- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Rakok fel fényképet, ha így szóban nem érthető, de a gépemnél elég furmányosan jön ki a víz a fejből. A felsőszűrő nem szorosan ül fenn a fejen, és a csavarja úgy van kialakítva, hogy a tengelyében lévő zsákfuratába oldalról négy furat csatlakozik. Ezek éppen a fej felülete alá vannak pozícionálva. Így a víz nem lefele spriccel, hanem kereszt irányban (négyfelé) oldalra. Ez a laza felsőszűrő oldalán törik meg, és oszlik szét valamennyire, amíg átjön a szitán. Hogy ez jó megoldás-e, vagy nem, nem tudom, ahogy jeleztem és eddig tapasztaltam, szerintem nem annyira. Például feltűnő, hogy nálam a nyitott karnál eddig mindig egy adott helyen, (történetesen a karral szemközti oldalon) valahogy kevésbé záródott a kávésugár. Azért mindig egy helyen, mert ez a keresztirányú spriccelés is mindig ugyanarra mutat, mert a csavar így ütközik. Tehát kialakul valamiféle nem egészséges áramlás, ami ezt eredményezi. Ez például a filterrel megszűnt.
Ami a víoszlop felépülését illeti, ez a gépemen szivattyútól függetlenül nagyon kíméletesen történhet, mert tudok a nyomással játszani.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motoros topic
- E-roller topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest