Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
tocsek18 #76095 üzenetére
Elég furák az árak és darabszámok.
Most ha jól látom a januári készletek 27 és 50 EUR-ba kerülnek. USD-ben vagy kevesebb vagy egál szokott lenni. Innen a 27/40 fura.Darabra meg tippelek, de talán a 230db-os 8 studos autó a legkisebb lehet eddig a szériában 300+-20-30db rémlik kb. az eddigieknél. A 806db-os dupla meg saccra a legnagyobb ilyen szempontból.
Messzemenő következtetésem nincs, csak érdekesség. Talán vmi spec modellre számíthatunk ezek alapján. -
Throme
veterán
válasz
tocsek18 #76095 üzenetére
Merciből egy "régi - új" duónak tudnék örülni.
Aztán kapunk egy érdektelen "concept" autót és egy értékelhetőt, mint a mclaren-nél...remélem nem perszeLambo-ból ha hoznák a kis siánt, az jó lenne
Porsche-nél ezt megtették
... még egy diablonak örülnék, csak olyan kis méretben a hátrafelé szélesedő kivitel nem biztos, hogy egyszerű feladat. -
Mozaart
aktív tag
válasz
apholyon #76094 üzenetére
Jó. Eloszor nezd meg ő hol lakik. Itthon mindenki nyereszkedni akar. Itthon még beakadt ez a Lego Draga dolog. Ezert mindenki azt hiszi Kincse van otthon.
.
Anno hallottam hogy Ausztriában kontenerekben volt kidobva a jó allapotu Lego. Sokan ebbol is eltek. H kimentek innen. Nem tudom mennyire Urban Legend. -
tocsek18
senior tag
Speed Champions Június 1.
76925 564db 40 dollár Aston Martin 2db
76924 806db 40 dollár Mercedes 2db
76923 230db 27 dollár Lambo 1dbés azt írják filmes autó nem jelenik meg 2024-ben
-
apholyon
aktív tag
Én csak a túlárazott f*st találom MP-en, más meg:
-
backdraft81
csendes tag
Sziasztok,
Idei első féléves katalógus már megjelent esetleg?
Látta már valaki kirakva? -
Lana102
csendes újonc
Az új minfigura sorozat kapható már fizikai boltban?
Regio, Müller, Tesco, más?
Hová induljak célirányosan?
Köszi! -
Mozaart
aktív tag
PH! LEGO klub: cserebereadokveszek
Újévi új tagjaink:
flashpointer
HellGreg
++
Ezzel 98 db lett excel tagjaink listája. Új oszlopot kell majd nyitnom. -
Mozaart
aktív tag
PH! LEGO klub: cserebereadokveszek
BOX / STATUS új opció: "nincs" ALIAS nincs doboz
++
Aki értesítve lett, de még nem javította Kérem pótolja a BOX / STATUS infót ott ahol még ez nincs beírva. Köszönjük. -
lorcsi
veterán
Jovok nehany keppel, amiket mostanaban raktunk ossze kisfiammal
ezzel kezdodott minden: [kép] -
RapaNui1
aktív tag
válasz
Phoen|x #76075 üzenetére
Üdv. Szerintem drága, nemrég meg lehetett venni talán 115-ért is, de 120-125 körül szokott mozogni. Én várnék egy kicsit tapasztalataim szerint április végén és május elején hatalmas akciók és leárazások szoktak lenni, ha nem sürgős várnék addig és közben is beeshet egy jó akció rá, mostanában ez a hullámzás a jellemző hogy egyik nap nagyon drága másnap meg megveheted 50k-val olcsóbban.
-
HellGreg
őstag
valaki járt mostanában az árkád store-ban? az alleeban nem üzemel a pick&build és csak 2-3 hét múlva lesz feltöltve. Vajon az árkádban is ez lehet?
-
r.levente75
addikt
Sziasztok!
Keresem ezt a 88000 lego elemtartót.
Ha tudnátok segíteni vagy kisegíteni nagyon megköszönném! -
A Ferrari Daytona-ért reális a 140-150 közötti ár vagy szokott olcsóbb js lenni?
-
pn4hvq
senior tag
LEGO® Ideas Lombház (21318) 56,5k
: [link]
-
Diesel38
tag
Ezt ajánlom figyelmébe annak akinek nincs meg de szeretné! 45 ezerrel olcsóbb mint az utóbbi évben az átlagára és egy szuper giga készlet. 101ezerért 6000db 2024-ben nem rossz
-
Melezor
csendes tag
válasz
HUN_Sector #76035 üzenetére
Én is inkább a sah-ról rendelek, magyar webshopba nem bízok, hogy nem válogatják ki..
-
alite
senior tag
válasz
apholyon #76058 üzenetére
Küldök hozzá linket, de sajnos már felvitték 43k-ra, ennél olcsóbban be lehet húzni másodpiacról.
https://www.alza.hu/jatekok/lego-star-wars-bd-1-75335-d7582390.htm
-
Pallag Gergő
friss újonc
Van egy elég jó LEGO készlet ötletem, el is készítettem, meg tudja valaki mondani, hogy lehet beküldeni?
-
apholyon
aktív tag
Én is megvenném annyiért, de mindig csak egy szempillantás erejéig volt készlet...
Amit ajánlottatok, hogy állítsak be figyelőt... Biztos én vagyok béna, minden webshopban és ÁK-n is sikerült, de Alzán nem... Egyszerűen nem találom meg a szettet a honlapon, ha aktuálisan nincs készleten...
Bár hozzáteszem, telefonon teljesen más a honlap, mint gépen... Például sokszor lengyelül, angolul és magyarul van mixelve, függetlenül attól, mire van állítva...
-
harika1
újonc
Sziasztok!
Euronic: eleg jó áron némelyik készlet:
Pl írógép 54k
Mario kocka 44k
Kevin ház 85k
Landspeedere 54k -
sb
veterán
válasz
HUN_Sector #76029 üzenetére
Ha előre megkérdezik milyen leosztásban kérem a 24db-ot talán akkor sem tudtam volna jobbat megadni.
@LÁZ
kb lego.com-os árak vannak
Akkor jó, hogy nyílt még egy bolt. Fontos az árverseny (felfelé)
Egyébként alkatrészeket is árulnak hasonlóan a Store-okhoz? -
Mauzes
addikt
válasz
balika21 #76044 üzenetére
Mindkettőt ugyanolyan könnyű eladni, ha ugyanannyira jól van beárazva. Az esetek 99+%-ában egy sérült dobozos bontatlant drágábban lehet eladni, mint egy ép dobozos összerakottat. A te esetedben még egyszerűbb a képlet, mert a sérült dobozos bontatlan alternatívája egy sérült dobozos összerakott.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
RangerFox #76038 üzenetére
sajnos 'muszáj' lesz
, de odáig már eljutottam, hogy nem azonnal 'kell'
viszont én lehet az x-et választanám, mert az régebbi, ha idén kivonják, és érdekel, utána már sokba lesz
a dűne meg lesz jövőre is, helyet meg úgyis csinálsz majd neki
@Hellgreg: nem derült ki, de kb biztos, hogy nem opció náluk
-
edgR
őstag
válasz
balika21 #76046 üzenetére
Akkor is! Ha van egy óriási lyuk a közepén, akkor kiveszed és fotózod a belső számozott zacskókat, összerakásit, matricaívet. Számít a doboz, de nem annyira, mint azt sokan gondolják. Elsősorban a belső zacskók állapota számít, ha arról beszélünk, hogy új egy készlet, vagy használt. Ha egyszer összerakod, akkor értelemszerűen már nem lesznek bontatlanok a belső zacskók.
-
balika21
tag
Sziasztok, szerintetek doboz sérültként de "bontatlanul", vagy egyszer összerakottként lehetne könnyebben eladni egy szettet?
-
Llew
senior tag
-
RangerFox
veterán
Valaki rárepül majd a februári Dűne készletre? Nagyon mozgatja a fantáziám a hajó, csak hely szűkében nem tudom, hogy ezt, vagy az UCS X-Winget vegyem meg.
-
balint82
senior tag
válasz
HUN_Sector #76035 üzenetére
Nem úgy volt, hogy lejössz a Lego-ról? Vagy majd holnap?
-
Llew
senior tag
válasz
Ez elég jó felhozatal lett.
Darabonkent volt dobozolva, vagy egy tornyos adagoló egyben?Nekem csak a negy kiemet kell, nem tudom, hogy fogom levadaszni őket.
-
balint82
senior tag
válasz
Menő lehet annak, aki ennek a másik felét kapja meg
-
hami85
tag
Ezt építettem ma, egész jó élmény volt ennyi pénzért.
-
Thodeus
aktív tag
válasz
3 top-ból (szvsz is) 12. Azt kell mondjam ez egy jó eresztés volt.
-
HUN_Sector
őstag
Meg is jött a legótól rendelhető maximum 24 db 25. szériás minifigura.
Elöljáróban: Nem jött ki teljes sor.
Mégsem szomorkodok. Ami igazán kellett, abból azért kaptam.
2 - black falcon gamer - 5 db (szóval nem egy dobozból pakolnak)
3 - Basil - 4 db
4 - paralimpikon - 2 db
5 - kecskepásztor - 4 db
6 - kicsi gomba - 2 db
8 - triceratopsz - 1 db
9 - hárpia - 2 db
11 - barbár - 4 dbSoha rosszabbat.
-
LÁZ
Topikgazda
az a helyszíni report a kockastore-ból, hogy kb lego.com-os árak vannak, a kocka.hu-tól függetlenek lesznek, lesz saját online boltjuk is, úgyhogy jól nem soppingoltam semmitse
kérdés, hogy lesznek e értelmes promók a jövőben (vagy csak hűségkártya akármi), vagy esetleg az online felületük olcsóbb lesz e bármennyivel is, mert így hirtelen még nem látom a potenciált bennük...
-
RapaNui1
aktív tag
Én úgy gondolom ha továbbra is maradt 422ft az euro árfolyam akkor az azért lehet, mert az üzemanyag ára, az autópálya díjak, az infláció és a megemelkedett útdíjak nem indokolják, hogy kevesebb legyen, magyarán papíron nem megy vissza az árfolyammal 380ft-ra, mert ezzel kompenzálja a magyarországi megemelkedő költségeket. Amennyiben jól gondolom, akkor szerencsénk van, ha nincs igazam és eztán még áramelés is lesz akkor megnyugtatok mindenkit hogy én 10-20% közti áremelkedésre számítok, és örülhetünk majd neki hogy csak ennyi. Amit az úr egyik kezével ad drága kis hazánkban azt a másikkal el is veszi.
-
alite
senior tag
válasz
czanga #76017 üzenetére
Én több mint 1 hete csaptam le rá Alzán Foxpost-tal, akkor még 32k-ért volt fent, talán ma emelték fel 43k-ra (utolsó db), viszont nekem 1 hétig nem jött semmi infó, webfelületen most keddre igérték.
Ma már el is engedtem, hogy valószínüleg ezt nem kapom meg, de pár perce jött email, hogy most generáltak hozzá Foxpost csomagszámot. Úgy néz ki mégis lesz belőle valami, de nagyon elhúzódott. Alzabox kérdésedre nem tudok válaszolni, de ezzel a válasszal csak arra utalok, hogy ez a BD-1 nagyon lassan mozog Alzánál, lassabban a kiírt dátumoknál.
-
Diesel38
tag
Ki is nyitott a KockaStore. Nem látszik sok a képeken. Jó nagy üzlet.
Kíváncsi vagyok a kínálat miben fog eltérni a LStore üzletektől. Ott olyan szettekre mondják, hogy kifutott és azért nincs már üzletben amik a kockán meg minden webshopban fennt vannak. Pl. Titanic. -
Mauzes
addikt
válasz
Gubbba #76014 üzenetére
Érdekes sztori. Korábban valóban a Kocka Store Kft. volt az üzemeltetője a 3 store-nak, akik a kocka.hu-t is csinálják és még Bricklink boltjuk is van. Emiatt nehéz megítélni, hogy melyik üzletág mennyire sikeres, de szépen növekedett a cég, többmilliárd forgalmat és többszázmillió nyereséget csináltak már 2022-ben is. Gyanítom, hogy a fizikai store-okból jól ki tudtak szállni, ezért adta el a tulaj.
Az új tulaj elvileg a Bravogroup, ez egy kiterjedt cégcsoport többmilliárdos profittal. Úgy tudom LEGO nagykert is végeznek, retail-en belül többek között Samsung és Telenor brand store-okat csinálnak itthon, illetve Lego Brand Store-okat Szlovéniában, Horvátországban és Bulgáriában.
-
czanga
őstag
Tegnap hajnalban megcsiptem egy BD-1 készletet alzán. Alzaboxba kértem, elvileg ma 8:00-ig kellett volna odaérnie, de nem.
Kérdésem: Rendelt valaki ilyen készletet Alzaboxba? Bele fér, vagy megszivhattam? -
sb
veterán
válasz
Neurotoxin #76012 üzenetére
A kormány már a régi virágcsokorban is megvolt, meg előtte a kis rózsás készletben. Szinte "alap". Fiam mindig rá is mozdult Technic építőként, hogy miket vehetne kölcsön a virágos készletekből.
Egy "rendes" kormányunk sem volt Technic készletből, virágokból meg egy rakás.
-
sb
veterán
válasz
Gubbba #76014 üzenetére
Köszi a kiegészítést. A bravo-s link már kint volt a hsz-emnél de nem akartam mélyebben belemenni. Meg a kocka.hu-s érintettségről is olvastam, ill. korábbról is rémlett, hogy van összefonódás, de pontosan nem tudtam/annyira nem érdekelt a téma, hogy külön cégek (esetleg ugyanazzal a tulajdonosi körrel) vagy ugyanaz cég szinten is az üzemeltetés. Így világosabb.
@Mauzes. Nem látunk rá az eladásra, de a 3 fizikai brand store eladása nem biztos, hogy a nagy biznisz felé mutat. Cserébe egy újat azért nyitnak, gondolom ez forgalmas helyen azért még viszi az üzletet - a karácsonyi foghíjasabb polcok szerint legalábbis. Ill. én karácsony előtt voltam a Csillaghegyi úton átvételre náluk, fura volt, hogy a raktár előtt 3-4en állnak sorban vevők.
EURHUF és 24-es árak: Nem vártam csodát, valahol a HUF az árakat nézve erősebb mint kéne. Persze ez tyúk vagy tojás kérdése ha az árfolyamot nézzük - épp ezért tűnik most erősnek, de a bizalom és a trend alapján mást én se tennék. (Elég az utóbbi 2-3 nap híreibe beleolvasni tény hiány, tervek és "magasnyomás" ügyben...
) Az szerintem pozitív, hogy nincs általános áremelés a Legonál, bár erre azért mertem számítani amennyire vastagon fogott a ceruza az utóbbi 1-2 évben, és amennyire árfolyamon felül azért az EU/egyéb infláció bőven nem volt olyan magas.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Dilikutya #75993 üzenetére
A kormánykerék koppra ugyanaz, mint a 1:12-es GT 40-é, a gerbera feje kalózhajó árbóc kosár, a szirmok lapátok, nagyon ötletesen vannak innen-onnan "összelapátolva" és átszínezve
#76004 @Mauzes: A koncepciót még érteném is, ha mondjuk mindenkinél halomban állnának az ömlesztett legók otthon, de az ilyen szintű MOC skillektől azért többségében elég messze vagyunk. A műsort végignéztem Karácsony-Szilveszter alatt, kár, hogy a vegyes építeseken túl, javarészt kockákból, system elmekből ment az építés, a Lamborghininél kicsit fellelkesültem, de sajnos a zsűri döntését ott sem igazán értettem..A két valódi pár pedig, amit előadott veszekedés alatt, az maga a vicc volt, valószínűleg a műsor kedvéért is rájátszatták őket, de a való életben nem tudom ezt köztük elképzelni. Legalábbis, ha én így beszéltem volna a legutolsó exemmel, tutira rám vágta volna az ajtót és én is ő rá....
Másrészről nagyon nagy csalódás, hogy a hivatalos store-okat mennyire összehúzták itthon...az Alleeba elég gyakran járok, olykor-olykor be is nézek az üzletbe/megnézem a kirakatot, de könnyes szemmel gondolok még vissza arra az időszakra, mikor Kylo Ren hajóját láttam kiállítva 1-2 gyöngyszemmel egyetemben...Szegény Ferrari SP3 is már úgy volt kiállítva, mintha szétkannibálozták volna hátulját. Dehát, kellett a sok himi-humi webshop a kétes határidőkkel és összenyomkorászott dobozokkal...
#76005 @tocsek18: Ez a családfa nagy ötlet, főleg, ha kis matricafotókat is gyárt hozzá az ember!
-
válasz
Adam_Shepard #75998 üzenetére
Először is; Meg se ismertelek az új hajaddal.
Másodszor; menekülj innen, még kérdezni se maradj! Nem biztonságos! -
Mauzes
addikt
válasz
tocsek18 #76005 üzenetére
De hát még csak 1 éve van 400 alatt az árfolyam.
A 2023-as éves átlag amúgy 381,95.
Ilyenkor jön az az érv, hogy de hát nekik a jövőre nézve kell árazniuk és mi van, ha felmegy az árfolyam. Így lesz az, hogy amikor felment az árfolyam, akkor erre hivatkozva következő évben emelték az árakat, de ha lemegy az árfolyam, akkor azt már nem kell követni.
-
tocsek18
senior tag
38 ezer ami 90 euro amúgy, hát nem csökken akkor az ár 422
Új hozzászólás Aktív témák
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest