Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
HUN_Sector #84635 üzenetére
Igen, emlékszem.
Ha ilyesmi készletről van szó nem is nagyon merném megvenni így. Nálam a kovácsműhely volt anno bontott, az nem kritikus ilyen szempontból de nyilván azt is végignéztem zacsira ha már a doboz bontva volt.@Crus
Inkább csak poénként írtam. Amúgy semmi extra nincs ebben, hogy ami magas áron nem érdekes az jóval olcsóbban már az. Szeretjük a Legot, nagyon egyikre sem mondanánk azt, hogy bottal se, ha ingyen adnák...
Én különösen mindenevő vagyok, már jó párszor írtam itt, hogy ami jó néz ki, technikailag jó az sajnos beragad nálam témamentesen. Ha már botanikus kert, a saját példám: már rég itthon az első doboz 2 fiúval akikre aligha tudnám rásütni, hogy érdekelte őket... bár nyilván bármit összeépítenek. És feleségemmel aki beolvasztaná a világ összes Legóját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ülőgarnitúra 3-2
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest