Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
Azért nem eszik olyan forrón a kását, egyszerűen annyi, hogy végre éreztem mellbevágó dolgokat, amikre mindig vártam, mikor itt-ott filtert kóstoltam. De sose érkezett meg. Itt viszont megvolt a "vááááóóóbakker" érzét, már akkor, mikor megszagoltam. Dolog "szépséghibája", hogy ez az érzés 30000ft/kg-os áron érkezett!:-) Szóval marad az eszpresszó, de talán eljutottam oda, hogy érdemes itthon filtert próbálgatni mellè, mert lehet az más is annál az enyhe égetett cukor ízű, teaszerű italnál, amik formájában eddig megismertem őket.
Az íze/illata totál olyan volt mint a terasz mellett virágzó növénynek nálunk, talán trombita virág, aminek olyan tenyér méretű , tölcsérszerű fehér kelyhe van és mindegyik egy nap után elhervad. Totál az az illataroma volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Anyagi helyzetek és életutak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest