Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• WiZARD

veterán

válasz zolko74 #78502 üzenetére

Én 3x voltam, 3x csalódtam. Nem mondanám hogy rossz volt amit kaptam, de elájulva sose voltam tőle. Sok más hely van ahol rendszeresen, számomra jobban ízlő kávét kaptam. (mindig, mindenhol doppiot iszok)

A víz kérdés is érdekes. Már tényleg ugyanazt használják mint a CasMo? Mert tudom, hogy ez volt a terv, de amikor utoljára kérdeztem, akkor még mindig csak terv volt, és a kisérletezésnél tartottak...
    Amúgy "ipari" (kávézó) szinten vízkezelésre van bármi tippetek? BWT Bestprotect van most, de ennél a terméknél sajnos nem az íz az elsődleges. BWT és La Marzocco Hungary is megerősítette, hogy egyedül ez az amit ajánlanak a BWT vonalról. (hiába van ott a Bestmax Premium, extra Mg-al, ha az lerakódik a gépben, eltömíti, stb)
    Az AkVo sajnos még nem fér bele a keretbe. Ha más nincs akkor marad a BWT, addig amíg ez nem lesz elérhető.

Arról tud valaki, hogy Flow-ban a szintén hype-olt DC Mina miért lett lecserélve egy "hagyományos" DC-ra? (Persze láttam, hogy az egyik Mina megmaradt)

Az SCA Sensory oktatást hol csinálja? Illetve a többiek milyen keretek közt csinálják? Google-lel semmilyen magyar oldalt nem találtam erről...

Új hozzászólás Aktív témák