Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
nézz meg egy régi faema vagy akármilyen etalon gépet...
kb hasonló bakelit van rajtuk mint a la scala-én...uff...szóltam.. de ez is egyéni ízlés
mégegyszer hangsúlyozom:
nem kereskedek szinte semmivel!
minden eddigi mazzer csupán pillanatnyi gyengeség és/vagy kíváncsiság eredményeként landolt nálam...
idővel kialakult bennem a dózerellenesség.. ennek végeredménye a mini-e
a drogéria jolly pedig azon két három ismerősöm és kedves családom miatt maradt meg akiknek nagyritkán örlök kotyogóshoz jobbféle kávét...
a major?.... hmmmm... fogós...
egyszer sid-től vettem egyet majd a mini-e-re kellett a ZS
és elkótyavetyéltem... azóta bánom és rájöttem milyen brutálisan jó
persze az űber ez lenne electronic verzióban de lássuk be ennek mennyi az esélye...
egyszer ha majd úgy "adódik" veszek egy újat ebből... ez lenne nekem a végállomásna akkor válna eladóvá a mostani csapat...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest