Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plexi topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
"kell-e a HX-es szívás"
Azért ez felhasználó függő. Ahol sok a vendég, vagy isznak tejes italokat is, ott azért lehet jó választás egy HX vagy ha a pénz nem akadály akkor egy DB. Én soha nem értettem, hogy mi a para a HX-el, meg a hűtőcsapolással. Gyakorlatban annyi különbség van a két folyamat között, hogy csapolás előtt a fejöblítést, amit amúgy is csinálnál 5 másodperccel később állítod le. Konkrétan nincs egy mozdulat különbség sem a többiben. Illetve nem a PID értéket figyeled, hanem az alatt a súlyos 5 másodperc alatt a fejhőmérőt. Lehet, hogy ez valakinek kényelmetlen, de nem nevezném őrületes szívásnak, vagy nehezen reprodukálhatónak. Én a kezdetektől HX-et használtam, (az irodában volt tuning GC) és ez az egyetlen stabil pontja a készletnek (vagy csak azért nem akartam lecserélni mert nem bírom megemelni...
). Plusz ugye a "HX szívásért" cserébe van 3 kg-os hőstabil réz fej, baromi jó vízterítés, 3l-es réz kazán, roto pumpa, kicsi tuninggal programozható előáztatás, meg kb. 30-40 évig elketyeg, és szép 
Persze napi 2-3 shotra sokkal gazdaságosabb egy tuning GC.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Plusz ugye a "HX szívásért" cserébe van 3 kg-os hőstabil réz fej, baromi jó vízterítés, 3l-es réz kazán, roto pumpa, kicsi tuninggal programozható előáztatás, meg kb. 30-40 évig elketyeg, és szép