Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
üzenetére
Nincs a Pivallában OPV? Ne mááár. Biztos vagy benne? Annak alapnak kéne lennie egy ilyen gépnél.
A tejhabosítója viszont nagyon jó amennyire régebben nézegettem. Miért nem azt használtad?A tejhabosítás művészete egyébként a legnehezebb dolog számomra is. Mások gépein többnyire megy, a sajátomon viszont nem. Az én gépem pannarelloja megfelelően használva elfogadható habot készít, de túl sok kemény hab marad a tetején, akármit is csinálok. Leszedtem a pannarello szoknyáját, úgy egy kicsivel jobb lett, de messze nem az igazi. (csak egyetlen lyukon jön ki a gőz egy műanyag végből) Gondoltam, hogy lecserélem az egész gőzcsövet a Silvia v2-es csövére, ami egy bevált módosítás, de előtte inkább kipróbáltam, hogy milyen egy elemes rugóssal, mert láttam videókon, hogy azzal elvileg tökéletes habot lehet csinálni. Nos, nekem azzal sem jött össze. Úgy sejtem, hogy a kezem túl hőérzékeny és nem elég meleg a tej amivel próbálkozom. Most ott tartok, hogy legközelebb egy IKEÁ-s hőmérővel fogom melegíteni a tejet és úgy fogom megpróbálni. Lassan haladok ezzel a témával, mert én nem, vagy legalábbis nagyon ritkán iszom tejes kávékat.
Ha hígítom, akkor (tudom ez sokak számára elborzasztó lehet) tonic-kal iszom jegesen.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest