Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pont ebben a percben raktam fel egyébként a 6os betát, mielőtt még olvastam volna hogy OTA-n keresztül nem lehet.
beta 6ról is tudok frissíteni GM-re IPSW-vel, ugye? -
törölt tag
Dev accom nincs, akkor várhatok még egy picit..
-
törölt tag
-
Zjunior
veterán
Tölthető a Gm
Redmond pie...
Nekem se jelez még semmit...
[link] -
iTunes radio-ról volt szó? Jó lenne tudni, lesz-e, mikor lesz, elérhető-e majd itthon, mennyiért reklámmentesen, stb.
-
jozsi252
veterán
válasz
vadászcsiga #49170 üzenetére
Igen én is arra gondolok, mert tavaly is így volt. De mindenesetre mostanit addig nem adom el, amíg meg nem tudom. Mert ha esetleg okt közepe vége lenne, akkor nehezen viselném a jelenlegi 7 éves tartalék telómmal 1-2 hónap használatot.
-
törölt tag
Srácok!
Bedobom a zenét iTunesba, ott be van állítva hogy az összes zeneszám másolása (amikor zenét másolok iTunesba nő is a zenék száma, úgyhogy látja) viszont a telefonra nem másolja fel. Mi lehet a baj? -
zolikaDB
veterán
Szerintem az 5 nem festett, hanem eloxált.
-
norbi2010
őstag
válasz
vadászcsiga #49170 üzenetére
Akkor mit akartak a decemberrel?
-
jozsi252
veterán
Mi a francért nem tudták kiírni a 2. értékesítési fázist. Jó lenne tudni hogy mikor lesz nálunk elérhető..
-
M@te
senior tag
ha 20.án boltokban van az új telefon akkor azt nem értem ha 18.án adják ki az ios 7et, akkor gondolom nem 1 éjszaka alatt frissítik az összes telefonon. szóval azokon már elvileg rajta kell lenni az új szoftvernek jópár nappal előtte hogy még ki is tudják szállítani, nem?
-
hami85
tag
Hát mivel az 5-ös megszűnt, nem maradt mást lehetőség mint az 5S
Sajnos a műanyag felejtős....
-
Xmodule
őstag
Most ha csinálok egy backupot az iOS6 ról, majd mikor jön az iOS7 frissitek és ha mondjuk nem jön be már nem fogom tudni visszarakni az iOS6-ot a backup-ból ugye? Mármint ha már egyszer fel frissitek akkor azt már vissza nem lehet. Nem mintha az újítások ellen lennék csak érdekel.
Ja meg még egy kérdés. Most akkor az iPhoto iOS-en ingyenes lett, de OSX-en továbbra is fizetös fog maradni?
-
AMATŐR
őstag
Típus öreg i5 készülékemet 4S re cserélném!
-
Scoobyka
addikt
Valamilyen Camers App-al nem lehet 120fpssel felvenni mondjuk 4sen? Ios7 gm mikor kerul ki?
-
Klemice
senior tag
sziasztok!
gyári független iphone esetében tényleg létezik az, hogy cserélik a telefont és kapok egy vadi újat?
csak mert eléggé megkopott a fekete iphone 5-öm, annak ellenére, hogy mindig tokban volt..
van olyan hely itthon, ahova beviszem és kapom is a cserét? ha igen milyen feltételek vannak?
előre is köszönöm! -
Criton
veterán
i5S kártyafüggetlenül 849$, szép
-
Scoobyka
addikt
Az ujjlenyomat olvaso gomb benyomhato az 5s-nel?
Norbi2010: thx....szep...de nekem eleg lenne egy i5 is....az ujjlenyomaterzekeles engem nem hatott sajna meg....a kamera es az aksi ido ami meg erdekel majd max.
-
privacy99
senior tag
válasz
kenny123 #49134 üzenetére
Lényegében csak pár új dolog van. Nekem is tetszenek és venném, de biztos vagyok benne, hogy a nagyágyúkat a 6-ra tartogatják. Bár így is sikerült elintézniük, hogy sok ember érezze úgy, hogy neki kell ez a telefon
bigdady - Azt én sem tudom, mert én az első 10 percben kapnám a jelzést, hogy megtelt a tárhely. A 64 GB-on sem fértem el egy kis ideig, azóta kivágtam ami nem kell, és tényleg csak az van ami kell, így 32 GB-ot foglalok.
-
bigdady
nagyúr
Hát szerintem az i5 közelébe nem ér ez a műanyag szines 5c.
Vicces4S-ből meg csak 8gb lesz? Ennek mi értelme?
-
szilrobi
aktív tag
Most akarok venni 4s-t a t-nél, nehogy lemaradjak az utolsó 16gb-osokról
és meg gyárilag ios6 lesz, szerencsére
-
kenny123
addikt
Szóval az 5c az ugyanaz mint a most kinyírt i5?
Másik oldalról, az 5s mivel több mint a sima 5? Ujjlenyomat olvasó, meg valamit a kamerával babráltak. Mi az a gyorsfelvevő?Bocs, keynoteokról lemaradtam..
quailstorm: És ez nekem, mint egyszerű felhasználónak mit jelent?
-
Scoobyka
addikt
En sajnalom h megoltek az i5-t....arra csereltem volna az 1eves 4s-em...igy marad a 4s amig mukodik :-)
-
whitezo88
nagyúr
appleon van videó, nem néz ki gagyin az 5C, sőt. mennyivel tud kevesebbet? no ID, meg gyorsfelvevő? elejéről lemaradtam.
-
M@te
senior tag
5s-nek még nincs videója csak a C-nek?
-
legiaap
félisten
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy az új almákon hátul csak iPhone felirat van?
Letisztultabb. -
erdoke
titán
válasz
joey04 #49107 üzenetére
650 dollár a független 5S, 550 (!) az 5C kint a T-Mobile-tól.
Kíváncsi leszek a Távol-keleti 5C árakra, mert ez nagyon sok, abszolút nem az a stratégia, amit a legtöbb elemző várt.(#49108) manchester85
Nyugati országokban és Japánban nagyobb siker lesz ez a paletta, mint az i5-tel lett volna, de a holnapi kínai bemutató egy hatalmas kérdőjel maradt. Vajon miben egyeztek meg a China Mobile-lal? Szerintem ott van még egy nagy dobás.(#49117) vadászcsiga
Én egy könnyebb és vékonyabb iPad 5-öt várok A7-tel és ujjlenyomatos Home gombbal. Végre veszek céges iPadet, hacsak az IT-sek nem erőltetik tovább azt a haszontalan minit.
Egyébként most már sokkal valószínűbb egy színes mini, mint egy Retina... -
runner 125
nagyúr
válasz
vadászcsiga #49117 üzenetére
Október, én azt várom a legjobban, de tényleg.
-
jozsi252
veterán
Már csak azt lenne jó tudni, hogy mikor jön MO-ra. Mert a Decembert szerintem arra értik, hogy addigra pumpálják tele a piacokat.
-
vadászcsiga
félisten
Nem lett retina mini. Sejtettem
-
Xero
nagyúr
Ugyan olyan komolyra megcsinálták az 5S termékoldalt mint a Mac Pro-ét.
Akkor most két terméklapra csorgathatom a nyálamat még hetekig. Kiváló... -
r3dsnake
nagyúr
No és merre van a GM?
-
legiaap
félisten
válasz
manchester85 #49108 üzenetére
Még most is lehet 5-ös venni, ha valaki annyira akar.
Mondjuk ezt a lépést tényleg nem tudom minek köszönhető?
Miért a 4S-t hagyták meg. -
bigdady
nagyúr
Ebben az 5s-ben az alukeret a legjobb. Kopásgate megoldva
iphone 5c elég gagyi műanyag. -
Scoobyka
addikt
Nekem marad a 4s egyenlore
Talan i6-nal csere
-
privacy99
senior tag
És meg is szűnt az Apple Store-ban az i5.. jó rövid "élete" volt
Innentől vigyázni kell rá
manchester85 - Teljesen igazad van, ezt így át sem gondoltam.
-
manchester85
veterán
Na akkor a lényeg:
kinyírták az iPad 3-at, mert nem lett volna elég jó a 4.
Kinyírták az iPhone 5-öt, mert nem lesz annyival jobb az 5S
1 év elteltével nem az iPhone 5 lett az olcsóbb, hanem egy műanyag szar. Nesze nektek olcsó iPhone, ez jár annak, aki iPhone 5-öt akart venni. Megmondom őszintén, erre a politikára ráférne most egy kisebb bukás. Ugyanazért az árért egy szarabb termék jár jelenleg. Ez gáz.
550 dollárért most a prémium iPhone 5 járna, nem egy gagyi cucc.
-
privacy99
senior tag
válasz
Criton #49094 üzenetére
Kompatibilitást illetően szerintem nincs ok az aggodalomra, csupán nem lehet majd kapni mostantól. De ettől nem veszít az értékéből (csak évről évre nő
)
Tulajdonképpen 5C lett az i5-ből, ugyanaz a hardver. Szerintem még a gyártósorok is ugyanazok maradtak kis módosítással. Ezért nem lesz gond a későbbiekben.
-
legiaap
félisten
válasz
runner 125 #49100 üzenetére
Igen közben már megtaláltam.
-
norbi2010
őstag
Handrás szerint 20.-ikához két hétre lesz 5S Mo.-n, ez mennyire reális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest