Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Kimértem, a csapolás feléig emelkedett 2 fokot, aztán a végére visszaesett 2-t, szóval nem biztos, hogy kell. (az igazság az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy jó az a mérés, amit csináltam, azaz, hogy bedugtam a k elemet a fej furatába, mert így a fejhővel együtt méri a vizet) A kíváncsiság hajt. Akinek eladtam a Brasilia Ladyt, egyszer visszahozta, mert nem melegített. Kiderült, hogy a K hőelem vezetéke csúszott ki a pidből. De ha már ott volt, rézcsöveztem is neki. Ő szerinte jobb lett tőle.
A te volt Silvanodból én anno kiszedtem a pumpa utáni fot opvt. Nem dobott el az meleg vizet, mert ott nem melegítette elő semmi a vizet. Pusztán keresztülment a forró T idomon a víz az opv felé, ezért volt enyhén kézmeleg, amikor a tartályba folyt (a bojlerből nem szívta ki a forró vizet).
A rézcsőnél viszont valóban az előmelegített forró vizet dobja el.
Ha más nem lesz, lehet beteszek én is egy 2. opvt a pumpa után, ha nincs más ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- FC26 Nintendo Switch játék
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs