Hirdetés
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hami85
tag
Ennek szerintem annyi, akinek még kell igyekezzen… itthoni webshopba még van jobb áron mint ez…
-
ripla
addikt
válasz
HUN_Sector #83295 üzenetére
Találtam egy hazai webshopot... 9000 forintért adják.
Illetve 2 DreamZzz szettben szerepel, de ezért nem akarok egy szettet megvenni. -
sb
veterán
Igen, és akkor valószínűleg nem gondoltad végig, hogy 342,817 darab Lego az mennyivel Legóbb, mint más, motor nélküli Lego építmény. Mondjuk 26 darabból úgy, hogy hasonló "arányban" van mellette más, néha nálunk betesznek a gyerekek egy műanyag dínót az építménybe.
Avagy ha úgy jobban tetszik, fordítsuk meg: adott egy Lego város/kiállítás.
- Mennyit kell hozzátenni, hogy ne az legyen? Egy belső égésű motor elég lesz? Nem, mert attól nem lesz egydefinit tárgy (az mi?)autó.
- Vagy helyezd fel egy óceánjáró hajóra. Akkor az egy Lego-kiállítás vagy egy hajó? Necces, mert 99%-ban hajó...
"Kicsit" billeg a logikád. És akkor bele se mentünk a belső égésű motor kiemelésébe, merthogy mostanság vannak elektromosak is pl. Stb, stb...Hál égnek nem attól megy a Chiron véletlenül se.
Nem, de ettől. pl igen. Tldr: valószínűleg enélkül nem menne, akkor meg mitől LEGOautó az inkább? Hopp, ez pont a hajtáspajtás szerves része. -
Llew
senior tag
válasz
HUN_Sector #83288 üzenetére
Én csak
-t ismerem -
HUN_Sector
őstag
Szerintem egy kis magyarázatra szorul a tézis, mert azért nem az alapműveltség része (ahogy Schrödinger macskája sem), és nem biztos hogy sokan találkoztak vele (max aki látta a Wandavision-t).
Mindenkinek:
Nagyon-nagyon leegyszerűsítve: Szóval adódok a kérdés. Ha van egy hajónk és elkezdjük kicserélni a részeit, a leszedett részekből meg egy elkezdünk építeni egy másik hajót, akkor két ugyanolyan hajónk van, vagy mikortól veszti el az eredetiségét egy adott hajó és mikortól minősül eredetinek az épített?Szóval hasonlatosan ehhez, ha van egy autónk, mikortól minősül legonak? Sőt, továbbgondolom: lego-e, ha egy eleme megablox, fémcsavar, üveg szélvédő?
Erre nincs válasz és nem is lesz.
Én nem is foglalok állást ebben. Az azonban biztos, hogy lego elemek felhasználásával készült autóról beszélünk, ami ebben a formában egy mérnöki csoda. -
kbalage2
aktív tag
-
Crus
őstag
Van egy pont, amitől már nem autó, hanem Legóból készült autó. Szakmai szemmel nézve pedig a legfontosabb szempont a hajtás pajtás, az meg... Nem véletlen, hogy a Chironnal ha jól rémlik szakadéknak hátszéllel volt 20 km/h a max sebesség, itt meg a többszöröse.
5 centi motorolajtól nem lesz Lego? Akkor te sem leszel ember, ha kenünk rád 5 centi motorolajat. A választ tudjuk előre.
-
sb
veterán
Tudtuk a választ, előre.
Az alkoholt is írtad már, nyilván vicc volt.Filozófiai síkon szerintem nem kell magyarázni, hogy más nézet is van, erről szól a paradoxon. A szimmetriával ezt akartam sugallni, ha nem Lego, hanem autó akkor fordítva lehet gondolkodni mennyiben nem autó. Ha pedig egyik sem tisztán akkor lehet, hogy ez egy semmi...
Mérnökként meg pont kevésbé kéne magyarázni, az nem arról szól, hogy vannak 100.0000%-os megoldások, inkább pont az ellenkezőjéről. (Mondjuk én informatikus mérnök vagyok és átmentem matematikai logikából is, ott nyilván máshogy van, de az az elmélet és ennek ellenére látom máshogy.) Szóval ez valóban NEM Lego autó, ha levezetjük a bizonyítást. Ellenben egész sok Lego tud benne lenni nem Lego létére. Vagyis?
szerk: Lehet, hogy a Chironban is volt más, ha megpiszkáljuk. De ha ott lettem volna kenek rá 5 centin motorolajat és akkor megint nem Lego.
-
Crus
őstag
Nem gondoltam volna, hogy pont ebben a topikban bukkan fel újra, de ez egy Thészeusz-paradoxon. A kérdésedre válaszolva: teljesen absztinens vagyok... ráadásul mérnök, szóval minden egyes sejtem sikítva üvölti: Nem Lego. Az egy Legóval burkolt autó.
Meg lehet nézni az 1 millió db-ból készült Chiront, annak a motorja is Lego! Meg úgy kb. mindene! Az Lego autó. Ez nem az. Pötty.
-
Crus
őstag
válasz
Throme #83276 üzenetére
Továbbra is azt tapasztalom, hogy RPG-s ismerősök is elcsábulnak a készlet és a figek iránt. Külföldi fórumokon is nem egy ilyen példáról tudok. Csak az a baj, hogy ők elcsábulnak a fiatal gen, meg csak tátog és nem biztos, hogy ráharap, mert nekik sokat nem mond. Bár ha már egy Baldur's Gate lement náluk akkor lesz vonzalom.
De igen... Day1 vétel bármi nálam is ami Lego D&D, remélem lesz még dózis.
-
sb
veterán
válasz
Throme #83276 üzenetére
A csónakost ette meg a cápa, a 6 üveg ital elfogyasztása után beborult. Most elpusztul a föld, azokat az üvegeket már senki nem viszi el visszaváltani.
A pineket kifejeztten a McLarenre értettem. Én ránézve a sárga, felülről készült képre 1-1-et látok a fekete, kabin részeken. Talán az orr fedésen látok 2db-ot. Oldalról szintén csak a fekete első sárvédő sávon látom. Erre értettem, hogy sztem a sárgából nem virít sehol tömegesen, viszonylag jól megoldották. Legalábbis képről, lehet, hogy kevésbé látszik/látom.
Más modelleken én is láttam olyat ahol már engem is zavart. Attól még lehet, hogy építés közben meg fordítva zavarna, ez már preferencia kérdése. Nyilván ha 1x van megépítve akkor a design felé tolódik el a kérdés, szerintem is.Ha már figurák:
Friss Dreamzzz újság. Bejön ez a fig is, jöhet a másik mellé. Bár lehet, hogy ez a fig vmi erősen akciózott készletből jön majd inkább hozzánk.First LEGO Collectible Minifigures Series 27 rumours include Castle, Pirates and more
1 Wolfpack Beastmaster
2 Pirate Quartermaster
3 Steampunk Inventor
4 Pterodactyl Costume Fan
5 Bogeyman
6 Jetpack Racer
7 Cat Lover
8 Longboarder
9 Astronomer Kid
10 Cupid
11 Hamster Costume Fan
12 Plush Toy -
Throme
veterán
válasz
manokaj #83262 üzenetére
Jó lett és nem is kicsi! A hátterét is megcsinálod valahogy (nem tudom, kép, poszter)?
Az a cápa elég közel van a strandolókhoz, de főleg a csónakoshoz.
Azt néztem még korábban, hogy friends szettekből is van pár jó tengerpart - vizes élmény szett, persze a figurákat nem lehet vegyítenni, mert hülyén nézne ki.Jó legót látni a fórumban!
#83260Crus
Valahogy ebben a sorozatban mindegyik jó lett.
Nagyon remélem a Lego-nak pozitív lesz a mérlege ezzel a sorozattal és jön belőle egy újabb. Nem hiszem, hogy el tudják rontani, az is azonnali étel lenne#83265sb
Hát nem tudom... a másik fórumba - sötét oldaliba - link-etem egy Jang videót. Konkurencia fekete és szürke pin-eket használva szerintem jobb lett a végeredmény, hogy pl a fekete egybefüggő felületek nincsenek tele kék meg piros "pontokkal" mikor ránéz az ember. Ha nem játszik az autóval senki, akkor ki van állítva és leszámítva a falra függesztést -ami amúgy baromi jól néz ki a megfelelő színű talapzattal - látszódnak a pinek sajnos.
Ez az avatatlan szemnek nem biztos, hogy feltűnik, de aki legózik az a részletekre is ráfókuszál.
Mindegy, ez van, így kell szeretni -
sb
veterán
Ittál ma? Vagy nem eleget?
Szerintem ez eléggé Lego autónak számít, pont azért mert nem 2db kockából sikerült összerakni.
(Autónak meg azé' nem rossz, mert ellentétben egy kiállítási, szintén több 100k darabos Legóval, ez gurult. Elég gyorsan.)Nem tudok belekötni, de te úgy látom igen. Nosza, akkor ez nemvótlego. Triviális, oda-vissza. Összerakod bármikor, akárcsak a kétkockást. Nem is értem miért nem Legóból készülnek rendes, nemLegó autók.
szerk:
@manokaj, a beach függőágyad nem Legóból van. Szerintem fuss neki újra, ha Lego terepasztalt akarsz építeni! -
sb
veterán
Nekem ez adta magát. A címből abszolút eszembe sem jutott, hogy Legóból lenne 100%-ban. Így is kerestem az állam. Álló 1:1 autó volt már, az is menő, más szempontból. Ott sem triviális, hogy nem esik össze a súlya alatt, de ennek menet közben illett egyben maradnia. Ez megint egy más kategória szvsz, és formára is sikerült mindeközben.
-
sb
veterán
válasz
Mauzes #83252 üzenetére
Nem igazán kirívó, alig pár pin, felső nézetből szinte nem is látszik semmi. Én ezt nem érzem akkora gondnak. Építésnél is necces, meg amúgy is jó a színkódolás szvsz Technicben.
Szóval nekem ez így megfelel...ne. Ha mellette nem kezdenék elhagyni a színkódolást és tök random, nem is Technic szettek miatt készíteni tök más színben Technic elemeket. Így a kettő együtt már kicsit izé.
Oké, nem Technicben jobban számít a design és kevésbé az építés... de akkor mi van az Ornithopterrel? Ja, semmi. Az egy harmadik eset, hiszen ott létezett is megfelelő színű elem, mégsem használták.@manokaj
Szuper lett. A cápa körül menő a vér és a hullámok/habok is tök jók lettek. A víz csempéket honnan szerezted be ilyen mennyiségben? PaB?@Vistaboy
Grat neked is.
Durva lett ez a polc tartalomra. -
manokaj
tag
Sziasztok. Nyári szünetet tartottam lego fronton is, de most már vissza a melóba. Elkészült a város beach része, ami az 1/3-át adja ki. Updateolva lett egy vitorlással, plusz a 31153-as mocal. Szerintem más már nem fog
jönni ide, így is elég zsúfolt lett. Ezek után mehetek építkezni a belvárosba, az a következő lépés.
-
-
balint82
senior tag
Oh köszönöm, már azt hittem fogtam valami misprintes csodát, de így csak ez a manó van.
Amúgy ennél a szériánál van értékesebb figura? -
balint82
senior tag
válasz
HUN_Sector #83254 üzenetére
Segítsetek már,a két kardot még csak csak értem,de ebben 2 fej is volt
-
balint82
senior tag
válasz
HUN_Sector #83238 üzenetére
Régióban találtam 1590-es áron.(Budakalász), gyakorlatilag teljes Doboz volt,mert nem sok hiányzott belőle.
Nem scanneltem, mert gyerekkel voltam, viszont egy zsákbamacskát elhoztam. -
Crus
őstag
válasz
Vistaboy #83248 üzenetére
A videó alatt a kommentelési lehetőség ki van kapcsolva. Gondolom azért, mert minden 2. azt firtatná, hogy ez így messze nem egy full Lego technic alkatrészekből összeszórt gép és a hajtása sem éppen Lego alapú. Kár, mert megoldható lenne, igaz menne vagy 2 km/h-val.
-
HUN_Sector
őstag
A lootboxot Belgiumban betiltották.
Felmerül vennem a kérdés, ez vajon mennyivel másabb? Vagy bármelyik gyűjtögetős kártyajáték?Na vajon mikor mondja az eu a legonak hogy az unióban ez stop?
-
Throme
veterán
válasz
Kopasz93 #83244 üzenetére
Sok helyen megölik a zsákbamacska játék lényegét azzal, hogy kiguberálják - mindegy melyik módszerrel - a nekik szükségeseket és aki tényleg zsákbamacskázni akar, az általában a gyengébben sikerülteket halássza ki rendre.
Mondjuk a d&d figurák között szerintem nincs akkora különbség, mint a hagyományos sorozatokban, de bosszantana, ha az egyik nem esne ki. No meg aztán én pl nem vagyok az a nagy kereskedő/cserélgető fajta. Ehhez is kell egy affinitás.
Lényeg, hogy sok sikert a zsákbamacskázáshoz!
-
Kopasz93
csendes tag
válasz
Throme #83233 üzenetére
Köszi a tippet, láttam is, hogy így csináltátok páran
Én nem feltétlenül akarom összegyűjteni az összeset, nekem tetszik a zsákbamacskaérzés. Csak bemegyek, és a vásárlás mellé meglepem magam eggyel. De a tescoban eddig csak az üres minifigura dobozt találtam meg, így erre nem volt lehetőségem, csak ha átugrottunk fehérvárra a müllerbe. Ott mondjuk siker volt, amikor leemeltem 2-t szkennelés nélkül (amúgy is a nem szkennelős qr kód volt rajta), és egy vámpírlovag meg kecske pásztor volt
Szóval itt is csak ezt akarnám, ha a D&Dsből vennék egyet, az már olyan lenne, mintha a lábam már félig az ajtóban lenne a nagy szetthet -
Throme
veterán
válasz
Vistaboy #83240 üzenetére
Lehet az idő mindent megszépít, de a siánt - nekem csak az van meg ezek közül -nem volt nehéz építeni. Sokáig tartott az igaz, mert nem vagyok egy gyors építő és az ujjaim végei is elhasználódtak a sok alkatrésztől (technicnél ez azért előfordul).
Lehet inkább azért volt könnyebb, mert már belejöttél?#83242Đusty
Végül is ez is sárga, el lehet engedni a porsche-ét -
Vistaboy
veterán
Elkészültem én is a McLaren P1 összeépítésével. Kevesebb ideig tartott, mint terveztem, valamiért az az érzésem volt, hogy sokkal egyszerűbb felépíteni ezt a McLaren-t, mint a korábbi 1:8-as szuperautókat. Mintha az egész építés letisztultabb, érthetőbb és fejlettebb lett volna, mint eddig. Egyedül a sebváltónál kellett picit jobban figyelni, de az összes többi részen lényegesen egyszerűbb volt az építés, mint a korábbi kocsiknál. Az összerakási útmutató is érthetőbben mutatta a dolgokat, az alkatrészek színválasztásánál is figyeltek, hogy könnyen látható legyen, mi hová kerül, egyszóval ezt a McLaren-t már közel sem akkora kihívás összeépíteni, mint mondjuk a Lamborghini Sián-t, annak ellenére, hogy több alkatrészből áll.
Idén már csak az Orient Expressz lesz összeépítve, de azt meghagyom későbbre, mert még helyet is kell találnom neki. Két év múlva jön az új 1:8-as kocsi, addig valahogy annak is helyet kell készíteni, mert a mostani szekrénynek már nincs üres polca. Mindenképp meg lesz oldva, az is kötelező darab lesz a gyűjteményben.
Egy dolog van, amit negatívumként említenék: Legalább a látható részeken a kék rögzítőelemek helyett használhattak volna feketét. És ha már csináltak hozzá "táskát", akkor egy kicsit azt is ki lehetett volna jobban dolgozni, nem mintha számítana, csak olyan összenagyoltnak tűnik.
-
Vistaboy
veterán
The Ultimate Challenge with Lando Norris | LEGO Technic
Felépítették a McLaren P1 életnagyságú modelljét LEGO Technic alkatrészekből, majd Lando Norris, a McLaren Forma-1 csapatának pilótája elvitte azt egy körre Silverstone-ban. -
HUN_Sector
őstag
Én holnap futok egy kört a városban, hogy van e már bárhol a minifigurákból. A héten müller-tesco-auchan-regioban sehol sem volt még
-
Melezor
csendes tag
-
Throme
veterán
válasz
Balesz1899 #83235 üzenetére
Én is így tettem, ezért is ajánlottam ezt az utat a fórumozónak, hogy érdemes megfontolni egyben.
Nekem az egyben 12 db-os rendelésből kb 1750Ft-ra jön ki 1 figura.
Nem tudom mennyivel több így, mint egyesével.
Azonban az idő mellett az utánajárás költségeit is érdemes felszámítani és úgy már nem biztos, hogy drágább - ha drágább valóban - szerintem. -
Balesz1899
aktív tag
válasz
Throme #83233 üzenetére
Kicsit drágább egyben, mint külön-külön, de nekem ennyit megért, hogy nem kell boltról-boltra rohangálnom és bíznom az általában nem létező szerencsémben.
Egyik este megrendeltem a Kockavárostól, másnap már a futárnál volt, következő délelőtt meg nálam. (Szóval részemről ez most egy piros pont a Kockavárosnak) -
Kopasz93
csendes tag
Nem is tudom hirtelen, van-e a szűkebb csoport, mint a legózós, Wednesday-t kedvelő emberek, akiket a Friendses figura sem tántorít el
@Hintalow
A D&D szettel én is elkezdtem szemezni, mert összeraktam a 76166os avengers towert, ami miatt túl magasra kellett emelni a polctávolságot, és kicsit üresnek tűnik az a rész a szekrénybenelőször csak minifigurat vennék, de a veszprémi tescoban mindig csak az üres dobozt találom
spacenél és 25.-nél is ez volt...
-
sb
veterán
válasz
NoOne1976 #83228 üzenetére
Inkább fordítva van. Vannak készletek amik jókora csúszással jelennek meg webshopban, addig "exkluzív", csak s@h, vagy max 1-2 szorosabb partnernél.
A német listákon is csak 4-5 boltban kapható még.Aztán olyat is látok ami nem is nagyon kerül ki ebből a pár boltos körből... pedig már kifutó. Szerintem ezek viszonylag kis darabszámú, drágább és tényleg exkluzívabb darabok, lásd Eldorado...
Az más kérdés, hogy ez az SC készlet mitől exkluzív... Szerintem 1-2 hónap és ugyanolyan 30 boltos listát dob rá az ÁK.Mondjuk most épp van pl. a Tescoban 15k-ért. Az már nem rossz ár.
szerk: Egyébként az F1 mercis SC készlet is fura volt, készletproblémák is lehetnek. Azt hittem kivezetik mert volt egy időszak amikor ugyanígy lecsökkent a boltok száma. Aztán újra felfutott. Indulásnál meg főleg kinézem a Legoból, hogy valahogy nincsenek a logisztika magaslatán. Lásd pl. szintén SC SkyLine amit megjelenés után is nepperkedtek rögtön a hiányban. Új készletmegjelenéseknél az se ritka, hogy heteken belül s@h-on is utánrendelős a cucc, mostanában is voltak ilyenek.
-
Hintalow
senior tag
Nos, én sem bírtam tovább, ezeket meg kellett szereznem
Miután összeraktuk barátnőmmel, szerintem kipróbáljuk egy óvatlan pillanatban barátokkal a kalandot is, amit hozzá adnak
-
Mauzes
addikt
-
NoOne1976
őstag
Annak van bármilyen oka, hogy a Lego Speed Champions sorozatból az Aston Martinos (76925) alig pár webáruházban kapható? Pedig nem most jelent meg. Az első napokban betudtam ennek, de mostanra bőven oda kellett volna érni a többi helyre is.
-
adalbert1
veterán
válasz
hami85 #83216 üzenetére
Ezeket várhatóan év végén vezetik ki?
Van pár készlet köztük, ami a wishlistemen van, de még nem jutottam el odáig, hogy megvegyem őket.
Illetve az office szett pl. megvan, de abból duplázni akartam, hogy egyet elrakjak bontatlanul, ha majd egyszer pár év múlva össze akarom rakni újra - ti csináltok ilyet? Vagy ez már nagyon hülyeség? -
hami85
tag
@sah-on jó sok termék bekerült a hamarosan kivezetjük kategóriába..vannak pedig egész "friss" megjelenésűek is.
-
-
-
5150head
senior tag
Emagon minden termék mellett ott van, hogy ki a forgalmazó.
Ha emag akkor ok, ha kispista bukarestből akkor skip, vagy utánvéttel/paypallal kell fizetni. Ennyire egyszerű.
-
Crus
őstag
A padlásszoba elég kellemes. Kár, hogy nem az egész épület, de azért így sem rossz.
Talán lesz majd 1x 20k körül, akkor berántanám, de teljesen áron semmiképp.#83208 Dilikutya:
A sorozat eleje annyira nekem se annyira adta, aztán rájöttem, hogy de ez nagyon adja és úgy a 25%-tól már kifejezetten csíptem. Jenna Ortega nagyon okés benne és amúgy eléggé szép nő lett belőle (21 éves, nyugi).
-
Crus
őstag
válasz
Neurotoxin #83202 üzenetére
Azért írtam, hogy zseniális, mert igencsak hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki még akkor is rendelt, amikor 2 hónapja kerültek fel oda negatív értékelések.
Amúgy Emagról (csak és kizárólag Emag forgalamzótól) én elég sokat rendeltem már és 90%-ban minden nagyon ok, de néha vannak gondok. Viszont, minden gond megoldódik, ha Emag a forgalmazó, de ha nem... ki itt belépsz... -
LÁZ
Topikgazda
on
október1 50ojró
90ojró
mondjuk itt a friendses figurák annyira nem adják, de a sorozat zseni, valszeg nem úszom meg ezt sem... -
Neurotoxin
őstag
válasz
Dilikutya #83203 üzenetére
Biztosan van valami saját is, de a legtöbb árujuk, amolyan egyéni vállalkozó Józsiktól vannak
A kedvencem a régmúltból az az eset volt, amikor anyumnak rendeltem “tőlük” burgonyachips készítő szeletelőt…Írja az oldal “raktáron”, mondom OK, végülis valahol a nagyvilágban raktáron van biztosan
Kifizettem előre, én marha…Kiderült, hogy valami román kisvállalkozás forgalmazza a ‘terméket’, amit(!) egy ázsiai arc küld neked egyenesen Kínából a címedre. Konkrétan úgy érkezett meg, mintha drogszállítmányt kaptam volna Kolumbiából (narancssárga ragasztószalaggal vastagon körbetekert doboz, mintha az Aliról jött volna), rajta mindenféle ázsiai arc címei, a köztes tranzitországokban
és benne természetesen a román nyelvű, bukaresti számla..
+1.Jah, ezért tényleg megérte szétbaltázni az Edigital márkanevet és üzleteket
@Llew: Azért írtam, mert én is tisztában vagyok vele
, de sokaknak lövésük sincs.
-
Llew
senior tag
válasz
Azért millió helyen le van írva már, hogy az EMAG weboldal egy piactér amin van az EMAG mint forgalmazó, meg millió más partner aki szintén forgalmazó. Ennek fényében kell rendelni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Saját készletük már nincs is? Sok értelme volt szétbaszni az Edigitalt.
-
Neurotoxin
őstag
Annyira nem érzem off-nak, de az arcom leszakad, valóban zseniális. Mostmár az utolsó oldal lenne a Földön (néhány kellemetlen tapasztalatom után), ahonnan rendelnék…Mikor értik meg végre az emberek, hogy ez nem egy hagyományos, saját raktárkészletről dolgozó webshop, hanem egy több, egyéni kereskedőt összefogó ‘online áruház’?
Arra is kiváncsi lennék, hogy egy ilyen panasz esetén mit kezd az Emag a saját partnerével? Szankcionálja vajon?
Az egyik vásárló írta, hogy “silány minőségű másolat”-ot kapott. Persze, pofátlanság, de hogy silány lenne?Háát, vitatkoznék…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújul a Netflix tévés appja
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Villanyszerelés
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- Windows 10
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest