tartónak jópofa lesz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
31120 ismét új dimenziókat nyitott meg:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
manokaj
tag
Hát nem bírtam magammal, csak elkezdtem. Már szóltak, hogy ideje lesz abbahagyni így fél 11 körül.Nehezen de abbahagytam. Nagyon építeti magát. Könyv szerint pont a felénél tartok, kb a hajótest 2/3-a kész. Ezután jön majd a hátsó rész, plusz az árbócok. Hát gyönyörű lesz azt már most látom. Páromnak kiadom a mentőcsónak építést, azzal fullos lesz a szett. Kíváncsi vagyok, hogy mutatni a Titanic mellett.
-
Throme
veterán
válasz Neurotoxin #85961 üzenetére
Szerintem az speed champion egy sikeres vonal a Lego-nál. Ezt viszik tovább.
Ezért is jön ide egy halom F1 autó. Csak reménykedtem abban, hogy a hagyományos SC vonalat nem hanyagolják az F1 miatt. Ha bejön, amit #85938 sb ír, akkor megbocsájtom nekik az F1-et1:12 arányban a Creatorra gondolsz igaz? Hasonló méretarényban jönnek Technic autók, de azok nem tetszenek.
-
Neurotoxin
őstag
válasz Throme #85950 üzenetére
A LEGO inkább 1:12-es Porschékat készítsen, vagy egyéb sportautókat ebben a méretarányban. Kihagyott ziccernek érzem továbbra is. De lehet, hogy gyűjthetőbbnek gondolják az SC vonalat..
A jövő évi F1 őrületből szerencsére semmi sem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz RapaNui1 #85957 üzenetére
Igen, erről írtam én is fentebb, hogy kell neki a hely/nyílt tér szerintem. Vmi park-szerűen még 32-es lapokkal körberakva jól mutathat városban is.
Egyébként meg önmagában nagyon jól mutat. Tényleg nagyon szép lett, olyasmi ami mellé nem kell más, önállóan egy igen jól sikerült kiállítási darab.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
RapaNui1
aktív tag
Közben épülget a D&D szett. 4 db könyvecskéből áll a készlet és ez még műanyag tasakos. A kocsma vagy az ivó készült el. Nagyon tetszik eddig a színvilága és maga a belső berendezettség és annak részletessége, a sörös hordók, a sörös korsók az egyiken habbal a tetején, a lerakott fegyverek, a csirkecomb stb. Eddig 2 minifigura épült meg, de azok is nagyon szépek, színesek részletesen kidolgozottak, gyönyörűek. Nem lesz egy gyors építes mert közben elkezdek másik 2 projektet is (Barad-dúr, Középkori város főtere, Endurance), de egyszer elkészül nem hajt a tatár, de januárban jön az új modular building szóval igyekezni kell Ja igen és a HP odút meg nem.is említettem.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Nem is tudom hol kezdjem a Botanikus kerttel kapcsolatosan. Hihetetlenül szép, részletesen kidolgozott, ötletesen megvalósított, színes, sokoldalú, rengeteg minifigurát felvonultató készlet lett. A belső kidolgozás, a tető, a külső megjelenés és az a rengeteg féle és fajta növény és virág amit megalkottak méltóvá teszi a készletet a nevére.
A fa, a virágsorok, a bejárat, a kávézó, a pozsgások terme, de a kiválóan összeválogatott minifigurák is, az apró részletek a madarak, nyuszi, mókus, kutyus, a megfelelően hosszú építési idő, rengeteg pótalkatrész, apró matricaív, azok a gyönyörű tulipánok meg a fene tudja még milyen virágok dupla sorokban, a sétány, a szökőkút.
Legalább 1 napig tudnék róla mesélni, mindenhol egy kis apró részlet egy gyönyörűség.
Őszintén szólva nekem továbbra is a Völgyzugoly az etalon, az a szívem csücske, de ez egy olyan készlet az mellett amire szintén nem bántam meg az elköltött összeget, ez egy gyönyörű kiállítási darab, egy műremek, egy festménybe illő alkotás.
Aki ezt megtervezte annak megráznám a kezét, hogy na ez igen, ilyennek kéne lennie a Lego készleteknek, ezt a minőséget és ezt a színvonalat kéne tartani.
Bátran ki merem jelenteni, hogy aki ennek a készletnek a megvásárlásán gondolkodik idővel szerezze be, mert nem fog csalódni benne, minden egyes tasaknál csak rá fog csodálkozni, hogy már megint mit alkotott a Lego.
-
Throme
veterán
Yessss!!
Most már csak imádkozni kell az égiekhez, hogy a Lego ne csessze el.
Az egyik (vagy ő volt a fő) SC dizájner átment a Ciry-sekhez.
Ez nem tudom jót, vagy rosszat jelent?!A porsche-ból jöhetne 8 szélesben egy régi-új, mint ahogy tették a 6 széles érában.
Tudom rogyásig van porsche 6 szélesben, de csak 1 a 8 szélesből ha nem tévedek, az is 24h versenyautó.
...vagy léphettek volna a GT4-re is, de a GT3 is nagyon nagyon jó lesz... ha jó lesz?!
(amúgy elvonási tüneteim vannak és már az alternatív világban nézegettem a porsche-kat )A Challengerből remélem valami 2015 körüli verzió lesz.
Izomautó már van, mopar is, most egy rendes hellcat-et hozzanak. Nem kell semmi bonyolítás, variálás.
Igen, ez is létezik 6 szélesben, de nem baj, most is várós részemről.Üde folt lesz a sok F1 őrület között.
-
Neurotoxin
őstag
Köszönöm a cikket. Nekem a cikk tanulsága szerint nagyon nagy mákom volt, töröltettem a Kockavárosos rendelésemet, 3 napon belül visszafordították a kártyámra az összeget. Visszakerestem az emailt, mindez 2023.február elején volt, elállási nyilatkozattal küldtem. (Akkor még ők válaszoltak a levelemre.) Nagyon sajnálom az idei póruljártakat
@Vistaboy: Külföldi, csájni weboldalakon nekem már alap, hogy PayPal-ozok.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz HUN_Sector #85946 üzenetére
Ugh! Thx! Nagyon nagyon kíváncsi vagyok!
-
sb
veterán
Így van. Pont ez volt a lényeg amit írsz. Hogy szigetet nem úgy veszek mint egy 2000 Ft-os vackot.
Ezért hülyeség kijelenteni, hogy SOHA előre fizetés vagy X/Y/Z-t soha A/B/C-től, stb...
Meg még lehetne sorolni, lásd, miért jófogásról, mit használtan és mit újan... mit, milyen biztosítékkal (bankkártyára is vannak vásárlási védelmek, pl. van ahova direkt azzal fizetek. vagy ugye paypal...)
A lényeg ennyi volt, hogy félrevisz az általánosítás, fel kell mérni és arra lőni ami a téma. -
M1995
aktív tag
válasz Djuree #85919 üzenetére
Á, úgy kellett volna, 2-án vagy 3-án rendelni és bosszankodni miért nem érkezik meg Mikulásra.
Így aztán élmény lehet a főzés, nagyon jól mutat! Ez igen, tetszik!#85938
Tippelek, az előre utalásos aliexpress tételed nem egy 270 ezer forintos Titanic készlet, mint a cikkben az egyik példa? Jobb helyeken ilyesmit hitelkártyával divat fizetni, ha probléma van chargeback és onnantól a bank dolga intézkedni. Nem az embernek kell bosszankodni, rendőrségre futni a pénze után. Valóban a bizalmon működik a világ, de azért figyelni kell attól függően ki hol él. -
sb
veterán
válasz Major Lion #85940 üzenetére
Nem is neked címeztem, csak arra reagálva folytattam a sort mert végül is jól összefoglaltad. De nem csak a fizetés miatt kell racionálisan átgondolni.
Szállításban itt láthatóan elég nagy a káosz. (Meg mindenben, de ez már csak ilyen, végképp más téma.) De tavaly is volt pl. - utánvéttel is - emag kör, mikor a novemberi ajándékrendelések január-februárban kerültek elő... szóval egyedi szívás is mindig van... meg szvsz megyünk is lejjebb ahogy nő az igény és az erőforrások meg korlátosak/végesek. És akkor szépen fogalmaztam.
-
Major Lion
senior tag
Az, bar egyre inkabb azt latom hogy az otthoni online piacter/csomagszallitas eleg szar, en meg ennyi panaszkodast nem lattam mint ebben a topikban, igaz en nem Mo-n elek. Nekem nem volt meg gondom fizetessel, vagy meg nem erkezett csomaggal, itt minden sarkon van csomagautomata, minden webshop azokat hasznalja, dpd-nek, dhl-nek is van, de nem ok a legnagyobbak, hanem allegro es inpost. Ritkan kerem a szemelyes atvetelt, max akkor ha tul nagy a csomag. Csalo boltok biztos itt is vannak, de szerintem eleg lamanak kell lenni ahhoz hogy onnan rendeljen az ember, ha meg megis sikerul es pl Allegro-n keresztul akkor ok biztos visszaterik az arat, ali-rol nem tudok nyilatkozni, mert meg soha nem rendeltem onnan es valoszinu nem is fogok.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
sb
veterán
válasz Major Lion #85929 üzenetére
És SOHA NE MONDD, HOGY SOHA.
Totál hülyeség az általánosítás, 100000 dologból kimarad az ember egy teljesen fals logikai következtetéssel. Van ahol működik simán az előre utalás. Meg sok más minden is. A világ nagyobbik részén, ugyanis elég sok mindennek a bizalom az alapja. A gazdaságban, kereskedelemben meg kb. mindennek. Sarkos példával máshol meg az utcán is megölnek 10 EUR-ért... aki máshoz próbál alkalmazkodni mint a valós helyzet az nettó önszívatás.
Tegnap rendeltem aliexpress-ről, nem láttam utánvét opciót, biztos pár mrd ember már át lett verve. Ill. aki igen - mert sok át volt - azoknak nem érte meg szummában. Meg van aki utánvéttel sem vesz Samsung/LG TV-t, mert ők nem "ősi", szakrális TV gyártók. Stb...@HUN_Sector
Jól hangzanak. Bár kicsit fura, hogy azonnal jönnek ilyesmik. A Lego most minden centre lecsap úgy látom.@Throme
Nyári SC-k közül két érdekes.
- Dodge Challenger Hellcat
- Porsche 911 GT3 RS@draco31
Rebrickable-ön fent vannak külön, sőt még nagyobb szetteknél is vannak szeparált listák. Nemrég írta valaki nagy örömömre. -
Mauzes
addikt
Feljön néha, hogy nehézkes kiállítva tárolni a moduláris sorozatot. Van rá megoldás
-
Crus
őstag
válasz HUN_Sector #85926 üzenetére
Ezekről ha lesz kép dobjátok be akár mótvá' is, mert pontosan az a téma, amiért odavagyok. Creator várból van itt vagy 5, a Kísértetkastélyt meg motorizáltam is
-
Throme
veterán
Jól sejtem, hogy ez creator 3in1 kategória?
Nem láttam még képet ezekről, végre gondolnak a vékonyabb pénztárcával rendelkezőkre .
Teljesen elégedett vagyok a 31120 várral.
Ugyanígy a kalózhajóval is.Kíváncsian várom a bemutatókat.
-
draco31
veterán
Bricklink-en nincs olyan opció, hogy a duplás SP szetteknél kiválasztom, hogy csak az egyik kocsi alkatrészlistáját mutassa?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
bordi10
senior tag
Nincsenek ilyen sorszámú legók.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
HUN_Sector
őstag
Creator 31168
Középkori lovagi kastély
120 dollár31167
Kísértetkastély
90 dollár -
Vistaboy
veterán
Ahogy azt már nem egyszer elmondtuk, és mindenhová le van írva:
- SOSEM SZABAD ELŐRE UTALNI
Azaz, ha LEGO-t (vagy bármi mást) akarsz venni a neten, mindig utánvéttel kérd. Az a pár ezer forint, amit a szállításért fizetsz, sokkal kevésbé fáj, mintha így járnál. Amelyik bolt nem tudja futárral küldeni, attól nem kell rendelni.
Jó, mondjuk a futárcégek sem állnak manapság a helyzet magaslatán, de azért nem mindegy, hogy egy előre kifizetett csomag tűnik el, vagy sérül meg, mintha olyan, amiért még nem adtál pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Throme
veterán
válasz Mauzes #85901 üzenetére
Várj, én senkit nem akarok meggyőzni!
Nekem a meglátásom.Pl a home alone-ban az tetszik (persze az sincs meg...) többek közt, hogy kinyitható, így betekintést nyersz anélkül, hogy leemelgetnéd az egyes szinteket.
Valószínűleg a kinyithatóság se jó megoldás mindenkinek, mert akkor a zsanérok kidomborodnak a falak síkjaiból. Ilyenek a creator 3in1 szettek közül jó néhány, de itt meg az a gond, hogy a belsejükben túl sok mindent nem lehet látni.Valahogy egyesíteni kéne a két megoldást, legalább is nekem az lenne a jó.
-
Djuree
félisten
Pedig nyugodtan megrendelhetted volna webshopból vagy akárhonnan és utána vernyákolhattál volna a doboz miatt ha sérül szállítás közben. Így sokkal ésszerűbb lett volna.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
-
RapaNui1
aktív tag
Még nem dőlt el teljesen, de kb ennyit a gwp-k sorsáról. A retro lemezjátszó, mivel mind a gyerkőc mind én lemezjátszó pártiak vagyunk lehet a családban marad, legalább is most hogy a párom meglátta kérdezte mennyiért lehet eladni. Mondom neki jelenleg kb 10-12 ezer. Azt mondja annyiért el ne adjam és lehet igaza is van, marha jól néz ki. A vonat lehet karácsonyi ajándék lesz a szomszéd kölyöknek, egyébként is jön holnap aztán állunk neki a D&D szettnek, a mentőcsónakon meg erősen gondolkodom hogy 15 ezerért inkább marad a hajó mellett. Maradt 1db pontos szettem a Barracuda Seas, ahhoz bevárom az iránytűt aztán meglátjuk. Na ennyit az árcsökkentésről.
-
42177-re van nost valahol jo deal?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
mocsyvitya99
csendes tag
Bravo storeból rendelhető a fortniteos bus ha valaki keresné . Remélem karácsonyig ideér.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz HUN_Sector #85910 üzenetére
Köszi, meg is tudtam rendelni
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Vettünk egy használt technic készletet és sajnos hiányzik bőle a 39790 cikkszámú keret.
Magyarországról be lehet szerezni, vagy csak az ebay játszik? -
M1995
aktív tag
Mikulás szánja karácsonyi dísznek is jó, örültek neki.
14-ért nem is rossz áron amilyen kutyavilág van. (személyesen vettem a doboz miatt)
Nem is tudom melyik szomorúbb a sztoriból:
a csaló bolt
hatóságok semmittevése
az arukereso.hu gyászos hozzáállása
több tízezer, százezer forintot előre kifizető vevőUtóbbi talán a legnagyobb probléma, mert az első háromról nem tehet az ember.
-
RapaNui1
aktív tag
Na meghozta a dpd a csomagom. Ideért minden épségben. El se hiszem.
-
Mauzes
addikt
válasz Throme #85900 üzenetére
Oké, csak az a fura, hogy ez "baj". Ezt valami elvesztegetett költségnek tartod, hogy nem éri meg kifizetni, mert úgy sem látszik?
A szépen kidolgozott belső
- építési élményben sokat hozzáad, és a Lego lényege mégis csak az építés
- ha néha kezed közé kerül a szett, lekapod a szinteket és újra látszik
- ha sose nézed a belsejét, akkor önmagában a külseje is remek a modulárisoknak, ez is elégséges
- az építő/tulajdonos tudatában mindig ott lesz, hogy szépen kidolgozott, ez is egy érzelmi pluszEzen felül jön, hogy a modulárisok egy sorozat részei, összeillenek és fizikailag is összeilleszhetők, együtt pedig többszörözik az esztétikai faktort.
Szerintem rengetegen vagyunk, akiknek ez így elég, ez így megéri, és a moduláris az egyik kedvenc téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest