Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
Ha valakinek ilyen fétise van 99 ezerért van fent a jófogáson egy Barad-dúr készlet figurák nélkül.
-
RapaNui1
aktív tag
-
Hardrada
újonc
válasz
nyul105 #85678 üzenetére
Hasonló cipőben vagyok, az én 23-ai S@H rendelésem nyomkövetés szerint 26-án megpróbálták sikertelenül betenni az automatába (valószínűleg tele volt). Értesítés gyak. nulla. Egyedül 23-án kaptam emailt a csomagszámmal, amikor bekerült a rendszerükbe a csomag. Azóta abszolút semmi.
Telefonszámukon az esetek 99%-ban azonnal automatikusan bontják a vonalat, ha nem, akkor minimum 15+ percig várakoztatnak. 27-én küldött e-mailre nem válaszoltak még. 28-án sikerült egyszer elérnem őket telefonon, akkor azt ígérte az ügyfélszolgálat, hogy aznap ismét megkísérlik a kiszállítást, de ez nem történt meg. Holnap most már kimegyek a helyi depójukba, mert félek hogy végleg elvész a csomag, vagy visszaküldik. Nálunk napi 2x2 órában van nyitva, akkor elvileg lehet menni elakadt csomagért.
Legot nem kerestem még, szerintem ők ezzel semmit nem tudnak csinálni ebben a fázisban. Gondolom, ha nem lesz meg a csomag, akkor szó nélküli visszatérítik az árát, de az Eldorado Fortress van benne, szóval nem igazán szeretném, hogy erre kerüljön a sor.
-
Throme
veterán
Ezekre a szállítási gondokra:
- Fixa ideám, hogy nem mindegy hol laksz, így milyen csapat foglalkozik a csomagod kézbesítésével, adott cégnél
- mostanában azért megemelkedtek a kiszállítások, nem csak legó fronton, nem csoda, ha van zűrzavar.
Első s@h rendelésem nekem is rendben megjött már. Ma megkaptam a rendelt kockákat is borítékban.
Úton a második s@h rendelésem.
dpd ... egyelőre megjött minden. Lehet 100km arrébb már enném én is a kefét... -
-
petya86
tag
Allegro-val kapcsolatban: Nekem is volt kb 9 rendelésem az elmúlt időszakban, de mind az allegro-n belül a MallShop-tól. Tökéletes csomagolásban érkeztek meg, ExpressOne által Alza automatába kézbestve.
Bravostore: Ma indult el Packetával csomagom, elvileg ZBOX-ba, gyakorlatilag nem vagyok benne biztos, hogy be fog férni. Ilyenkor elvileg valami közeli csomagpont üzletbe fogják letenni. -
czanga
őstag
válasz
tPedro_ #85677 üzenetére
2db LEGO Szat Wars csomagom tűnt el pont a napokban, egyben kb 55k értékben. Szintén packeta, Allegro rendelés. Ma adtam be kérvényt. (A Posta pedig egy Adidas cipőmet nyúlta le.)
Véleményem szerint lopják a csomagokat. Megrázza... ha zörög, meg van az ajándéka Pistikének...A csomagelőzmény sem valami bizalomgerjesztő.
Én hülye mertem rendelni, mert Mall.hu-tól rendeltem még november elején, (ami ugye Allegro már), és gond nélkül megérkezett Packeta automatába...
-
RapaNui1
aktív tag
Én most rendeltem 4 dolgot de nem lego, 1 gls automatába, 3 házhoz szállítással azt hiszem posta mpl. Mind a 4 utánvéttel. Mostanában nem kockáztatok, ha nem jön meg az se gond majd megrendelem újra vazy máshonnan nem nagyok az árkülömbségek. Hala égnek mifelénk a dpd, gls es posta is ismer már szemelélyesen, engem mindig hívnak, jeleznek írnak és ami a lenyeg eddig még vigyáztak is mindenre.
-
Xboxone40
csendes tag
-
petya86
tag
Az egyik 2025-ös City készlet. Alapvetően nem annyira érdekes, de nem tudom van-e olyan itt, akinek a Matchbox Connectables mond valamit
Az ötlet egy az egyben ugyanaz
-
ssgk
aktív tag
Ez az ARC-170 gyengusz szerintem. City traktor akcióba majd nagyon jó vétel lesz állatok miatt.
A kockafalus DnD minifig 24-es karton az két teljes sor? Vett valaki már ilyet?
-
Warton
őstag
Ezt a KITT-et valaki építette innen, mik voltak a tapasztalatok?
A belseje eléggé kezdetlegesnek tűnik.
-
HUN_Sector
őstag
Megyek ma az intersparhoz. Ha kell valakinek és még van, hozzak 4000 ft-os dreamzzz szörnyet? (Fentebb fotóztam)
-
Llew
senior tag
Mai bejelentésekben jönnek a jövő évi képek mindenfelől.
27-es minifig széria jó képekkel:SW ARC-170
Ez jó lett. Lehetett volna vmi jedi fig megint, de így is kelleni fog. Kíváncsi leszek egy méret összehasonlításra a régive, mert ez kisebbnek tűnik.Visszatér a bárány is. Elég jó kisállatos city készlet, ha valaki nem akar PAB-olni:
De a jövő év a Forma 1 véve lesz a Cityben is a Legonál ahogy nézem.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Melezor #85669 üzenetére
Ha jól emlékszem, többen is írták előtte, hogy van máshol is (amire Te gondolsz, az már az utolsó volt, ez igaz). De azt leszámítva is volt egy rahedli legjobb áras készletük, a teljesség igénye nélkül: Creator vár, Tekis autó, Executor, Papagáj, Madárház, Batmobil, Botanikus kert...
-
sb
veterán
válasz
Zotyipotyi #85665 üzenetére
Igen, egy 56 vs 53-al számoltam. Ha ott is pénz, itt meg több dolog is volt akkor azért jobb kicsit. Mindenesetre csak annyit akartam jelezni, hogy hasonló ár körül már nem volt újdonság, az is lehet, hogy lecsapott rá vki előbb a másik helyen. Vagy s@h-on, ajándékkal még jobban kijött akár és így mire ideértünk már nem maradt rá akkora érdeklődés.
Jó a sünis készlet, még megjelenéskor megvettem, jókat szoktak vele játszani.
-
Zotyipotyi
tag
Gondolkodtam az Alzáson, de az még pont lélektani határ felett volt, itt már elcsábultam.
Legolcsóbb szállítási opció 1099 Ft volt automatába (bár inkább házhozszállítással rendeltem). Alzánál is ugyanúgy lett volna szállítási díj, és automatás Alza-s Legoval már volt rossz tapasztalatom.
Itt meg több Legot is rendeltem, így kvázi a szállítási díj szétoszlik köztük.
Nekem eddig Pepitával nem volt gondom Legos házhozszállításnál (kopp-kopp), meg nem eladni lesznek, hanem kirakni - a Creator kislányomnak, a többi meg nekem -
Crus
őstag
Bricklink.
Látom Shackleton mentőcsónakjából egy kínai arc 37 db.-ot árul. Ez vajon hamisítvány lehet, vagy ekkora nepper, hogy 37 Endurance-t vett?
-
Crus
őstag
-
apholyon
aktív tag
válasz
apholyon #85230 üzenetére
Ezt el is felejtettem leírni, hosszú volt a hétvége... TL;DR: megjött.
Ugye Allegro random lengyel eladótól rendeltem 4k-s kuponnal a kifutott piros-fekete (kicsi) Batmobilt. 20/20 jó értékelés, de nevetséges minőségű képek. Úgy voltam vele, hogy ha átvernek, akkor rápróbálok az Allegro Protect-re, de ahhoz sem fűztem sok reményt, max tanulópénz. Jött az értesítő, hogy foglalták a szállítást, majd a következő, hogy feladták a csomagot, gondoltam ez jó jel. Vártam, nagyjából a megjelölt időpont környékén jött az értesítő, hogy átvehető, de a cím el volt írva. A ház előtt van az automata, mondom megnézem (Packeta egyébként). Kód nyitja, nagy csomag, full nedves, ki van szakadva több helyen (képet majd dobok)... Nah mondom, ha nem egy kő van benne, akkor sem élte túl sérülések nélkül, bár nekem a doboz nem számít, azért nem örültem annyira. Hazahoztam, kibontottam, ekkor jött a meglepetés: olyan f*szán be volt csomagolva, hogy esélye sem volt megsérülni (a Packetas kínzás ellenére sem). A nagy doboz kitöltve "lufival" meg kartonnal, maga a Lego doboz körberagasztva bubifóliával kétszer. Kibontottam, volt rajta egy minimális benyomódás, de ezt leszámítva patika, bontatlan, eredeti készlet. Össze is raktam nagy örömömben. Így ingyen szállítással 10.7k volt.Köszönöm még egyszer RapaNui a tippet!
Jelige: aki mer, az nyer!
-
sb
veterán
válasz
apholyon #85658 üzenetére
Akkor arról lemaradtam.
A vonatra emlékszem, hogy olvastam, bár bevallom azzal se találkoztam, online sem láttam ennyiért (ha nincs készleten akkor is szokott látszódni az ára). Ott a vagonok nem jönnek be, de annyiért a mozdony + épület is megérte volna.Karácsonyi gwp-k:
Most nézem az xls-t, aszerint külön lesz a balerinás és a képkeret.Azt hittem - úgy rémlik tavaly, előtte is úgy volt - hogy egyszerre jön egy kisebb és egy közepes/nagyobb értékű. Mondjuk főleg a balerina érdekes, sztem jól sikerült.
-
Dilikutya
félisten
válasz
HUN_Sector #85648 üzenetére
GWP mikortól? Az a balerinás kéne, az asszony balett-tanár.
-
Warton
őstag
Tavaly vettem meg az Audit, viszont eddig nem volt idő, lehetőség, kedv stb. megépíteni, úgyhogy most a hétvégén sor került erre is.
1. zacskó után:Kapkodtam a fejem a sok újdonságra: új difi, új keréktartó vastag bütykös izé (persze ezek csak nekem újak gondolom).
3. zacskó után már kezdett formája lenni:
Sokszor ki szoktam hagyni a matricákat, most kivételt tettem. Hát ez rengeteg volt, két lapon érkeztek. Nagy része eléggé indokolatlan, csak annyi, hogy legyen egy piros csík a panelen.
Az oldalsó ajtó egy nagy darabban került beszerelésre:
Szerencsére minden a helyére került.
Negatívumok: az oldalsó ajtók nem jönnek be, bár látom, hogy az eredeti is ilyen, szóval... Az első kerékjárati ív vagy annak hiánya nagyon nem tetszik, az ajtó felőli részen nagyon hiányzik nekem valamilyen elem.
Az elején látható matricázott lámpa elég bután néz ki, hátsó lámpa még jelzés szintjén sincs, illetve hiányzik a kormánykerék, de úgy teljesen, nem, hogy bármihez hozzá lenne kötve.Összességében az építési élmény tetszett, a végeredménnyel kapcsolatosan alapvetően pozitív a véleményem, leszámítva a fenti dolgokat. Nagyon tetszik a rugózása a járműnek. A vezetést még nem nagyon tudtam tesztelni.
-
RapaNui1
aktív tag
Tudom hogy volt már, de szerintem nagyon jól sikerült és impozáns, szép darab lett az új Classic Batmobile. Aki esetleg szemezget vele a bravostore-nal szerintem most 44 ezer forintért kihagyhatatlan ajánlat. Nem gondolnám hogy ennél olcsóbb már lenne. Elképzelhető elvétve egy 40 ezres ajánlat, de szerintem nem biztos hogy valaha lemegy annyira az ára főleg ha a forint árfolyamban sem várható javulás, illetve ha a Lego esetleg árat emel.
-
sb
veterán
válasz
Zotyipotyi #85649 üzenetére
A Discovery szállítással már 53-54, 1-2 hete folyamatosan volt az Alzán 56-ért, most vip/bf-en s@h 65, de dupla pont, gwp-kkel az se volt rossz, sőt.
@apholyon
71456 hol volt 5k? -
Crus
őstag
válasz
Nálam maga a Pepita a gond sajna. Főleg Lego csomagolás témában nem sok jót hallottam róluk (nem csak itt).
-
apholyon
aktív tag
válasz
Én néztem a Pepitát, az Indisből a repcsiset szeretném csak, de az meg 15k+ volt...
-
Zotyipotyi
tag
válasz
Zotyipotyi #85628 üzenetére
Fura, hogy csak az én ingerküszöböm ütötte meg az 51490 Ft-os Discovery, meg a 10390 Ft-os Menekülés az elveszett sírból (bőven 20 Ft/db alatti ár) szett.
Meg az Icons Corvette 39e Ft-os ára is jól hangzott, csak engem valahogy nem fog meg az az autó -
HUN_Sector
őstag
A főoldalon van néhány új szett képe. [link]
A mervelesnél elmentek otthonról a legonak amikor az árazásról volt szó
-
apholyon
aktív tag
LEGO® A Mikulás szánja (40499) - 19€ szlovák Tescoban (szlovák CC kell hozzá).
-
apholyon
aktív tag
válasz
HUN_Sector #85645 üzenetére
Inkább ne is írtad volna... múltkori akcióban (ami már a 3. volt legalább) sem tudtam egyet sem venni, mert amelyik Auchanba eljutottam, ott lefosztották addigra, online meg nem is volt...
Bár már tényleg nem tudnám hová tenni és egyébként sem vagyok akkora castle fan, de az a 4-es MOC nagyon bejön. Ugyanígy jártunk az 5k-s 71456-tal is, pedig abból is csak 1 db-ot szerettem volna a gyereknek...
-
HUN_Sector
őstag
Na ma egyben elvittek 5 darab bontatlan 31120 középkori kastélyt.
Lett is pénz egy barad durra, ha elvetemült lennék... -
Crus
őstag
-
petya86
tag
Még a piros Jafar dzsinn hiányzik
-
Ðávid
aktív tag
válasz
HUN_Sector #85623 üzenetére
Világos. Nem foglalkozom eladással, csak építeni szoktam, amit megveszek. A különféle Facebook-csoportokban és egyéb helyeken sem vagyok tag. Nekem nincs ennyi rálátásom a piacra. Legóval kapcsolatban csak itt szoktam olvasgatni.
-
Crus
őstag
Nagyon lassan építgetek manapság bármit. Mindig megvárom azokat a fél, egy órákat amikor valami miatt várnom kell, üresjárat van itthon, vagy áramszünet, vagy vihar vagy valami ilyesmi.
A lényeg, hogy a Creator Asztronautát (31152) építettem az elmúlt időszakban.
Maga az asztronauta építése és összhatása mikor kész abszolút rendben volt. Azzal nincs baj.
Aztán jött a kiegészítő szett a hátára (jetpack szerűség). HÉTSZER hullott szét a kezemben építés közben, 1x úgy, hogy a tv kijelzőjének "robbant" egy darabja. A gyerkőc itt volt mellettem tátott szájjal néztünk, hogy ezt így hogy. 4 féle szállt, több méterre 1-1 darabja ^^
Hát úgy, hogy apa alapos és mindent 2-3x is alaposan összenyom, mert rég megtanulta, hogy az "újabb" Legók anyaga silány, tartásuk alig, így a legjobb amit tehetünk a pontos és alapos építés.
Igen ám, de itt van ez:
Csak 2 studon (bal és jobb oldal) nyugszik végül az EGÉSZ szerkezet... így minden egyes alkalommal amikor erre az instabil alapra(!) rá akarsz tenni egy újabb alkatrészt és összenyomnád, erősen esélyes, hogy szétugrik. Ha nem nyomod össze még jobban szétpotyog. Van rá alapból más építési ötletem, sok ész nem kell hozzá, fel nem foghatom ez így miért jobb...
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector #85623 üzenetére
13 ert alig vittek el oket par napja. Az osszes tobbi figura meg buko
.
-
Mauzes
addikt
válasz
RapaNui1 #85631 üzenetére
A Jazz Quartet iszonyú király szerintem. Viszonylag kevés alkatrészből annyira hangulatosra megalkotni mind a hangszereket, mind a zenészek mozdulatait, peak Lego.
A retro rádiót még nem csináltam, de tuti meg fogom, mert állítólag nagyon jó az építési élmény és tetszenek a funkciók.
-
válasz
Sundesz #85634 üzenetére
RB fanként elég szomorú, hogy az összes többi autót sikerült jól megcsinálni, de a RB lineupnak egyszerűen nem ilyen színe van.
Szerintem jobban nézne ki, ha akkor már inkább feketét választottak volna a tengerkék helyett.
A hátsó gumi pedig itt is ugyan olyan zavaró, mint a Senna Mclarennél.
-
Sundesz
addikt
Újabb nagy F1-es autó, még mindig vékony hátsó gumival. [link]
Március 1. a megjelenés.
-
RapaNui1
aktív tag
Egyre inkább tetszik ez a Leonardo Da Vinci szerkezet. Pont azért mert olyan egyedi, csúnya, extravagáns, stb, pont mint a Retro rádió, vagy a Jazz Quartett, vagy a Londoni telefonfülke. Valahogy nekem bejönnek ezek a készletek, szerintem be fogom szerezni.
-
Zotyipotyi
tag
Pepitán vannak jó dealek. Discovery, Corvette, kis Indy-s készlet, stb.
-
RapaNui1
aktív tag
Elkészült a pálma és a másik nagy növény. Mindkettő nagyon ötletes szép és mutatós, jó hogy az apróbb virágokon és növényeken kívül belekerült ez a 2 nagy növény is a kertbe, jól mutatnak és kitöltik a teret.
Ez nem véletlenül gyerekeknek szánt készlet, és nem egy kategória a Friends szettel, a tető megépítése egyedi és bonyolult és a végeredmény magáért beszél, bár a plexi elemek elég sérülékenyek és gyűjtik az ujjlenyomatot de óvatosan bánva velük, a végén nagyszerű végeredményt kapunk. Még mindig vissza van 3 zacskó, de én azt mondom, hogy ez az idei év egyik legjobb készlete, méltó helye van a D&D, Barad-dúr es egyéb jól sikerült felnőtteknek szánt szettek között.
És ha már árak én úgy gondolom, hogy ez a készlet valóban megéri azt a 100-110 ezer forint körüli árat, tényleg odatette magát a Lego.
-
Llew
senior tag
Kérdesem lenne azokhoz akiknek megvan az Efferman féle Falcon állvány:
Ezen a két ponton jól értelmezem, vagy rossz az útmutató:
14. Lépés
Készen
Szóval létezik, hogy ott nincs csatlakoztatva az elem?
Így csak beékelődik a két csap közé.
A 14. Lépesnel még olyan, mintha eggyel röbidebb lenne, de ahogy épül tovább feszültséget okoz a szerkezetben. -
HUN_Sector
őstag
A középkori figurák ak van ennyi. S ez ah amiből egy fejcserével a valaha kiadott egyik legjobb nehézpáncélos lovag (paladin) figurát lehet összerakni.
A baladurs gate 3 és a dnd a másik ok. 1500 ft-ért sem kellett senkinek sem a vörös sárkányos metál vidiyo 2 éve. Most 20000 ft csak a feje.
-
Hardrada
újonc
válasz
HUN_Sector #85581 üzenetére
Ez helyi akció lehet. Nálunk teljes áron van 15k-ért. Pedig egy teljes polc rogyásig van vele, legalább 30 db van kitéve.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
HUN_Sector #85596 üzenetére
Értem, én ennyire nem vagyok tájékozott ezzel kapcsolatban. Azt hittem ennyi rajongója van a Dungeons and Dragonsnak.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Dilikutya #85606 üzenetére
2018-as Canyon Ultimate CF SL 8.0 Disc. És ez még az olcsóbb SL vázas nem is az SLX.
Karbon váz, full Ultegra 8000 szett és DT Swiss kerekek. Lassan majd írok bemutatót róla így 6 év használat után. 2500 eurós bringa amúgy olyan középkategória közepe, csúcskategória 10000 eurótól indul kb.sb: írtam én már hazai, kinti UPS-nek de végül a Canyon tudott keresést indíttatni náluk. Amúgy a németeknél keveredett el a nem kivsi doboz de hála égnek meglett. Gyanítom ha elveszik ki kellett volna fizetniük.
-
Djuree
félisten
válasz
Xboxone40 #85617 üzenetére
"Kizárólag LEGO® Insiders-tagoknak."
Sztem nincs olyan aki nem tag. Mivel ha regisztrálsz már kb. tag is vagy...de jól hangzik végülis.
Jópofa kis készlet amúgy, én már 1000 alkatrész alatt nem nézelődök de ha nincs hely már nagyobbnak akkor jól jön. Lassan én is rákényszerülök az ilyesmikre. Vagy el kell adnom megint pár készletet. -
Xboxone40
csendes tag
Igaz, úgy legyen. Én kimaxoltam a Kitartást beszereztem ezt is, a polcon a hajó a csonak és a kronométer. Szerezd meg a gyűjteménybe illő LEGO® Tengerészeti kronométer készletet. 11. 29-től 2400 pont beváltásával megszerezheted ezt a készletet, amely a LEGO® Icons Endurance (10335) készlethez kapcsolódik (nincs szükség vásárlásra). Kizárólag LEGO® Insiders-tagoknak. Nem sok egyediség, de a tárcsa jól mutat
[link] Idén kb ennyi volt max ha lesz valami jó ajándék még, a belett táncos azért jöhetne télre. Már most durva az Ebay ára mi lesz ha nem lesz kapható és utólag szeretném....
-
HUN_Sector
őstag
usa szerver: kisvonat is kifogyott. Felkészül az eu szerver
-
sb
veterán
válasz
Xboxone40 #85611 üzenetére
Concorde is van/kezd(ett) már máshol is olcsóbb lenni.
Tényleg ritka ami annyira exkluzív, hogy nem megy le az ára. Az Eldorado is nehezen indult el de a végén azért volt az is olcsóbban, ha nem is -30%-on.Ezekre ami kevés helyen kapható a gwp-s Store, vagy 1-2 ritka (alza, ilyesmi) akció lehet jó esély.
-
sb
veterán
válasz
balint82 #85603 üzenetére
Ez a többieknél is megvan, valamelyik másikat próbáltam anno elérni, nulla sikerrel. Asszem GLS volt, laza 2 hét volt mire válaszoltak.
UPS-el nekem csak jó tapasztalatom volt (régebbről), igaz csak német amazonos cuccot hoztak. Már írtam itt de az egy másik dimenzió volt, mikor megrendeled dec. 18-20-án, péntek délután a cuccot Németországból és hétfőn délelőtt csengetnek, hogy megjött... karácsony előtt 2-3 nappal. Most ez összevetve a magyar posta, foxpost, kínai akármi, januári 2 hónapos sameday-es karácsonyi performanszokkal engem levett a lábamról.
@Napfénysüti
Huhh, erről szívesen olvasnék ilyenkor mi van. Ennyi idő és ilyen érték esetén?!?
(Olyan szempontból meg nem, hogy én is épp nézelődtem német boltokban biciklik után...)
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
Napfénysüti #85602 üzenetére
Mit tud az a bringa?
Mondjuk egy 300-500ezreshez képest.
-
Tony21
tag
Nekem semmi bajom az UPS-el, kisebb áramszünetek áthidalására simán alkalmas
-
balint82
senior tag
válasz
Napfénysüti #85602 üzenetére
Ráadásul elérhetetlenek,se email,se telefon. Nem is értem,hogy tudnak még létezni.
-
Napfénysüti
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest