Hirdetés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz MAGUS7 #12098 üzenetére
6ezer ft után gondolom, szóval annyit azért ott kell hagyni, az mind1 milyen formában . én valszeg a legótól fogok rendelni a 2 ajándék figura miatt, igaz 17k-s rendelésnél....de most jönnek a brickhead-ek, azok amúgy is kellenek, szóval nem para nekem
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
MAGUS7
tag
Sziasztok! a Regio játéknál van ugye ez az akció hogy 6000- forint Lego Batman vásárlás felett jár ez [link] viszont itt elég drágák a Lego Batman készletek,a promociós csomag miatt megérheti itt venni Lego Batman készletet ? Mall-on ugye kb 20% akció van most a Batman készletekre,vajon több olcsóbb Lego Batman esetén is járhat a csomag ? esetleg van aki már vásárolt ?
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
Djuree
félisten
válasz LudiDOK #12091 üzenetére
én hülyíteni szoktam ilyenkor, hogy azonnal utalok netbankból, aztán visszahívom hogy most utaltam, mondom a címet ahova küldeni kéne, aztán várom a reakciót. XD
aztán meg jól megmondom a véleményem...ami nem szép.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mahrenburg
őstag
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
LudiDOK
csendes tag
válasz LudiDOK #12089 üzenetére
Visszavonom!!! Valóban kamuhirdetés volt. Kértem képet az ismerősömtől erre röhögve felhívott, hogy tényleg bevettem?? Mondom igen mert full komolyan mondtad. Mondtam is neki, hogy beka***tja!!! Mondta, hogy hívta mind a két hirdetőt. A debreceni fel se vette a Bácsalmási felvette (Márta néven férfi szólt a telefonba) és miután személyes átvételt javasolt az ismerősöm erre megszakadt a vonal. Mit élveznek ebben??
-
LudiDOK
csendes tag
A falcon debreceni hirdetés volt míg a másik két hirdetés más címmel (Rácalmás vagy mi) volt felrakva. Reggel hívott fel az ismerősöm dicsekedni, hogy sikeresen át is vette (mind a ketten debreceniek vagyunk). Én nem szórakozok ilyen dolgokkal mivel engem is vertek át pénzátutalás után. Azóta főleg óvatos vagyok. Csak utánvét vagy személyes átvétel. De kérek képek majd a falconról és belinkelem majd ide.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Djuree #12074 üzenetére
már a fészbukon is pörögnek az ucs falconon, kiderült, hogy egy angol hirdetés képeit használta fel, és vki a fb csoportból töröltette azt is, meg az R2-t is, így viszont érdekes a kollega postja, aki írta, hogy vkije elvitte már /már ha ugyanarról a debreceni 'ucs falcon-ról' beszélünk/
@Throme: én nézegettem legutóbb, de akkor éppen sokalltam az árát, mondjuk a mai világban ezen nem lepődöm meg....azóta meg nem jártam újságos közelében
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Throme
veterán
Ti olvassátok a Blocks című újságot?
Én nem csak érdeklődök
3 újságból van egy SC verda, bőven... -
Jégkokó
veterán
Én rendeltem egy lepin porschét pár héten belül megérkezik.Kiváncsi vagyok milyen lesz mert a képek alapján nagyon olyan mint az igazi. Ez lesz az első ilyen kinai lego klón amit megveszek, egy próbát bőven megér.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
LÁZ
Topikgazda
logouton nem sietik el, több mint 1 hete írtam, még sehol semmi
-
pyxis
csendes tag
Itt egy szép gyűjtemény, 2 milláért valszeg ideadja, holnap repülök arrafele, belecsomagolom egy plusz bőröndbe , ha gondoljátok
https://houston.craigslist.org/tag/5974343196.html -
Freddy76
addikt
Itt azért más volt a helyzet. Unokanővéremék elég jól állnak anyagilag, ökörségekre szórják a pénzt (nem úgy mint én, én Legora költöm...). Az unokaöcsém masszívan el volt kényeztetve, rámutatott valamire, megkapta. Kért egy Quadot, vagy egy Lego Super Star Destroyert, megkapta, mert ott ez volt a szülinapi ajándék, nem egy matchbox. Senki nem követte nyomon, hogy ennek mi az értéke. Aztán a gyereknek elkezdett felállni a farka, meg rájött, hogy inni és bulizni jó, és nem kellettek a legók, ette őket a por a szekrény tetején (egy részüket összerakva). Anyuka meg eladta. Nem is gondolták, hogy ad1: a Lego felnőtteket is érdekelhet, ad2: ennek lehet gyűjtői értéke.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Pötyi
őstag
válasz Freddy76 #12077 üzenetére
Kommunikálni kell. Én például megmondtam a barátnőmnek, hogy ha meghalok, akkor _ne_ kótyavetyélje el szarért-hugyért azt, ami a vitrinben van, mert rezesbandás halotti torral temettethet el az árából. Ő tudja, hogy sokat ér, mert megmondtam neki. Lelkére kötöttem, hogy csak komoly gyűjtőnek adja el és ne menjen X milla alá. (BL alapján kalkulálva.) Aki nem tudja, hogy mennyit ér a cucca, az fogja felrakni a jófosásra.
QNX is cool!
-
-
Freddy76
addikt
A család az relatív. Család, ha a rokonsági fokot nézzük, de alig tartjuk a kapcsolatot, tényleg pár évente egyszer találkozunk, azt sem tudták, hogy én is legózok.
Amikor megmondtam, hogy mit kótyavetyéltek el, kicsit jobban éreztem magam, mivel ők rosszabbul...
-
Freddy76
addikt
Unokaöcsémnek minden sz.rt megvettek korábban, volt egy rakat Star Wars legoja, köztük két UCS, az Imperial Shuttle, és a Super Star Destroyer, de volt Falcon is (csak nem UCS). Amikor a kölök megunta a legókat, unokanővérem unatkozó háztartásbeliként megkereste az új szettek árát (tehát azt, amennyiért ezek valaha kaphatók voltak boltban), ezt harmadolta, mert ugye össze vannak rakva, a végösszegből még lecsípett egy jókora összeget, és így feltette a jófogásra. Ő is kapott pár köcsögcsalóvagy levelet, de még aznap el is ment hozzá egy gyűjtő, aki meglátta, hogy miről van szó, rögtön fizetett, majd a kocsijából hozott be dobozokat, és óvatosan pakolt el mindent. Végül széles vigyorral az arcán távozott.
Én a sztorit kb. fél éve hallottam, az unokanővéremékkel öt évente egyszer találkozunk. Utána elbújtam elmorzsolni pár könnycseppet...
Szóval vannak csodák.
-
r.levente75
addikt
Ez a tengely a dugattyúkhoz megy
Ez szintén az a kép, alatta megy egy másik tengely, az a kormányzásért felelős, közvetlen a motorba.[/ L]
-
balint82
senior tag
Extreme-knek sikerült egy kisebb (!) dobozba (keresztbe lett beletéve) becsomagolni a rendelt Lego-t, így nyilván eléggé be van nyomódva a LEGO doboz.
Nem nagy tétel, de ez eléggé bosszantó (megy a levél nekik).Google Pixel 4a
-
LÁZ
Topikgazda
alapból nem fogott meg a masina, de így azért csinoska nagyon
-
LudiDOK
csendes tag
Rossz hírem van számunkra!!!
A UCS millenium falcon eredeti volt és egy ismerősöm vette át ma reggel a nőtől!!! Fáj is a szívem, hogy nem néztem rá időben a jófogásra. Pedig mindig nézem.
Viszont a két másik nem debreceni technic készlet csalás volt!!!!
-
Throme
veterán
Csak ucs-t ne.
Egyszerű szimpla kiadást a népnek.
Gyanítom a technics porsche-t is megvették volna többen, ha lenne belőle nem olyan exkluzív kiadás. Zacskóban az alkatrészek és mondjuk letölthető összerakási. Tudom, hogy jobb, szebb, igényesebb, ahogy most árulják, de van akinek a körítés nem annyira számít, ha jelentősen olcsóbbá válik tőle a belbecs.szvsz
-
Djuree
félisten
vkinek jó áron ucs tie?
[link]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
xedos
addikt
válasz Throme #12061 üzenetére
Sajnos nem vagyok ennyire kreatív. Ahogy ezeket a képeket nézegetem, egyesek kreatívabbak, mint a LEGO. Tudom, fontos, hogy könyen összerakható és nagy haszonkulcsú legyen...
Az ilyen különlegeseket UCS-be lehetne nyomatni... mondjuk azok is elérhetetlenek lennének az ár miatt.Gurulok tovább a lejtőn :-( Rendeltem egy L-es motort és egy távirányítót...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Djuree #12060 üzenetére
naja, kb leszarják, no felelősség/no nothing, de az összes többi dettó, vatera is sz@rásig van 7ezres airmax-ekkel, meg 17ezer stoplisokkal, ami csak minimálisat hasonlít az eredetire
-
Djuree
félisten
válasz Lipton #12055 üzenetére
sajnos a jófogáson teljesen balfaszok az ügyintézők, azt sem tudják hanyadikán van elseje. írtam már nekik többször h jó lenne egy jelentem gomb, de nem, írjak az ügyfélszolgálatra egy hosszú levelet és majd meglátják mit tehetnek. ja még én írogassak. máshol meg tudják oldani az egy kattintásos jelentem gombot.
akkor múltkor fel akartam rakni airsoft fegyvert, nem lehet mert ilyet itt nem szabad. az nem zavarta őket hogy több as fegyver is volt fent akkor is. kérdezem nekik lehet? semmi válasz. akkor másik dolog, hogy nem lehet katalógusképet csak sajátot felrakni. szét lehet nézni, kb. minden 4-5. hirdetésben katalóguskép van...hát ennyit róluk. biztos csak engem nem csípnek....a lepint is jelentettem hogy legóként hirdetik sokan, de le se szarják...ezután én nem írogatok többet semmiért.
akkor semmi értékeléses rendszert vagy ne adj isten védelmi rendszert nem képesek összedobni, pedig nem nagy cucc, akármelyik másik oldalt le lehetne másolni. de ahhoz retardáltak sajnos.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Lipton
őstag
válasz 313313 #12058 üzenetére
Ismerősi körben volt hasonló eset. Nyaralás, előre utalás (!) közel 200k, levelezés és telefonszám, banki adatok stb. minden meg volt adva, Rendőrségnek feljelentés, szó szerint semmit sem csináltak, pénz bukó.
Van valaki Debrecenből? Nem menne el megnézni személyesen? Fogalmazzunk akkor úgy, hogy ennyiért ajándék.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz Lipton #12055 üzenetére
Majd ha átver valakit, feljelentheti, aztán nyomoznak (ha tudnak/akarnak), ha majd olyan bíróság elé kerül és elitélig, akkor mondhatod, hogy csaló.
Ezeknek kérem szépen jogai vannak, ha nem vigyázol még téged ítélnek el...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Throme
veterán
#12055) Lipton : vagy az oldalnak kéne olyannak lennie, hogy a semmit hirdetők ne tudjanak kicsalni pénzt bárkitől, a semmire.
Van ot reputációs rendszer, mint az ebay-en?
Már ez is jó lenne, mert a frissen regelt ember egy ilyen szettel még gyanúsabb lenne.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
na jófogáson megint megjelentek az 52k-s falcon ucs-k, 18k-s r2 d2 ucs-k meg egyebek. több felhasználó néven de érdekes módon mind éjjel 1 körül lett feltéve. ugyanaz a kamuzó nő akit egyszer hívtam és előre kellett vna utalni.
előre utalom magam és belehúzom a fejét a térdembe...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Fr0z3n
őstag
válasz Mahrenburg #12052 üzenetére
Értettem főnök
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok
Egy hosszabb kihagyás után újra itt
Az új technic 42065ről mi a vélemény? Nagyon megtetszett és sztem újra elcsábulok -
xedos
addikt
válasz r.levente75 #12046 üzenetére
Hátha mást is érdekel, jöhetnek a képek!
-
r.levente75
addikt
34cm hosszú, 17cm széles, 16cm magas és a kerekek mérete 81,6x38R. Ennél van még egyel nagyobb kerekem az van a 9398-ason, az ide ebben a formában nem fért volna el egy nagyobb beavatkozás nélkül.
A hajtáshoz egy darab L motort használtam, bőven elviszi, sőt ha hátrafelé hajtom és hirtelen előre kapcsolok, akkor az eleje még meg is ugrik kb egy centit. Az autó súlya 90dkg elemekkel együtt, azért használtam vonatos elemtartót, hogy minnél könnyebb legyen.
Az áttétel minimélisra van véve, a hajtás és a kormányzás is közvetlen a tengelyen van, nincs benne 90°-os fordulat. Pont a stabilitás végett. A fogaskerekek teljesen zártak így nincs kifordulás és átpörgésből adódó kattogás. Ha kell rakok fel róla képet.
[ Szerkesztve ]
-
xedos
addikt
válasz r.levente75 #12043 üzenetére
Mekkora a fizikai mérete, megnéztem a kereket, az alapján nem pici:-) Milyen motorral áttétellel hajtod? és kormányzod?
-
r.levente75
addikt
-
LÁZ
Topikgazda
Régió akció
[ Szerkesztve ]
-
batmanéhes
tag
+ és - 90 fok a kitérése. mikor elemtartó bekapcsol, vagy ha 0 lesz az áram akkor középre áll. a vonatos távnál a forgatás mértékében tér ki és úgy marad a piros gombig. a li-ion batt boxxal tudod tekergetni ésvagy alap kitérést állítani, de ez utóbbinak nézz pontosan utána.
a szervó amúgy sokkal erősebb, mint az M moci, erre számíts.
[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
Ajándék 30607 a hivatalos shopban (legalább 17e
Batman setvásárlása esetén).Off: Ezzel a Batman-es témával eléggé elgurult a Lego-nál a gyógyszer
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
xedos
addikt
válasz r.levente75 #12034 üzenetére
Még nem tudom, de normál M-es motorral és fogaskerékkel nagyon macerás :-)
8292-öt építettem át. Szinte az egész fülkét elcsavarja az áttétel...
8265-öt a legkisebb actuatorral oldottam meg. A hótóló meg két motor a két lánctalpnak. -
xedos
addikt
Mielőtt rendelek... nincs valakinek felesleges XL motorja, távirányítója, esetleg szervója?
Ha jól értem a szervó magától visszaáll középre, ha elengedem a távirányítót? és mondjuk 90fokot fordul? -
batmanéhes
tag
hozzátenném, hogy 3 éves kortól (de előtte is) simán főnyeremények a technic minik, mert sokkal érdekesebbek és játszhatóbbak, mint a matchbox és egyebek, és nem esnek szét, mint a city. a technic 3x jó: először az iménti esetben (szülő rakja össze), utána 4-5 évesen már össze tudja rakni ha segít az ember adogatni, utána meg 7 évtől lehet mást csinálni belőle, lásd boost, mindstorms...
-
t_a_m_a_s
addikt
Hú, köszi Urak, ezeken elindulok!
Holnap majd jól beletépünk...
-
lord.lakli
őstag
válasz t_a_m_a_s #12018 üzenetére
Kockafaluban pont van, de 2e Ft és szállítás.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz t_a_m_a_s #12018 üzenetére
ha van esetleg fészbukod, akkor a kollega által ajánlott boltokon kívül érdemes benézni a Lego Garázsvásár csoportba, ott sztem vkinek biztos van .
nekem sajna csak 1 van belőle a falon, dupla nincs
-
lord.lakli
őstag
válasz t_a_m_a_s #12016 üzenetére
Retrotoys, Ilse Játékbolt, Kockaáruház és Kockavilág adott darabokat is árulja, de már egyiknél sincs sajnos a keresett Buzz.
Ilse-ben van olyan, hogy weben nincs fent, de a boltban még kapható. Egy telefont megér esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Freddy76 #12017 üzenetére
Ha már abban tudtok segíteni hogy holt tudok venni (ami nem a zsákbamacska, hanem tutira a Buzz), az nekem pont jó. És akkor megint nem tolom ide az arcom vagy egy évig Már így is tele van egy polc a gyerek legóival...
Én nem hozok ide senkit, magatoktól jöttetek...
-
Freddy76
addikt
válasz t_a_m_a_s #12016 üzenetére
Szevasz Tamás,
Ezek itt nem fognak adni, nem olyan népek . Csak vesznek legót, de el nem adnak. Ellenben biztos, hogy segítenek abban, hogy hol tudsz venni.
Remélem mást nem hozol át a fotós topikból
-
t_a_m_a_s
addikt
Sziasztok Mesterek!
Segítsetek kérlek, van esetleg valakinek feleslegesen egy Buzz Lightyear ebből? Gyermekem eléggé Toy Story addikt, nagyon jó lenne szerezni neki egyet...
Ha valakinek lenne és megválna tőle, vagy van ötlete hogy hol lehetne hozzájutni, megköszönném!
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Throme #12014 üzenetére
évfordulós kiadás, legóéknál 80k, nem vagyok egy modular fan, de sztem is jó lett, minden eddigi modular-ból van benne egy kicsi..
ps. itthon sztem alá lehet menni, már ha van vkinél készleten
-
Throme
veterán
A Lego Cerator Assembly Square 10255 szettet néztétek már. Én csak most láttam ezt a videót róla. Lenyűgöző!
Annyira nem vagyok épület fan, de ez baromi jó! Mennyi mindent belezsúfoltak. A fotós az egyik kedvencPersze van róla dizájner bemutató is.
Árát meg sem merem becsülni.
Már csak a lottón kéne nyerni...
-
boost
addikt
válasz Grillo #12011 üzenetére
ja jó, elnézést.
Szóval tettem fel hardverapróra 3 bontatlan szettet,
- Lego 10240 Star Wars Red Five X-Wing UCS, BONTATLAN
- Lego 70413 Kalózok és katonák, kalózhajó szett, BONTATLAN
- Lego 21110 Kutatóintézet, Lego Ideas 008-as, BONTATLANTermészetesen innen mindenki előnyt élvez, jelezze privátban, hogy itt látta a hírdetést. Árakat hardveraprón találtok.
-
Freddy76
addikt
Gyermek összerakta a legújabb Jégvarázs féle jégpalotát, ahol rögtön rendezett egy esküvőt. A lego Elsa házasodott össze a lego Darth Vader-rel, merthogy mindketten szoktak mérgesek lenni, és olyankor bajt csinálnak. A lego Boba Fett volt a pap. A gond a hitvesi csóknál adódott, mert Darth Vader sisak nélkül ugyebár nem kap levegőt.
-
xedos
addikt
válasz r.levente75 #12005 üzenetére
Igen 8265-ös. Kormányzás a legkisebb aktuátorral lett motorizálva, a hajtást meg egy XL motor adja. A rakodó rész még nincs kész.
-
Pötyi
őstag
Nem itt kínálod fel nekünk a Lego-készleteket, bár lehet, hogy valakit érdekelne, de azt tőlünk kérdezed meg, hogy _máshol_ vajon jó helyen van-e a Legós hírdetésed...
Kicsit olyan ez, mint amikor a kutyakölyköt bezárod a spájzba a kolbászok közé - szájkosárban. Hadd maradjon hoppon.
Lécci-lécci máskor először nekünk villantsd be a cuccot, legyél már annyira jó fej, hogy legyen ennyi előnyünk itt, a tematikus Lego fórumtopicban, na és ha itt nem kell senkinek, akkor utána mehet a plepsznek a hardverapróra!
Én például nem nézem meg a hardveraprót minden nap, de ezt igen! Itt hamarabb észrevennénk.
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
xedos
addikt
Egy kis ajánló - és nem LEGO :-)
Szóval, folyamatosan próblémát okoz, hogy hogyan tároljuk a fel nem használt lego elemeket...
Próbáltam szelektálni, vajas doboz stb...
Kerestem vali fiókos megoldást - sokáig az IKEA Trofast fiókos tároló volt a nyerő - ugyanakkor nekem görgős kellett. Így találtam rá a Bauhausban most akciós 30x38x105cm-esre. 11.000Ft. Sajna még így sem fér bele minden, de a 75% már benne van:-) [kép]A következő probléma, a kész építmények tárolása. Sajnos nincs helyem, így muszáj volt valami vékonyabb, falra szerelhető megoldást találnom. Na ilyen nem nagyon van :-( Ekkor találtam a VATERA-n egy bontatlan LIDL-s direkt modell vitrint. 20x68x110cm. Sajnos belül a polcok csak 11.5cm szélesek, de egész jó befért a cuccok egy része. Tematikusan szerettem volna, de reménytelen:-( Túl sok van... a 24 órás autó persze nem fért be, a Ratrak sem... ugyanakkor az ajtókat nem az eredeti helyre, hanem a szélére szerelve nyertem 1,5cm-ert, így alul 17cm-es helyre befért a rakodó .-)
[kép]Mindkét cuccot ajánlani tudom :-) A görgősből van kisebb 6fiókos is...
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Hardveraprón melyik kategóriába érdemes Lego-t hírdetni? Tettem fel 3 bontatlan szettet az Egyéb -> Brmi egyéb kategóriába, de megtalálja ott valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest