Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
szám nyú sit
-
r.levente75
addikt
válasz
Ereshkigal #16095 üzenetére
Hálás köszönet.
-
balint82
senior tag
válasz
Ereshkigal #16096 üzenetére
Látom Te is futtatod a Promobricks.de-t
.
-
Ereshkigal
őstag
Nem kell fosni, lesz még Saturn.
"It has been over a month since the official launch of the LEGO® Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V set and the overwhelming popularity of the iconic rocket has unfortunately meant that some LEGO fans have not yet been able to purchase their set or have had to wait longer than they had hoped.
Unfortunately, rumours and speculation have arisen concerning its availability, which we would like to shortly address.
We Are Continuing To Produce More Apollo Saturn V Sets
Having just launched the Apollo Saturn V set recently, we will continue to produce the set according to our scheduled plans and we would like to re-assure everyone that it has not been retired.While the set is temporarily out of stock through our online shop, with limited quantities available in LEGO Stores, our production teams are working hard to produce more sets in order to make sure that everyone will be able to purchase their copy. This does take time however and we therefore ask for your patience. The product page on our online shop is continually updated to reflect current availability, but if you have questions regarding your order you’re very welcome to contact our Customer Service.
We would like to thank you for your continued support of LEGO Ideas, and we cannot wait to bring you more exciting sets designed by LEGO fans."
-
Ereshkigal
őstag
válasz
r.levente75 #16094 üzenetére
Boltból: Kockaváros, 13,5k.
A LEGO adás-vétel Facebook csoportban láttam 12k-ért. Talán még megvan.
Nem sok a különbség.De lehet, hogy itt is van elfekvőben valakinél.
-
r.levente75
addikt
A fiamat szeretném meglepni a 70906-os szettel. Hol lehet a legjobb áron hozzájutni?
-
vhw
addikt
lego shop-ban nagyon ki akarják szórni az angry birds hajó flottát - már ~12k-ért mérik (50%).
Hozzácsapva még valamit 5k-ért az ajándék malacpersellyel, ingyen szállítással már el is lehet rajta gondolkodni -
balint82
senior tag
A kis viccesek, főoldalon kapható, ráklikkelve errorVolt, nincs.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Ereshkigal #16087 üzenetére
vagy elhozta az utolsót
-
vhw
addikt
válasz
Ereshkigal #16085 üzenetére
A walkman miatt?
-
Djuree
félisten
válasz
DeckardCain #16077 üzenetére
még fele annyiért se kéne.
-
válasz
koncsik #16046 üzenetére
"Jún.3.-án rendeltem, érdeklődésemre írták "Sajnálom, hogy ilyen sokat kell várni az új LEGO® NASA Apollo Saturn V - 21309 készletére. Előreláthatólag 2017. július 20-án tudjuk postázni az Ön készletét, de ez a dátum készleteink alakulásának függvényében változhat." (shop.lego.com/hu)
UPDATE: most vonták le a 35990 HUF-t, a status in process-re változott, úgyhogy egy halk jupiiii megengedhető, azt hiszem.
-
vhw
addikt
válasz
DeckardCain #16080 üzenetére
És ha feltenném neked apróra bontatlanul 25-ért + postaköltség?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
DeckardCain #16077 üzenetére
magad uram, ha szolgád nem
-
Fr0z3n
őstag
válasz
unclefucka #16076 üzenetére
Az egy lámpa. Ott a gomb a hasán és felső teste világít. Olyasmi mint valami régi vihar lámpa.
És nem áll szándékomban leszokni, jól érzem így magam 15 éve
-
csubi82
kezdő
Igaz valakire rá ,,rohad"
-
csubi82
kezdő
Amit meg kihagytunk,vagy inkább lemaradtunk róla Facen feláron rövidesen megtaláljuk...
-
balint82
senior tag
Jateknet.hu akciózik, pl falcon 25e huf.
Bocs, hogy nincs link de mobilról vagyok.
-
csubi82
kezdő
Camper -t azért is gyártják még szerintem,mert most ugye jött az új bogár,így a licenc meghosszabbodott...
Saturn is lesz szerintem bőven még ....
Egyébként ti nem érzitek úgy,hogy lassan túlkínálat lesz készletek terén? Most néztem 2005-ben a Brickset szerint 283 készlet volt , 2016-ban 539!!! készlet jelent meg (természetesen ebben nincsenek benne a kiegészítők,csak építőkészlet)
-
pyxis
csendes tag
-
csubi82
kezdő
Úgy kapkodnak sokan a Saturn után,mintha aranyból lenne
Egyébként a múltkor Facen árult valaki párat némi felárral.....Mert ugye a spájzolás.....Manapság már túl sokan foglalkoznak ilyennel,nincs túl nagy létjogosultsága ,hacsak nem 10-20 db ilyen kategóriájú készlet kerül elrakásra...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
simonek #16048 üzenetére
amíg nem lesz újra elérhető Legóéknál a SAH-ban, addig a csillagos ég, irány a hold, mivel olcsóbban ugye nem kapható, sztem július/augusztusban még biztos ez lesz, mert kb semmi nem utal arra, hogy pl holnaptól ismét lenne belőle megfelelő mennyiségű készlet a sah-ban.
-
-
Janaboy
veterán
En annyit tudok h komoly backordert engedtek es biztos az se sokat segit, h gyarleallasok kozepen vagyunk.
-
Freddy76
addikt
Egyre inkább örülök, hogy megvan a Saturn. Pláne, hogy múltkor átjött a feleségem egy barátnője, akinek ritka fapofa, kiállhatatlan, baszatlan, ellenszenves férje van, de amikor meglátta a rakétát a TV állványon, rögtön csillogni kezdett a szeme, és kijött belőle a mélyen benne lakó jó fej srác. Persze ez kb. öt perc után el is tűnt...
Múlt héten az volt a mondás az Allee-beli boltban, hogy július első hetében lesz. Az egyik srác annyit súgott, hogy ha ajándékba szánnám, azért legyem B tervem...
-
Janaboy
veterán
Backorderesek megkaptak mar?
-
LÁZ
Topikgazda
-
balint82
senior tag
Szerintetek bontatlan 4756 mennyiért passzolhato el, már ha egyáltalán elpasszolható itthon?
-
xedos
addikt
Facebook csoportban 80-85kg LEGO-t árulnak 280.000Ft-ért!!!!!
Közte NXT stb,,, -
csubi82
kezdő
Na,azért a 30 ezres vásárlási minimum nem általános ....Nem minden bolt rendelkezhet az összes féle alkatrésszel
Ez már csak ilyen...
-
csubi82
kezdő
Bocsánat ,nem kötekedni akartam,egyébként,csak sok ember nem gondol bele,akinek nincs bricklinkes boltja,mekkora ,,öröm" lenne ha 20-30 ember rendelne 1-1 db alkatrészt egy alkalommal....
-
b12gege
csendes tag
Akad valaki közületek, aki megválna NBA-s minifiguráktól? Nem a "noname" figekre gondolok, hanem a valódi játékosokról mintázott figurákra.
Szóval, aki eladna, írjon rám, legyen oly' kedves.Köszi!
-
Throme
veterán
-
Throme
veterán
válasz
Fr0z3n #16012 üzenetére
Áh, családdal voltam nem vártam meg. A 2 tag sem dekkolt ott, kérték, h szóljanak majd.
Meg aztán nekem mondhatták volna. Nem követem ennyire a témát, csak itt beszélgettetek ilyesmirő. Szóval lehet be kell próbálkozni a tecsósoknál, hogy hátha van még akciós cuccból...
-
Throme
veterán
Budaőrsi tecsóban is 2 emberke érdeklődött batman-es szettek után. Kihozatták a raktárból. Nem tudom mire vadásztak, de nem az a játszós korosztályt képviselték. Talán innen a fórumról valaki?
-
unclefucka
senior tag
válasz
Fr0z3n #16001 üzenetére
#16001 Fr0z3n: Hát a terepviszonyok! A padló túl lapos.
#16002 Freddy76: Ha mégis furdalna a kíváncsiság, ne tartsd magadban.
#16003 Grillo: Párom lábán jött fel. Valószínűleg, ha az én lábamon jött volna fel, akkor már ott kiderül a gép szőr-gyilkos mivolta.
#16007 Jim-X: Az volt... Párom vihogott én nyüszítettem. (és a korbács még elő sem került)
#16008 Pötyi: Hát ez az, sehol, ezért úszta meg. Neki maradt a csikizés, én kaptam az epilálás.
-
Pötyi
őstag
válasz
unclefucka #16000 üzenetére
Ne haragudj, de ez nagyon magas labda! Hát hol találsz te olyan nőt, akinek szőrcsomók nőnek a cicijei közt?
-
Jim-X
őstag
válasz
Heheheheeeee, jo buli lehetett
-
Djuree
félisten
válasz
lol. XD
-
vhw
addikt
Hazafelé benéztünk a hatvani tescoba, és mivel normális nagyobb készlet nem volt (árakról nem is beszélve...)
Ezért végső elkeseredésben egy-egy 16-os minfigura csomagba fojtottuk bánatunk... 890 Ft/db szerepel a polcon.
Később a blokkot nézve jött a meglepi; valamiért 623 Ft/db-os áron mérték (semmi akciót nem láttam rájuk).
Szóval ha valaki épp arra jár kipróbálhatja szerencséjét -
Grillo
őstag
válasz
Ja, gyerek is szereti, mondjuk nekem max a lábamon ment eddig át, de ha ez a helyzet, akkor a hasamon nem is fog.
-
Freddy76
addikt
válasz
Több kérdés is megfogalmazódott bennem, de inkább elengedem őket, és megfogadom a tanácsodat, sőt, továbbmegyek, semmiféle lánctalpast nem próbálok ki a hasamon.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Már nem azért, de milyen beteg megfontolás vezetett ahhoz, hogy a hasadon indítsd útnak? 😂
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest