- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bence1024
tag
Elég nagy csalódás ez az S26 széria.
Kíváncsi leszek az eladásokra.
Kijárna már egy óriási pofon nekik. -
Brxx
tag
Igazán lehetne már egy Samsung telefon 6.3-6.6" kijelzővel, csúcs kamera szettel, bazi nagy 6000-7000mAh akkuval. Én ilyet vennék szívesen. És nem baj, ha ettől vastagabb lenne. Egy vastagabb kerekített készüléknek talán még jobb is lenne a fogása véleményem szerint.
-
Ricardo
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
janeszgol
félisten
Hozzá lehet szokni. Otthon nem töltöm nagyon gyorsan a telefont, 45w alatt szoktam. De pl tegnap 26%-al indultam munkába, mert elfelejtettem feltölteni a céges telóm (Moto Edge 50 Ultra). Melóban rátettem egy 140 wattos minőségi töltőre (a teló 120-at tud max). Felmentem segíteni valakinek. Állítom negyedóránál többet nem voltam fent és 96%-al vettem le. Ez tegnap ilyenkor volt. Most 74%-on áll. Szóval nem merül gyorsabban a gyorsabb töltés után.
-
-
spect80
őstag
Mikor meglátom az Exynos-t leírva, még mindig olyan érzés fog el, mint másokat, amikor a kést húzzák végig a tányéron. A + verzió ~500k körül a hülyének is megéri.
-
Hallosz
senior tag
Nekem van egy gyanúm, a fejlesztőmérnökök nem a Sony-nál voltak előzőleg?
Látjuk mi lett a konzervatív vonal vége...Az S24-em elkelt, januárban S25+ jött helyette. Ameddig működik, addig ez lesz. Éjjel készenlétben az S24 12%-ot az S25+ pedig 5%-ot merült. Nincsenek a vonaleldobások, térerő problémák.
-
szami777
addikt
Valaki szakértő árulja el nekem pls, hogy egy középkategóriás Samsung A56 (ami márciusban lesz 1 éves) hogy a bánatba tud 45 wattos töltést és ugyanaz a gyártó felső kategóriás telefonja 2x-3x annyi pénzért meg 1 évvel később is 25 watton ragad????
Nem úgy van, hogy fentről fejlesztünk lefele újdonsagokat?
Vártam nagyon az sima s26-ot, de konkrétan a vezeték nélküli töltést +10 wattján kívül semmi változás nincs. Még mágnest sem pakoltak bele. -
ddaydome
senior tag
Imádom a 25 wattos töltést az s26-nál.....
Itt van egy k..va nagy akkugyár és még szar akksikat is gyártanak.
Esetleg nem akarnak a Xiaomitól tanulni ilyen téren?
Ha ezek a specifikációk, akkor megint reszeltek egy 5%-ot a fingon. Gratula nekik. Tényleg nagyon ügyesek.
Nem mindenki szeretne péklapátot rendes töltéssel. -
Az Ultrába vajon miért nem rakják bele a csoda Exynost.
-
Ricardo
titán
válasz
FireFox1996
üzenetére
igen . A 10x-es optikai zoom nagyon jól tud jönni.
-
tms+
senior tag
lenyűgöző fejlődés...
-
joey04
titán
pff
-
zzola
titán
"Exynos 2600", Itt abba is hagytam az olvasást, nem mintha olyan sok új info lett volna a cikkben...

-
pusszycat
nagyúr
Privacy mód a kijelzőnek az smafu? Az lesz a változás. No meg az exynos 2600
-
sfefe
addikt
Na amit a Samu művel ez a környezetszennyezés nem az akku töltő a dobozban....
Minden évben szinte ugyanazt adja ki..
( Samum van....) -
Vtwo
őstag
Az a 10mp telefotó lassan iskolás korba lěp.
-
Brxx
tag
Az alapmodell jobb lett az iPhone 17 mintájára. Kíváncsi vagyok mennyi plusz üzemidőt hoz az a kicsi akku növekedés. Az Ultrát viszont beérte akku méretben az iPhone 17 Pro Max szóval elég gáz már 5000-es telep...
-
MikeWazowski
veterán
Addig is jöhetnek a képek!
-
Metal213
tag
S23U még mindig marad, vagy max átnézek i17pm-re, mert ez a 4-5 éve ugyan az a kamera kicsit uncsi... lehet kell némi változatosság? Nem tudom, de reméltem, hogy lesz némi upgrade, de most már világosan látszódik, hogy szinte semmi.
-
Annyira megszoktam a türköződésmentes kijelzőt az S24 Ultrán, hogy már nem tudnék hagyományos készüléket használni. A privacy display koncepció is érdekesen hangzik, nálam ez az új snapdragonnal karöltve már egy biztos vételnek tűnik.
-
bumlet
csendes tag
Gondolkoztam hogy írjak-e egyáltalán valamit, mert már azt is unom hogy minden évben leírom, de még mindig nem érzem hogy cserélni kellene az S22U-t
Max lassan a szoftver miatt, de inkább egy trifoldra pályáznék majd, csak annak meg az ára
-
LaPedite001
csendes tag
A fogyasztói társadalom az oka, hogy ezt megteheti a Samsung és a saját szempontjából valahol igaza is van, így is évről évre egyre többen veszik, a profit nő, semmi sem kényszeríti rá őket arra hogy változtassanak a hozzáállásukon.
Ha drasztikusan vissazesne az érdeklődés, lenne egyből újítás. -
Ádám16
addikt
Elmaradt a wow faktor, miközben az i17 szerintem hatalmasat gurított ősszel az alapmodell esetén.
Idén sem Samsung, sokkal jobb ajánlatok lesznek ettől egy Oppo táján is pl. -
Ricardo
titán
Hát ez így nem túl bíztató.
-
kcsa
veterán
"...ám a Samsung idei generálfrissítése konzervatívnak ígérkezik"
Akárcsak az elmúlt négy évben folyamatosan, köszi a semmit, legalább nem akarok vásárolni

-
Hát, ha ezek lesznek a specifikációk, akkor az S23+ idén sem lesz lecserélve...azaz Samsungra biztosan nem. Kabaré, hogy ezzekkel a minimális kis változtatásokkal évről-évre telefont lehet kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.28
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy gyártókapacitás hiánya.