- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
WiZARD
üzenetére
Atyaég, ezekről lemaradtam, nagyon köszönöm.
Ez a két írás is csak azt bizonyítja, hogy jóval bonyolultabb a kérdés, minthogy akkor jó, ha 9 Bar. Sőt, ha ezeket elolvasom és olyan gépem van, én is átálltam volna a helyedben 6 Bar-ra. 
Egyelőre ezt nem tehetem meg, mert az én gépemben nincs OPV, csak egy vacak biztonsági szelep, ami túl nagy nyomáson nyit ki, (már ha normálisan üzemel, mert mostanában úgy tűnik hogy rendetlenkedik) ezért nálam kb 10 kilóval nagyobb tömörítés szükséges a normálisnál, hogy jó legyen a lefolyás. Amit viszont sosem értettem, hogy miért van az, hogy a duplával húzva nagyobb az esélyem arra, hogy kicsatornásodjon a kávé, mint a kúpos szimplával. Igaz nálam más a szemcseméret is, de az önmagában nem magyarázat erre.
Szimplávan szinte mindig jó, duplával viszont egyrészt jóval többször csatornásodik ki, másrészt nem olyan az íze a kávénak. De erre már panaszkodtam a múltkor, nem akarom magam ismételni.
Ha nem laksz messze tőlem (Bp18) egyszer vinnék valami finomat, hogy kipróbáljuk 6 Bar-on.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL (5160)
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a két írás is csak azt bizonyítja, hogy jóval bonyolultabb a kérdés, minthogy akkor jó, ha 9 Bar. Sőt, ha ezeket elolvasom és olyan gépem van, én is átálltam volna a helyedben 6 Bar-ra.