Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
najóvan, de az akkor best buy volt annyiért, pont a pf cuccok miatt, már csak azok miatt érdemes elrakni párat, ha 30k alatt van bármilyen távirányitós cucc, ami included pf.
sztem most már maga a készlet is dupla-tripla között van, ha nem több, ami bnib, még annyit lehet megpróbálni, hogy irsz a legonak, hogy megtaláltad álmaid készletét, de a moci nem akar működni, tudnak e rá megoldást.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
fészbuk legos csoport, oder [bricklink] , itthoni eladót nem dob ki, de eu pipa.
-
LÁZ
Topikgazda
gondoltam, hogy kuka lesz, a váci útiban se volt semmilyen minifig, de az össt lego f3lhozatal is kb semmilyen volt, mutert se ugrasztanám keszthelyre emiatt, úgyhogy marad a cumi, és vhonnan feláron a teljes sorozat...
-
LÁZ
Topikgazda
a ladik
és ami mögötte van
-
-
LÁZ
Topikgazda
válasz TheProb #86222 üzenetére
ha ingyenbe volt neki, akkor a semmire jó pénz, de ahogy látom, projekt menáger helyben, szóval simán lehet, hogy neki pl nagyobb a kedvezménye, mint a mezei melósnak, a csatlakozási dátum sztem semmit se jelent, én is át tudlak verni a nemtudomhányéves fiókommal, itt is vert át már 1x többéves reges 'kollega'.
személyesen kell intézni, ennyi, ha ragasztás minden ok, nem lesz gond, azért ekkora szetteknél kevés esélyt látok rá, hogy vki azzal molyoljon, hogy kibontogassa, és visszaragassza, hogy átverjen...
de én pl simán kibontanám, a nagyoknál amúgy is 3-4 doboz van külön benne, az egyiket, előtte meg megnézed jutubon, hogy milyen számú mennyi zacsinak kell adott dobozban lennie, vagy megkeresed pl, hogy meliykben vannak a figurák, és azt a dobozt nézed meg.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz HUN_Sector #86180 üzenetére
számoltam vele jövőre
-
LÁZ
Topikgazda
tipik, addig jó a kuncsaft, amig fizet, én ma már senkinek se hiszek el semmit, ha korrektek lennének, már rég elküldték volna a bármit is, vagy legalább vmi kuponnal kiszúrták volna a szemed, amit levásárolhatsz vmikor..
ps. sztem felesleges telefonálni, ha úgy is kinyom, még 1x irnék a jutubra, hogy minősithetetlen a kommunikáció a shoppal, és ez az ő renoméján is ront, úgyhogy kezdje el számon kérni a munkatársát/alkalmazottját/akárkijét, azt is megemliteném, hogy azért gondolkodtál előre, mert karácsonyra szeretted volna, de ez igy kuka, szerinte mi a megoldás...
-
LÁZ
Topikgazda
életemben nem hallottam róla, de egy telefont vagy inkább emailt (hogy legyen nyoma is) megérne, hogy rákérdezzél, mikor lesznek szivesek teljesiteni, annyi idő alatt, már ámerikából is ideért volna...
ps. még akár fel is háborodhatnál, pláne, ha azóta is kussolnak, mert akkor nekik nem fontos, hogy a vevő értesitve legyen bármiről is...
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
de lehet, csak én a demokrácia felől közelitettem eddig, nem pedig az azonnali törlés irányából, idénre elengedtem, jövőre a tyúk lesz előbb, nem a tojás
nindzsagósoknak jövőre
-
LÁZ
Topikgazda
sodródunk
a folyamatos offolásból kéretik visszavenni legalább idénre
bittedankeinsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Djuree #86022 üzenetére
vanik [topiktya] , én majd ps5ön próbálkozom vele...
-
LÁZ
Topikgazda
ON!
-
LÁZ
Topikgazda
ezt a navos vonalat kéretik elengedni, vagy megy a thread a levesbe..
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
ON please
-
LÁZ
Topikgazda
válasz NoOne1976 #85731 üzenetére
nope, illetve telefonon is elérhetetlenek, DE , a packetától pont az imént kaptam értesitést appba, és emailben is, hogy a raktárban van, szóval majd tőlük kapsz
-
-
LÁZ
Topikgazda
felsőbb utasitásra a délután folyamán ellátogatok a frissen nyilt müller komplexumba, elvben 20% off van legokra is, ha még nincs lerabolva, akkor jelentkezem olyan fél3-3 környékén.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz maross #85537 üzenetére
najó, de ez megint 10ből mennyi, meg ha megbeszéled az emberrel, hogy csomagolja be rendesen, nekem jött 40ért discoveryt lengyelből, ami patikán jött meg, mert be volt csomagolva, ettől függetlenül ha akar rajta spórolni, megnézni, ha nem, nem
-
LÁZ
Topikgazda
válasz maross #85533 üzenetére
nope, de egy vintedet megpróbálnék a helyében, 45-8ért már van ott bontatlan, ha van egy kis szerencséje 40re le lehet alkudni, de a 45 se olyan rossz deal már...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Hardrada #85482 üzenetére
bravon hol mutatja, hol nem, 1x nekem se mutatta az ajcsikat, aztán frissitettem és megint előkerültek, ott is rogyadozik a rendszer...
ps. én közben meggyőztem magam, hogy most az új pc a fontosabb
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
csakhogy teljes legyen a káosz, a bravostore-nál előkerült a lemezjátszó is 95k felett...
@tPedro_: sztem ez csak a szokásos lego féle összeomlás, amire default jön a sorbanállás
szerk. 2: a ladik még mindig 'káming szún'
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz xcvbxcvb #85445 üzenetére
naja, nekem sincs átfedés a retired listámban, talán csak a
discovery, de azt valszeg sikerül megoldanom máshonnan
ecto1 elfogyott
indi nincs
1-2 sisak lehet még opció, meg dioráma ami kifut
eldorádó elfogyott
kisértetkastély nem is vót
atari-nintendo talán még opciószóval sovi, viszont van 14k pont, lehet felét ellövöm az endurancera, vagy az egészet...
btw kocka.hu-n lfsz se lesz vajon kimittud?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz xcvbxcvb #85437 üzenetére
Amőba készlet2400 LEGO® Insiders-pontHamarosan jön: 2024. november 29.
igen, de leginkább éjfél után..
-
LÁZ
Topikgazda
a régióba vajon van még telekom kártya, vagy bármilyen ilyesmi amivel csökkenteni lehet a veszteséget?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz HUN_Sector #85252 üzenetére
majd az lesz külön vicces, ha a 10 kulcstartóhoz 10 kódot dob a rendszer
ps. a 2400 pont az mennyi fabatka kb? 5k?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Gizmo86 #85249 üzenetére
mondjuk az érdekes, hogy sehol se találom a natúr kuponra való pontbeváltást az vajon megszűnt?
ps. mert az külön vicces lesz, ha a 14k pontomat nem fogom tudni kuponra beváltani...felettébb boldog leszek, ha telefonálni kell miatta..
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz HUN_Sector #85209 üzenetére
yip, azt csak hasra irtam, ntom darabszámra ez mennyi
-
LÁZ
Topikgazda
hamégnemvótapöstisárga
-
-
LÁZ
Topikgazda
a d&d figurák nagy dobozos verziójának van készletszáma? olybá tűnik sehol sincs ebből a teszkókártyás teljes dobozból...muszáj lesz vhol máshol belefutni...
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
vmit vegyetek az alzánál, és elvben kaptok a dec9-től kezdődő alzanapokra kódokat, 10-15-20-25-30% offra, a listában ott a lego is
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Wanderlust #85008 üzenetére
van amikor offolják, legalábbis tavaly is volt egy 2-3 hét amikor nem lehetett, sztem pont ilyenkor
-
LÁZ
Topikgazda
nohát, akkor az úgy van hogy
nov.23 170 ojró felett
nov23 250 ojró felett
karácsonyi csináld magad pakk 65eur felett (LEGO City, DUPLO, DreamZzz, Friends és NINJAGO készletek után)
nov23-24 dupla pontok
vip pontbeváltások
ez a 100 pontos sztori sztem vmi zsákbamacska lesz, de majd kiderülinsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
szpész gwp
+idei dolgozói cucc
meg lemezjáccó #falatkenyér[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
továbbra is vevő lennék egy akciós dd minifig dobozra a teszkóból, ha vkit belefut..
-
LÁZ
Topikgazda
[lightmybrick] blekkfrájdéj
-
LÁZ
Topikgazda
vki nem dekkol véletlenül bécsben? kellene egy kis help, sz ámitógép logisztikában
-
LÁZ
Topikgazda
27es széria, hamégnemvót
-
LÁZ
Topikgazda
decemberi gwp esélyesek, keret ~75ojró balerina ~150ojró
-
LÁZ
Topikgazda
hát...az kinai újéves cuccok megint qrva jók lesznek...
-
LÁZ
Topikgazda
kéretik a politikát minden formában békén hagyni
-
LÁZ
Topikgazda
nov 1 [natgeo doku]
-
-
LÁZ
Topikgazda
ps. biztonságteknikailag digitális ajtókukucskálót tud e vki ajánlani, ha ilyesmivel van tapasztalat, olybá tűnik, lopkodnak a lépcsőházban ezt azt...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz nyul105 #84267 üzenetére
ez a szép a legoban, hogy minden ilyen sztori qrva nagy random....
Ha meg most beleállsz, akkor se fog már semmi történni, mert 1x már letagadták az egészet. Annyi eszük meg végképp nincs, ezt egy hatalmas bannerba kiírják ilyenkor, vagy csak egész egyszerűen küldjenek egy tájékoztató egyen emailt mindenkinek, hogy mi jár, és mi nem a designer rendeléseknél.
ps. tanulság, legközelebb nem kell felhívni a figyelmüket a 'designer' részére , bár a rendelésszámból meg egyértelmű, de lehet annyira nem fognak utánanézni, csak rányomják a duplát.
-
LÁZ
Topikgazda
fix hely nincs, esetleg black fridaykor lehet bemászik 30k környékére, auchan kuponos sztoriban volt 25k pár hete, itt is volt pörgés miatta, de egyébként vinted, aztán alkudozol, még kintről is olcsóbb lehet postával, ,mert az minimális pénz ott...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Corleone33 #84242 üzenetére
a legutóbbi tapasztalatom az, hogy minél előbb bevonod a legót ((nálam a sztori az volt, hogy egy közben megszűnt csomagpontra kértem (én se tudtam róla), amit a lego elküldött, de a dpd is volt akkora zseni, hogy a futárral kivitették oda, ő meg csak lesett, hogy ott semmi sincs már - fsza lehet a rendszerük - , de ezek után annyi eszük se volt, hogy felhivják a parasztot - engem - , hogy hova vigyék máshova, annak ellenére, hogy 2x hivtam őket, és diktáltam be a cimemet újra. Ezek után feladtam, és szóltam a legónak, hogy verjenek rájuk, már 1 hétnél tartottunk az előző designer rendeléssel, és aztán továbbra sem az volt a megoldás a dpdnek, hogy a raktárban lévő szart végre kihozzák, hanem bmeg, visszaküldték a legonak, és ők keritettek vhonnan másik 2 várat....totális agyrém volt)).
a 2x bejelentett hivatalos panaszomra is 30 nap után válaszoltak vmit, de el se olvastam, sose voltam egy top brigád, de mostanában eléggé csúsznak lefele azon a lejtőn...
-
LÁZ
Topikgazda
azt vajon tudjuk, hogy a lego miért nem képes egy qrva emailt se küldeni, mielőtt pénzt akarnak, hogy legalább tudja a paraszt, mikor legyen fedezet . A kérdés nyilván költői, de most próbálkoztak a designeres pénzekkel, most majd hivogathatom őket megint, és küzdhetek azzal, hogy megadják azt a szigorúan titkos infót (legutóbb is az volt), hogy mikor fogják még1x megpróbálni, mert szegény ügyfeles csajnak fngja se lesz róla...
qrvára tudják, hogy mikor akarják, ha nem is napra pontosan, de legalább az adott hétre vonatkozólag, ez miért olyan qrva nagy ficsör, hogy a paraszt is tudjon róla...
pfejjj
-
LÁZ
Topikgazda
ideas gwp egyszercsak idén
herripotter allinone január 1 200 dodóinsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz HUN_Sector #84145 üzenetére
a dupla vip miatt kb annyit is kapnál vissza talán
aki rendelt, irja már meg, hogy mennyi pont járna érte
szerk. a kosárban 2960at ir, kérdés, hogy ez már a dupla pont é
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
xmen gwp
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Kopasz93 #83983 üzenetére
a mostani pontokat még meg sem kaptad, csak a shipping után irják jóvá, még az előző körből se kapott senki pontot (series 2).
@nyul105: mindegyik limites, ha most visszamondod, akkor gyanús, hogy 2-t tudsz legközelebb is max, amennyi a limit, többet max úgy, ha külön reggel intézed, másik cimmel..
-
LÁZ
Topikgazda
válasz maross #83979 üzenetére
ah so, akkor rendeld meg a legolcsóbb még aktiv designert 3 nap múlva, az úgy is elmegy alapáron, a dupla pontokat meg megtartod, de ha nem akarsz annyit költeni, akkor pl figurákat, speedchampions, ilyesmit.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz maross #83976 üzenetére
nem vágom (sztem gyanúsan nem is volt régebben sem futó gwp, amikor designer volt az aktuális), de ez hamar kiderül, ha kosárba rakod, viszont sztem most nincs is gwp-s promó, de insider kódot hozzá tudsz adni, ha onnan váltottál be vmire.
ps. hamár gwp, töklámpás 5kba érdekelinsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
október 15-20ig dupla vip
szóval aki még nem designerezett, annak itt a lehetőség, avagy rendeléstörlésújrarendelés, ha még nem sold out a cucc, amit rendeltélinsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz adalbert1 #83809 üzenetére
1-2 hete talán, minden ok volt, sajnos annyira nem szofisztikáltak, hogy csomagszámot is küldjenek, az még 1x sem derült ki, ha tőlük rendeltem, a sprinternél meg elvileg kéne, de cim alapján még meg tudják találni, volt amikor még aznap (mikor átadós üzenet jött) kihozták, de legtöbbször másnap jött, a futár mindig hivott ha már aktuális volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest