- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Haha, teljesen megértem. Én próbáltam az elején erőltetni a korzós fórumot, de kizárólag azért, hogy moderálható legyen a dolog. Ott mondjuk az automatás rész szépen pörög, de a másik az kevésbé. Ettől függetlenül én sem főlök a kardomba miatta.

Ide meg szívesen járok már ezer éve, mert ez egy jó fórummotor, sajnos amit én használok rendszert ahhoz nincs igazán jó.Mi is dumáltunk már párszor és csak alátámasztani tudom amiket mondtál.
Az "úriember" meg szerintem akármit mondhat, amit kérdez sem igaz. Ezek miatt én m
ár a read only módról is leszoktam az indexes fórumról, amiért valóban kár. De a dolgok változna, és szerintem ez teljesen jó kis fórum lett. Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera + tartozékok
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs