Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz flashpointer #86367 üzenetére
Tévedsz! Mert ez 4-es axle -eket fog kilőni.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Pötyi
őstag
válasz flashpointer #86329 üzenetére
Modellvasutas körökben "sínrefuttató" vagy "sínrevezető" néven ismerik. Ha egy könnyed mozdulattal rátolod a szerelvényt, szépen rávezti a sínre a vonatot, nem kell egyesével igazgatni minden kereket. Megkönnyíti a sínre rakást.
Ebben a készletben csak azért adják, mert nem adtak hozzá komplett pályát, csak négy nyomorult egyenest, ami a peron előtt van. A gyerek tologathatja a vonatot össze-vissza a nappali padlójan, de az állomas elé szépen be tud állni.
QNX is cool!
-
Mozaart
aktív tag
válasz flashpointer #86329 üzenetére
Jatszhatosag. A gyerek a vonattal egyszeruen letudja huzni a szerelvenyt a padlora.
Ha figyelmesebben megnezted volna a nyomtáv szelesedik. Ergo a vonatkereke egyszeruen lejon a sinrol. Ugyanigy vissza is tud menni.
A gyerekszem legalabb ertekelni tudja az innovaciot.Easy-peasy
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Diesel38
tag
válasz flashpointer #86107 üzenetére
Szép emlékek. Mondhattad, hogy ufo köpet. Elméletileg benne van 6900 is. Szép széria volt.
[ Szerkesztve ]
-
umek
tag
válasz flashpointer #85427 üzenetére
Itt elcsípheted (mondjuk az komoly, hogy az eiffel mennyire kicsinek tűnik emellett a monstrum mellett. ):
Légy korrekt.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz flashpointer #85441 üzenetére
Meg jó hogy a HP vonalat elengedtem. Érdekes hogy még az új szetteket se tudtam eladni nemhogy a bontott egyszer összerakottat.
Egyedül a gyűjtői kiadásokra vagyok már csak kiváncsi, de azokra is csak az összerakás végett. Meg is van az Odú.Én a pontjaimat ellőttem a Barracuda Seas ici-pici hajócskára. Majd meglátjuk mennyire volt ez jó döntés.
-
balint82
senior tag
-
Crus
őstag
válasz flashpointer #85054 üzenetére
Remélem komolyan gondolják, mert viccnek durva lenne.
Ezek amúgy ilyenkor megnézik a többit, vagy a ChatGPT dobta ki az eredményt?
Ha valaki véletlenül nem tudná, hogy melyek közül választották ki ezt az izét...
Így ez se...
... és ez se bizonyult az Alis vacak szintű műanyag köveknél jobbnak. Pffff.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Bencus88
nagyúr
Sajnálom hogy ez nyert, 10szer jobb készletek voltak mellette
-
Egesz jo, botanical utan johet a mineral szeria is
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
ssgk
aktív tag
Szerintem ez nagyon ötletes. Élőbe is jól néz-e ki arra kíváncsi vagyok.
-
Vistaboy
veterán
válasz flashpointer #84907 üzenetére
Ez a Tallneck mellé állítva esetleg elmegy, de csinálhattak volna rendes diorámát mellé, nem csak ilyen különálló apróságokat.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Crus
őstag
Ez idehaza egész hamar lesz majd 15k körül, akkor majd behúzzuk. Nem egy nagy durranás, de talán, ha sokan vesszük lesz Thunderjaw.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
haaat...egyreszt orulok, hogy van folytatas, mert tok jo az elso keszlet, de nagyon letekerték az életkort
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Djuree
félisten
válasz flashpointer #84618 üzenetére
Egy hordozó 2-3x akkora.
Egy nagyobb romboló akkora kb vagy egy cirkáló...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Tony21
tag
válasz flashpointer #84618 üzenetére
Annál még a kezdetlegesek is hosszabbak voltak, egy modern hordozó meg 300+ méter
-
HUN_Sector
őstag
válasz flashpointer #84611 üzenetére
Negyede ha nagyon nagyon hivatalosak akarunk lenni.
Lego: 80 cm hosszú, 47 cm magas, és 24 cm széles
Igazi: 124.38 méter hosszú, 23,62 méter szélesMinifig méret: 16 mm széles, 40 mm magas
Átlagos 19. századi ember méret: 400 mm széles, 170 mm magasAz igazi hajón így kis híján 60 ember fér el egymás mellett. 318 egymás mögött.
A lego hajón 15 minifigura fér el egymás mellett. 50 egymás mögött. (hosszban hatoda az arány)Szóval lehet az arányokkal is van gond.
-
Đusty
addikt
-
RapaNui1
aktív tag
válasz flashpointer #84435 üzenetére
Bocsi, köszi
-
Warton
őstag
válasz flashpointer #83794 üzenetére
Lehet, hogy egy kicsit kemény voltam a "körítésben", amúgy külsőre tetszik a modell, viszont a belsejébe azért tényleg lehetett volna tenni ezt-azt. Az első kerék rugózására meg közben rájöttem, hogy a készítőnek az lehetett a gondja, hogy a felfüggesztés legalacsonyabb pontja és a motorháztető között ~5,5 pötty távolság van, ahova nyilván nem fér be a standard 6,5-ös rugó, amit csak kb. 6-osra lehet összenyomni.
Méretarány miatt melléraktam egy Fordot.
Közben nem hagyott nyugodni a dolog és kitaláltam, hogy mi lenne, ha a rugókat ferdén tennénk be, akkor simán elférne. Úgyhogy kicsit kibeleztem szegénykét.
Jobb oldalt a saját megoldás, bal oldalt a "gyári".Kompromisszummentes linux gaming.
-
Mozaart
aktív tag
válasz flashpointer #83769 üzenetére
A modell merataranyat nem mondta a kollega. De ja valoszinu egy 6 stud szeles City design. : )
-
Llew
senior tag
válasz flashpointer #83555 üzenetére
Akkor gobdolom nem Mo-ra, mert ide en meg nem talalkoztam amazonos ingyen szallitassal. De azzal is csak ~3000 olcsóbb az ÁK legolcsobbtól.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
hami85
tag
válasz flashpointer #81410 üzenetére
Én normal Mastercarddal szoktam, azzal is megy gond nélkül.
-
Djuree
félisten
válasz flashpointer #81408 üzenetére
legonak miért paypallal fizetsz? legnagyobb hülyeség…
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
flashpointer
őstag
válasz flashpointer #81306 üzenetére
na kozben sikerult vegre megrendelni a szigetet, a tobbi kifizetes meg elakadt a lego oldalan ugyhogy visszajelzes nelkul egyelore nem teljesitettnek tunio a paypal reszerol.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz flashpointer #81301 üzenetére
oldal frissítés, másik böngésző?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
flashpointer
őstag
válasz flashpointer #81297 üzenetére
aha jo tizszer ranyomtam tizszer hibat irt ki de levonta de megrendelni egyszer sem sikerult mert a kosarban meg bennevan...
-
hami85
tag
válasz flashpointer #81294 üzenetére
Nálam minden rendben ment fizetéssel.
-
petya86
tag
válasz flashpointer #81294 üzenetére
PayPal-lal fizettem, nem volt gond.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz flashpointer #81233 üzenetére
elvben kéne, mert az alap listázó felület a bricklink (1 regisztráció talán nem akkora probléma), de legutóbb is az volt, hogy letérdelt a bricklink, ergó se előre se hátra, aztán többen belinkelték a direkt sah-os elérést, és sztem én is úgy rendeltem meg...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz flashpointer #81230 üzenetére
paypal is ok, mert fizetéskor átirányít a sahba, és effektív onnan tudod kifizetni, ahogy a többi esetleges sah-os vásárlást, és már a szerencsére rájöttek legoék, hogy paypal is létezik, úgyhogy fizetni is tudsz majd.
-
Throme
veterán
válasz flashpointer #81096 üzenetére
sajnos igen. Nem sokáig lehet gyönyörködni a pormentességben.
ez egy ilyen szélmalom harc. -
RapaNui1
aktív tag
válasz flashpointer #81013 üzenetére
A hófehérke szettben már találkoztam vele
-
apholyon
aktív tag
válasz flashpointer #80553 üzenetére
Gondolom arra céloz, hogy nem volt érdemi akció, aztán gyorsan ki is futott...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Peathee
senior tag
válasz flashpointer #80364 üzenetére
Én több száz km-t költöztem 2021-ben. Ott úgy csináltam, hogy mindent annyira szedtem szét, hogy a saját dobozába beférjen. Igen, mindnek megvan a doboza. És így pakoltuk be azokba a barna költöztető dobozokba. Mind túlélte, de sok azóta is a dobozában maradt félig szétszedett állapotban...
-
Throme
veterán
Műanyag ládákba pl gyümölcsös, megépítve tettem a legókat és személyesen szállítottam A-ból B-be. Nem bíztam költöztetőkre. Az biztos, hogy nem szedtem volna szét, akkor még mindig azt építgetném.
Ha annyira nincs hely, hogy csak szétszedve, zacskózva fér el, akkor úgy, de ebben az esetben is inkább magad szállítsd. szvsz
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Én szédszedtem a sajátjaimat, a gyerekeké szín szerint lett válogatva, mindegyik IKEA zip zacskóba. 4 éve így van, nem sok reményem van. A bontatlan dobozok gondosan becsomagolva egy átmeneti helyen voltak. Most kb. minden a padláson.
Eléggé dicstelen történet sajnos.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Mozaart
aktív tag
válasz flashpointer #79333 üzenetére
Én bementem a Lego Store-ba és ott vettem ilyen dobozból. Egyet. Tescoból hasonló helyről így visszaemlékezve nincsenek is emlékeim hogy onnan vettem volna szettet. Valaha is. Mindig csak nézelődök a soroknál de oda sose jutok el hogy leemeljem a sorról és kosárba tegyem. Persze ha annó találok egy jó áras Dagobah Diorámát be is esik a kivétel.
Meg a koszos szalagra rákell tenned a gyönyörű dobozt. Pfúj.
-
Llew
senior tag
válasz flashpointer #77823 üzenetére
Biztos? A linkedre kattintva rögtön következő videó 1 M darabbal ez
-
Melezor
csendes tag
válasz flashpointer #77754 üzenetére
Nekem 157 (euro)környékén lett meg, illetve a Jézuska hozta szal nem releváns, a kiegészítő pakkra ránézek köszi jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz flashpointer #77754 üzenetére
Ezt eddig nem tudtam, hogy a szikla belseje ki van használva. Mondjuk adja magát a dolog, de sehol se láttam képet róla még.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
balint82
senior tag
-
Gubu0101
veterán
válasz flashpointer #77444 üzenetére
Szombaton voltam,de ott nem volt sajna ahova en jarok.3 hete valtozatlan a keszlet,semmi ertelmeset nem talaltam Kis darabszamu keszletek vannak itt mindenbol.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Llew
senior tag
válasz flashpointer #77444 üzenetére
A kecsek mikatt most már megvárom a középkori falut, ha abban lesz akkor lesz PAB-on is. Egy barbárt meg egy Basilt azért akkor is be kéne húznom, de ma sem mertem zsákbamacskázni a müllerben egy kosárnyi kis QR-esből.
Designer Program Series 4 szettekAz emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Djuree
félisten
válasz flashpointer #77283 üzenetére
pont most fogom rendelni a bluebrixx nimitzet, 6000+ darabos.
ilyen márkám még nincs, kipróbáljuk. írok privit.Crus: igen, sajnos ilyen is van még bőven, én is fogtam már ki ilyet. de vannak bevált márkák nálam, azok eddig mind jók, főleg az újabbak...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz flashpointer #76977 üzenetére
hát én már mindent próbáltam, ha rá van ragadva a por akkor semmi nem viszi le csak ami fizikailag is hozzáér, ecset pl.
ezek a fújókák nem viszik le csak a felső rétegnyi porszemet, bár ezt konkrétan még nem próbáltam amit linkeltél.
persze ahogy írod is kompresszor, de az lefújná az alkatrészeket is.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Jacob Gibbs
tag
válasz flashpointer #76929 üzenetére
Amúgy szerintem is, de a maga nemében nagyon menő
Gyerekemnek majd meg tudom mutatni, hogy honnan hova értek a szettek.
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz flashpointer #76882 üzenetére
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Djuree
félisten
válasz flashpointer #76814 üzenetére
egen, én is az ujrakiadásban reménykedek. kicsit ebben is bizva adtam el, meg mert aránylag jó árat kaptam érte.
-
Djuree
félisten
válasz flashpointer #76803 üzenetére
igen az.
hát a 6 árbóc nélkül amiket helyettesítettem 1 egység magas 2x2x1-es hengerekkel, kb. 80k volt anno sok éve, 6-8 éve. most nemtom mennyire jönne ki, lehet ha lesz idöm meglesem.
az árbócok darabja 15k körül van, azokat nem éri meg megvenni. így hengerekböl ugyanugy néz ki lényegében.
vitorlák eredetiek de abbol is van utángyártott olcsobban.[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz flashpointer #76715 üzenetére
Hat lekozelebb szombaton megyek megint.Majd korbenezek hatha bovul valamit a keszlet meg hatha akcioznak itt is.A batcycle pl kb annyiba kerul mint otthon a tescoban,azt multheten vettem meg otthon.Jo lenne, ha lenne majd valami jo starwars-os szett.Mondjuk lehet majd a 75334-es keszletet megveszem
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
ripla
addikt
válasz flashpointer #76280 üzenetére
LÁZ #76281
Diesel38 #76283Ezt a céget még megpróbálom, kösz. A vitrin már sajnos nem fér el, könyvespolc lett helyette.
Más.
3 nap alatt ideért Csehországból, pontosabban 2, vasárnap délután adtam le a rendelést és félórája kaptam kézhez, ez bizony rekord, ilyen gyorsan még sosem kaptam meg.
Viszont nem gondoltam volna, hogy ez a Phantom II ekkora, konkrétan kétszer nagyobb mint a Jedi Shuttle, így már értem miért kerül kétszer annyiba. Bennem az volt, hogy egyforma méretűek.[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
válasz flashpointer #74045 üzenetére
Nekem rendszeresen xarrá van törve a lays meg a chio is. Át is álltunk a Pringles-re. .
Google Pixel 4a
-
legopingvin
kezdő
válasz flashpointer #72344 üzenetére
Hogy lenne érdemes? Méret? Alkatrésztípus?
Csak mert én is szín szerint szoktam Egy Modulart szedtem szét így legutóbb (2300 db), de még abba is belezavarodtam. -
RapaNui1
aktív tag
válasz flashpointer #72344 üzenetére
Ezzel nem teljesen értek egyet, hisz egy-egy készletben vannak olyan színű elemek melyekből minimális a darabszám értelmetlen lenne fajtánként is szétválogatni őket, de ha már az a kevés különböző fajtájú de egyszínű elem külön van a többitől már sokkal könnyebb a dolog.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz flashpointer #71840 üzenetére
Én is mondtam már a gyereknek, hogy kéne nyomtatni legot, de aut mondta, hogy nem jó, mert nem lesz tökéletes én pedig hiszek neki, ha meg lehetne 3D nyomtatóval tökéletesre oldani már megtettük volna
-
Pötyi
őstag
válasz flashpointer #71686 üzenetére
Ugyamá'! "A könyvelő" c. filmben a gyerek Ben Affleck kábé másfél perc alatt kirakta.
QNX is cool!
-
sb
veterán
válasz flashpointer #68142 üzenetére
Pont azzal akartam nyitni, hogy 35-40k-s játszós szettnek jó lenne. Az illene a 3x MOC-oláshoz is árban.
Azt hittem musthave szett lesz de így nem igazán. Soha nem volt kalózos szettem de félig megvan a nosztalgia/szimpátia a régi szettek felé. Ilyen alapon nem rossz, látszik, hogy tartani akarták a régebbi szett egyszerűségét de azért hozza a ma elvárható kidolgozottsági szintet ahhoz képest. Viszont inkább tematikus, játszós szett szintjén, nem igazán komoly felnőtt szettként.
Gondolom egy, a linkelt moc-okhoz hasonló 4-5k-s elemszámot el akartak kerülni. Lett félkomoly 2.5k... amiből viszont elvisz az alap annyit, hogy ez, ill. az eredeti egyszerűbb forma követéséből végül nem jött ki komoly szett szvsz.
Érzésre két szék közé. 40-50k-ért 1500db-al (akár régi alappal, itt nem érzem, hogy hozzáad az új, épített bármit is) OK lenne. Ahogy ennél jóval részletesebb, komolyabb, 4.5k darabbal 170-ért is talán jobban ütne.
-
flashpointer
őstag
válasz flashpointer #68140 üzenetére
vagy majd ebbol ia 3 at kell venni hogy kijojjon egy jo bazis mocbol...
-
Gizmo86
csendes tag
válasz flashpointer #66736 üzenetére
Harry potter szettek es rendorseg modular.
-
Mozaart
aktív tag
-
Mozaart
aktív tag
válasz flashpointer #66736 üzenetére
Dark Tan a neve. Én gyanitom Harry Potter szettekbol. Az utobbi evekben nagyon sok uj epulet kijott.
Pl a kerites elem > 76387
[ Szerkesztve ]
-
Mozaart
aktív tag
válasz flashpointer #66060 üzenetére
Az új film miatt, ez a Lego nem a klasszikus alapján készült.
Íme a piszí válasz.
“They weren't aiming to cast a Black woman,” said Gray “They were aiming to find the best fit and she was the best fit.” -forrásAT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Throme
veterán
Ez az új irány, fekete Ariel, hobbit, elf (rövid hajjal)....
-
Llew
senior tag
A pc korszak ota
-
geriand76
csendes tag
Az új filmmel újraálmodták a karaktereket. Na meg lehet sokat volt napon.
-
Ciccuka
veterán
válasz flashpointer #65682 üzenetére
Vidiyo az még szerencsére megy (legalábbis 1 hónapja még jó volt).
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
BestBuyTopik
csendes újonc
válasz flashpointer #65146 üzenetére
Én szortimentet akarok venni erre a célre.
Csak el kéne menni praktikerbe obiba korbenezni mi a felhozatal. -
Pötyi
őstag
válasz flashpointer #64640 üzenetére
Azt már réges-rég kinyilatkozta a Lego, hogy liszenszelt témában (többnyire filmek), történelmi készletben lehet fegyver, harci eszköz. Csak önállóan nem. Tehát egy harckocsit, vagy egy harci repülőt egyedül nem.
QNX is cool!
-
Dilikutya
félisten
válasz flashpointer #64640 üzenetére
De, az német repülő. A régi készletekben is volt repülő, teherautó, sőt a 7683-ban még az a csupaszárny bombázó is az első részből (ami egyébként egy nem létező repülő, de létező prototípusból és tervekből összegyúrva).
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
geriand76
csendes tag
válasz flashpointer #64374 üzenetére
Ez király lenne . de félek az árától. 2500 elem mennyit kóstál majd? Talán nem lesz 150, mint a kstély
-
Mauzes
addikt
válasz flashpointer #64195 üzenetére
Mondasz párat? Én pár perc alatt nem nagyon találtam semmi extrát.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz flashpointer #63705 üzenetére
sztem még tart, superbowl még csak most gyün
-
flashpointer
őstag
válasz flashpointer #62832 üzenetére
mai felnotteknek szolo, nem a city meg a hasonloak*
-
PowerBuldog
veterán
válasz flashpointer #54400 üzenetére
2025 decembert írnak. Nem tudom mennyire kőbevésett. [link]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Dilikutya
félisten
válasz flashpointer #54400 üzenetére
A 31120 nem gagyi, de tudni kell helyén kezelni a dolgokat. 1500 darabos szett, az évfordulós vár meg vagy 4000, árban is több mint háromszorosa. Nekem tetszik a 31120, jó megoldások vannak benne, jól is néz ki.
-
törölt tag
válasz flashpointer #54356 üzenetére
Mármint más ostobaságát, mert az illető nem hajlandó utána járni mire költi a pénzét? Nagyon nem nevezném tájékozatlanságnak, hogy valaki megtalál egy online boltot, és itt költi el a pénzét, de másikat már nem hajlandó felkeresni. Itt ugyanis nem arról van szó, hogy ne lenne alternatíva es ezen élősködne a bolt.
De amúgy ez az egész “kezeljük úgy szegény megtévesztett (sic!) vásárlókat mint ha gyerekek lennének” felfogás egy hatalmas agyfsz kategória. És akkor csodálkozunk hogy a Lego is mondhatni azt tesz a vásárlókkal, amit akar.[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
válasz flashpointer #54356 üzenetére
Tulajdonképpen ennyi a lényeg.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
addikt
válasz flashpointer #54031 üzenetére
Nekem az anniversary is tetszik, csak az ár itt nem ugyanannyi, hanem ~140k. Bitang jó szett, nem is kérdés, de ami MOC ebből van az szerintem simán ár/teljesítményben legalább olyan szinten van.
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
ayo
veterán
válasz flashpointer #53742 üzenetére
classic csomagokat mindig érdemes akciósan, ha szeretsz építeni, mert sok dolgot le tudnak fedni, de persze képtelenség 100%-ban, inkább csak jó alapot szolgálnak.
bricklinken lesz lighthouse inventory, vagy lehet már van. azzal meg tudod nézni majd mennyivel drágább lenne, mint bolt. van benne forgó LED, de az kihagyható. neten idővel fel szoktál rakni studio fájlban a készletet összerakva, azon is lehet elemezni, hogy miként lehet máshogy, olcsóbban csinálni v persze inventory ból te is össze tudod rakni, talán az a legjobb, mert akkor jobban megérted, hogy mi miért van úgy.
nem könnyű feladat, főleg elsőre egy ekkora számú szett, én kezdésnek inkább kisebbeket ajánlanék.http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz flashpointer #53735 üzenetére
eléggé. bolti mindig olcsóbb, de ugye ott minden adott. moc nál nagyon körbe kell nézni a boltok listáján, hogy a legjobb árat kapd, 1500 elemnél komoly meló az is. meg ugye vannak arcok, akik építgetnek, de nem zavarja őket, ha egy-egy ritkább elem van a szettben, azokat is érdemes nézni, hogy mivel lehet spórolni, mert sokszor fölöslegesen drága elemeket használnak.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
HUN_Sector
őstag
válasz flashpointer #53735 üzenetére
Általánosságban a MOC mindig legalább kb 2x drágább, mint a készletes
-
Pötyi
őstag
válasz flashpointer #45994 üzenetére
Az kizárt! Mert ha a csimota sznekket zabál összerakás közben, akkor zsíros lesz a kis hurkás ujjacskája és az ujjlenyomatok eltompítják a Lego kockák szép, csillogó fényét..
QNX is cool!
-
Djuree
félisten
válasz flashpointer #40418 üzenetére
de az árak meg tovább nőnek majd.
-
zbundy
aktív tag
válasz flashpointer #37620 üzenetére
Tavaly márciusban jelent meg. Szinte biztos vagyok benne hogy még legalább 2 évig gyártásban marad. Elég népszerű is.
-
Throme
veterán
válasz flashpointer #37605 üzenetére
Nem lóg ki a Lego filozőfiából. Egyik fantázia, a másik valóság.
-
senior tag
válasz flashpointer #37605 üzenetére
Ez nekem is nagyon fura hozzáállás...
-
Lebobgo
újonc
válasz flashpointer #37217 üzenetére
Valószínűleg jobb egy Barracuda Bay. Ami biztosan jobb az 2
Egyik következő projektem biztosan az lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=RghpkmgPjyA
Ami a 2 Creator hajónál nekem nagyon tetszik, hogy a "hajó köteleket " és a vitorlát magamnak kell kivitelezni (nem a fehér Lego elemekből fog álni mint az eredeti szetten, ami nekem kicsit "fura", de 3 az 1-ben szett lévén hasznos.)
A vitorla már szerkesztés alatt. Gyerekeket be lehet vonni, hogy milyen halálfejes képet szerkesszünk a fővitorlára , hogyan színezzük ki, stb. Nekem ez a része is fontos.
Ha már kipróbáltunk több vitorla verziót és az otthoni megoldás még sem meggyőtő, akkor lehet rendelek egy "Aged Canavas" verziót, hogy tényleg jól nézzen ki
https://www.okbrickworks.com/shop/printed-cloth/moc-sails/laser-cut-fabric-sails-for-moc-lady-cutlass-aka-31109/ -
Napfénysüti
nagyúr
válasz flashpointer #36582 üzenetére
Nem szerencsére elég okos kiscsaj tudja hogy nem szabad a szájába venni semmi. Eleinte azért tartottam tőle így természetesen a sima Legókkal csak a felügyeletem mellett játszhatott. De mivel látom is meg érti hogy nem szabad lenyelnie már engedem neki hogy magától is játsszon. Viszont most a Lego helyett kissé a Bruder játékok irányába mozdultunk (imádja a munkagépeket lány létére).
Més que un club!
-
zbundy
aktív tag
válasz flashpointer #34126 üzenetére
Hát én félek,hogy annak is nagy csalódás lesz a vége
-
LÁZ
Topikgazda
válasz flashpointer #33268 üzenetére
ha a filtersben kiválasztod, hogy achieved, akkor egyből listázza azokat amik elérték a 10k-t 😉
-
turikoczka
aktív tag
válasz flashpointer #33268 üzenetére
Borzaszto az az oldal, kihivas megtalalni barmit is.
-
balint82
senior tag
-
Bencus88
nagyúr
válasz flashpointer #31983 üzenetére
65ezer ft jelenleg két üzletben is.
-
tPedro_
őstag
válasz flashpointer #31679 üzenetére
Gondolom max csak átmeneti készlethiány lesz.
De javítsatok ki, ha tévedek, mert akkor instant veszem is. -
Parson
addikt
válasz flashpointer #31555 üzenetére
Miért kell belöle 2?
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Parson
addikt
válasz flashpointer #31155 üzenetére
Nos a legcélravezetöbb megoldás az lenne (és gondolom hasonloan is müködik), hogy egy adott szoftverbe beimportálja az ember a méretarányos felületmodellt, megadja az adott szineket adott felületelemeken, beadja a felhasználható LEGO kockák tipusát, és a szoftver egy automatikus optimálási folyamattal felépiti a testmodellt a lehetséges alkatrészekböl. Én legalábbis vmi ilyesmi úton csinálnám.
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
kbalage2
aktív tag
válasz flashpointer #31155 üzenetére
Jah, van hozzá hipertitkos belsős célszoftver. Persze azért nem egygombos művelet de valóban nem túl kreatív, bár csomó kiállításon turnéznak ilyenekkel nekem sem a szívem csücske ez az építési megoldás.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
adalbert1
veterán
válasz flashpointer #31043 üzenetére
Ez remélem nem lesz igaz:
"The Pirate Ship is entirely brick-built and does not have any cloth sails. The sails themselves use white elements along with black elements to give it detailing."
Jó lenne, ha pár kép is kiszivárogna róla, nehéz elképzelni, hogy lego elemekből készült vitorlákkal jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos cigaretta 🔞
- LEGO klub
- Villanyszerelés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- További aktív témák...
- Canyon Stoic 2 XL
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest