Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Tényleg hozzáértők vagytok.Nem csak a levegőbe fújjátok minimális tapasztalattal a butaságot.
Szerintem a legjobb a kávé (illy). Mondom ezt úgy,hogy igen sokféle kávét ittam már.
Igaz,hogy drága,de megéri. (Én sem minden nap iszom.)Ronin: próbáld meg komoly kávégépen lefőzetni.
Más lesz a véleményed. :-)
Viszont abban teljesen igazad van,hogy nem mindenhol egyforna. Sajnos sok helyen tudatlanul tárolják,emiatt a -tényleg- nagy különbség.
Én segafredo-ból /intermezzo/ ittam már -illetve nem,mert nem bírtam meginni- olyat,hogy szeritem tiszta penészes lehetett.Ihatatlan pocsék volt.
És mindez komoly bonbonáriumnak történt..Paljoc: Nagyon-Nagyon irigyellek!!!! :-)
Ronin: én meg ma már nagyon nem ajánlanám az omnia kávét. Sajnos már nagyon hígítják.
Ezt olyan mondta,aki maga hígította. :-/
Az utóbbi 20év elintézte. Szerintem a konkurencia miatt...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest