Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- DUNE médialejátszók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
Bazsee71
üzenetére
én csak elmélkedek
egyelőre nullához közelítő információm van arról, hogy kell-e spéci tamper, és ha kell, akkor milyen. Vagy pl hogy kell-e OCD/alternatíva. Jelenleg - PY hiányában - Omnia Espressot húzok, és enyhénszólva nem vagyok elégedett. A naked spriccel, kesernyés 89 fokon a kávé... próbálok javítani a paramétereken, persze előbb fel kellene hívnom paljocot és csak utána szórakozni az eszközökkel
Aztán ott van a Catler 9010 kérdése is, amin lazán 1.5 éve vakerálok... szóval elvagyok az ötletelgetéssel, kísérletezgetéssel, fórumlakók kérdezgetésével ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
egyelőre nullához közelítő információm van arról, hogy kell-e spéci tamper, és ha kell, akkor milyen. Vagy pl hogy kell-e OCD/alternatíva. Jelenleg - PY hiányában - Omnia Espressot húzok, és enyhénszólva nem vagyok elégedett. A naked spriccel, kesernyés 89 fokon a kávé... próbálok javítani a paramétereken, persze előbb fel kellene hívnom paljocot és csak utána szórakozni az eszközökkel ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)