Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem wifis a nyomtatóm, de szeretnék iPadról, iPhone-ról nyomtatni dolgokat, de egyszerűbben, mint a printscreen és dropbox feltöltés, majd gépről nyomtatok módszer. Nincs valami app, aminek esetleg van PC kliense, aztan iPadon rányomok a nyomtatásra, aztán a kliens a pc-n fogadja wifin, és úgy nyomtatja ki usb-s nyomtatómon? Remélem, érthető, mit szeretnék.
-
satyátó
tag
Lenne még egy kérdésem. Iphone 3G-n nemtudok letölteni szinte semmit az app storebol.
Mert régi a verzióm.
Jelenleg: 4.2.1. (8C148)
Hogy tudnám frissiteni hogy a facebookot, vibert, youtubet le tudjam tölteni?
Hanyas verziót kellene? Előre is köszi. -
Tibee86
nagyúr
válasz
buvartacsko #47981 üzenetére
Komolyan kirakják azokat a készülékeket, amiket árulnak? Beszabehu, hogy ez másoknak miért nem jut eszébe.
-
DieHard
senior tag
A telenor mikor vette le az Iphone-t a készüléklsitáról?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Zsolaf #47974 üzenetére
Nincs megoldás. iTunes-os kedvencek sync megszűnt, helyette van a control paneles, egyetlen lehetőség bejelentkezni egy másik apple id-vel. Én már el is kezdtem, contactok atrakva, már csak a jegyzeteimet kellene valahogy megoldani. Amikor még gmailben tároltam őket egyszer már megoldottam csak nem emlékszem hogyan
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #47973 üzenetére
A megoldásra én is kíváncsi lennék mert nekem is ez van, de eddig nem foglalkoztam vele, mert chrome-t használok.
-
vadászcsiga
félisten
Tegnap összefésültem az asztali Safari konyvjelzőit a mobilossal, erre kaptam egy újabb "bookmark menu" mappát a többi mellé, nem volt elég az ipadtől kapott "konyvjelzősor", hogy a meglévőkről ne beszéljek. Most már ha a saját kedvenceimhez hozza akarok férni túl kell gorgetni ezeket. Nem nagy munka de azért megis. Mondom töröm legalább az újonnan kapottat de nem engedi, beleült az iCloudba is. Töröltem már az iCloud backupot telón is meg ipaden is de semmi. Ahogy vissza kapcsolom a safarit már meg is jelennek ezek a kis mocskok a kedvencekben. Gyakorlatilag nem lehet resetelni a safarit. Azt hiszem már mindent próbáltam, még az IE-vel szinkronizáltam, ott ki is vettem az ominózus mappákat de semmi nem változik, valszeg csak egy irányba syncel.
Ötlet??? -
Zsolaf
addikt
-
Játékos
addikt
válasz
vadászcsiga #47964 üzenetére
Valóban, mintha már találkoztam volna ezzel az mp3-as csengőhang kérdéssel, csak teljesen kiment a fejemből, nem használtam. Viszont nekem mind m4r.
Akkor valahogy meg kell próbálnom újra beszerezni őket? -
mezalan
csendes tag
válasz
Játékos #47963 üzenetére
Na megtaláltam. Csatlakoztasd a telefont kattints rá és ott válaszd ki az "On this iPhone"-t magyarul nem tudom hogy van de a legutolsó menüpont felül fotók után van, és ott bal oldalt válaszd ki hogy Tones és elvileg ott vannak a telefonon lévő csengőhangok. Remélem segítettem.
-
vadászcsiga
félisten
-
Játékos
addikt
válasz
vadászcsiga #47961 üzenetére
Természetesen m4r. Rég nem buherálom a telefont, JB nélkül élek, megbarátkoztam az iTunes-szal, és szépen szinkronizálgattam a szükséges adatokat, ahogy illik.
Nem is tudtam, hogy mp3 formátumú "tone" is lehetséges... -
Játékos
addikt
válasz
mezalan #47956 üzenetére
Az be volt pipálva eddig is, de szerintem nem oldja meg a problémámat, mert nem azt látom, hogy a telefonon mi van, hanem hogy mit szinkronizálhatok fel a telefonra.
A konkrét bajom az, hogy a gépről elvesztettem a file-okat! Tehát, ha most szeretnék egy új csengőhangot, akkor az eddigieket eleszteném... -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van valami módja annak, hogy a csengőhangokat elmentsem JB nélküli iPhone-ról?
Előre is köszi! -
nord_
veterán
válasz
peugeotmate #47951 üzenetére
Négy éve használok Belkin töltőt a kocsiban, probléma nélkül teszi a dolgát.
Persze, T-Mobile-nál vettem, hogy ha netán gond lenne (a töltővel vagy miatta a telefonnal), akkor legyen esélyem egy kártérítési ügyintézésre. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
peugeotmate #47951 üzenetére
Egy képről így ez megmondhatatlan, elég sokmindenit árulnak úgy hogy ugyan az "szinte" mint az eredeti, közbe meg koppintás...
Viszont ha eredeti ha nem szerintem megveheted egy 5V-os cucc nem robban fel amúgy sem ha esetleg ettől tartasz...
-
peugeotmate
őstag
Szerintetek lehet ez a Belkin töltő eredeti? Elvégre Kínában gyártják hivatalosan.
B-L-A-C-K
Igazából itthon is árulják már 500 forinttal drágábban, csak nekem a bolt a város másik végén van, így még kényelmesebb lenne, ha kihoznák házhoz. -
zsoltix
tag
Sziasztok, szeretnek ios7 rol vissza menni 6.1.3 ra i4 em van mi lenne a menete es ha csinalok backupot vissza tolthetem ra? Linket tudnatok adni 6.1.3 hoz? Koszi
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Totheground #47946 üzenetére
A hsz megírása után leesett nekem is, hogy az akart lenni.
-
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #47942 üzenetére
Zért ez szemétség... Ha visszaviszem az új autot, mert kiégett az indexlámpa akkorse csak az égőt cserélik, hanem az egész autot.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
peterpal12 #47939 üzenetére
Nem, csak maga a telo
TigerCat
Szerencséd volt, akkor gondolom még nem voltak elérhető refurb készülékek -
válasz
peterpal12 #47937 üzenetére
Nekem újra cserélték az egy hónapos iPhone 5-öt. Az elsőnek rossz volt a töltője, ami kinyírta az akkut. Kompletten kaptam újat mindenből.
Bocsánat, dupla lett. Nem figyeltem...
:-) -
Vadászcsiga és kommy: Köszönöm szépen! Körbefutottam, de sajnos itt Veszprémben egyik sincs, így csak megrendelni tudom. Biztos ami biztos, inkább a nagyobbikat veszem, Hátha beesik valaki iPad-del, vagy valami nagyobb eszközzel.
-
peterpal12
csendes tag
válasz
vadászcsiga #47938 üzenetére
Dobozban füles töltő minden van?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
peterpal12 #47937 üzenetére
Jól hallottad, azzal a különbséggel hogy nem zsír újat kapsz a polcról hanem egy úgynevezett refurbished példányt ami egy gyárilag felújított valaha használt készüléket ami sok esetben szigorúbb ellenőrzésen megy keresztül mint az új úgyhogy semmivel nem jársz rosszabbul.
-
peterpal12
csendes tag
Sziasztok,hallottam,hogy az apple nem szereli a telefonokat,hanem ha elromlott és nem általam okozott kár miatt,akkor egy teljesen új dobozos telefont kapok ? előre is köszönöm
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #47932 üzenetére
Nézz ra a telefon töltőjére az avn ráírva, hogy 1A, ami 1000mA ha megsoszlik a 2000 kétfelé akkor lesz 1000-1000 mind a két csatlakozóra, tehát rendesen tudja tölteni mindkettőt.
-
-
Sziasztok,
Szeretnék venni egy dupla USB töltőt az autóba.
Mobil Wi-Fi és iPhone 5 lesz rádugva egyszerre, vagy 2db iPhone.
Ezeket néztem ki:
Hama 14128 : Autós töltő USB, dupla, 3100mA
Hama 80799 : Autós töltő USB, dupla "Dual Piccolino" 2000mA
Utóbbi nem világít, ami jobban tetszik, viszont kisebb teljesítményű.
A fenti két típuson kívül ajánlanátok másikat ami bevált és dupla?Köszi!
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #47922 üzenetére
Régi akkuknak számított ha sokat volt rajta, ezeknek már nem árt semmit..
-
M@te
senior tag
válasz
vadászcsiga #47922 üzenetére
ezt én is alátámaszthatom
-
legiaap
félisten
Ma filóztam ezen a beépített akkus tokon, viszont akadt egy kérdésem azzal kapcsolatban.
Van egy olyan progi, hogy BatterySaver, ami azt mondja nem egészséges 9 óránál tovább töltőn hagyni a telefont, viszont ez a tok meg folyamatosan tölti. Ez nem okozhat kárt az akkuban? -
buvartacsko
addikt
Nézzétek meg a Flickr appban a kamera részt. Példát vehetne az apple.
-
M@te
senior tag
Na az apple minden utángyártott fali töltőt kicserél eredetire
hurrá. Good guy apple
-
Keef_Lee
senior tag
-
Keef_Lee
senior tag
3GS IOS 5.01 alatt viber nem fér hozzá a képeimhez.
Neten vadászva ennyi a megoldás:
iOS5 and below users:
Go to your device's Settings -> Location services -> Turn On Viber's access.De én ezt nem találom a beállítások között.
-
válasz
buvartacsko #47911 üzenetére
Az nem megy béta 1 óta, valószínűleg, más megoldása lesz majd mint iOS 6 alatt,ha egyáltalán majd meg lehet ezt 7 alatt is játszani, hogy kiírja a noti centerben.
-
matyi19
őstag
iOS7-nel az ertesitesi kozpontban nincsenek idojaras adatok, csak reszvenyek?
-
catalunyavis
csendes tag
Sziasztok!
[Iphone 4]
Mellettem a készülék, hozzá sem nyúlok, a telelefon magától újraindul, majd kiírja, hogy csatlakoztassam az iTunes-hoz. Meg is tettem, nagyon lassan ismerte fel a gép közben a kijelző egésze fehér, majd 5-6 másodpercenként villan egyet a kijelző, aztán az iTunes kiírja hogy helyreállítási módban lévő készüléket észlelt, újra kell mindent telepíteni, elindítom a visszatöltést erre valami 21-es hibára vonatkozva sikertelen a visszatöltés.
Megpróbáltam DFU módban is (de a képernyőn se alma lógót, se connect to itunes feliratot nem látok), így sem működik. elindul a helyreállítás, de egy idő után megszakad ezzel az üzenettel: Az iphone nem tölthető vissza, ismeretlen hiba (1604).
egyszer régen volt jailbreakelve (kb. 1,5 éve), de azóta iTunes-ra se dugtam. nem értem.. átnéztem a szifonos leggyakoribb hibaüzeneteket, ott ezt írják :Error 1604: ugyan az a helyzet, mint az 1600-as hiba esetén.
Error 1600: a restore elején kapod, ha custom firmware-t próbálsz feltenni. Próbáld meg “pwned DFU” módban.
Figyelem! Bizonyos esetekben ez a hiba hardveres gondot is jelenthet, ilyenkor a készülék DFU-ban ragad, és semmi módszerrel nem lehet kiszedni belőle, de még gyári firmware-t sem lehet rá feltenni.ma már nem lesz rá időm, de holnap kipróbálom, hogy újrateszem a windowst hátha az segít.. vagy semmi értelme? elég nagy problémának néz ez ki, pedig eddig semmi ilyen gondom nem volt.
Valaki esetleg tudja mi a megoldás? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Mini-ITX
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest