Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Hello,
Ketten vagyunk a parommal, nem iszunk kavet tonnaszam, de amikor iszunk akkor szeretjuk a minosegi kavet. Igazabol cask most kezdtem nezelodni/informalodni elegge az elejen vagyok, boccs ha valami nagyon alap dolgot kerdezek.
Milyen gepet tudnatok ajanlani olyan 600 dollarig ami usaban is beszerezheto? amazon.com vagy ebay.
Lehet uj is hasznalt is, expresso/cappuccino fogyasztas lenne a gyartas targya, eddig kotyogossal foztunk az is nagy ugras volt az itteni megszokott melegvizes atfolyos gepekhez kepest. vegyek csak egy brikka kotyogost amit az elso hsz-ben ajanlottatok es koltsem masra a penzt vagy valoban megeri valami "komolyabb" gepet venni?Ezt neztem elso blikkre: [link]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest