Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap #47585 üzenetére
Ennyi pénzt szerintem semmiképp ne adj ki érte, nem ér feleennyit se csak azért, mert Apple certified...Feleennyiből veszel egy 11000mAh-s Yoobao-t, ami tényleg nagyon szuper, nekem 5200-as van, ami 7900Ft volt és 3x simán feltöltöm róla a telót maxra úgy,h "áll" 1hetet az akksi, tehát egyáltalán nem gagyi kínai, ez nem merül le magától, ha nem használod és tényleg annyit bír, amennyi rá van írva, ár/érték arányban nincs jobb szvsz...Az egyetlen előnye a Mophie-nak, hogy tok is egyben, nem csak külső akksi, így kényelmesebb a használata töltés közben
-
Elims
veterán
Szóval?Nokia ikonos témát senki nem tud? :-/
-
irgum
addikt
Nem közvetlenül idetartozik... De lehet iTunes-ban valahogy Mp3 CD-t írni? Úgy, hogy kijelölöm mi legyen a lemezen. Nem audio CD-t.
-
pitőr.
tag
Üdv. mindenkinek! Kérdésem a következő lenne, senki sem tudta megoldani iOS 6.1.3ról downgrade-el a 6.1.2 öt? (SHSH) val. Olvastam h nem lehet, de nem igaz, hogy nincs megoldás rá..
-
Aksomatic
senior tag
Kb. mennyi idő míg feltelepíti iOS 7-et? Ez az adaimat is letörli? (képek,zenék)
Van valami veszélye ennek a műveletnek?
Ha van egy mentésem 6.1.3ról az hogy tudom majd visszaállítani? -
legiaap
félisten
Van itt valaki aki ilyen tokot használ?
Érdekelne mennyire elégedett vele vagy sem. -
legiaap
félisten
Ez volt már?
-
L_YKing
addikt
beta 7 mikor lesz?
-
Tibee86
nagyúr
-
_adaml21_
őstag
Ez egy nagyon jó érték szerintem. Hát akkor biztos velem van a baj, hogy elvárom, hogy normálisan működjön. Nyilván nem azt várom, hogy 5 év múlva is így bírja az akksi. De szért egy fél éves telefon ne merüljön le fél nap alatt.
-
zbence
aktív tag
Halo!
Jailbreakelt 4.1-es szoftvert lehet 6.1.2-re frissíteni, és ha igen, hogyan ? Valaki tudna segíteni ? -
Tibee86
nagyúr
válasz
_adaml21_ #47560 üzenetére
Ott elvérzik a dolog, hogy az értékrendembe nem fér bele, hogy egy telefonért 200+ ezret fizessek.
Tehát elvárod, hogy nagyjából 350-400 feltöltés után is azt produkálja, mint új korában...
Ebből a képből aztán rengeteg dolog kiderül...
Ez amúgy megfelelő számodra, vagy te is viszed vissza kicseréltetni? -
-
Tibee86
nagyúr
válasz
kenny123 #47557 üzenetére
Használja kevesebbet, ki fogja bírni, vagy vigyen magával töltőt, gond letudva.
Ha játszanék a telefonon, naponta 4x kellene töltenem, mégse sírok, hogy nem bír ki egy napot...Csak azon múlik, mire használja az ember. Azon meg főleg nem értetlenkedek, hogy jóval gyengébben muzsikál az akku, mint új korában. -
Tibee86
nagyúr
válasz
bbenec #47553 üzenetére
Teljesen természetes folyamat, használódik az akkumulátor. Nem értem, miért lep meg egyeseket, hogy kevesebbet bír a 7 hónapja használt akku, mint egy új...
De ahogy korábban írták vidd vissza, úgy is az élvonalban járunk a "minden hülyeségért cseréltessük az iPhone-t" kategóriában. -
bbenec
tag
Hello!
Úgy érzem, hogy sokkal gyorsabban merül az i5-ösöm mint az első hónapokban. Most 7 hónapos a telefon és azt veszem észre hogy ha reggel lehúzom a töltőről, sokszor akkor sem bírja ki estig, pedig korábban simán 30-40% benne maradt mire hazaértem és nem gondolnám hogy ennyivel többet nyomogatnám. Wifin vagyok egész nap szinte rajta, GPS nem fut, fényerő közepes és 4 nagyon max 5 óra "usage" és 10-11 óra standby mód nullázza az aksimat már. Emlékszem régebben simán ment ez 6, de inkább 7 óra használatot is meg 15 óra standby-t.
Nálatok mennyit bír? Van esetleg valami program amit tudok futtatni, megnézni mennyit merül és mondjuk összehasonlítani másokkal?
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #47551 üzenetére
Mobilnézeten nem hozza. Igaz át lehet kapcsolni. Megpróbálom.
-
samgar
őstag
A safari egyszerűen képtelen megjegyezni és állandóan be kell írnom a felhasználó nevem és jelszavam a topikba. De miért?
-
Ombi5
őstag
Üdv.a számítógépre való backup ugye mindent ment(kontaktok,kepek,üzenetek,stb)?!
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Sima iphone 4-esem van jb-elt 6.1.3-mal és nagyon szeretném vhogy rátenni a cydia-ban talált "Nokia theme" témát.
Már telepítettem,de csak a háttér lett nokia-s az ikonok nem.
Mi nem stimmelhet? A winterboard is települt (sajnos).Vmint a hotspot-ot hogyan tudnám megosztani?
A jelszót megtaláltam,csatlakozni lehet a telefonhoz,internetezni viszont nem.
Mi lehet a gond?Előre is köszi!
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #47531 üzenetére
Valamit ossze kevert a geped, vagy ez most altalanos, hogy mindenkinek mast mutat...
-
zaiczd
tag
Hello! lenne egy fontos kérdésem! hogyha hálózatfüggő telefont szeretnék venni magánszemélytől, akkor hgoy biztosíthatom be magam 100%osan hogy letiltás esetén vissza kapjam a telefon árát? egy papírt hogyha írunk akkor az elég? vagy milyen papírt kell egyáltalán írni
-
legiaap
félisten
Ok, köszi az infókat
-
Aksomatic
senior tag
itt kell a teljes rendszermentést?
mert ez piszok gyorsan lefutott... -
legiaap
félisten
Kérdés: iPhone 5 kb. 2-3 naponta eldobja a hálózatot és újra kell keresnem vagy repülőbe tenni majd vissza és akkor megtalálja újra mert magától nem állna vissza. Ilyennel találkozott valaki?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
legiaap #47526 üzenetére
Az a baj, hogy tisztában vagyok vele, hogy hasonó áron kaptam volna "jobb" (erősebb) androidos telefont, de pont a pénzen volt a hangsúly (különben nem adtam volna el) és olyat kerestem, ami hasonló "adottságokkal" rendelkezik, csak Androiddal, de most jöttem rá, hogy az androidnak kell "bőven" a proci és a memória, mert nagyjából "ugyanazokkal" a paraméterekkel meghal a rendszer, míg az IOS vígan hasít... Nem szidom én azt sem, megvan ennek is az előnye, de őszintén "visszasírom" amim volt, mert jó volt és ebben minden benne van...
legiaap: Ha (OFF)nincs pénz, akkor is a család a legfontosabb, semmi más nem számít...(/OFF)
amuba: Elhiszem, használd egészséggel. Aki nem "hackel"-ni akar, annak jobb ennél nincs szerintem...
-
Zsolaf
addikt
válasz
szekfizsolt #47525 üzenetére
Ha vigasztal
én egy Galaxy S3-ról váltottam 4S-re, hát nem bántam meg, ott jó hardver volt, de a szoftver az borzalom, állandóan újratölt a touchwiz az 1gb ram-nál én sem értettem. 4S-en semmi gondom nem volt azóta mióta meg van.
-
legiaap
félisten
válasz
szekfizsolt #47525 üzenetére
Mit használsz amúgy ott?
Amúgy egy GS4 vagy egy HTC One már nem olyan vészesen akadós. -
szekfizsolt
senior tag
Anyagi okok miatt eladtam a 4S-t. Egy hete Androiddal "nyomom", sírhatnékom van... Teljesen mindegy milyen márkájú készülék, de nagyjából hasonló hardwer és akadások, elfogy a memória, fagyások, ez elképesztő, mi "folyik itt"
-
Zsolaf
addikt
válasz
buvartacsko #47522 üzenetére
Csak a kompatibilitás miatt biztos
-
buvartacsko
addikt
-
Zsolaf
addikt
válasz
buvartacsko #47516 üzenetére
Béta 6, Wifi 3G végig ment, appokat nem lövöldöztem ki, ma itthon voltam itt jó a vételem, melóhelyen holnap megnézem mert ott gyenge a 3G.
-
subaruwrc
félisten
Hivatalosan milyen módon és mennyi pénzért lehet függetleníteni egy T-s iphonet ?
-
Zsolaf
addikt
Ilyen akku időm még nem volt 6.1.3-on mint most 7-en, és még nincs vége a napnak.
1x dugtam rá a gépre 3 percre kb.
-
r3dsnake
nagyúr
beta6-nal van valami megoldas arra, hogy telefonalas utan ne ugorjanak lentebb az ikonok kb fel centivel? csak ujrainditas segit. (nalam ezt beta5 ota csinalja)
-
irgum
addikt
válasz
buvartacsko #47507 üzenetére
Nembírom!!!
-
buvartacsko
addikt
na ma se lesz új béta.
-
snooze
veterán
válasz
h1ght3chzor #47505 üzenetére
beállitások-telefon-sim pin..
-
h1ght3chzor
őstag
Ios 6.1.3-ban hol tudom beállítani, hogy ne kérjen sim kódot?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
bull84ghia #47500 üzenetére
jap, így már összeáll a kép. de a Galaxy Y-nál még talán így is jobb
és ingyé volt
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Mivel lassan használhatatlanul lassú az iPhone 4-em, így szeretném megkérdezni Tőletek, hogy melyik volt az utolsó használható sebességű iOS? Ezt hogyan tudom feltelepíteni a telefonomra?
Hogyan tudok ezek után például a Facebook alkalmazásból is egy régebbi verziót feltelepíteni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest