Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz czanga #82793 üzenetére
[lego shop] , lett ott egy bolt a bolton belül, a 7en 10-25% van pár cuccra
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Throme
veterán
Ha volt bocs.
Kockaáruház ad 8% kedvezményt. -
po1son
addikt
Alza akciós Tantive a Róbert Károlyon reggel 8:15kor már elfogyott
Jelenleg rendelni lehet maximum 1 darabot, cserébe lehet kérni bárhová alzaboxba, én is így tettem (szállítást ők állják).STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Dilikutya
félisten
válasz Djuree #82783 üzenetére
Goonies alap ifjúsági kalandfilm a 80-as évekből. Richard Donner rendezte, Chris Colombus és Spielberg írta, főszerepben meg a kis hobbit Sean Austin meg az ifjú Thanos, Josh Brolin.
Mondjuk nekem sem annyira szívem csücske, bírom a fenti urakat, a műfajt is, a 80-as éveket is, de annyira nem ütött nálam nagyot, igaz, erősen felnőtt fejjel láttam először. Bár ez nem szokott gondot okozni.
Gizmo meg a Szörnyecskék / Gremlins egyik címszereplője. Ne érje víz, ne adj neki éjfél után enni... . Szórakoztató horror-vígjáték, szintén Chris Colombus írta, Joe Dante rendezte, akinek szintén köszönhetünk pár kultfilmet ebből az időből. Ezt már jobban szeretem. Valami Xbox játékhoz volt is a filmből figura, itthon nem forgalmazták, Bricklinken 4-6 ezer körül mozog. Egyszer lehet rászánom magam.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
RapaNui1
aktív tag
válasz koncsik #82784 üzenetére
Én egyikről sem. A Gizmo szett viszont még tetszene is, csak ne egy szimpla figura lenne bár nem tudom abból a filmből mi mást lehetett volna legóból összerakni. Bár én nagy Gizmo rajongó voltam még anno a kutyám neve is az volt, mostanra eljárt felette az idő és még a nosztalgia faktorral sem tudnak megvenni. A vissza a jövőbe időgép azt mondom még igen, de a gizmóval mi a fenét lehet kezdeni?
-
Crus
őstag
válasz Tyler Durden #82780 üzenetére
Ez nem lesz 2 forint gyerekek... D&D valóban must have, én is behúztam már korábban :-)
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
petya86
tag
Nekem sem kedvenc egyik sem, a Goonies filmet kb fél éve néztem meg újra, és szerintem szörnyű, csak a nosztalgiafaktor van meg benne, de mint film szenvedős. Ettől függetlenül lehet belőle érdekes készlet, a figurák között lehet érdekes illetve a hajó tele kinccsel is lehet egy szép model, de persze LEGO úgy is lebutítja
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ne idegelj, hogy ilyen árban lesz, nekem még a D&D kastély sincs meg és az must have, valamint gyerekkorom egyik kedvence a Goonies, bebőgök ha csődbe kell mennem miatta..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Crus
őstag
válasz petya86 #82778 üzenetére
Ez a Goonies lesz vagy 150k úgy látom :-/
Szerencsére nem vagyok végletesen odáig érte... jópofa volt, 2x is láttam, de úgy kb. ennyi.
A Gizmo meg nálam teljesen skip.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
petya86
tag
Jönnek az Ideas The Goonies és Gizmo készletek.
https://ideas.lego.com/blogs/a4ae09b6-0d4c-4307-9da8-3ee9f3d368d6/post/2c75bca8-4192-4a03-a4de-750733ab5868 -
RapaNui1
aktív tag
válasz Balesz1899 #82773 üzenetére
Azért is írtam, hogy nekem , de mivel fogalmam sincs róla hogy mi ez, csak a fotók alapján fura nekem, hogy hol van ebben a 2200db
Most látom Tim Burton fimje. Nem láttam, de amúgy sem vagyok oda a munkásságáért, de attól még másoknak bejöhet, nincs is ezzel semmi probléma.[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
Meg nem olvastam itt vagy csak atporgettem: tarsasjatek szettek, az elso a monkey palace
-
-
Crus
őstag
válasz HUN_Sector #82768 üzenetére
Annyiért vinném szívesen, de, hogy ezert 2x220km-t nem utazok az is biztos :-/
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
60k alatt szóljatok. Köszi.
Ahogy számolgatom lesz ez 59k körül majd, mivel nem lesz egy túl népszerű készlet, nem egy mai téma. Nekem viszont nagy kedvenc, eredetiben is itt a polcon.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Ez az ecset jó lesz, a drótkefét hanyagolnám.
más
Felkerült a Lidércnyomás szett a Store-ba, 82,490 a vége.
-
Throme
veterán
válasz legopingvin #82761 üzenetére
-
Djuree
félisten
legjobb a sűrített levegő, de óvatosan vele, mert lefújja az alkatrészeket is ha túl közelről nyomatod. nekem csak sűrített levegős spray van, de nem az igazi. inkább ecsettel csinálom, ami szintén nem az igazi. eleinte poroltam, de pár éve már nem, amennyi legóm nekem van ez több napos procedúra lenne, plusz van ami olyan nagy hogy nem is mozgatható egy embernek, a szobában meg nem csinálnám. faluban lakok, nincs túl nagy por az emeleti kisszobámban, ez legalább előnye a falunak, nem nagyon van forgalom ami felverje a port.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
ripla
addikt
Milyen módszerrel takarítjátok a nagy készleteket? A porszívó gondolom nem játszik.
-
Djuree
félisten
válasz lorcsi #82754 üzenetére
hát az enyémek 7 évesek de már nagyon unták a végére, a gyártórészek nem nagyon izgatták őket, volt másik ilyesforma kisgyerek az is nagyon unta már. de mondtuk nekik hogy várják ki nyugodtan a végét mert kapnak ajándékot, ez hatott azért.
szóval szerintem ilyen 7 éves kortól már azért lehet vinni. kisebbet nem biztos.
de ha most jelentkezel akkor is legalább 1,5-2 év mire behívnak. volt ott valaki aki 5 éve jelentkezett.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
mi is abban voltunk, akkor ezekszerint volt más fig is csak kevés eséllyel.
igen az nem tetszett nekünk sem, meg is jegyeztem páromnak hogy lehetne valami füleses megoldás. semmit nem hallottunk.
nem hiszem hogy a legónak ne telne 20 fülesre meg egy mikrofonra...HUN_Sector: ja így ismerős, ott nagy rajongótábora van.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
qky
tag
válasz Djuree #82739 üzenetére
Mi is pénteken voltunk, a reggel 9-es csoportban.
Mi egy Triceratopsz jelmezes rajongót és egy Sprintert kaptunk. A világítós dupló kocka tényleg király.
Maga a gyár így elsőre elég komoly, főleg a fröccsöntő gépek sokasága és ahogy "köpködik" magukból az elemeket.
Ami viszont nem tetszett az az, hogy alig lehetett hallani valamit a hölgy mondandójából a gépek és a fejünk feletti futószalag miatt.40512 - 3,5k/db (2 db)
-
Djuree
félisten
válasz Neurotoxin #82746 üzenetére
már szinte én is csak alternatív mocolok, mindenben lenyomják már a legót. erősen gondolkozok hogy hozok be sok készletet és vállalkozást csinálok (persze gyári legó klón szetteket nem hozok be, azok pusztuljanak). ha megismerik az emberek többet rá se néznek a legóra, én meg gazdag leszek.
az a baj egyedül nem érzem magam ehhez elégnek, nem tudom hogy mennek ezek a dolgok, én csak a rendeléshez/mocoláshoz értek.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz HUN_Sector #82747 üzenetére
ez mi a tosz lenne amúgy? valami kínai transformers?
-
ripla
addikt
válasz Neurotoxin #82746 üzenetére
Jeansversion megvan, nekem is szimpi a lány.
-
HUN_Sector
őstag
Elkezdtem decemberben, akkor volt kb 7 óra építés
Befejeztem tegnap egy kb 5 óra építéssel.Durva mennyi elem maradt az öntvénykereten. De ez valahogy nagyobb kielégülést adott a legonál
-
Neurotoxin
őstag
Ezekre az árakra nincsenek szavak..
@ripla #82738: Az igeen. Amíg léteznek Jeansversion és hasonló YouTuberek (amúgy ajánlom a lány csatornáját), addig ezeknek a készleteknek az árait a Holdig lehet tolni...a szett darabszámát tekintve eléggé vicces, dehát ez van, van akinek erre porcosodik. Látom, beállt a sorba a fizz (by OTP) is....egy OTP-s barátommal beszéltünk erről a webshopos próbálkozásról, ahogy sejtettem, egy minden supportot nélkülöző, raktárkészletek felett sáfárkodó vállalkozás, biztosan jól mutat a portfólióban..
@Warton :Az utóbbi időben inkább átáltam MOC-olásra, alternatív gyártók MOC készletei sokkal inkább megérősebbek a Lego áraival összevetve, főleg, hogy jobb a darabszám/árérték arány és több időre leköt emiatt az építés.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Djuree
félisten
válasz Warton #82743 üzenetére
"Nem feltétlenül kell egyből kifizetni a 40kát, hanem tudod azt csinálni, hogy berendelsz 5káért elemeket, kövi hónapban 15-káért, aztán egyszer csak összeáll a dolog."
Ez nálam nem műxik az a baj, nem bírom ki, 1-2 nap múlva rendelem be a többit.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Crus
őstag
válasz Warton #82743 üzenetére
Igen és teljesen le vagyok döbbenve, hogy ez - már bocsi - izé ennyire kapós. Nekem max 15k-t érne meg, de azt is csak úgy, ha nagyon muszáj. Pedig itt a Rivendell készlet meg egy rakás LOTR relikvia...
A MOC-osok szerintem a Lego műfaj alfái. Én csak ritkán MOC-olok, de a respectem végtelen felétek. A Lego téma csúcsra járatása
-
Warton
őstag
Ezek nem LEGO vásárlók, ezek Gyűrűk Urás vásárlók!
Egyik nap betévedtem egy LEGO boltba és leesett az állam. A gagyi szettek 20káért mennek a kicsit jók 60káért.Egyébként én ezért szeretem a MOC-okat, mert a költségeket tudod időzíteni. Nem feltétlenül kell egyből kifizetni a 40kát, hanem tudod azt csinálni, hogy berendelsz 5káért elemeket, kövi hónapban 15-káért, aztán egyszer csak összeáll a dolog. Lehet ilyen árak mellett a LEGO-nak is lassan be kéne vezetnie az előfizetéses rendszert.
[ Szerkesztve ]
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Crus
őstag
Nagyon probléma a Lego vásárlók hozzáállása is. Azért lehet ennyiért árulni, mert ezek szerint volt aki 60-80k-s áron is vette...
-
Pötyi
őstag
válasz Warton #82734 üzenetére
Hát mondjuk írd be ide, a közösbe, hogy ebből, vagy abból a boltból rendelsz, egy darab, harminc forintos alkatrészre van szükséged, de háromezer a minimál-ár, van-e valaki, aki csatlakozna a rendelésedhez? Határidő eddig, listát kéred excelben erre az ímélcímre, minél többen csatlakoznak, annál többfelé oszlik a szálítási költség, a zsákmány elosztását majd te intézed. Kábé így.
QNX is cool!
-
Djuree
félisten
na pénteken megjártuk a lego gyárat, immár másodjára, kb. 5-6 éve voltam az itteni fórumtársakkal először, akkor még egyedül, most a családdal.
hát azt hittem lesz azóta újdonság, de tök ugyanaz volt.
a végén lehetett építeni egy kis kulcstartót mindenkinek, ez abból állt, hogy egy 8x3-as lila vagy sárga alapra kis 1x1-es alkatrészekből lehetett valamit építeni és azt haza lehetett vinni.
plusz adtak mindenkinek egy minifiget, persze mindenkinek az a nyomorult pisztóriusz volt benne, mert egy karton volt.
gondolom nem véletlen ezt adták, ennél szarabb minifig nem létezik.
legalább a denevér lovag lett volna.
meg adtak mindenkinek egy színváltós világítós duplo kockát, ez mondjuk faxa.
régebben legalább adtak egy kis dobozos készletet, szal inkább visszafejlődött...de legalább van ilyen lehetőség, ez is pozitív.
ja, a sor mellett nem sok fehér embert lehetett látni...valszeg ez is közrejátszik a minőség csökkenésében.
tudtam volna a guide csajtól kellemetleneket kérdezni, de inkább hagytam...
a gyerekeket a sok kirakott szett érdekelte legjobban, meg az iroda tele legóval. mondták is hogy ők ott fognak dolgozni és mérnökök lesznek és ők tervezik majd a legókat.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Az igen.
[link] -
-
LÁZ
Topikgazda
szept 1 200 ojró
szept 1 260 ojró
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Warton
őstag
válasz Throme #82730 üzenetére
Nem meglévő szett, hanem nekem van színek szerint rendezve 5 nagy doboznyi lego (fekete, fehér, szürke, sárga, piros) plusz vannak még dobozok, amik az ún mocsár, tehát sokmindenféle van benne. Ezek ilyen ömlesztett LEGO vásárlásokból, gyerekek által megunt szettekből stb. van. A szitu úgy néz ki, hogy kiválasztottam a modellt, utána rászántam kb. 2-3 hetet, ahogy volt időm, hogy összeszedjem a saját szarjaimból, ami kell, a maradékot meg berendeltem BL-ről. Amúgy ennek hatására a sárga dobozt fel is számoltam már, mert nagyon sok elem ment abból a Darth Vaderbe, meg ebbe is, így beleöntöttem a maradékot a fehér közé.
Hogy témába is vágjak: amúgy a BL-ben az a szopás, amikor már a folyamat végén vagyok és már csak 20 db elem (6 féle) hiányzik és nincs egyetlen szállító sem, akinél minden megvan. Viszont minimum rendelés van beállítva, így nem tudom berendelni. Ekkor muszáj hozzátenni egy snowtroopert, hogy meglegyen a minimál rendelési összeg. Megrendelem az elemeket 600-ért és még hozzá 2000-ért egy snowtroopert, nagy biznisz mondhatom. A snowtrooperek meg csak gyűlnek... Lehet egyszer majd csinálok egy Hoth diorámát, úgyis van egy asztal, amin csak random cuccok vannak.
A fekete rész jah, eléggé kockás így oldalról, lehet érdemes lenne azt is szürkére cserélni. Majd egyszer... soha.
Nem néztem más gyártót, valószínűleg olcsóbb lenne. Tudom, hogy furcsán hangzik, de élvezem ezt a válogatásosdit.
Közben már elkezdtem válogatni a következő modellhez az elemeket, ott már egészen pontosan az elemek 42%-a megvan (BL szerint), külön rakva egy kisebb dobozba.
-
Throme
veterán
válasz Warton #82726 üzenetére
Jó lett.
Ez egy meglévő szett alkatrészeinek felhasználásával készül, vagy 0-ról történt az alkatrész beszerzés/felhasználás?Talán a pilóta fülke "plexi" alatti feketék is lehetnének szürkék, mert így nagyobbnak tűnik az a rész optikailag.
Linket nem csatolok, mert az itt nem férne bele a Lego témakörbe, de egy másik cégnek a mig 29-e csak azért lett patentebb, mert használnak spéci alkatrészeket, ami a Lego-nál nincs (pláne, hogy ezt a vonalat nem támogatják).
#82727Djuree
Miért banolnák?
Cinizmusba mártott vélemény, de nincs benne bántó (én jót mosolyogtam rajta). -
addikt
-
Warton
őstag
És akkor megszakítanám az Alza/Emag reklámokat egy kis tartalommal.
Megépítettem a MIG-29-est. Jelenleg olyan 99%-os, még a felső "gerinc" részen hiányzik 6-7 takaró elem (utolsó képen látszik jobban). Leírás szerint 1:35-ös arány. ~45 x 45 cm, de nem mértem meg precízen.
Néhány kép az építés közbeni állapotokról.
Szerencsére ette a színes elemeket rendesen, úgyhogy a modell 30-40%-a már megvolt a legelején.A repcsi teste eléggé robusztus, viszont a kerekek felfüggesztése nagyon gyenge, úgyhogy arra majd valamit ki kell találni, mert az egész repülő testét kvázi egy-egy pöttynyi rész tartja a kerekeknél és a kerekek rendszeresen összecsukódnak. (Az első kerék direkt fordítva van feltéve, hogy nagyobb legyen a modell stabilitása.)
A leírásban van egy-két kisebb hiba. Pl. 40 lépéssel később írja, hogy csempézzek le egy részt, de addigra már olyan szinten be van építve, hogy nem lehet visszabontás nélkül. Akkor vannak a leírásban lebegő elemek, amik nem kapcsolódnak semmihez csak majd 20 lépés után lesz világos, hogy azokat mi is tartja meg tulajdonképpen. Viszont jelölve vannak azok az elemek, amiknél mindegy a szín, emiatt jár a piros pont. Összességében jó a leírás.
Igazából azt terveztem, hogy majd egy csillárról fogom lelógatni, de annál sokkal súlyosabb modell lett, úgyhogy majd valami polcra fog kerülni inkább.
Köszönöm a figyelmet, folytathatjátok az újságos, rendelős sztorikat.Kompromisszummentes linux gaming.
-
RapaNui1
aktív tag
Hátha érdekes lehet valakinek.
-
Llew
senior tag
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Throme
veterán
válasz HUN_Sector #82719 üzenetére
Ez már jobban hangzik.... egy fokkal.
#82720 sb
Jó, hát abban biztos vagyok, hogy ha én nem veszem meg, attól a Lego ne fog csődbe menni.
Mindent is vesznek, mint a cukrot..... sőt, azért veszek legót néha:
(bubifóliában jött, szóval vagy a csomagolás során, vagy a raktározás során picit meggyűrődött, de nem gond, lehet nem volt ilyen nagy doboza az alzának )
-
sb
veterán
válasz ADAM1337 #82715 üzenetére
40k körül már bőven megérős. Alatta meg ajándék.
Én mostanában megálltam az új vásárlást, bár felmerült pár esetben, de sikerült elkerülni.
Némi építgetés volt itthon a gyerekekkel nálunk is.
Össze lett rakva a 31130 - Elsüllyedt kincs küldetés és a 31139 - Otthonos ház.
Utóbbi hozta amit várható volt, az előbbi többet. Kis Creator 3in1 készlet létére igencsak trükkös építési megoldások voltak benne. -
Throme
veterán
Ha volt már bocs...
Nézem a Kockásember videóját a Kockamorzsáról és felnézve a weboldalukra a megjelenő szettek közt ezt olvasom:
"Megjelenés: Október 1. 10339: Téli Hőlégballonos Utazás
Ár: $100
Elemszám: 1.440 db."Nem lehet tudni mennyire pletyka, de máshol is látom már ezt a szettszámot.
Első blikkre ez nem nagyon érdekel, de persze megvárom a megjelenést....
-
ripla
addikt
Most szerény voltam, csak C-3PO-t vettem meg R2-D2 mellé, hogy meglegyen a páros.
Lego oldalról, kuponos kedvezménnyel volt 45 pénz a vége, ingyen szállítással.[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Ezt a posztot nem kellett volna megnéznem.
Nálunk még csak kérés volt a sárkány, korábban "tudományosan végignéztem" (10 perc scroll ) milyen korábbi sárkányok voltak, melyik lenne a legjobb választás. Itt a válasz: jöhet mind. Szép kis gyűjtemény!@ADAM1337
Klassz lett. Akciózzák rendesen a Dreamzzz cuccokat, sztem nálunk is lesz elcsábulás jó árakon mert ötletes kis szettek lettek. A cápahajó különösen. -
ADAM1337
nagyúr
válasz HUN_Sector #82707 üzenetére
-
Throme
veterán
Cuki ez a ki szett, de én emag partnertől nem mernék vásárolni.
1x megtörtént és igaz nem volt semmi gond, de ha gond van, akkor átirányítanak hozzájuk.#82708 Warton
Ahogy írod a stud-os felületek nekem sem tetszenek igazán a sisakokon. -
Djuree
félisten
eredeti árra ki van rakva 31.000 ...hogy rohadnának meg, sose volt annyi, a magyar mentalitás, basszunk át mindenkit is, a saját anyánkat is, csak pénz legyen!
-
Warton
őstag
Végre beérkezett az utolsó 3 hiányzó elem BL-ről, úgyhogy ez is elkészült.
Közben megvettem az újságosnál én is a DV figurát, amit ráraktam a szoborra, csak a méretarány kedvéért.Összességében a MOC-ról: hellyel közel elég stabilan áll, a nyakánál egy picit gyengébb, onnan lepotyoghatnak elemek, illetve most néztem, hogy hátul az oldalsó, felső vállrésznél is eléggé véleményes kapcsolódások vannak.
Ha valakinek meg van a fej akkor szerintem érdemes belefeccölni azt a kis plusz pénzt, hogy kicsit jobban kinéző modellt kapjon. A leírást a nagy rendelgetések előtt feltétlenül tanulmányozza, mert sok elemnél nem számít a szín, ez a modell is belül nagyon csiricsáré, tele rágott elemekkel és egyéb borzalmakkal. Meg vannak olyanok is, hogy a leírás két négyes elemet kér, de igazánól az 1x8-as is jó, ha esetleg olyan van.Ami igazából az eredeti modellben nem tetszett az a studos fej, úgyhogy most elkezdtem már simítgatni csempékkel, de sajnos kifogytam a fekete színű csempékből. Majd egyszer lehet jelentkezem még ezzel, ha kész lesz.
Nézegettem a többi fejet, a stormtrooper tetszik, de irreálisan magas áron van, a többi nem tetszik annyira. Ha lenne snowtrooper arra befizetnék, de addig marad ez.
-
HUN_Sector
őstag
Dreamzzz teknőcautó emag partnertől, ingyen szállítással és jó áron.
[link]
Ritkán ilyen is van -
Throme
veterán
válasz Corleone33 #82703 üzenetére
... na igen, a kockaváros az egyik ilyen megosztó.
Nekem se (#82705Crus mellett) volt velük gondom. Annyi, hogy előfordult a 7 napos átfutási idő, igaz én előre fizettem és lehet ilyenkor ráérősebbre veszik a figurátVisszaemlékezve inkább a probléma/reklamáció kezelésük az, ami problémás.
Ilyen nekem nem volt, nem küldtem még vissza semmit. -
Crus
őstag
válasz Corleone33 #82703 üzenetére
Kockavárostól eddig olyan 8 készletem van. Egyik esetben volt vagy 3 nap mire kiszállították a terméket, jellemzően max 2 nap volt. Minden esetben kifogástalan csomagolásban érkeztek dobozok.
Le merjem írni, hogy fizettem náluk minden rendelés esetében, vagy már tudjátok?
-
Corleone33
senior tag
válasz draco31 #82702 üzenetére
Kocka.hu/Kockaáruhàz és társait bátran tudom ajànlani a szokásos Lego.hu mellett
*Viszont Kockavárost messze kerüld el *
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
draco31
veterán
Sokat olvasgattam itt, melyik bolt megbízható mostanság, végül a kocka.hu-t választottam. Nagyjából 24 órája rendeltem meg a cserepes virágok szettet, és egy kulcstartót, pár perce ment el a futár. Így tesó szülinapi aji pipa.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest