- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
senior tag
+1 arra, hogy hasznosabb lett volna kamer hw-ben és akkuban fejlődni ...
Szerintem gáz, hogy erre építenek, sokkal hasznosabb lenne, ha csak a szerkesztés során lenne segítség.
-
judas13
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A nevem AI, AI, AI Dzsemináj
-
-
Úgy látom, hogy egy darabig szórakoztató és vicces lesz... Majd egyre inkább kérdéses, került és utált lesz az ilyen funkció.
Hosszú távon ez a "mindenbe AI!" inkább hátrány mint előny. Wifis kávéfőző?? Wifis mosógép? Lópikulát!
Jó lesz az 5G vécékefe, QR kódos vécepapír meg blutútos nyuszis papucs mellé.
Ezen a előtérbe helyezett funkción a cég milliókat fog veszteni szerintem. Nem dollárban, hanem eladott darabban!
Nem fogják megvenni a felesleges dolgokat gyomorba tuszkoló mobilokat. Nem hülye a felhasználó, hogy észrevegye, felesleges dolgokkal verik át és csalják ki a pénzét.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Mindenre ráfogják, csak hogy dőljön a della.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
PirosHello
üzenetére
Volt egy régi fekete fehér kép apámról mikor 18 éves volt, most színes videó lett belőle amin énekel. Ja, anyám meg táncol mellette. Azt mondta nem emlékszik ilyenre.
-
PirosHello
senior tag
Hasznos információkat megtudni az AI-tól, az igen. Használom is. Fotókat "hamisítani", megmásítani? Francba. Másba kellene fektetni a kreatív energiájukat, nem ilyen felesleges dolgokba.
-
Ricardo
titán
Magának az AI-nak, van előnye. Sok ágazaban (gyártás, orvosi felhasználás, kutatás...) de az, hogy mindenre ráhúznak valamit, csak hogy AI-legyen rajta, azzal nem értek egyet.
A fotózás, videózás terén a minőség javításában jó szolgálatot tehet, de az a vonal, hogy odatesz olyan dolgokat ami ott sincsenek nagyon nem tetszik. -
joccmocc
csendes tag
Alig győzöm kikapcsolni a sok AI kacatot. Esküszöm, ha mosdkókagylót akarnék venni, már tuti abból is van olyan, aminek van vmi semmire sem jó AI gimmick je. Hurrá!
Cserébe kb 5 évig tuti nem kell hardvert venni földi halandóként mert minden erőforrást a data centerek szívnak fel...
Lassan szimpatikus lesz az iPhone mert ők nem tudtak semmi életképes AI rendszert kifejleszteni.
(tudom, idén jön a Gemini - Siri). Kell ez a sok kacat, mint a hátfájás. Amugy van, akinek tényleg igénye van ilyenekre?Bocsánat, de tényleg szinte felháborít, hogy ennyi pénzt és energiát öntenek értelmetlen fejlesztésekre. Hardver meg 4 éve ugyanaz.. ez egy rossz vicc.
-
sfefe
addikt
Nagyon rossz irányba megyünk....
-
Visszatérünk a nyomogombos nokiákhoz
-
janeszgol
félisten
Biztosan sikeres lesz. Oké könnyű lesz kreatív vagy kevésbé kreatív, de látványos videókat csinálni. Ez nagy siker lehet az amúgy is AI-tól tomboló világban.
Én inkább szeretnék ebből kimaradni, ha lehet. -
ComptonLA
tag
Már csak az a kérdés, mikor ébred tudatára az Ai, Aztán jöhet a terminátor, meg a skynet.
"Szép új" hazug világ, ahol semmi sem az, aminek látszik. -
judas13
veterán
És ez a helyzet csak fokozódni fog, méghozzá roham tempóban.
Üdv avalóAI világban! -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Még jó
-
-
Király
én már megis bíztam az AI-t hogy Graphics-ról csináljon lejárató videó hegyeket

-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Csatlakozom.
Egy előnye van ennek a telefonos AI őrületnek: legalább kevésbé fogom érezni a késztetést, hogy lecseréljem az S23U-t. -
secretgarden
aktív tag
Következő lépés majd ezután: nem is kell kamera, megcsinálja az egészet az AI
-
aprokaroka87
nagyúr
Na de várjunk már.. tehát ha jól értem én készítek egy videót és az AI abba rak bele random dolgokat?

-
-
Érdemes volt ám az ilyen baromságok miatt bedönteni a konzumer elektronikai piacot..
-
Ricardo
titán
Azok közé tartozom akik jobban örültk volna inkább a jobb fotós kpességeknek. Beltéren, és mozgó témánál van hova fejlődniük.
-
Jöhetnek a hamis, lejárató videók bárkiről.
Ez kell a népnek! -
DigitXT
félisten
"Csak jó lesz feltüntetni, hogy nem teljesen a valóság az, amit a videón látunk."
Kötelezővé kellene tenni, és egy kapcsolóval letilthatóvá a retekbe a tartalomkészítőt.
Sajnos úgy néz ki, hogy elharapózik, hogy valós hírekhez AI generált bullshit illusztrációkat készítenek, kimaxolva a clickbait címadást: figyelemfelkeltő, valóban, csak éppen egy szar. -
LosBlancosRM
őstag
AI hold után ez semmi.
-
Balázs Z.
aktív tag
Hiányzik, mint szar a zsebbe.
Komolyan, mekkora idióta, félnótás dolog ennek a totálisan felesleges, primitív és giccses funkciónak az erőltetése...? Raknának inkább bele új, jobb kamerát...Játszótér nyomorult proliknak

-
domos
senior tag
Ez nagyon bazári lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest