Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thomeef
őstag
Ennyit ír:
Shipping cost will be the lowest amount possible.Flat rate boxes will only be used if it benefits the buyer! We are not trying to make money off of shipping charges and will refund the difference, if actual shipping is at least $.51 less than what we quote you in the invoice!
Minimum shipping charge is $2.00 for domestic and $6.16 for international.
-
thomeef
őstag
Szerintetek érdemes bricklinkről 7965-et rendelni? Majdnem fele ár a fullos készlet mint itthon. Csak hát Usa, meg hát nem tudom mennyire megbízható ha ennyire olcsó...
-
kingabo
őstag
válasz
AeSDé Team #2084 üzenetére
Én egyetemen programotam rá, igaz nem a gyári cuccal, hanem javában (LeJOS).
Mint minden Legonál, itt is a fantázia szab határt (meg a pénztárca!). Mi fa lécekből építettünk egy labirintust, és robotnak ezt kellett bejárnia, feltérképeznie. (kb minden második beadandó alapja ez volt, eltérések a megvalósításokban vagy apróbb 5letekben voltak) A vezérlést és a labirintus térképének kirajzolását notiról / nozin oldottuk meg, bluetooth-on kommunikáltak egymással.Ha használtan veszed: a motorokat ha lehet próbáld ki! A sok, esetleg nem megfelelő használat eléggé meg tudja gyötörni őket sajnos. Pl: a motorok azonos bemenetre nem ugyanannyit fordulnak el, így a robot nem egyenesen, hanem kanyarodva fog menni.
-
Brumi
senior tag
válasz
R3ĐßuŁŁ #2086 üzenetére
De lehet, hogy valakinek pont az kell, és a szűk kínálat miatt megveszi. Most csak 5-600 euró körüli ajánlatok vannak fent. Ha nem kajára kell a pénz, akkor tartani fogja, nem romlik meg. Anno én is drágán adtam el a kocsimat, mert kivártam míg jön az az 1 vevő, aki kifizeti érte a megadott árat.
Sok olyan készlet van, ami tetszik, de annyira nem vagyok fanatikus, hogy horror összeget kifizessek érte. Pont ezért álltam le a régi készletek vásárlásával.A Taj Mahalhoz gratula, az sem gyerekjáték
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Hát igen. Pár készletnél csak reménykedni lehet, hogy valaki megunja és értelmes áron el akarja adni, mert nem akar rajta ülni hónapokat. Azért a vonatért az eladója szerintem soha nem fog 130at kapni, de 100at se. Annyi pénzért nagyobb ritkaságokat is lehet szerezni, de ki tudja.
Apropó frissítem egy régebbi hozzászólásomat. Mégis lesz szerencsére Taj Mahal, csak az eladó el van havazva azért csúszik
-
Brumi
senior tag
Komolyan mondom, ezt a fórumot terápiás céllal is jó olvasni. Eddig rossz érzésem volt, hogy sokat költök LEGO-ra, de a hozzászólásokat olvasva én sehol nem vagyok
Amikor kiadtok SW készletekre többszázezer forintot...
Ilyenkor örülök, hogy az SW hidegen hagy, még a filmeket sem láttam...
Egyébként az korábban előkerült, hogy a BL-en és sok helyen csak nepperek árulják a cuccokat jó drágán. De mit ér az, ha azt mondjátok valamire, hogy a felét éri csak, ha egyébként olyan áron nem lehet beszerezni? A piaci ár az, amin meg tudjátok venni, nem?
Kinéztünk egy pár éves karácsonyi vonat készletet, amit 100-130k körül adnak, eredeti ára 30k körül volt. Hiába mondom, hogy ez túl sok, ha olcsóbban nem lehet beszerezni. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok kreatív fórumozók!
Mostanában elkezdtek érdekelni a Mindstorms robotok. Régen rengeteget legóztam, de pár éve már a padláson tartom a kockákat, nem igazán játszottam az utóbbi időben. Így viszont újra elővennék mindent, ráadásul a programozásba is bevezetést nyernék, ebbe az irányba szándékozom egyetemen tovább tanulni.
A kérdésem leginkább az lenne, hogy szerintetek mennyire éri meg egy EV3-as csomag? Persze csak használtan. Sokkal jobb az előző 2 verziónál, vagy kezdésnek elég lenne használtan beszerezni egy első vagy második generációs változatot? Milyen piacokon érdemes utána nézni? Például jófogáson alig találni ilyeneket, van olyan online legó bolt ahol használt cuccokkal foglalkoznak, és ilyen készletes is megtalálhatók?Van itt olyan aki nagyon mélyen elmerült a NXT világában? Kíváncsi lennék pár személyes tapasztalatra
Várom a válaszokat
-
LÁZ
Topikgazda
-
Gondwana
addikt
-
sagesz93
addikt
válasz
batai15 #2067 üzenetére
Rendes autók inkább a creatorban vannak:
10k alatt:
31024 - LEGO Creator Dübörgő erő
31006 - LEGO Országúti versenygépA markoló amúgy marha jó a technicből 10k alatt. Tud sok mindent. Nekem is itt virít a polcon
A hot rod meg egy egész autószerű dolog a technic vonalon, ha újat akarsz. (Na meg a B verziója is az) -
válasz
R3ĐßuŁŁ #2060 üzenetére
420 euro, de ez legos ár. és elvileg vip pontot is kapok utána. lett volna 399 euroért is, de az valami osztrák üzlet volt, aminek idén nem is született értékelése. inkább kihagytam
és egyre kacifántosabb árakon találom a hálálcsillagot. ha igy megy fel az ára, fel sem bontom a dobozt -
batai15
félisten
sziasztok, lego technik épitgetéssel kapcsolatban mivel érdemes kezdeni? amiből pl több mindent össze lehetne rakni, és az ára sem vészes. Köszi!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Közben nekem is megérkezett ma a Tumbler. Szép nagy doboz ahogy kell ! Zsír
-
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
A taj mahalos srác nem akar válaszolni az üzeneteimre. Elsején leütöttem a készletet, azóta persze belépett már bricklinkre, de nem reagál. Korrekt srác
Remélem csak elutazott és egy ismerős kezeli a boltot addig....
-
LÁZ
Topikgazda
Közérdekű info, akit érint, a 1818.postban jelzett legókból egyelőre nem lesz semmi, a tulaj meggondolta magát, és úgy gondolta, hogy a +10030al együtt biztosan talál embert, aki 400at fizet az egészért, sok szerencsét kivántam neki, és várom a fejleményeket.
Minden érintettől bocsánatot kérek
-
Pötyi
őstag
Amikor tömegközlekedve vittem haza a 42025-ös Technic repülőt, akkor kétféle ember nézte meg tágra nyílt szemmel a dobozt: a kisfiúk és a 30-40 év közti pasik.
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
Keresek Budapesten kettő darab Ninjago fekete Ninja fejfedőt (Cole figurához való)
Köszönöm!
-
Fr0z3n
őstag
Jó döntés. Itt is a közelben árul egy srác olyan 2,5 kilónyit. De hiába kérem, baszik képet feltenni
Pedig még érte is mennék ha látnám. Csak poénból nem autókáznék 1,5 órát.
Szerk.: Napi poén. Fészbuk csoportban egy fószer 1500 ft/kg áron venne. Ki az a láma aki elad neki?
Ráadásul kommentbe még oda is írja, hogy az értékesebb elemeket eladásra szánja. Há' nóórmális (Margit)?
-
LÁZ
Topikgazda
ilyenek ezek az ucs dobozok, én anno amikor megkaptam a 10030at (szegedi borfesztre hozta ki az ismerős, aki intézte), hazafele mindenki engem nézett, én meg siettem, hogy hamar letegyem, mert kb 25 kiló volt, de annyira nem volt jó a fogása, hogy kilométereken át cipeljem.
aztán pesten dettó, költözéskor a dobozába is pakoltam, a várban megint állva pisilt mindenki, de megnyugtattam őket, hogy már összeraktam, csak a doboz lett újrahasznositva
-
Szép nagy ennek a Tumbler-nek a doboza. Alig húztam haza.
-
sagesz93
addikt
Sziasztok
Esetleg valakinek innen megvan a lego 3862 harry potter társasjáték?
Lenne pár kérdésem attól akinek megvan, a játékszabályt illetően, mert sajna magyar nincs hozzá hivatalosan. -
Napfénysüti
nagyúr
-
Kaptam az előbb egy levelet.
Átvehető a tumbler-em.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Hohóó ! Micsoda készlet. Must have ez is
-
Gondwana
addikt
Az első szetem egy 6850 volt még '89-ből, pár éve láttam egy ugyanilyent bolhapiacon aprópénzért, hát megvettem. Melóhelyen az asztalom felett gányolva fúrták a lyukat a hálókábelnek (kb. 5x7cm rész levált), úgyhogy csákányt tettem a minifig kezébe és beletoltam a lábait a lyukba. Ez mondjuk, már nem a klasszikus Benny the spaceman, ennek már van sötétkék sisakrostélya is.
Offtopic rögzítésre más is használ LEGO kockákat innen? (fogkefét, borotvát falon tartani tökéletes, egy befőttesgumival rárögzítem a fogkefe, borotva, fésű nyelére, egy-egy másikat meg szilikonnal felragasztottam a falra. Az autó műszerfalára is jutott pár, amik telefont, headsetet, napszemüvegtokot tartanak.)
-
LÁZ
Topikgazda
na, az ámerikai vip-eknek is jó dolguk van
-
LÁZ
Topikgazda
nálam lehet lesz 10030, 200 körül, a dinós cucc lehet valós, mert vhol olvastam, hogy jön egy jurassic sorozat is.
ps. bocs mindenkitől, de egyelőre elérhetetlen a kölök lego ügyben, a napokban kideritem mi a helyzet az apróságokkal, lesz a pakkban egy Venator, és egy ucs AT-ST is, ha már összejön.
-
thomeef
őstag
válasz
R3ĐßuŁŁ #2007 üzenetére
Én is SW lego gyűjtő vagyok, de szerintem az új halálcsillag kicsit gagyi lett, szerintem ha nem lenne hozzá ennyi kultikus figura feléért sem tudnák eladni. Lehet hogy gyűjtői darab, de engem spec nem vett rá a lélek 6 év alatt hogy beszerezzem. A szuper csillagromboló sokkal komolyabb szerintem
Mondjuk van egy olyan sanda gyanúm hogy 1-2 éven belül jön az új death star, az már lehet nekem is tetszeni fog
-
válasz
R3ĐßuŁŁ #2013 üzenetére
na jó, de ez bontatlan.
az előbb előszedtem a távirányitós autómat /9398/. előszedtem a sarokból az itthoni szabadidőruháim alól.. hát lassan egy hete rogyadozott a szerencsétlen, mert minden nap dobtam rá valami ruhadarabot. gondoltam nem lesz baja. 1 hete a kasztni a jobb oldalára volt kb folyamatosan borulva. illetve a bukósisiakom doboza van alatta aminek nem egyenes a teteje. kirakta ma asztalra és alig akar kiegyenesedni a kasztni. ezek szerint nem szeretik a legos rugós tagok a folyamatos nagyob terhelést. remélem azért vissza változnak a rugók!
előbb beszéltem asszonykámmal. azt mondta, hogy csak úgy vehetek legót, ha elfelejtem a születésnapi és a karácsonyi ajándékozgatást. és nincs új telefon sem meg kb semmi a közeljövőben.
ezt még meg kell gondolnom -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Arkham Asylum esetleg megvan valakinek? Az még szerintem egy jó befektetés lehet, de hónapok óta 1 jó deal sincs belőle sajnos. Egyébként is tetszetős készlet
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Biztos hogy fel fog menni
Ez is kultusz "építmény" szóval csatlakozik majd pár év múlva a horror árú készletek közé. Nem beszélve a rengeteg figuráról. Szerintem még az ewok village ami nagyon drága lehet később, de ki tudja. Én mindent gyűjtök ami az igazi Star Warsból való (4,5,6). Ezek később a felnőtteknek ugyanúgy rengeteget fog érni
FLx A super star destroyer vagy a "sima" ? Én a super star destroyert szúrtam most ki de nekem 100 sok érte, szerintem lesz olcsóbb is még
-
tegnap megrendeltem a t1-et..
de a mini is nagyon tetszik. sőt még jobban, mint a vw, csak attól félek, hogy a t1-et lassan már nem lehet kapni és lecsúszok róla, mint az unimogról tavaly. egyébként a mininek is sztem most jó az ára. 89€, amazonon 120-125 € mindenkinél.. és egyszerűen csodaszép az az autó! csorog a nyálam ha meglátom.
szombaton asszony akar vásárolni rongyokat magának. majd meglátom mennyit költ és ha szerencsém lesz tudok egy minit is rendelni, hogy egálban legyen a kiadásunkegyébként még 2 készlet ami maradt, mint nyálcsorgató gyönyörűségek. az egyik az újabb halálcsillag - lassan, de biztosan kúszik fel az ára sajnos..
és a másik az unimog. de az is egyre drágább.
-
Mcray
senior tag
Én ezt vettem ma: F-117
6 ezer körűl tudtam volna beszerezni, de véletlen találtam itthon egy ezresért. Igen jól látjátok. Nem Lego, de ennyiért nem hagyom ott.
Nagyon szépen mutat az asztalon
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest