Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Sok hibát javít az új Arc meghajtó
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Napfénysüti #85602 üzenetére
Mit tud az a bringa? Mondjuk egy 300-500ezreshez képest.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
balint82
senior tag
válasz Napfénysüti #85602 üzenetére
Ráadásul elérhetetlenek,se email,se telefon. Nem is értem,hogy tudnak még létezni.
Google Pixel 4a
-
Crus
őstag
válasz Napfénysüti #83642 üzenetére
Végre eljutnak ezek oda ahová valók és örömet okoznak. Pukkanna is a pezsgő, ha közben a fél ország nem lenne a padlón
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
nexus6
aktív tag
válasz Napfénysüti #81765 üzenetére
a shopmarkban az intersparban van két fajta friends 75%-os áron (valójában kevesebb, talán a 41746 és a 41739-1,8e ft), meg elég sok mario alapkészlet féláron (12e ft)
(ami számomra vicces volt, hogy találtam 3000 Ft-os képregényt felárazva 4500-ra hogy az 50%-os akcióban 2750 Ft legyen)Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
HUN_Sector
őstag
válasz Napfénysüti #81765 üzenetére
Egy-két friends marvel/dc és dreamzz itt fehérváron akciós, de csak a kifutók.
-
Crus
őstag
válasz Napfénysüti #81362 üzenetére
Igen, a nyugisabb részek kizárt, hogy célpontok lesznek. Jártam már én is arrafelé, Dél-Franciában és nagyon nagyon tetszett. De ezekre a nagy rendezvényekre már tuti nem mennék, nem egy életbiztosítás.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
balint82
senior tag
válasz Napfénysüti #81152 üzenetére
75be csak ennyi fért bele, nem is értem, hogy került be a kiválasztottak közé.
Google Pixel 4a
-
Crus
őstag
válasz Napfénysüti #80423 üzenetére
Abban lenne legalább fantázia... Mondjuk nem ekézem emiatt a Legót, mert sok jó fantáziadús készlet is van. És mivel amúgy tényleg van egy rakás cat fanatic, így biztos ennek is meglesz a maga piaca.
-
Crus
őstag
válasz Napfénysüti #79910 üzenetére
Itt a környéken az összesben van, sőt még egy olyan intézményben is, ahol szellemi sérült gyerkőcökkel foglalkoznak, pedig erősen vidék. Ahogy írtam, ezek zöme felajánlás, adomány, megunt darabok. Igaz, az ország nyugati régiójáról van csak tapasztalatunk.
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #78856 üzenetére
nem tudom minek erőltetik ezt a faxságot, nem a lego miatt pusztul minden. olyan drága már hogy nincs olyan hülye aki eldobálja.
a végén kartonpapírból lesz, bírja pár évig utána magától lebomlik.
a matricák már ilyenek, pár éves szetteken porladnak szét.
emiatt is veszek már inkább kínait, azok biztos leszarják ezt a dolgot, gyártják amiből a legolcsóbb, a jó kis 1000 év alatt lebomló sima műanyagból, az biztos hogy ezek nem bomlanak le (repednek szét) 100 év alatt se...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Napfénysüti #78748 üzenetére
Ez igaz, mindenről le lehet mondani vagy szokni, ezt mondják a túlsúlyosaknak, a nikotin függőknek, a drogfüggőknek, a gyűjtögetőknek, szerencsejáték függőknek, alkohol függőknek stb, csak nem biztos hogy mindig sikerül, vagy épp külső segítség nélkül sikerül. Én még talán belátom és átlátom a helyzetem, de sokan vannak szerintem akik már külső segítség nélkül nem boldogulnának. Azért én még ott nem tartok, de már én is észreveszem magamon azokat a jeleket melyeket korábban írtam, hogy már lehet a vásárlás és a birtoklás nagyobb örömet okoz, mint maga a legozás és ez nem jó irány. Ettől még szeretek legózni is, csak nehogy rossz irányt vegyen ez a hobbim, ettől tartok kicsit, de majd odafigyelek magamra. Remélem pszichológus nem olvassa a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Napfénysüti #78287 üzenetére
Mérete és ára miatt én a Harry Potter buszon gondolkodtam inkább, az hasonló, csak kisebb és lila, végül kifutott.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Neurotoxin
őstag
válasz Napfénysüti #78058 üzenetére
+1.Unokaöcsém az ázsiaiak egyik itthoni gyárában dolgozik mérnökként, kiküldték őket Amerikába néhány kollégájával, hogy nézzenek rá az ottani gyártásra, mert sok a selejt. El voltam képedve, hogy milyen lazaságokról beszélt.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Neurotoxin
őstag
válasz Napfénysüti #78052 üzenetére
Azt gondolná az ember, hogy egy giga cég mindegy, hogy a világ melyik tájára telepít gyárat, ugyanúgy odafigyel a minőségbiztosításra. Hát, ahogy hallom, nagyon nem…
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
lilaűrhajós
újonc
válasz Napfénysüti #77043 üzenetére
Ő is, de ez a szett a No Time to Die-ban lévő Matera-ban játszódó jelenetet mutogatja a dobozon, amikor Daniel Craig vezette.
-
HUN_Sector
őstag
válasz Napfénysüti #76652 üzenetére
Igen. A nagy QR kódok egy kódsort adnak ki, amelyből az első traktus az adott minifigurához köthető. [link]
-
Dilikutya
félisten
válasz Napfénysüti #76346 üzenetére
Szintén zenész, anno nem kaptam meg 1989-ben, az Ideas Barracuda meg pont akkor ment el, amikor a családdal újra a Lego tengerére szálltunk. A kevés figura az egyetlen hibája, amúgy egy szép, remek hajó. Lehetne elégesetlenkedni, hogy sorban 4 ágyú is jó lenne, picit szűk a fedélzet, de az az igazság, hogy ez egy nagyon jó szett, az egyik legjobb a vár mellett.
-
apholyon
aktív tag
Nagyon szeretem, én vettem belőle még egyet még anno 30k körül, hogy nagyobbat építsek a kettőből. Szokásos kritikák: kevés figura, épített vitorla. 3in1, ezáltal tényleg kevés a figura, de pótolható könnyen, az épített vitorla nekem kifejezetten tetszik, de ez teljesen szubjektív. Szerintem nagyon jó készlet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Más: jól gondolom, hogy a 25-ös minifigura sorozatnál még nem született megoldás a kis QR kódos dobozok tartalmának azonosítására? Beugrottam ma a Tescoban, csak 1 dobozzal volt belőle, párat megnéztem de mind ilyen volt...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Crus
őstag
Az egyik legjobb ár/értékű Lego ever, szerintem. Nálam a 6285-öt pótolja. Sikerrel. A gyerkőc rengeteget játszott vele már cirka 2-2.5 éves korától és még 5 év felett sem unt rá, néha kötelező kör van vele. Igaz, nekem olyan 27k körül volt anno. Kiemelt dísz is mióta csak megvan.
-
Zotyipotyi
csendes tag
válasz Napfénysüti #75639 üzenetére
DB5-ről majd írnál beszámolót?
Nem tudom eldönteni, hogy következőnek melyik SC-t rakjam majd ki: Aston Martin DB5, Dom's Dodge Charger vagy McLaren F1 LM (a dupla szettből) -
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #75081 üzenetére
én fészen láttam, de ott többen is írták, több csopiban is.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Bencus88
nagyúr
válasz Napfénysüti #73865 üzenetére
Korábban is futottam bele vicces legos képekbe, de akkor még nem voltam a topikba. De az itteni vetetánok biztos látják már időben
-
Mozaart
aktív tag
válasz Napfénysüti #73545 üzenetére
Dócy Balázs. Az ország egyetlen Lego Certificate Master Builder je. Puskas 27et mondott. Baki. Téves Petike. 30 van a vilagon osszesen.
Balazs es a lego lanchid oroszlanja.
#73543 Throme
Ez igaz. De ez a musor masrol szol. Adott idore kell valamit osszerakni. Mindezt csapatmunkaban. Az adott forduloban akkor eloszor elhangzott feltetelek alapjan. Minthogy itt a Storytelling volt fontos a legjobban. Nagyon nehez dolguk volt azert. Mindezt kamera elott. En erre alkalmatlan lennek. Egyedul. Egy olyan emberrel akivel jol egyutt tudok mukodni sztem jo lenne. De ez mar mas tema.[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Throme
veterán
válasz Napfénysüti #73545 üzenetére
Ja és nagyon klassz dolgokat épített.
#73544sb
Természetesen nincs kizárva semmi.
Lehet csak én nem számítok nagy meglepetésekre ... pláne látva LÁZ hsz-ét[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz Napfénysüti #73194 üzenetére
Amiatt a vár miatt, a Lego minden botlását és bűnét megbocsátottam + Creator kalózhajó.
-
Mauzes
addikt
válasz Napfénysüti #73110 üzenetére
Szerintem nem a gazdagabb szülők, hanem az egyszerű átlag emberek. Nekik fingjuk nincs róla, hogy van másodpiac meg akciók meg Lego webshopok, bemennek a boltba pont akkor, amikor aktuális a vétel, hogy ott saját szemükkel körülnézzenek és válasszanak az árukészletből. Annyi amennyi. Ráadásul nagyon sokszor egyszeri ajándékozási alkalmakra mennek be a játékboltba választani valamit, ami sokszor éppen egy Lego termék lesz.
Plusz hozzáteszem, az ország lakosságának egy nagy része nem nagyon használ webshopot, max a drágább háztartási gépekre, vagy akár még az árukeresőt sem ismeri. -
balint82
senior tag
válasz Napfénysüti #73101 üzenetére
Én is pont azt néztem, hogy a régió gyakorlatilag s@h áron adja a Legokat. És viszik
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
-
Dilikutya
félisten
válasz Napfénysüti #73033 üzenetére
Fognak való volt a tartalékosban rogyásig, húsvét környékén esélyes, hogy lecsúszott 1-2 Békésszentandrási Nyúlon Innen/Túl húsvéti sör is, bár nekem az ilyenhez nem kell tudatmódosító sem.
Nyúlon túl jelenetet nagyon szeressem.[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
válasz Napfénysüti #72957 üzenetére
Röviden: nem kap több szettet bemutatóra a LEGO-tól. Itt posztolt a dologról.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
sb
veterán
válasz Napfénysüti #72741 üzenetére
Először is elnézést kérek, mélyen, őszintén.
Szóval... a Legonak eléggé árt, ha folyamatosan Napfénysüti.
(És akkor most innentől komolyan, ha lehetséges még: Tényleg eléggé nálatok koncentrálódik ez az állva repedés sztori, de már korábban is írtam, hogy kizártnak tartom a külső körülményt. Ha most arról vitatkoznánk, hogy kinél bír ki 15 évet és kinél csak 8-at akkor lenne értelme szvsz. Amikor pár hónap alatt reped ott nem játszhat külső körülmény, hacsak nem a Marson laktok. Szerintem.)
-
HUN_Sector
őstag
válasz Napfénysüti #72728 üzenetére
egy éves city figurák (babakék rendőrök) törnek ropivá az állásban, torzók, karok
-
Crus
őstag
válasz Napfénysüti #72728 üzenetére
Nem te vagy elátkozva... ezzel valamit kezdeni kellene, mert nagytotálban megy az okoskodás a Lego részéről, hogy mennyire hq amit csinálnak és mennyire ezred mm pontos és csúcs szuper minden, csak ez nem képez közös halmazt egy ideje a valósággal.
-
Tony21
tag
válasz Napfénysüti #72529 üzenetére
De a minőség nem mehet a mennyiség rovására
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #72073 üzenetére
az már sajna megvan neki
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Napfénysüti #71726 üzenetére
Volt már rá példa persze, de most így hirtelen nem tudnám megmondani, hogy mely készletek voltak ezek, de nem ez az első az biztos és feltehetően nem is az utolsó. Például a Holdkomp se teszik, meg a Nemzetközi űrállomás sem, de mivel megvan a Saturn V és a Discovery is, így azok maradnak még, mert egy sorozat részei. Eszembe jutott egy pl. A technic Mars Roverrel voltam nemrég így, de volt még jó pár
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Napfénysüti #71723 üzenetére
Nem. Nem jött át a hűha faktor, így ahogy van megy eladásra.
-
balint82
senior tag
válasz Napfénysüti #70496 üzenetére
Értetlenül állok a story előtt, ezelőtt sosem volt ilyen problémám.
Google Pixel 4a
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #70013 üzenetére
6k/készlet dióhéjban
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #69573 üzenetére
a kard is limitált volt, mert bolti forgalomban nem volt, comic con ugyanez, azok se voltak boltban, 1 esetet leszámítva, és azok is brickhedek, meg kisebb cuccok, ez ilyen...
az ajándék batmobil ugyanez, a másik lézerkard /jodás/ a cantinahoz volt only, az se lett/lesz olcsóbb, max ha ilyen történik, mint a skywalkeressel.
amíg pl a betmen polybag nem volt, addig valszeg annak a figurának is volt ára, mert csak a 89es ucs-ben volt benne az is only.
-
balint82
senior tag
válasz Napfénysüti #69573 üzenetére
Elvileg ugye ez is ritka lett volna. Pont ez volt régen a GWP-k lényege.
Viszont az ilyen és ehhez hasonló lépésekkel elvesztik az értelműek a befektetés célú vásárlások.
Elég visszatetsző lépés ez Lego-éktól...Google Pixel 4a
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #69569 üzenetére
akkor szegény mr gold mit mondjon
-
addikt
Ugyanez jutott eszembe, pedig tudtam, hogy AT-AT-hez adták ajiba, de hát bolond világot élünk
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
balint82
senior tag
Egy db kb 300 ezres szetthez adták egyedül ezt az ajándékot világszinten, ebbe xart most bele a kocka.hu.
Itt a tesója, ez is csak egy szetthez járt ( talán falcon?), meg is látszik az árán, jól megszaladt.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
Scholes9
nagyúr
válasz Napfénysüti #69426 üzenetére
Nem rendeltem meg végül, megmaradt a pénzem
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
HUN_Sector
őstag
válasz Napfénysüti #69426 üzenetére
Én tök normálisan szóvá tettem az emagnak, hogy a rendszerben van ilyen hiba, a városok postáira nem rendelhető. Egy héten belül letiltottak a facebookon
-
PNP
őstag
válasz Napfénysüti #69283 üzenetére
Biztos lesznek lángnyelves MOC-ok.
-
Đusty
addikt
válasz Napfénysüti #69283 üzenetére
Szerintem elég ronda (az orra a bűn ronda kategória), [ez] jóval szebb igaz kevesebb elem és az orra nem lehajtható, cserében az ára is rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
válasz Napfénysüti #68023 üzenetére
-
sb
veterán
válasz Napfénysüti #67860 üzenetére
Én nem gondolnám, hogy ezek ne minőségi hibák lennének. Egyrészt a "levegőben" nem hiszem, hogy lehet extrém eltérés, hacsak nem a Marson laktok. Ha pedig nincs akkor régen rossz ha a műanyag nem bír ki ennyi szórást. Oké, a mikroműanyagokról szól a nem lebomló volta, de azért egészben, 100%-os formában sem arról híres, hogy gyorsan szétesne atomjaira.
Egyébként pedig voltak készletek amik szinte vétel után elrepedtek nálad, emlékszem a kórházra, nálunk azóta sincs semmi baja. Időben sem lehetne ilyen lefutású.
Én szerencsére nem nagyon futok bele ilyenbe de a minőség azért sűrűn szór (pl. színek, deformitás, illeszkedés szorossága), ezekről írtam én is. Meg a régi, 30 éves cuccok régi (nem 30 év utáni) repedéseiről...
Az a fent linkelt nyúl sem normális ahol gyk. minden elem - a vastagok is - sz*rrá vannak repedve. Ott tényleg vagy kalapáccsal rakták össze vagy vmi egyéb extra hatás/probléma volt vele szvsz. Ez sem hiszem, hogy értelmezhető normál esetben, még annak sem aki belefut 1-1 repedt alkatrészbe.
@Throme, ezek alapján azért nem fix, hogy kinél reped és kinél nem.szerk:
Nálunk a Lego nagy része ömlesztve van, sok ezer darab, ilyen Ikeás dobozokban. 6 doboz van fél-full között feltöltve (ami System, és van még pár kisebb dobozban is extra, a Technic pedig tök máshol), ezeket túrják, öntik, visszateszik. Van, hogy nincs a dobozon tető és egymáson van 3db 2/3-ig töltve, az alsókon elég nagy súly van. Szóval nincs kímélve. Építeni viszont normálisan szoktak és nem dobálják.[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
válasz Napfénysüti #67856 üzenetére
Lehet hogy van nálatok valami a levegőben (viccen kívül). Nem tudom hogy páratartalom / napfény / bármi milyen hatással lehet a műanyagra, de kell hogy legyen valami külső tényező ami miatt ennyi a törés és repedés ott. Nálunk aztán van LEGO dögivel, összerakunk-bontunk egy csomót de ilyesmivel csak nagyon ritkán találkozunk.
A múltkor vettem egy Porsche RSR-t Bricklinkről, az egy dolog hogy bűzlött a cigiszagtól (lemosható), viszont a pinek és egyéb összekötő elemek szó szerint mállottak szét ahogy bontottam le a szettet. Gőzöm sincs ezt mivel lehet elérni, soha nem láttam ilyet előtte, de látszik hogy rengeteg múlhat a környezeten meg a tároláson.
-
mancer7151
tag
válasz Napfénysüti #67856 üzenetére
Emlékszem amikor írtad néztem énis rendesen. Ennyire azért nem lehet tróger a dolog bele kell szaladni.
-
HUN_Sector
őstag
válasz Napfénysüti #67488 üzenetére
A farokrészre gondolsz? Kicsit vadászgépes De az új utasszállító design projektek is ezt a formát erőltetik mostanság
-
HUN_Sector
őstag
válasz Napfénysüti #67481 üzenetére
Kapni az elemet fehérben is
-
Mozaart
aktív tag
-
mancer7151
tag
válasz Napfénysüti #65301 üzenetére
-
balint82
senior tag
válasz Napfénysüti #65296 üzenetére
Ez csak egy belső egyedi azonosító a záróragasztóra, az enyémnek is ugyanaz a száma (49O2).
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Napfénysüti #64959 üzenetére
Sikerült ma 10 után gyorsan elérni egy ügyfélszolgálatos hölgyet. Látta hogy Paypallal fizettem azt mondta elvileg meg tudja oldani kártyaadat megadása nélkül hogy levonják az összeget.
Viszont még mindig nem vonták le, szóval lehet hétfőn mégis újra kell hívnom őket és bediktálni a kártyaszámot (a hölgy azt mondta ha délutánig nem történne meg akkor sajnos ezt kell tenni).Més que un club!
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Napfénysüti #64972 üzenetére
Az a baj, hogy autó téren nekem a creator expert, illetve az Icons autók jönnek be, míg technics téren a munkagépek. Volt már Bugattim Siánom, Porschém stb de akkor is a Volvo 6x6, Cat dózer, Piros daru, és egyéb munkagépek jönnek be technics téren. Nem vitatom a technics autók megoldásait, de valahogy nekem kicsit durvák, nem olyan letisztultak kifinomultak és kisimultak mint a creator autók épp ezért is vettek meg ezzel az új Deffendreel. Megvolt a technics verzió is ahogy sok más belőle, de mind eladásra kerültek nem nőttek a szívemhez és számomra ez is fontos, hogy kötődjek hozzá ne akarjam építés után eladni stb.
-
manokaj
tag
válasz Napfénysüti #64957 üzenetére
Nálam kb, fél óra múlva visszahívtak, és flottul ment minden. Érdemes ezek szerint többször hívni őket, gondolom el vannak havazva a sok bricklink készlet problémával. Talán holnap nekem is megjön az egyik készlet, a másik meg jövőheten elvileg.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Napfénysüti #64919 üzenetére
Igen mondjunk le mindenről, változatos étrend sem kell, telefon sem kell, tulajdonképp az élethez elegendő a víz meg némi élelem más nem is kell, tanítsuk erre gyermekeinket is, de nem akarom, küzdeni akarok nem beletörődni, harcolni és nem feladni, amit elértem megtartani és nem alább adni, inkább fejlődni, előrébb lépni és gyarapodni, ezért nem értek egyet ezzel a felfogással és érveléssel. Sajnos valóban nem a Lego a drága a többit pedig nem is folytatom tudja mindenki a veleményem és nem ellentek vagy veletek szemben szól, csak nekem más aeglátásom. Be is fejezem ezzel ha valaki szeretne hozzászólni tegye meg nekem azt privátban. Köszönöm.
-
HUN_Sector
őstag
válasz Napfénysüti #64756 üzenetére
Ma voltam bent a nagytescoban Fehérváron. Egy friends akciós, az a nagyon nagy dobozos színpad ami máshol is 50%-on van
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #64756 üzenetére
vagy kivárod a 16.át, és elvileg kockán is lesz a húsvéti gwp 70eur után, vmi apróságot, 1 figurát hozzáraksz, és parádé
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #64741 üzenetére
alzánál mintha az lenne, kár, hogy abban a pillanatban összefossa magát az oldaluk, ahogy bele akarok kattintani a legós kínálatba (3 böngészőből próbáltam)
-
apholyon
aktív tag
válasz Napfénysüti #64741 üzenetére
Tescoban féláron mennek (ami már jóval ÁK alatt van).
-
mancer7151
tag
válasz Napfénysüti #64696 üzenetére
Technic darabok az igénybevétel miatt törnek, ott se a régi. Fogaskerék kb fogyóeszköz, difi megeszi magát.
-
sb
veterán
válasz Napfénysüti #64369 üzenetére
Nekem is ez jött.
"Beszerzés alatt"
A lentebb felsorolt termék(ek) jelenleg nincs(enek) készleten, szóval egy kis időbe telik, mire el tudjuk küldeni neked. Elnézést kérünk a késésért!Egyelőre csak az Observatory-ra jött a levél, a Winter Chaletre nem kaptam semmit.
@Tyler Durden
Igen, a vár nagyon jó készlet amúgy is. Meg hát ez sok Creatorról elmondható, azt hiszem.
A Madárház már január óta van de eléggé készlethiányos volt és webshopokban is alig jelent meg. Az összesnél hasonlóan jópofa a 2-3. modell is szerintem.@Dilikutya
Ez is benne van, valóban. Realistább szvsz a nagy vár de a vastag szürke faltömeg kevésbé játékos/részletes Lego szinten. A maga nemében persze tökéletes, nem is az volt vele a cél, mint ahogy 4-5000db szürke elemmel egy SW készletnél sem a vidám, színes koncepció van célkeresztben.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #63827 üzenetére
most is az, csak még nem voltak gondolom elegen, akik szerint szólni kellett volna a felügyeleti szerveknek, bár euba lehet 1 ember is elég lenne ezügyben..
ps. én tutkó nem diktálnék be semmit, ha van paypal, küldjenek egy invoicet, vagy iban szlaszám és terheljék be azt...
-
HUN_Sector
őstag
válasz Napfénysüti #63663 üzenetére
Nálunk elég sokáig eljátszott vele a gyerek, ennyit megér. De a kezdőkészlet mellé azért kell 2-3 kiegészítő készlet is, hogy egy tényleg rendes pályát kapj
-
sb
veterán
válasz Napfénysüti #63323 üzenetére
Ez így elég gáz.
Értem mit akarnak mondani (hogy automata a folyamat) de az a mondat különösen ügyfélbarát, hogy ne add le újra, mert úgyse lesz más kimenetel...
Megspékelve azzal, hogy igazából nincs megnevezve mi a gond, "mercsak".Persze hívhatod a supportot és foglalkozhatsz vele. Csak hát kérdés, hogy meddig van kedve/ideje az embernek ilyenekkel szórakozni. Nálad már nem az első eset ha a sok repedt minifiget is beleszámolom. Ilyenkor más esetben már nem vesz több ilyen terméket/nem megy többet abba a boltba az ember. Itt viszont nincs sok választás.
[ Szerkesztve ]
-
axod
tag
Nekem is ez volt a 21329 Fender Stratocaster szettel. Viszont nekem mintha egy kis zacskónyi hiányzott volna, 1-2 elem hiánnyal már találkoztam, ilyennel nem. Én emiatt gondoltam, hogy nem ment automatikusan tovább.
Nekem végül az ügyfélszolgálat simán elküldte, viszont mivel nyomkövetés nélkül küldték így az első levelet a posta "lenyelte". A második érkezett csak meg. Kb. 1.5 hónap volt. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Napfénysüti #63329 üzenetére
Vannak akiknek rendszeresen hiányoznak a drága ritka elemek, figurák a készletekből. Gondolom a lego ezt akarja kiküszöbölni, korlátozni valahogy. Mint a logitech-es trükk kb.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Janaboy
veterán
válasz Napfénysüti #63327 üzenetére
Nem sajna
Supporttol rakerdezhetsz hogy látják-e, hogy az automata rendszert miért utasít el.
Illetve ők biztos tudnak kérni kivizsgálást is.Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
HUN_Sector
őstag
Mindeközben nekem zokszó nélkül, havi szinten küldik a hiányokat, annyi minden hiányzik a készletekből (újakból)
-
LÁZ
Topikgazda
besz@rás o-O
-
adalbert1
veterán
válasz Napfénysüti #63314 üzenetére
Gift with purchase, vásárlás mellé járó ajándék
-
edgR
őstag
válasz Napfénysüti #63235 üzenetére
Jobb, mint ami az én kezeim közül kerülne ki, ez biztos.
Minden autó szupi-szuper?
-
edgR
őstag
válasz Napfénysüti #63167 üzenetére
ér, ér - ne fogd vissza magad
-
Ciccuka
veterán
válasz Napfénysüti #63144 üzenetére
Nekem tetszettek a régi változatok is. Az új 2023-asok se rosszak. A figurák máshogy vannak kidolgozva külalakra, más extra nem hiszem, hogy van bennük.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
kbalage2
aktív tag
válasz Napfénysüti #62989 üzenetére
Engem még sosem ráztak le semmivel, nyugodtan kérd a helyes elemet.
-
hulp01
senior tag
válasz Napfénysüti #62794 üzenetére
Szerintem nagyon nehéz Legoból visszaadni egy repülőgép kecses formáját (még ha az egy 747-eshez hasonló óriás is). Ráadásul a Lego repcsik általában aránytalanok. A törzs átmérőjéhez képest rövid is és a szárnyak, vezérsíkok is kisebbek a kelleténél. Technic vonalon nagyon jó volt a 42025-ös teherszállító repülő. De ennek a méretei is aránytalanok bár még a jobbak közé tartozik ilyen téren is. Az űrsikló mondjuk már egész jól sikerült, de az egy 737-es méretű gép lényegesen kisebb fesztávval. Na, ahhoz képest a Jumbo kétszer akkora, szóval sokkal kisebb méretarányban kéne megcsinálni, ahol már jóval nehezebb lenne tartani a szép íveket.
Nekem ez a régi készlet volt a nagy kedvenc.
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
válasz Napfénysüti #62794 üzenetére
Nekem ez volt a gyerekkori repcsim: [link]
Külön menő volt, hogy a targonca részének emelője rugós volt
Mint sok korai legóm ez is ment az ömlesztettbe majd ha lesz helyem kibányászom a kedvenceket. -
HUN_Sector
őstag
válasz Napfénysüti #62645 üzenetére
Egy pizza vannal ki tudlak segíteni
-
Petya25
őstag
válasz Napfénysüti #62655 üzenetére
Nálunk a pick-up -ok a menők.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
apholyon
aktív tag
Ezekben a modernekben már kamera van...
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
A pizzás még hiányzik.
-
Dilikutya
félisten
válasz Napfénysüti #62596 üzenetére
Ez nem a Technic hibája. Az új Batman film valóban realista, nyomozós, erről az autóról még el is hiszi az ember, hogy használható. Igen, ez bizony egy amcsi izomautó a filmben is. Ezzel együtt is nagyon képregényes hangulatú, Batman belső monológjai miatt engem azokra a képregényekre emlékeztet, amik először megjelentek itthon anno. Nem utolsó sorban Batman itt még kvázi kezdő, a felszerelése sem olyan áramvonalas, inkább több elemből álló cucc.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Napfénysüti #62596 üzenetére
Nekem sem jön be, de a moc ami építhető belőle az tényleg jó. Mondjuk nekem az új film lehangoló világa sem jött be a főszereplővel együtt, de hát ízlések és pofonok.
-
Tony21
tag
válasz Napfénysüti #62524 üzenetére
Emlékszem, de a helikopter miatt meg sem mertem szólalni
Több ilyen post kéne -
Scholes9
nagyúr
válasz Napfénysüti #61856 üzenetére
Én is szemezek utóbbival, de ugyanígy vagyok vele
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Napfénysüti #61763 üzenetére
Én is belefutottam már, a lidlbe vettem bitkészletet, majd csak később otthon vettem észre hogy ki voltak belőle lopva a bitek.
Jah szutyok, de mit várunk ahol az igazságügyi minisztériumba zacskóba viszik a pénzt ?ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
gaga33
tag
válasz Napfénysüti #61765 üzenetére
-
gaga33
tag
válasz Napfénysüti #61763 üzenetére
Azért ezzel nem értek egyet büszke Magyarnak kell lenni Nyugat Európa borzalmas, bármerre járok olyan mintha Afrikába lennék. Svájciak lopták el a kerékpárom, egyik sem különb semmivel. Amúgy ha Magyarországon beszélgetsz velük nem sejtik hogy derék Magyar vagy? Ha meg külföldön akkor meg legyél büszke. Menekülnének még ide hozzánk ha majd megeszik őket a virágzó Nyugaton
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz Napfénysüti #61267 üzenetére
Nah meg a színeltérés is probléma. Pl. Pozsgásoknál elég jól megfigyelhető a barnásbordós leveleken.
Most legalább 6 helyen is gyártják, régen csak Dániában készítették.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Tony21
tag
Az elemek közti "kötési erő" biztosan sokkal gyengébb, mint régen. Anyóséknál került elő pár éve az unokák kapcsán egy 80-as évek első feléből származó Basic készlet, amivel gyakorlatilag alig játszottak anno. Gyerekek csak néztek, nem bírták rendesen összenyomni az elemeket, szétszedni meg nem is volt esélyük, komoly fizikai erőfeszítés volt szétválasztani az összerakott darabokat. Akkoriban vásárolt (2017-2019) mai legókból simán építettek, a régihez kellett a felnőtt segítség.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Nem tudom. Én rengeteget legózok, de repedt elemmel még nem találkoztam. A régi reddisch brown problemával már 2 készlet esetében igen, de hála égnek repedt törött darabbal, hacsak én nem törtem el eddig még nem.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz Napfénysüti #59352 üzenetére
Emag mentségére legyen mondva, hogy elég sokáig, órákig élt a 17k ajánlat (ami HL ár volt). Onnan tudom, hogy tököltem rajta rengeteget mire végül lecsaptam... de elnézve ezt a bazi nagy, igényes Lego Friends dobozt, a súlyát, az 1114 elemszámot, az egész hangulatát, színvilágát, a 4 figurát, a részleteket az interaktív megoldásokat, azt kell mondjam WOW!
[ Szerkesztve ]
-
Ideg
aktív tag
válasz Napfénysüti #58736 üzenetére
Én nem tudom eldönteni, hogy most tetszik-e ez a vonal az asszonynak vagy sem, de amikor veszek neki mindig kirakja. persze nem ujjong meg ugrál örömében, de azért összerakja és kirakja a lakásba valahova. Van neki Orchidea meg a Virágcsokor. Most jön hozzá a Bonsai fa, aztán meg majd még a Papagájvirág (ami egyébként szintén akciós volt ma az eMagon).
Alzás BB Saturn meg már félig elkészült tegnap, csak kidőltem olyan fáradt voltam, szóval csak egy félig elkészült csupasz váz áll most a polcon.
[ Szerkesztve ]
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest