Hirdetés
- OLED TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
Igazabol azert nehez kerdes ez, mert tenyleg van olyan kofi /tesztelesnel neha en is tapasztalom, ti meg aztan szamtalanszor az evek alatt/, ami pl. durvabb orlesnel mutatja az optimalis arcat, mig masik extra finom orlest ker, meg tuladagolast. Szoval azt el kell fogadni, hogy a kavek igenye ilyen teren ossze vissza valtozik. Mint ahogy a kulonbozo gepek tulajdonsagai is. Szoval el tudom kepzelni, hogy egy ilyen speci masina ugy van megkonstrualva hogy csak bizonyos csillagegyuttalas eseten adja a huvazze kofit, de akkor meg nagyon, igy erdemes kikiserletezni a hozza valo kave/porkolesi fajtat/profilt.
De ez nekem ilyen mission impossible tipusu feladatnak tunik es jobban tetszene ha a geppel 95%-ban lehetne nagyon jo kavekat kesziteni, melyek fele meg kiugroan nagyon jo mondjuk!:-) Kivancsi vagyok mire juttok vele, ez tenyleg erdekes kerdes, es erdemben ugye az tud hozzaszolni aki ert is a temahoz, meg van is ilyen gepe, tehat pl. Te!:-)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest