Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
válasz
zolko74
üzenetére
Én 3x voltam, 3x csalódtam. Nem mondanám hogy rossz volt amit kaptam, de elájulva sose voltam tőle. Sok más hely van ahol rendszeresen, számomra jobban ízlő kávét kaptam. (mindig, mindenhol doppiot iszok)
A víz kérdés is érdekes. Már tényleg ugyanazt használják mint a CasMo? Mert tudom, hogy ez volt a terv, de amikor utoljára kérdeztem, akkor még mindig csak terv volt, és a kisérletezésnél tartottak...
Amúgy "ipari" (kávézó) szinten vízkezelésre van bármi tippetek? BWT Bestprotect van most, de ennél a terméknél sajnos nem az íz az elsődleges. BWT és La Marzocco Hungary is megerősítette, hogy egyedül ez az amit ajánlanak a BWT vonalról. (hiába van ott a Bestmax Premium, extra Mg-al, ha az lerakódik a gépben, eltömíti, stb)
Az AkVo sajnos még nem fér bele a keretbe. Ha más nincs akkor marad a BWT, addig amíg ez nem lesz elérhető.Arról tud valaki, hogy Flow-ban a szintén hype-olt DC Mina miért lett lecserélve egy "hagyományos" DC-ra? (Persze láttam, hogy az egyik Mina megmaradt)
Az SCA Sensory oktatást hol csinálja? Illetve a többiek milyen keretek közt csinálják? Google-lel semmilyen magyar oldalt nem találtam erről...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen NAS-t vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest