Hirdetés
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Teljesen jó oldalról szemlélem, a sajátoméról
A Creminát pont azért szeretem, mert megbízhatóan tud egy szintet hozni, ami bár nem a csúcs, de elég jó. Bár a hőmérsékletet elég pontosan lehet szabályozni, azért nem egy digitális PID. Ha pl elkészül a Hifis által megálmodott gép ahhoz már könnyen lehet, hogy megéri, de a Creminánál már nem vagyok ennyire meggyőződve, ott épp a varázsát veszíti el a gép azzal ha több akar lenni, mint ami.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Creminát pont azért szeretem, mert megbízhatóan tud egy szintet hozni, ami bár nem a csúcs, de elég jó. Bár a hőmérsékletet elég pontosan lehet szabályozni, azért nem egy digitális PID. Ha pl elkészül a Hifis által megálmodott gép ahhoz már könnyen lehet, hogy megéri, de a Creminánál már nem vagyok ennyire meggyőződve, ott épp a varázsát veszíti el a gép azzal ha több akar lenni, mint ami.