Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
Igazabol azert nehez kerdes ez, mert tenyleg van olyan kofi /tesztelesnel neha en is tapasztalom, ti meg aztan szamtalanszor az evek alatt/, ami pl. durvabb orlesnel mutatja az optimalis arcat, mig masik extra finom orlest ker, meg tuladagolast. Szoval azt el kell fogadni, hogy a kavek igenye ilyen teren ossze vissza valtozik. Mint ahogy a kulonbozo gepek tulajdonsagai is. Szoval el tudom kepzelni, hogy egy ilyen speci masina ugy van megkonstrualva hogy csak bizonyos csillagegyuttalas eseten adja a huvazze kofit, de akkor meg nagyon, igy erdemes kikiserletezni a hozza valo kave/porkolesi fajtat/profilt.
De ez nekem ilyen mission impossible tipusu feladatnak tunik es jobban tetszene ha a geppel 95%-ban lehetne nagyon jo kavekat kesziteni, melyek fele meg kiugroan nagyon jo mondjuk!:-) Kivancsi vagyok mire juttok vele, ez tenyleg erdekes kerdes, es erdemben ugye az tud hozzaszolni aki ert is a temahoz, meg van is ilyen gepe, tehat pl. Te!:-)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest