- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.Astic
csendes tag
válasz
soldier2
üzenetére
Hi! Én lennék a mérnök cimbora és ötletgazda, aki a Smart Espresso Profiler fejlesztésében részt vesz.

Ha már a Cremina került megemlítésre, szerintem az egyik óriási dolog az appban, hogy nagyon könnyűvé teszi azt, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle. Szó sincs arról, hogy több akar lenni, mint ami. Egyszerűen azonnali visszajelzést kapsz arról, amit csinálsz, és ez óriási segítség.Az egyik saját, személyes meglepetésem az volt, amikor egymás után két kávét készítettem az appal, és látszólag minden paraméter egyezett. Az őrlemény súlya, a kávé minősége (ugyanabból a zacskóból vettem ki), az őrlő beállítása, egyszerűen látszólag minden. Magát a korábbi nyomásgörbét is sikerült elég jól lekövetnem (be lehet tenni referencia görbét a háttérbe, ha esetleg a videókból nem jött volna át, ez is elég jó fícsör), mégis, a flow szignifikánsan különbözött az előzőtől. Egyszerűen az oszlatásra nem figyeltem eléggé az egyiknél. És ez (is) kimutatható.
Tudod értékelni is az elkészült italt, ami többek között arra is használható, hogy belődd egy adott kávéhoz a legjobb nyomásprofilt. Ezt egy igazán profi barista, sok év tapasztalattal a háta mögött, lehet, hogy enélkül is pillanatok alatt összerakja. Az app viszont óriási segítség a fejlődésben.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED monitor topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Óra topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest