Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
zolnagy
üzenetére
Most egyelőre zsugorfólia van rajta végig (a kazán melletti utolsó három centin nincs, de ott nem ér hozzá semmi), aztán rendelek egy ilyet még a hétvégén.
Vagy lehet, hogy inkább egy ilyet
Ez megéri az árát pluszban, vagy jobb az, amit linkeltél? Hajlandó vagyok kicsit rosszabb ár/érték arányút megvenni, ha tényleg van előnye a drágábbnak.(#71201) soldier2 : Igen, filterben volt nagyon jó eddig, de most reggel az első PID-es duplapresszó is a legjobb volt, amit valaha itthon főztem. Még volt benne tartalék, és annyi gyümölcsöt és olyanokat még nem éreztem benne, mint a filterben. Délután próbálkozok még eggyel finomabbra őrléssel (20 mp alatt lejött) és egy-két fokkal magasabban (a PID nem pontosat mutat, de nem lehetek nagyon távol). Az illata már közel van ahhoz, amilyen nyersen is az illata, ami szintén nagyon komoly, de még kicsit alulkivonatoltnak tűnt.
Aztán lehet, hogy rajtam is kifog, vagy csak más az ízlelésünk és az ízlésünk, és nekem azért tetszik nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Linux haladóknak
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest