- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Hello,
Ketten vagyunk a parommal, nem iszunk kavet tonnaszam, de amikor iszunk akkor szeretjuk a minosegi kavet. Igazabol cask most kezdtem nezelodni/informalodni elegge az elejen vagyok, boccs ha valami nagyon alap dolgot kerdezek.
Milyen gepet tudnatok ajanlani olyan 600 dollarig ami usaban is beszerezheto? amazon.com vagy ebay.
Lehet uj is hasznalt is, expresso/cappuccino fogyasztas lenne a gyartas targya, eddig kotyogossal foztunk az is nagy ugras volt az itteni megszokott melegvizes atfolyos gepekhez kepest. vegyek csak egy brikka kotyogost amit az elso hsz-ben ajanlottatok es koltsem masra a penzt vagy valoban megeri valami "komolyabb" gepet venni?Ezt neztem elso blikkre: [link]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest