Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Klayman #47399 üzenetére
Kalibrálás feltöltöd teljesen mondjuk úgy hogy esete felrakod reggel pedig amikor még rajta van a töltőn, azt csinálod, hogy nyomod a home és a power gombot egyszerre addig amíg meg nem jelenik az Apple logó, majd ha elindult lehúzhatód a töltőről.
És nem kell vastag betűvel írni, így is eltudjuk olvasni.
-
Klayman
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy iPhone 3Gs készülékem mellyel a következő a gond:
Feltöltöm 100%-ig az akkut minden tök jó de ahogy eléri a 25-20%-ot a töltöttségi szint a telefon kikapcsol és azt jelzi, hogy lemerült. Na most ami fontos, én tegnap cseréltem akkumlátort és komplett dock csatlakozót a telefonban, de a hiba továbbra is fenn áll. Olvastam arról, hogy kalibrálni kellene a telefont de nekem nem sikerült pedig megpróbáltam 2x is. Létezik, hogy ez valami alaplap hiba? vagy esetleg van erre valami szoftver? vagy netán tényleg kalibrálni kellene a telefont és ha igen pontosan hogyan?Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
-
matyi19
őstag
Nem tudom hasznalja meg valaki a Google Chrome-ot, en eszrevettem egy hibat iOS7 alatt...mikor itt irok egy hozzaszolast, es ahogy megnyomom az OK gombot hogy elkuldje, elkuldi de folyamatosan ujratolti az oldalt, muszaly kilepnem belole...
Amugy a safari nagyon f@sza lett! -
_adaml21_
őstag
Köszönöm, ennyire lettem volna kíváncsi. Akármilyen hihetetlen, nem tudtam elképzelni, azt hittem minden funkcióját letiltja a telefonnak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #47383 üzenetére
4S 6.1.3-mal úgy hogy előtte mindent bezárok, kikapcsolom majd bekapcsolástól 26 mp míg bebootol, és 47 mp míg feláll a hálózat is.
-
_adaml21_
őstag
-
törölt tag
Hozzám került egy letiltott i5. Nem volt fizetve (gondolom..), így pár napja tiltották. Lehet abból gáz, hogy nálam van, mennyire sürgessem az alaplapcserét?
-
matyi19
őstag
Fent van az iOS7, sokat változott az első beta óta, pl. sokkal gyorsabb lett, de sajnos nincs olyan gyors mint az iOS6
...
Amúgy nekem a bott, most mértem 28mp. -
M@te
senior tag
amúgy ebbe az ios7-be a CC-be egy 3g/2g kapcsoló még odazsúfolhattak volna vagy a repülős mód helyére..
-
samgar
őstag
Amúgy ha már iphone 5S lehetséges, hogy a T ugyanazon feltételekkel értékesíti, mint ahogy jelenleg a sima 5-t? Mármint a két év hűséggel gondolom. Vagy kitudja?
-
irgum
addikt
Miről maradtam le? Van már beta 7???
-
matyi19
őstag
Akkor valami mas link beta7-hez...?
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #47348 üzenetére
Tényleg, az eventre kb mennyivel elötte dobják ki a meghivókat? Már várom hogy kintlegyen az ios7, aztán akkor talán adnak ki JB-t 6.1.4re. Jelenleg kb esélytelen, hogy frissitek, és nemhiszem hogy a GM verzió sokat változtatna a hetesen.
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #47348 üzenetére
Veszem az újat
-
matyi19
őstag
A Mega-s 64 százaléknál megakadt, a másik meg nem indul el...
-
matyi19
őstag
Valaki egy normalis letolto linket a beta7-hez... :
-
M@te
senior tag
válasz
Zsolaf #47329 üzenetére
én szerintem fél éve nem kapcsoltam ki a telefonom lemerülni sem hagyom. még ha lassú is lenne (nálam nem az) a boot akkor is kit érdekel? nem naponta 5ször kapcsolod ki be. én imádom a 7et. a 6ot már csúnyának és ósdinak látom más telefonján. az üzemindő is nagyon jó. másfél nap készenlét 5 óra használat és 48%. estére lemerül majd teszek fel egy szkrínsotot
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
matyi19 #47337 üzenetére
Persze, bár ezen nem tudom mit kellene kifejtenem.
Nyomsz egy backupot iOS6-on iCloudra. Feltolod a beta-t, kikapcsolod az automatikus iCloud mentést, így a beta-hoz az iTunes-ban lesz mentésed minden szinkronizálásnál, az iCloudon pedig ott marad az iOS6 mentés, ha esetleg visszatérnél iOS6-ra.
-
Tibee86
nagyúr
Most valami csoda folytán nem fagyott be, köszi.
matyi19: Erre igencsak kitalálhatna valamit az Apple, mert nevetséges, hogy ha van egy játék, amit az ember hosszú ideje játszik, akkor évekig hurcoljam ugyanazt a backup-ot, ha szeretném folytatni, ezáltal soha az életben nem tudok egy szűz rendszert feltenni, mert akkor bukom a játékmentést is...kotsogapple...
-
-
Tibee86
nagyúr
Valaki tudna egy linket küldeni beta6-hoz(4S)??
Mindenhonnan erre a mega-s letöltő oldalra dob, ami állandóan befagy, utána még bányásszam ki belőle.... Tényleg nincs egy olyan oldal, ahonnan szépen rögtön az .ipsw-t tudom leszedni? -
Zsolaf
addikt
Valaki használja a 7 beta-t? Mert én két nap után leszedtem, kíváncsi vagyok milyen annak aki fent hagyta, vélemény?
-
Zsolaf
addikt
-
Noxy
veterán
-
zsola7676
csendes tag
Nekem is lejött mindig simán körömmel, szerintem ez a fólia most valami erősebb ragasztóval van lekenve, vagy nem tudom.
Tűvel is tököltem már, közben meg félek, nehogy megsértsem a telefont...
Néha már azon vagyok, hogy nincs is rajta fólia, pedig tutira tt van, hát én raktam rá.
Meghát látszik is hogy ott van.
Valami speckó módszer?
Hajszárító, vmi vegyszer, stb?
Vagy vigyem a szervizeshez?
köszi -
Hooper
őstag
i4s 6.1.3 jailbreakelhető unteathered?
Tudtok dobni egy oldalt ahonnan valami stabilat le lehet szedni?
Köszi -
zsola7676
csendes tag
Kösz, az a baj, hogy még így sem jön le...
Totál hozzánőtt. -
Ck.
addikt
-
Criton
veterán
Nem azt mondtam,hogy a dolgokat nem szoktam atnezni,ebben az esetben a beallitasokat.Mikor meglett a telefon akkor beallitottam mindent,nem emlekeztem rogton hol van,ettol nem kell rogton altalanositani szerintem.A masik meg,hogy en ismerem magam,igy en azt az opciot nem hasznalom,ennyi.
-
zsola7676
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket egy dologban:
IPhone 4S telefonomra képernyővédő fóliát raktam és kb. 2-3 hónap múlva szerettem volna kicserléni egy újra.
Viszont sehogysem tudtam leszedne a telcsiről.
Szinte rágyógyult, le sem lehetett robbantani róla.
Elszöszöltem vele legalább egy órát, a széléről kapargattam, sniccerrel, szappanos ronggyal dörzsölgettem, stb. Eredménytelenül.
Ti már találkoztatok ilyennel?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Mini-ITX
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest